Titarasaudi Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Καλημερα. Αμα εχω το πακετο γκιγκα νυκτα και το social pass, και ειμαι στο instagram μετα της 8 το βραδυ, απο ποιο πακετο θα καταναλωνει data? Λογικά ξεκινάει απ' αυτό που λήγει συντομότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Καλημερα. Αμα εχω το πακετο γκιγκα νυκτα και το social pass, και ειμαι στο instagram μετα της 8 το βραδυ, απο ποιο πακετο θα καταναλωνει data? Γνωρίζω εμπειρικά ότι το νυχτερινό πακέτο έχει προτεραιότητα έναντι του πακέτου Video , οπότε πιθανολογώ ότι το ίδιο θα συμβαίνει και σε σχέση με το social pass. Θα καταναλώνει από το νυχτερινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Ειμαι και χαζος. Το εγραφε απο κατω ξεκαθαρα ''Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δεδομένα της συγκεκριμένης προσφοράς.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 και αν θέλεις να ενεργοποιησεις πακέτο data θα τους παίρνεις τηλέφωνο να το ανοίγουν ? :lol: Aκριβώς ετσι.Αν βαλω πχ τωρα καπιο κομπο με ομιλια και ιντερνετ απλα στο ιντερνετ δέν θα μπαινει λογο της φραγής. Οκ βασικά εχω ιντερνετ στην esim που τρεχει το συμβολαιο.Γιαυτο εκανα φραγη στη δευτερη καρτα που είναι το καρτοκινητό Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Την περασμένη εβδομάδα ήρθα στη Vodafone έβαλα το mycu app και πήρα 2GB για 7 ημέρες. Τα κατανάλωσα χθες και πριν λίγο μου ήρθε sms ότι πήρα ξανα 2GB από το my cu app... Θα μου βάζουν κάθε εβδομάδα 2GB; https://i.ibb.co/vjhsR1F/Screenshot-20190326-112448.png Edited March 26, 2019 by XP130TD τεράστια εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Γνωρίζει κάποιος πως δουλεύει το hd voice; Η συσκευή που έχω είναι Huawei mate 10 pro εάν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Την περασμένη εβδομάδα ήρθα στη Vodafone έβαλα το mycu app και πήρα 2GB για 7 ημέρες. Τα κατανάλωσα χθες και πριν λίγο μου ήρθε sms ότι πήρα ξανα 2GB από το my cu app... Θα μου βάζουν κάθε εβδομάδα 2GB; https://i.ibb.co/vjhsR1F/Screenshot-20190326-112448.png Και εγώ τα είχα πάρει τότε όταν βγήκε η προσφορά και τώρα για κάποιον λόγο, μου τα ξαναεδωσαν Edited March 26, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Tα έδωσαν και σε εμένα σήμερα.. Περίεργα πράγματα απο την στιγμή που ήδη τα ειχα πάρει πέρισυ αλλά εννοείται ότι δεν με χαλάει... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ήταν το δώρο του CU με login στην εφαρμογή. Ο φίλος που ήρθε τώρα στην Vodafone μάλλον το πήρε 2 φορες γιατί η μία ήταν το κατέβασμα 1η φορά και η δεύτερη με το login. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Ήταν το δώρο του CU με login στην εφαρμογή. Ο φίλος που ήρθε τώρα στην Vodafone μάλλον το πήρε 2 φορες γιατί η μία ήταν το κατέβασμα 1η φορά και η δεύτερη με το login. Ναι όντως γράφει για login στην ανάλυση των data https://i.ibb.co/Qf25rxn/Screenshot-20190326-213831.png Edited March 26, 2019 by XP130TD τεράστια εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Μπορώ να βλέπω περισσότερα από ένα νούμερα ταυτόχρονα στο app ή θέλει κάθε φορά log in & log out για το καθένα ξεχωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 (edited) Μπορώ να βλέπω περισσότερα από ένα νούμερα ταυτόχρονα στο app ή θέλει κάθε φορά log in & log out για το καθένα ξεχωριστά; δυστυχως ναι , εξοδο και εισοδο , εκτος και αν χρησιμοποιεις ξεχωριστα την εφαρμογη my vodafone app με αλλο νουμερο , μετα την εφαρμογη cu αμα εχεις cu και μετα στο δικο σου νουμερο να μπαινεις δωρεαν στην σελιδα myusage.vodafone.gr παιρνει στοιχεια απο την καρτα σημ και πρεπει να μπαινεις με δικτυο κινητης και σου εμφανιζει το υπολοιπο των πακετων και των χρηματων που εχεις μεσα στην καρτα σου χωρις την ημερομηνια ληξης καλα δεν υπαρχει ζητησα να παρω μια γραμμη cu απο καταστημα και μου ειπανε 5 ευρω εχει η καρτα σημ και αναγκαστηκα απο καταστημα πρεπει να βαλω 12 ευρω! δεν υπαρχει! συνολο 17 ευρω για νεο νουμερο cu , οποτε συμφερει να κατεβω στην ομονοια να παρω ενα νουμερο εξω απο ησαπ που πιστευω οτι λιγοτερα θα πληρωσω. Edited March 27, 2019 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 δυστυχως ναι , εξοδο και εισοδο , εκτος και αν χρησιμοποιεις ξεχωριστα την εφαρμογη my vodafone app με αλλο νουμερο , μετα την εφαρμογη cu αμα εχεις cu και μετα στο δικο σου νουμερο να μπαινεις δωρεαν στην σελιδα myusage.vodafone.gr παιρνει στοιχεια απο την καρτα σημ και πρεπει να μπαινεις με δικτυο κινητης και σου εμφανιζει το υπολοιπο των πακετων και των χρηματων που εχεις μεσα στην καρτα σου χωρις την ημερομηνια ληξης καλα δεν υπαρχει ζητησα να παρω μια γραμμη cu απο καταστημα και μου ειπανε 5 ευρω εχει η καρτα σημ και αναγκαστηκα απο καταστημα πρεπει να βαλω 12 ευρω! δεν υπαρχει! συνολο 17 ευρω για νεο νουμερο cu , οποτε συμφερει να κατεβω στην ομονοια να παρω ενα νουμερο εξω απο ησαπ που πιστευω οτι λιγοτερα θα πληρωσω. Και εμένα σε κατάστημα πήρα φοιτητικό δωρεαν ως νέο νούμερο.Και μου λένε βάλε και 10€...τους λέω βαζω online εγώ,δεν χρειάζεται στο κατάστημα.Αρχισαν μα πρέπει να βάλεις τωρα...την λέω Online παίρνω περισσότερα από ότι αν βάλω εδώ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 δυστυχως ναι , εξοδο και εισοδο , εκτος και αν χρησιμοποιεις ξεχωριστα την εφαρμογη my vodafone app με αλλο νουμερο , μετα την εφαρμογη cu αμα εχεις cu και μετα στο δικο σου νουμερο να μπαινεις δωρεαν στην σελιδα myusage.vodafone.gr παιρνει στοιχεια απο την καρτα σημ και πρεπει να μπαινεις με δικτυο κινητης και σου εμφανιζει το υπολοιπο των πακετων και των χρηματων που εχεις μεσα στην καρτα σου χωρις την ημερομηνια ληξης . Έτσι θα το κάνω με τα 2 διαφορετικά app. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Τα mb στο cu ποια ώρα της ημέρας λήξης τους, λήγουν? Βλέπω δεν γράφει ακριβή ώρα όπως το wu. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Στις 23.59 για την ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 23:59:59 με ακρίβεια δευτερολέπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ξέρει κάποιος αν έχουν δικαίωμα οι περιπτεράδες να βάζουν νταβατζιλίκι 0.50 € πάνω στην κάρτα ανανέωσης; Υπάρχει συμφωνία της Ένωσης τους με το υπουργείο εμπορίου όπως μου είπε ο τύπος; Επειδή το θέμα θα το τραβήξω όποιος γνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα να με ενημερώσει. Εννοείται αύριο θα μιλήσω και με την Vodafone Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Σε πολλά περίπτερα έχουν αναρτήσει την απόφαση για το νταβατζιλίκη οπότε είναι νόμιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ξέρει κάποιος αν έχουν δικαίωμα οι περιπτεράδες να βάζουν νταβατζιλίκι 0.50 € πάνω στην κάρτα ανανέωσης; Υπάρχει συμφωνία της Ένωσης τους με το υπουργείο εμπορίου όπως μου είπε ο τύπος; Επειδή το θέμα θα το τραβήξω όποιος γνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα να με ενημερώσει. Εννοείται αύριο θα μιλήσω και με την Vodafone Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νομιζω οτι ειναι νομιμο, καλο θα ειναι να μην το τραβηξεις αλλα να μπορεσεις να βαζεις online με καρτα ή paypall πχ 10 ευρω και να γλυτωνεις τα 2,50 ευρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 (edited) Ξέρει κάποιος αν έχουν δικαίωμα οι περιπτεράδες να βάζουν νταβατζιλίκι 0.50 € πάνω στην κάρτα ανανέωσης; Υπάρχει συμφωνία της Ένωσης τους με το υπουργείο εμπορίου όπως μου είπε ο τύπος; Επειδή το θέμα θα το τραβήξω όποιος γνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα να με ενημερώσει. Εννοείται αύριο θα μιλήσω και με την Vodafone Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ολη την Ελλαδα 0,50 θα περνουν τα περιπτερα για να μην τις καταργήσουν τελειως. Edited March 28, 2019 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ξέρει κάποιος αν έχουν δικαίωμα οι περιπτεράδες να βάζουν νταβατζιλίκι 0.50 € πάνω στην κάρτα ανανέωσης; Υπάρχει συμφωνία της Ένωσης τους με το υπουργείο εμπορίου όπως μου είπε ο τύπος; Επειδή το θέμα θα το τραβήξω όποιος γνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα να με ενημερώσει. Εννοείται αύριο θα μιλήσω και με την Vodafone Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι νόμιμο. Αν δεν θέλεις να πληρώνεις την προμήθεια, υπάρχει η ανανέωση μέσω χρεωστικής κάρτας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Η απόφαση του Υπουργείου εμπορίου είναι σαφής. Η αγορά είναι ελεύθερη και μποορούν να πουλάν με οποιαδήποτε προμήθεια , αρκεί στην επιπλέον προμήθεια να κόψουν Φ.Π.Α. 24 % διότι η τηλεκάρτα διακινείται χωρίς Φ.Π.Α. Απλά πράγματα σε μία ελευθερη αγορά. Συνήθως πέρνουν μισό ευρώ . Σε μία άλλη χώρα της Ε.Ε. μου ζήτησαν 10+2 ευρώ για να μου δώσουν paysafe των 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 (edited) Δηλαδή για να καταλάβω,αν του περιπτερά δεν του φτάνει το ποσοστό που παίρνει από το πακέτο μαλμπορο και πει αύριο καπέλο +0.50 υπέρ του είναι νόμιμο; Δηλαδή ο καθένας μεταπωλεί κάτι με συγκεκριμένη τιμή όσο γουστάρει φτάνει να κοπεί απόδειξη παροχής υπηρεσιών για το επιπλέον ποσό; Τότε πάω πάσο... @Vasileios ξέρεις συγκεκριμένα ποια απόφαση είναι αυτή στην οποία αναφέρεσαι; Δεν έχω καταφέρει να την βρω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 28, 2019 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 σε καποια περιπτερα εχουν χαρτι που γραφει και τον αριθμο αποφασης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts