Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς ο κόσμος και λόγω κρίσης έχει στραφεί στα καρτοκινητά και οι εταιρείες θέλουν να τους ξαναφέρουν πίσω στα συμβόλαια. Λογικά μόλις το καταφέρουν θα αρχίσουν πάλι τις προσφορές στα καρτοκινητά

Μα αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό θα τα καταφέρουν.. Και πολυ φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει και η πράσινη και επειδή έχω την συγκεκριμένη εταιρεία αν το κάνει θα πάω για συμβόλαιο.. Ήδη το σκέφτομαι.

Η μεταφορά του αριθμού σε άλλο πάροχο, πόσο περίπου παίρνει;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να ναι καλά τα κεφάλια της βοντα που σκέφτηκαν σαν *****:) μακροπρόθεσμα βέβαια ο στόχος είναι να γίνουν συμβόλαια των 8-10ε όπως είναι στις ανάλογες οικονομίες με τη δικιά μας αλλά με τα μυαλά που έχουν σε ένα γάιδαρο σανό δεν μπορούν να δώσουν. Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

δηλαδη θελεις να πεις οτι αν το πακετο μου ληγει στις 14 του μηνα για να μην χασω το υπολοιπα που εχω θα πρεπει να κανω ανανεωση στις 12;...ειναι σιγουρο αυτο; :confused:

λογικά ότι συμβαίνει και τώρα

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ακομα και ετσι φτηνοτερα δε βγαινει απο τα συμβολαια;

για την ώρα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικα το καλοκαιρινό πακέτο με τα ντατα ενεργοποιειται μέσω μηνύματος; ξέρει κανείς;

ME TOΣA DATA..ΞEKAΛOKAIPIAZEIΣ. NEO ΠAKETO ME ATEΛEIΩTA DATA, 6 TO AΠOΓEYMA ME 6 TO ΠPΩI, KAΘE MEPA, OΛO TO KAΛOKAIPI ME 5€. ΓIA AΓOPA ΣTEIΛE K ΣTO 1252 H MΠEΣ ΣTO MY CU APP.

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Αντί να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες, παρέχονται καλύτερες αυξήσεις. Ρεσιτάλ δίνουν τον τελευταίο καιρό.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Μακάρι να μπορούσαμε να στείλουμε σαν φόρουμ μια επιστολή μελών και να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας στις επερχόμενες αλλαγές, όχι ότι θα αλλάξει κάτι στις ήδη ανακοινωμένες αλλαγές, αλλά τουλάχιστον για να δώσουμε το παρόν.

Αντί να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες, παρέχονται καλύτερες αυξήσεις. Ρεσιτάλ δίνουν τον τελευταίο καιρό.

Ακριβώς αυτό!

Τωρα το ειδα. Δεν εχω βοντα αλλα δε πανε καλα οι ανθρωποι. Δε νομιζω οτι θα τους ακολουθησει καποιος σε τετοιο βαθμο. Ειναι απλα τραγικοι, για κλαματα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Τωρα το ειδα. Δεν εχω βοντα αλλα δε πανε καλα οι ανθρωποι. Δε νομιζω οτι θα τους ακολουθησει καποιος σε τετοιο βαθμο. Ειναι απλα τραγικοι, για κλαματα.

οι άνθρωποι πανε μια χαρα.....

οσο ο νεοέλληνας ειναι κολλημένος στο κινητό μην περιμένετε μειώσεις....

και παλι φθηνά ειναι.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

οι άνθρωποι πανε μια χαρα.....

οσο ο νεοέλληνας ειναι κολλημένος στο κινητό μην περιμένετε μειώσεις....

και παλι φθηνά ειναι.....

και τι προτεινεις να βγούμε στις ταράτσες και να αρχίσουμε τα σήματα καπνού; :confused: :D

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

το να μειώσεις το κινητό στο αναγκαίο δεν σημαίνει οτι φτάνεις σε επίπεδο "σημάτων καπνού".....

Αν κατάλαβα καλά καταργείται το επιπλέον bonus ανανέωσης καταστημάτων

Το Bonus ανανέωσης παραμένει στα 500 ΜΒ για το CU είτε γίνει από κάρτα είτε γίνει online

Η περιγραφή λέει μέχρι 1GB και ισχύει για το καρτοκινητό Vodafone

Σίγουρα όμως θα μας επηρεάσει 500 MB δεν φτάνουν άρα θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη

το να μειώσεις το κινητό στο αναγκαίο δεν σημαίνει οτι φτάνεις σε επίπεδο "σημάτων καπνού".....

Και γιατι να μειωσουμε το κινητο στο "αναγκαιο" ? Πλεον προκειται για ειδος πρωτης αναγκης, δεν ειμαστε στο 1997 που ηταν υπερπολυτελεια η χρηση κινητου τηλεφωνου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

οπότε έρχεσαι στην πρωτη μου απάντηση.....

Το Bonus ανανέωσης παραμένει στα 500 ΜΒ για το CU είτε γίνει από κάρτα είτε γίνει online

Σίγουρα όμως θα μας επηρεάσει 500 MB δεν φτάνουν άρα θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη

Είσαι λίγο υπερβολικός. Μία χαρά φτάνουν τα 500 MB, αφού σχεδόν όλοι μας, τις περισσότερες ώρες της ημέρας, βρισκόμαστε σε κάποιο wifi. Αλλού είναι το πρόβλημα, στα πακέτα ομιλίας. Υποψιάζομαι ότι θα μειώσουν τα διαθέσιμα λεπτά προς όλους των πακέτων, από 300' σε 150' και τότε να δεις γλέντια.

από τις τροποποιήσεις το πιο γελοίο είναι η μείωση ισχύς των δωρεάν παροχών κατά δύο ημέρες.Δηλαδη εκεί που εβαζες πριν λήξουν ότι πακέτα είχες τώρα είτε θα τ κανείς νωρίτερα από το κανονικό πακέτο είτε θα τα πετάς...άσχημη ποκυ εξέλιξη το μόνο που με κρατάει είναι η προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας νέων που έχω μέχρι τον ιουνιο.

και αυτο παλι δεν ειναι προβλημα θα βαζεις 2 μερες πριν κλεισεις 28 ημερες το ιδιο πακετο και θα τα μεταφερεις στον επομενο μηνα, εγω ηδη 2 ημερες πριν κλεισω μηνα βαζω υπενθυμιση και ενεργοποιω το ιδιο πακετο . Φοβαμαι μην αυξησουνε τις τιμες στα πακετα τα φοιτητικα , διοτι δεν τα περιλαμβανει μεσα..

Οσο για την ελαχιστη καρτα στα 6 ευρω , καλυτερα να γινοτανε 7 ευρω ελαχιστη ανανεωση για να σου μενανε καθαρα 6,10 ευρω για ενεργοποιηση του πακετου με τα 200 λεπτα προς ολους ! .

Παντως πρεπει να βαλει την δυνατοτητα να βαζεις οση καρτα θελεις και απο την εφαρμογη my vodafone οπως το εχει και η wind στα καρτοκινητα της !! ( δηλαδη αντι να πηγαινεις στο καταστημα να βαζεις πχ 7 ευρω να το κανεις απο το σπιτι σου ! και να μην χρειαστει να βαζεις 10 ευρω! ( αν και εχει και μπονους στην 10 ευρη καρτα αλλα υπαρχουνε και ατομα που δεν τα χρειαζονται! και ενεργοποιουνε τα 200 λεπτα προς ολους ! ) .

οποτε το μπονους του παρε να εχεις που κερδιζεις 100 mb με καθε ανανεωση δεν θα το χανουμε οποτε αμα εχουμε μαζεψει αρκετα mb και καποιος βαλει καρτα αθροιζονται και μεταφερονται ενα μηνα μετα! ( οποτε μια χαρα! ) ,

θα χασουμε τα mb απο μπονους ανανεωσης απο το ιντερνετ και απο τα 1gb , αλλα δεν θα χασουμε τα mb απο το just surf bonus! ( οποτε μια χαρα απλα οτι εχουμε αθροισει απο mb βαζωντας καρτα θα ξερουμε οτι ισχουνε για 28 ημερες , εξαλλου οταν θα μαθαινουμε την ημερομηνια ληξης θα κραταμε 2 ημερες πριν και θα ξανα βαζουμε καρτα οποτε δεν θα τα χανουμε ! ( οποτε παλι μια χαρα! ) , εγω εχω φοιτητικο οποτε μονο αμα μου τροποιουσανε το πακετο με τα 7 ευρω θα με πειραζε αλλα και 1 ευρω αυξηση δεν μου φαινεται κατι κακο! παλι μια χαρα ειναι ολα τα πακετα! ,

στο πακετο cu combo με τα 3 ευρω κοβουνε τα 30mb internet και αυξανουνε την τιμη απο το 3,04 στα 4,10 ευρω! .

το πακετο Talk 2 Vodafone 600 δινει 450 λεπτα προς cu και 150 προς ολα τα αλλα δικτυα και παλι πολυ καλο πακετο ειναι και την αυξηση την θεωρω καλη ! το ιδιο και το Talk 2 Vodafone 300 ,

Το τραγικο επισης ειναι στο cu combo 600 , θα παρέχει 450 λεπτά ομιλίας και 450 μηνύματα προς συνδρομητές CU καθώς και 150 λεπτά ομιλίας και 150 μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας με χρέωση 8,10€.

κοψανε τα 60mb και προσθεσανε αλλα 50 sms προς ολα τα δικτυα! ( αρα δεν υπαρχει κανενα πακετο που να δινει ομιλια και sms και mb οπως το τωρινο cu combo 600.. κριμα!! ( οχι για τα 60 mb που ειναι λιγα αλλα ενταξει , ειχε και ελαχιστο ιντερνετ! ) .

Επισης το πακετο στο vodafone international με 60 λεπτα προς ολους με 3,02 ευρω θα δινει +100 λεπτα αρα συνολο 160 λεπτα προς ολους με 4,10 ευρω ( παρα πολυ καλη τιμη! πιστευω οτι θα το ακολουθησει και η q αυτο! ) .

το sms 60 που γινεται sms 80 και προσφερει +20sms προς ολους με πανω 1 ευρω αυξηση και αυτο πολυ καλο πακετο το θεωρω! , το sms 130 με 6 ευρω μου φανηκε καπως.. αλλα ενταξει και παλι δεν ειναι και τεραστια η αυξηση!.

Οσο για αυτο << To επιπρόσθετο πακέτο mobile Internet που προσφέρει 4GB με χρέωση 8,87€ για συνδρομητές Vodafone International και Τaza mobile θα προσφέρει 2GB με χρέωση 8,87€. >> , τραγικο να δινει τον μισο ογκο! αλλα και παλι συμφερει και αμα δεν το ειχε αναφερει καποιος εδω εγω δεν θα το ηξερα οτι στην καρτοκινητη υπαρχει πακετο με gb με τοσο χαμηλη τιμη! . ( εγω εχω το vodafone καρτοιντερνετ για φοιτητες με 5ευρω ενεργοποιω 2gb και με 7 ευρω 5gb αλλα επειδη δεν ξερω ποτε θα κοψουνε τις φοιτητικες προσφορες να εχω καβαντζα οτι υπαρχει και αυτο το πακετο , που παλι συμφερει μετα 2gb . ( παντως πρεπει και στο vodafone international και taza να υπαρχει πολιτικη ορθης χρησης στα 1,5gb ιντερνετ την ημερα , αρα το φοιτητικο καρτοιντερνετ που δεν εχει οριο πολιιτικης ορθης χρησης παλι βολευει , αλλα αμα κοπει θα παρω μια σημ να την εχω καβαντζα! ) .

το πακετο 1,5gb με ευρω 6,05 ευρω για 1 μηνα στο taza ειναι φοβερο πακετο! και δικαιολογω την αυξηση , αλλα δεν μου αρεσει το πακετο με 15 ημερες με 1gb τραγικο! ( μου θυμιζει whats up κατι πακετα ή μπονους που δινει για 15 ημερες και ειναι γελοιο! ) .

επισης στο ταζα γιατι ονομαζεται καρτοπακετο; και οχι πακετο ; εχει καμια διαφορα;

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
προσθηκη

Ευτυχώς που έχω να βάλω καρτα 8 μήνες και το παω για καταργηση το CU. Μονο μην κανουν και οι αλλοι το ίδιο...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Και πανω που σκεφτομουν να φυγω απο την πρασινη και να παω με CU γιατι το θεωρω πιο φτηνο+ το 1+1 στο μικελ.Οι γονεις μου εχουν φοιτητικο.Αμα συνεχισει ετσι,με αυξησεις θα μεινω πρασινη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

εγω εψαχνα καλη προσφορα για να φυγω απο το f2g.

καθε χρονο και χειροτερα..

πιο μετρημενες προσφορες κ τεραστιες αυξησεις απο τις εταιρειες .

Μακάρι να μπορούσαμε να στείλουμε σαν φόρουμ μια επιστολή μελών και να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας στις επερχόμενες αλλαγές, όχι ότι θα αλλάξει κάτι στις ήδη ανακοινωμένες αλλαγές, αλλά τουλάχιστον για να δώσουμε το παρόν.

Ακριβώς αυτό!

Ο καθενας ας πραξει οπως του συμφερει.Αλλα ειμαστε στην Ελλαδα οπου τα παραλογα εχουν γινει κανονας στην ζωη μας... τα κραζουμε και ξερουμε οτι στο τελος μονο εμεις μεταξυ μας τα λεμε εδω στο σπιτι μας στους φιλους μας.Φορητοτητα καθε 2 μηνες δεν γινεται να κανουμε οποτε καθομαστε και την τρωμε! Απλο.

Θα πέσουν οι χρεώσεις του roaming, τους αναγκάζει η ευρωπαϊκή ένωση.. και τότε θα δουν πόσα απίδια βάζει ο σάκος.. εγώ μένω εξωτερικό και όποτε έρχομαι ελλάδα με γδέρνει με το καρτοκινητό η voda. Ε πλέον πάει για κατάργηση το ελληνικό νούμερο.. πιο φθηνά μου έρχεται να'χω την ξένη εταιρία με roaming.
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

εγω εψαχνα καλη προσφορα για να φυγω απο το f2g.

καθε χρονο και χειροτερα..

πιο μετρημενες προσφορες κ τεραστιες αυξησεις απο τις εταιρειες

Και εγω εψαχνα αλλα πηρα το αλλο νουμερο που εχω.Ολες τα ιδια ειναι,πληρωνεις και δικτυο με θεματα.

Edited by Mark_K
διόρθωση tag

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Θα πέσουν οι χρεώσεις του roaming, τους αναγκάζει η ευρωπαϊκή ένωση.. και τότε θα δουν πόσα απίδια βάζει ο σάκος.. εγώ μένω εξωτερικό και όποτε έρχομαι ελλάδα με γδέρνει με το καρτοκινητό η voda. Ε πλέον πάει για κατάργηση το ελληνικό νούμερο.. πιο φθηνά μου έρχεται να'χω την ξένη εταιρία με roaming.

αυτο δεν είναι εύκολα εφαρμοσιμο...

πρωτον διοτι δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον αλλο να σε παρει σε ενα ξενο νουμερο....

και δεύτερον πολλοι φοβούνται να σηκώσουν το τηλέφωνο όταν τους καλει ενα ξένο νουμερο, μπας και χρεώθουν.....

γνωμη μου....ισως... λεω ισως... για αυτόν που μιλάει πολυ μια λύση να ειναι το viber out..... αυτο το καιρό μάλιστα ειναι ελεύθερο χωρίς χρέωση και μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει....

Sent from my L200 using Tapatalk

Ναι, κι εμένα μ'αρέσει που όταν καλείς μέσω viber out φαίνεται ο αριθμός σου κανονικά. Τις τιμές δεν έχω κοιτάξει να δω τι λένε...

Sent from my XT1562

αυτο δεν είναι εύκολα εφαρμοσιμο...

πρωτον διοτι δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον αλλο να σε παρει σε ενα ξενο νουμερο....

και δεύτερον πολλοι φοβούνται να σηκώσουν το τηλέφωνο όταν τους καλει ενα ξένο νουμερο, μπας και χρεώθουν.....

γνωμη μου....ισως... λεω ισως... για αυτόν που μιλάει πολυ μια λύση να ειναι το viber out..... αυτο το καιρό μάλιστα ειναι ελεύθερο χωρίς χρέωση και μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει....

Γι'αυτό είπα, να πέσουν οι χρεώσεις roaming.. εννοώ και τις χρεώσεις εντός Ευρώπης.. εγώ π.χ. τώρα μιλάω με ελλάδα με 5λεπτά της λίρας σε κινητά και με 2 λεπτά της λίρας σε σταθερά, ΤΟ ΛΕΠΤΟ. Τέτοιες χρεώσεις, δεν είχα ποτέ μου ούτε στην ελλάδα. Αν συνεχιστεί η κίνηση από Ευρώπη να πέσουν τα σύνορα και να γίνουν όλες οι χρεώσεις "τοπικές", θα φάνε τρελό ανταγωνισμό κι άντε γεια.. μας έχουν γδάρει τόσα χρόνια..

Όσο για το αν θα μου το σηκώνουν, συγγενείς και φίλοι θα'χουν το νούμερό μου. Σε υπηρεσίες κλπ, παίρνω και με απόκρυψη. :D

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

οι τιμές ειναι δωρεάν μέχρι νεωτέρας.....

αξίζει την δοκιμή

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked