stefanw595 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Παιδιά έχει δει κανείς σας το The Rite? Αξίζει να το δω? Από το trailer πάντως δείχνει αρκετά υποσχόμενη ταινία. μυστηριου, θριλερ, αγωνιας... κατι τετοιο... Σε τέτοιο στυλ μπορείς να δεις αν θες το Harpers Island. Πολύ καλή σειρά με αρκετή αγωνία. Το κακό βέβαια είναι οτι τα επεισόδια είναι μόλις 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Ειδα το The Tourist με Τζολι και Ντεπ, βαρεθηκα τη ζωη μου. Προχειροφτιαγμενη πλοκη, οι 2 τους μοιαζουν να βαριουνται που παιζουν...:p Μεχρι και το φιναλε που -και καλα- ειναι ανατρεπτικο, δεν λεει τιποτα. Μην το δειτε, λουστειτε. Edited February 21, 2011 by sofi-k Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Tωρα "βλεπω" τις 127 ωρες...ειμαι στην επιμαχη σκηνη και το χω ελαχιστοποιήσει γιατι δεν μπορω να το δω - καταλαβαίνω τι γινεται απ τη μουσική. Δεν ειναι κακη ταινία, είναι όπως την περίμενα, ο Danny Boyle δε μας εχει απογοητευσει ποτέ ούτε και τωρα βεβαια. Κάποια σημεία της ταινίας τα βρηκα πολύ ωραια, αλλά δε θα την ξανάβλεπα με τίποτα:εξακολουθω να μην είμαι φαν των ταινιών επιβίωσης...Εντάξει το χουμε εμπδώσει οτι ο ανθρωπος ειναι ικανός για πολύ περισσότερα απ' όσα μπορεί να φανταστεί όταν τίθεται θέμα επιβίωσης, το να βλέπω όμως όλη αυτή τη συμφορά με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια δε νομίζω ότι μου προσφέρει τίποτα. Εδιτ: ΟΚ, τελειωσε. Και το ηθικό δίδαγμα: πάντα λέμε στη μανούλα που πηγαίνουμε :p Edited February 21, 2011 by just_a_comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 ειδα προσφατα το "δειπνο ηλιθιων" (του 2010 πρεπει να ειναι ) και πραγματικα μου αρεσε. ιδιαιτερη κωμωδια με νοημα.. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Εδιτ: ΟΚ, τελειωσε. Και το ηθικό δίδαγμα: πάντα λέμε στη μανούλα που πηγαίνουμε :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Το 127 μετρουσα τα λεπτα να τελειωσει βαρεθηκα μεχρι αηδιας,το Gulliver's Travels ειχε την πλακα του δε με χαλασε καθολου,σημερα λεω να δω I Spit on Your Grave Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Προχτές είδα το "The Way Back", πολύ καλό!!! http://www.youtube.com/watch?v=87kezJTpyMI&hd=1 Edited February 26, 2011 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 το Solomon kane τι σας λέει? είδα το τρειλερ και μου άρεσε η ατμόσφαιρα που έχει. Φαίνεται διασκεδαστική! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Το Solomon Kane μου άρεσε πάρα πολύ. Πολύ καλή ατμόσφαιρα, ωραία εφέ και πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία/σενάριο. Οι λάτρης του είδους θα την ευχαριστηθούν. Μόλις είδα και το 127 ώρες και μου άρεσε πολύ. Μπορεί να κουράζει σε αρκετά σημεία αλλά είναι αναμενόμενο σε τέτοιου είδους ταινίες. Πολύ ρεαλιστικά δοσμένες όλες οι σκηνές. Αξίζει να την παρακολουθήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 μυστηριου, θριλερ, αγωνιας... κατι τετοιο... Dexter. Πως και δεν το έχεις δει ακόμη; Πολύ ωραία ταινία το Loft που έχει προαναφερθεί. Του 2008. 9/10 από εμένα. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 ειδα προσφατα το "δειπνο ηλιθιων" (του 2010 πρεπει να ειναι ) και πραγματικα μου αρεσε. ιδιαιτερη κωμωδια με νοημα.. Το original φρονώ πως είναι καλύτερο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Το original ειναι κλασεις ανωτερο απο το καινουργιο. Επειδη οταν ειδα το τελευταιο αναποφευκτα το συγκρινα με το παλιο και δεν μ αρεσε καθολου. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Είδα πριν δυο μέρες την ταινία "The tourst" και πραγματικά είναι μια πολύ βαρετή και κακοστημένη ταινία, το αντιλαμβάνεσαι εύκολα από τα πρώτα 10 λεπτά. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καθόλου δράση, κάκιστη ροή συνδέσεων των γεγονότων και πολύ μέτρια ερμηνεία των πρωταγωνιστών. Αν την βαθμολογούσα με άριστα το 10 θα έβαζα 4/10. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Το original ειναι κλασεις ανωτερο απο το καινουργιο. Επειδη οταν ειδα το τελευταιο αναποφευκτα το συγκρινα με το παλιο και δεν μ αρεσε καθολου. συμφωνω... αλλα γενικα οι ευρωπαικες που γινονται αμερικανικες ειναι σαφως κατωτερες... παρε παραδειγμα το ρεκ που για μενα η ισπανικη βερζιον ηταν το καλυτερο θριλερ που εχω δει στην ζωη μου ! την αμερικανικη δεν αντεξα να δω ουτε την μιση... κοιμηθηκα στην μεση... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Είδα πριν δυο μέρες την ταινία "The tourst" και πραγματικά είναι μια πολύ βαρετή και κακοστημένη ταινία, το αντιλαμβάνεσαι εύκολα από τα πρώτα 10 λεπτά. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καθόλου δράση, κάκιστη ροή συνδέσεων των γεγονότων και πολύ μέτρια ερμηνεία των πρωταγωνιστών. Αν την βαθμολογούσα με άριστα το 10 θα έβαζα 4/10. Σίγουρα φαίνεται από την αρχή η κατάληξη αλλά δεν μπορώ να πω ότι τελικά δεν πέρασα ένα ευχάριστο 90λεπτο παρακολουθώντας την. Οι σκηνές δράσεις είναι μέτριες και ανέμπνευστες αλλά το τέλος που δεν σου δίνει τελικά μια σίγουρη απάντηση, λειτουργεί υπερ της και, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, αφήνει μια καλή εικόνα για την ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Όντως, χάλια δεν την λες αλλά ούτε και κάτι ιδιαίτερο. 6/10. "Εύπεπτη".:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Προχτές είδα το "The Way Back", πολύ καλό!!! http://www.youtube.com/watch?v=87kezJTpyMI&hd=1 Βασική ερώτηση: είναι Αμερικάνικη ταινία, με Αμερικάνους ηθοποιούς που υποδύονται Ρώσους στη Ρωσία και μιλάνε Αγγλικά με Ρώσικη προφορά?? Γιατί έχω ορκιστεί να μην ξαναδώ τέτοια ταινία (βλέπε Ιστορία μιας Γκεισας, Ερωτας στα χρόνια της Χολέρας κλπ :chair:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 συμφωνω... αλλα γενικα οι ευρωπαικες που γινονται αμερικανικες ειναι σαφως κατωτερες... παρε παραδειγμα το ρεκ που για μενα η ισπανικη βερζιον ηταν το καλυτερο θριλερ που εχω δει στην ζωη μου ! την αμερικανικη δεν αντεξα να δω ουτε την μιση... κοιμηθηκα στην μεση... παιδια ειδα και εγω το παλιο (του 1998) και δεν μου αρεσε τοσο οσο το αλλο του 2010. δεν γελασα και με κουρασε, αλλα το ειδα μονο και μονο επειδη ειχα ξανακουσει οτι αξιζει. ενταξει, γουστα ειναι αυτα.μαλλον με συγκινησε το ξεχωριστο ταλεντο του πρωταγωνιστη στο καινουριο φιλμ/ Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 παιδια ειδα και εγω το παλιο (του 1998) και δεν μου αρεσε τοσο οσο το αλλο του 2010. δεν γελασα και με κουρασε, αλλα το ειδα μονο και μονο επειδη ειχα ξανακουσει οτι αξιζει. ενταξει, γουστα ειναι αυτα.μαλλον με συγκινησε το ξεχωριστο ταλεντο του πρωταγωνιστη στο καινουριο φιλμ/ αμα σαρεσουν τα θριλερ δοκιμασε να δεις τα ρεκ :) (ισπανικη+αμερικανικη εκδοση) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Σίγουρα φαίνεται από την αρχή η κατάληξη αλλά δεν μπορώ να πω ότι τελικά δεν πέρασα ένα ευχάριστο 90λεπτο παρακολουθώντας την. Οι σκηνές δράσεις είναι μέτριες και ανέμπνευστες αλλά το τέλος που δεν σου δίνει τελικά μια σίγουρη απάντηση, λειτουργεί υπερ της και, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, αφήνει μια καλή εικόνα για την ταινία. Το τελευταίο 25" λεπτο ίσως να ήταν το μόνο μέρος της ταινίας που άξιζε και ακόμη δεν είχες την ξεκάθαρη εικόνα για τον εάν ο κύριος Φρανκ είναι κάτι παραπάνω από απλώς Τουρίστας. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Είδα πριν δυο μέρες την ταινία "The tourst" και πραγματικά είναι μια πολύ βαρετή και κακοστημένη ταινία, το αντιλαμβάνεσαι εύκολα από τα πρώτα 10 λεπτά. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καθόλου δράση, κάκιστη ροή συνδέσεων των γεγονότων και πολύ μέτρια ερμηνεία των πρωταγωνιστών. Αν την βαθμολογούσα με άριστα το 10 θα έβαζα 4/10. Μερικές φορές όλα είναι θέμα προσδοκιών. Ξέροντας ότι με περιμένει κάτι μέτριο δεν μπορώ να πω ότι δεν τη διασκέδασα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Xτες σκεφτηκα να χρησιμοποιήσω ένα από αυτά τα σάιτ που γράφεσαι και βαθμολογεις ταινίες που έχεις δει και σύμφωνα με αυτές (και την αναζήτηση που κάνεις κάθε φορά) σου βγάζουν λίστες με προτάσεις. Μου σύστησαν το movielens ως πιο ακριβές από το flixter και μπορω να πω οτι έμεινα πολύ ευχαριστημένη (αν κρίνω απ το ότι μετά από καμια 35αριά βαθμολογίες μου έβγαλε μια λίστα στις τοπ θέσεις της οποίας ήταν πολλές από τις ταινίες που όντως θέλω να δω κάποια στιγμή) Χτες είχα όρεξη για κάτι ελαφρο-ρομαντικό, όπως λέμε ρομ-κομ, αλλά να μην είναι το γνωστό ηλίθιο σενάριο που επαναλαμβάνεται στις ταινίες που προβάλλουν στα αεροπλάνα* και στην τηλεόραση τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου. Η πρόταση που διάλεξα ήταν το Happy Accidents (Vincent d'Onofrio, Marisa Tomei- 2000) την οποία βρήκα ιδανική! Ειναι ρομαντική και είναι αστεία αλλά κυρίως είναι πρωτότυπη. Η κοπέλα είναι η κλασική περίπτωση θύματος στις σχέσεις της (η πολύ πετυχημένη αγγλική έκφραση γι αυτήν την περίπτωση είναι "doormat") και μετά από μια σειρά εντελώς αποτυχημένων σχέσεων, στην κάθε μια απο τις οποίες έμπλεκε με έναν τελειωμένο τύπο τον οποίο προσπαθούσε μάταια να διορθώσει, βρίσκεται σε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει αυτό το "θεματακι". Τοτε γνωρίζει το Σαμ, ο οποίος εκ πρωτης όψεως είναι ιδανικός: γλυκός, ρομαντικός, τη νοιάζεται και είναι και πολύ ενθουσιώδης, σαν παιδάκι. Εχει και κάτι παραξενιές βέβαια, αλλά τίποτα σοβαρό... μέχρι που της ξεφουρνίζει μια τελείως απίστευτη ιστορία για τη ζωή του, που την κάνει να πέσει στη μαύρη απελπισία καθως καταλαβαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος της συντροφος είναι τόσο προβληματικός όσο όλοι οι προηγούμενοι μαζι. Θα λεγα να μη διαβάσετε την περίληψη του imdb, γιατί έτσι η εκπληξη είναι μεγαλύτερη. Το βασικό χαρακτηριστικό της ταινίας είναι ότι μεχρι να φτάσει στις τελευταίες σκηνές δεν ξέρουμε τι να πιστεψουμε για τους χαρακτήρες: τι είναι πραγματικότητα και τι δεν είναι. Σε αυτό το στοιχείο, εχει παρόμοιο feeling με την - τελείως διαφορετική κατά τα άλλα - The man from earth. Eίναι μια ταινία που σε ξεκουράζει πάντως. Πολύ ευχάριστη και με λίγες πινελιές ποιητικότητας ώρες ώρες (και στο κείμενο και στο εικαστικό μερος). Στο imdb έχει 7.4, με το οποίο συμφωνώ και επαυξάνω (θα το στρογγυλοποιούσα άνετα σε 7.5 :p) ==== *Μιας και μιλησα για ταινίες που παίζουν στα αεροπλάνα, η καλύτερη που ειδα πρόσφατα σε πτηση (και από τις ελαχιστες που μπορω να πω οτι μου εχουν αρεσει) ήταν το "The invention of lying" ελαφροκομεντί κι αυτή, αλλά στηρίζεται σε ένα εξαιρετικά πετυχημένο και πρωτότυπο εύρημα (εκτυλίσσεται σ ενα κόσμο που δεν υπαρχει η έννοια του ψέματος) - δεν είναι καμια φιλοσοφική ταινία, αν και θα μπορούσε με ένα τοσο ενδιαφέρον "thought experiment", και ίσως σε κάποια σημεία καταφέρνει να κάνει κάπως βαθύτερες νύξεις για τα δεδομένα του ελαφρού ύφους της. Θα τη συνέστηνα κι αυτή για χαλάρωση μετά απο μια κουραστική μερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 θα μπορουσες να πεις ποιο σαιτ? γιατι σε ενα που ειχα μπει πιο παλια ολο κατι ακυρες με προτεινε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 θα μπορουσες να πεις ποιο σαιτ? γιατι σε ενα που ειχα μπει πιο παλια ολο κατι ακυρες με προτεινε Ναι, το movielens - μπαινεις απο δω: http://www.movielens.org αισθητικα/σχεδιαστικά φαινεται λίγο πρωτόγονο και κανει και μερικά τεχνικά τσαλιμάκια του στυλ οταν εκανα κλικ να πάω στην επομενη σελιδα με γυρναγε στην αρχή...αλλά όπως άκουσα κι απο άλλους που το χρησιμοποιούν κι από ριβιους που βρηκα φαίνεται οτι λειτουργεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ναι, το movielens - μπαινεις απο δω: http://www.movielens.org αισθητικα/σχεδιαστικά φαινεται λίγο πρωτόγονο και κανει και μερικά τεχνικά τσαλιμάκια του στυλ οταν εκανα κλικ να πάω στην επομενη σελιδα με γυρναγε στην αρχή...αλλά όπως άκουσα κι απο άλλους που το χρησιμοποιούν κι από ριβιους που βρηκα φαίνεται οτι λειτουργεί :) ευχαριστω :) δεν εχω προβλημα με τον σχεδιασμο, καλες ταινιες να προτεινει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts