Jump to content

liras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    382
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About liras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

liras's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Φήμη

  1. Περίπου 2 χρόνια μετά και η μπαταρία τα έχει φτύσει, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πλέον 2-3 φορές φόρτιση για να βγάλει την μέρα :X Ξέρουμε από που μπορεί να βρεθεί αυθεντική μπαταρία; Κοίταξα στο ebay αλλά παίζει πολύ απομίμηση, επικίνδυνα πράγματα δηλαδή!
  2. liras

    Redmi 3S

    Ισχύει αυτό; Δηλαδή η "international" είναι το ίδιο κινητό; Γιατί τότε δεν αξίζει η διαφορά για την 800αρα που διαφημίζουν αν είναι να την έχουμε έτσι κι αλλιώς με άλλη ρομ αργότερα. Σκέφτομαι και γω να το πάρω το 3s και είμαι στο ψάξιμο και κοιτάω μεταξύ geek, banggood και έστειλα και ένα μύνημα στο yeso να δω τι ρομ βάζει και αυτός.
  3. Κατάλαβα. Απλό ταχυδρομείο δηλαδή. Απλά είπα μήπως και μιας και στο παρελθόν μου έχει τύχει να το βλέπω μέχρι να μπει Ελλάδα. Thanks Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Στείλανε ένα δεματάκι μου με Netherlands Post surface mail και μου δώσανε για tracking αυτό NL14721951479629 . Από ότι ξέρω λείπουν τα δυο τελευταία γράμματα, οπότε δεν είναι κανονικό tracking number. Στο sky56 μου βγάζει αυτό: Electronic information,receive--26-Aug-2016 03:05 PM Small package Center, receive--26-Aug-2016 05:05 PM Parcel centre,sealing--26-Aug-2016 08:05 PM Small package Center, left--26-Aug-2016 09:39 PM Θα μπορέσω όντως να κάνω tracking ή αυτό είναι μέχρι να δω πότε θα μπει στην χώρα προορισμού και μετά το χάος; Μην μου κάνανε καμια λαδιά ανυσηχώ και δεν παραλάβω ποτέ ή μου έχουν δώσει κωδικό αλλουνού με προορισμό την ίδια χώρα απλά να φανεί ότι έφτασε και τρέχα γύρευε μετά.
  5. liras

    Redmi 3S

    Ναι και γω το silver του geek είδα στο κατοστάρικο γι' αυτό ρώτησα. Σε 3+32 θα πήγαινα μόνο αν χρειαζόμουν απαραιτήτως 2 sim συνέχεια. Αλλιώς με το 16αρι, στην μια sim slot μια καρτούλα sd και μπόμπα. Και όταν χρειαστεί 2 sim, περνάω τα δεδομένα στην sd να αδειάσει ο χώρος και βάζω την 2η sim. Κάποια άλλη διαφορά χρήσης δεν βλέπω, τουλάχιστον όσο με αφορά.
  6. Ναι 500+500mb έδινε, σύνολο 1gb. Τώρα απ' ότι φαίνεται θα δίνει μόνο τα 500mb. Αν δεν κάνω λάθος δηλαδή, χάσαμε 500mb.
  7. liras

    Redmi 3S

    Από geek προτείνετε να το πάρουμε αυτή τη στιγμή; Βλέπω έχει και Spain stock την international version 2 16 στα 128.
  8. Thanks! Το 3s το κοιτούσα σήμερα το πρωί και μου φάνηκε πολύ καλό για αυτά που ψάχνω. Θα κοιτάξω τις διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα, μιας και η xiaomi έχει 3-4 παραλλαγές για κάθε συσκευή και θα κινηθώ κατάλληλα.
  9. Θέλω να πάρω μια συσκευή για συγγενικό πρόσωπο που θα προορίζεται για απλή χρήση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δικό μου redmi note 2 prime της Xiaomi και λέω να κοιτάξω προς αυτή την εταιρία και πάλι. Η χρήση του θα είναι πολύ απλή, δηλαδή social media, radio, φωτογραφίες, youtube. Προτίμηση στις 5 ίντσες . Έχετε να προτείνετε κάτι;
  10. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε έχουμε διαβασματάκι :)
  11. Καλημέρα. Έχω πάρει από Κινα το εν λόγω τηλέφωνο. Έκανα το λάθος και ζήτησα από τον πωλητή να έχει ελληνικά και μου πέρασε το λειτουργικό που φαίνεται στην εικόνα. Δυστυχώς είναι πολύ μπερδεμένο με μισα ελληνικα και κινεζικά. Θελω να ρωτήσω αν κάποιος πσντελως άσχετος ακολουθήσει τους οδηγούς στο πρώτο ποστ έχει πιθανότητα να παγώσει την συσκευή; Δεν θα ήθελα να το ρισκαρω αν είναι πολυ πιθανό και καλυτερα έστω τα λίγα κινεζικά. Ως μέτρο σύγκρισης η μονη ρομ που έχω περασει ποτέ είναι για το xiaomi redmi note 2, που ήταν πανευκολο και στην ουσία δεν έκανα τίποτα άλλο απο το να τρέξω ένα πρόγραμμα. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160814/6eb151bc7e0b2477e912134ea6853be6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Μακάρι να μπορούσαμε να στείλουμε σαν φόρουμ μια επιστολή μελών και να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας στις επερχόμενες αλλαγές, όχι ότι θα αλλάξει κάτι στις ήδη ανακοινωμένες αλλαγές, αλλά τουλάχιστον για να δώσουμε το παρόν. Ακριβώς αυτό!
  13. Πολύ κακή εξέλιξη. Κρίμα γιατί βόλευε πολύ κόσμο η online ανανέωση με τα bonus της και τα πακέτα που είχε.
  14. Καλή επιτυχία σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...