pavlitakis1 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 πηγα και ζητησα σε μαγαζι vodafone νουμερο ala carte δωρεαν και μου ζητησαν 5 ευρω....ξεφτιλα στα κτελ και στα λιμανια τα δινουν δωρεαν!!!!!!! ζητησα απο την vodafone on line.μηπως ξερει κανεις ποσο κανει για να ερθει? Αυτα που δινει η νοντα δωρεαν εχουν 0€ και δεν μπορεις να παρεις αν δεν φορτωσεις. Αυτα που πουλανε οι πλανοδιοι 1€ εχουν μεσα 1€Χ5μηνες=5€. Αυτο που πηγε να σου πουλησει. Αυτο εχει το καλο οτι αμεσως εχεις υπολοιπο 1€ και μπορεις να παρεις ακομα και το φρι ιντερνετ και καθε μηνα 1€ αν φορτωσεις στον 1ο μηνα. Σε μενα ηρθε την επομενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπέρα.. Να σας ρωτήσω.. Μου είπε μία φίλη μου, πως πήρε νέο αριθμό vέο αριθμό vodafone, και πως έχει ένα πρόγραμμα που βάζει 10€ κάρτα, της μένουν τα 10€, κι έχει λεπτά προς όλα τα κινητά, ακόμη και σταθερά.. Αλλά δεν ήξερε λεπτομέρειες, ποιο πρόγραμμα κτλ.. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο στη vodafone; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα.. Να σας ρωτήσω.. Μου είπε μία φίλη μου, πως πήρε νέο αριθμό vέο αριθμό vodafone, και πως έχει ένα πρόγραμμα που βάζει 10€ κάρτα, της μένουν τα 10€, κι έχει λεπτά προς όλα τα κινητά, ακόμη και σταθερά.. Αλλά δεν ήξερε λεπτομέρειες, ποιο πρόγραμμα κτλ.. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο στη vodafone; Nέο όταν λες; Πόσο νέο αριθμό; Έχει καταργηθεί σχετικά πρόσφατα για νέους συνδρομητές αυτό το πρόγραμμα. Όσοι το είχαν πριν καταργηθει το έχουν πλέον. Έδινε 300 λεπτά προς όλους(με ελάχιστη κλήση τα 3 λεπτά). Τώρα μπορείς να αγοράζεις μόνο με το υπόλοιπό σου 5 ευρώ 200 λεπτά(πάλι ελ.κλήση 3 λεπτά). Και αυτό για 4 φορες το μήνα μάξιμουμ. Επίσης υπάρχει και η υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς βόνταφον. Τέλος(αυτό συμβαίνει γενικώς με τα πακέτα της βόνταφον), πχ. το 200 λεπτά 5 ευρώ λήγει στις 31 ημέρες. Αν το ξαναγοράσεις πχ. στις 30 μέρες πάλι, στα εναπομείναντα λεπτά μεταφέρεται η λήξη τους στην νέα ημερομηνία του τελευταίου πακέτου και έτσι δεν τα χάνεις. Αυτό ισχύει και στο ίντερνετ και στα σμς. Όμως προσοχή, πρέπει το πακέτο που αγοράζεις να είναι ταμάμ ίδιο με το προηγουμενο. Αλλιώς το καθένα έχει τη δική του λήξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Nέο όταν λες; Πόσο νέο αριθμό; Έχει καταργηθεί σχετικά πρόσφατα για νέους συνδρομητές αυτό το πρόγραμμα. Όσοι το είχαν πριν καταργηθει το έχουν πλέον. Έδινε 300 λεπτά προς όλους(με ελάχιστη κλήση τα 3 λεπτά). Τώρα μπορείς να αγοράζεις μόνο με το υπόλοιπό σου 5 ευρώ 200 λεπτά(πάλι ελ.κλήση 3 λεπτά). Και αυτό για 4 φορες το μήνα μάξιμουμ. Επίσης υπάρχει και η υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς βόνταφον. Τέλος(αυτό συμβαίνει γενικώς με τα πακέτα της βόνταφον), πχ. το 200 λεπτά 5 ευρώ λήγει στις 31 ημέρες. Αν το ξαναγοράσεις πχ. στις 30 μέρες πάλι, στα εναπομείναντα λεπτά μεταφέρεται η λήξη τους στην νέα ημερομηνία του τελευταίου πακέτου και έτσι δεν τα χάνεις. Αυτό ισχύει και στο ίντερνετ και στα σμς. Όμως προσοχή, πρέπει το πακέτο που αγοράζεις να είναι ταμάμ ίδιο με το προηγουμενο. Αλλιώς το καθένα έχει τη δική του λήξη. Αυτό το πακέτο των 200 λεπτών προς όλους δεν το έχω βρει όσο και αν έψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Αυτό το πακέτο των 200 λεπτών προς όλους δεν το έχω βρει όσο και αν έψαξα. Εδω ειναι...http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μου ήρθε και το ενημερωτικό μνμ για το δωρεάν ίντερνετ μέχρι τις 18/8. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Nέο όταν λες; Πόσο νέο αριθμό; Έχει καταργηθεί σχετικά πρόσφατα για νέους συνδρομητές αυτό το πρόγραμμα. Όσοι το είχαν πριν καταργηθει το έχουν πλέον. Έδινε 300 λεπτά προς όλους(με ελάχιστη κλήση τα 3 λεπτά). Τώρα μπορείς να αγοράζεις μόνο με το υπόλοιπό σου 5 ευρώ 200 λεπτά(πάλι ελ.κλήση 3 λεπτά). Και αυτό για 4 φορες το μήνα μάξιμουμ. Επίσης υπάρχει και η υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς βόνταφον. Τέλος(αυτό συμβαίνει γενικώς με τα πακέτα της βόνταφον), πχ. το 200 λεπτά 5 ευρώ λήγει στις 31 ημέρες. Αν το ξαναγοράσεις πχ. στις 30 μέρες πάλι, στα εναπομείναντα λεπτά μεταφέρεται η λήξη τους στην νέα ημερομηνία του τελευταίου πακέτου και έτσι δεν τα χάνεις. Αυτό ισχύει και στο ίντερνετ και στα σμς. Όμως προσοχή, πρέπει το πακέτο που αγοράζεις να είναι ταμάμ ίδιο με το προηγουμενο. Αλλιώς το καθένα έχει τη δική του λήξη. Για τα sms και το ιντερνετ υπάρχει σίγουρα μεταφορά του προηγούμενου υπόλοιπου αν ανανεώσεις; γιατι δεν το βρίσκω στους όρους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μου ήρθε και το ενημερωτικό μνμ για το δωρεάν ίντερνετ μέχρι τις 18/8. οντως και εμένα μου ήρθε μου είπανε ότι δεν υπαρχει προϋπόθεση ανανέωσης ! Και δεν χρειάζεται πακέτο data ενεργοποιημένο. Πάντως μην ξεχνάμε ότι έχει ημερήσιο όριο 297Μβ την ημέρα . Βέβαια όταν ξανά καλεσα μου είπανε ότι είναι τα πεντακόσια μβ στα καρτοκινητά οντως ισχύει αυτό ; τελικά ποίο είναι το ημερήσιο όριο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Για τα sms και το ιντερνετ υπάρχει σίγουρα μεταφορά του προηγούμενου υπόλοιπου αν ανανεώσεις; γιατι δεν το βρίσκω στους όρους... Tα ΜΒ που δεν καταναλώνονται σε ένα μήνα δεν μεταφέρονται στον επόμενο εκτός και αν αγοραστεί νέο πακέτο "Surf & Email 100" χωρίς αυτόματη ανανέωση πριν από τη λήξη του προηγούμενου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα ΜΒ των πακέτων αθροίζονται και η λήξη του πακέτου ορίζεται 30 ημέρες από την ημέρα της τελευταίας ενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδια απο 12 το βραδυ εως 6 το πρωι για Mb θα χαλαει απο το Cu Free nights? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Για τα sms και το ιντερνετ υπάρχει σίγουρα μεταφορά του προηγούμενου υπόλοιπου αν ανανεώσεις; γιατι δεν το βρίσκω στους όρους... Τα SMS 99% δεν μεταφέρονται. Ολα τα αλλά ξέρω κανονικά οτι μεταφέρονται αν βάλεις πακέτο πριν ληξη αυτό που εχεις Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Ναι τωρα που απο αύριο έχουμε το φρι θα ισχύει το free night το βράδυ?? Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδια απο 12 το βραδυ εως 6 το πρωι για Mb θα χαλαει απο το Cu Free nights? Ναι κανονικα. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Άρα απο 6-00 300 mb όριο και αλλα 300 απτις 00-6 σωστα; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 οντως και εμένα μου ήρθε μου είπανε ότι δεν υπαρχει προϋπόθεση ανανέωσης ! Και δεν χρειάζεται πακέτο data ενεργοποιημένο. Πάντως μην ξεχνάμε ότι έχει ημερήσιο όριο 297Μβ την ημέρα . Βέβαια όταν ξανά καλεσα μου είπανε ότι είναι τα πεντακόσια μβ στα καρτοκινητά οντως ισχύει αυτό ; τελικά ποίο είναι το ημερήσιο όριο ; Νομίζω ανεξάρτητα προσφοράς ο ΠΟΧ στα καρτοκινητα είναι 500mb την ημέρα ως τις 4 τα ξημερώματα που μηδενιζει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Νομίζω ανεξάρτητα προσφοράς ο ΠΟΧ στα καρτοκινητα είναι 500mb την ημέρα ως τις 4 τα ξημερώματα που μηδενιζει δεν το ηξερα αυτο νομιζα οτι δεν ειχε ημερησιο οριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ρε παιδιά πρέπει να κάνουμε κάτι για να ενεργοποιηθεί η προσφορά του καλοκαιριού; μονάδες έχω, αλλά μπαίνω στην εφαρμογή της Vodafone και δεν αναφέρει πουθενά τα mb της προσφοράς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ρε παιδιά πρέπει να κάνουμε κάτι για να ενεργοποιηθεί η προσφορά του καλοκαιριού; μονάδες έχω, αλλά μπαίνω στην εφαρμογή της Vodafone και δεν αναφέρει πουθενά τα mb της προσφοράς. Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς κάποια εντολή, ενώ το υπόλοιπο των 3gb δυστυχώς δεν είναι εμφανές πουθενά. Όταν φτάνεις το όριο, θα ενημερωθείς με μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς κάποια εντολή, ενώ το υπόλοιπο των 3gb δυστυχώς δεν είναι εμφανές πουθενά. Όταν φτάνεις το όριο, θα ενημερωθείς με μήνυμα. αυτο μου ειπαν και μενα και εχω 75 ΜΒ αν τελειωσουν αυτα και δεν ξεκινησουν τα 3 γιγα και αρχιζει να χρεωνει 1 ευρω την ημερα τηλεφωνα κλπ θα εχουμε παλι ?? Δε θα επρεπε να τα πιστωναν και να φαινονται ξεκαθαρα ??? ουφ !!!! Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η εξής δυνατότητα: Σε καρτοκινητό Voda με ενεργοποιημένο το Bonus all 300 με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ, αν μπορώ να αγοράσω κάποιο πακέτο με λεπτά ομιλίας προς όλους χωρίς να καταργήσω το Bonus all. Έχω 40 ευρώ μέσα και κάθονται (αν δεν γίνεται θα τα κάνω share) Ευχαριστώ Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η εξής δυνατότητα: Σε καρτοκινητό Voda με ενεργοποιημένο το Bonus all 300 με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ, αν μπορώ να αγοράσω κάποιο πακέτο με λεπτά ομιλίας προς όλους χωρίς να καταργήσω το Bonus all. Έχω 40 ευρώ μέσα και κάθονται (αν δεν γίνεται θα τα κάνω share) Ευχαριστώ Όσο ξέρω το bonus δεν έχει σχέση. Μπορείς με τα 40 ευρώ να αγορασεις οποίο πακέτο θες. Αν καταλαβαίνω καλά την ερώτηση σου.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Τα διαθέσιμα πακέτα ομιλίας είναι: 1) Friends & Family (δεν με ενδιαφέρει) 2) 200 λεπτά προς όλα τα Εθνικά δίκτυα για 31 ημέρες Το τελευταίο όμως δεν έχω καταλάβει πως ενεργοποιείται.. Πρέπει να το έχεις στην αυτόματη ανανέωση (όπου τότε θα καταργήσει το παλιό bonus to all 300 που δεν υπάρχει πια) ή μπορείς απλά να το ενεργοποιείς όποτε θες εσύ? Αν το ενεργοποιήσω θα χάσω το bonus to all ή όχι? Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Για τα 200' καλείς στο 1286 και εχει επιλογη να το ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε φορά που κάνεις ανανέωση 10 ευρώ ή το καλύτερο είναι να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενεργοποίηση και να αγοράζεις το πακετακι όποτε θέλεις εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μόνο αν καταργήσεις το bonus θα μπορείς να πάρεις τα 200 . καλύτερα κάντε share Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η εξής δυνατότητα: Σε καρτοκινητό Voda με ενεργοποιημένο το Bonus all 300 με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ, αν μπορώ να αγοράσω κάποιο πακέτο με λεπτά ομιλίας προς όλους χωρίς να καταργήσω το Bonus all. Έχω 40 ευρώ μέσα και κάθονται (αν δεν γίνεται θα τα κάνω share) Ευχαριστώ Μπορείς να πάρεις μόνο το πακέτο των 80 λεπτων με 7 ευρώ...:( Αλλιώς πρέπει να μεταπηδήσεις μόνιμα στα 200 λεπτά με 5 ευρώ. ________________________________ Άσχετο, επιβεβαιώνω από την εμπειρία μου σήμερα, ότι όντως δεν χρειάζεται ενεργοποιημένο πακέτο ίντερνετ για να πάρει κανείς την προσφορά του δωρεάν ίντερνετ που ισχύει από σήμερα για λίγες μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts