Jump to content

marvin

Members
 • Δημοσιεύσεις

  3.357
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

4 Followers

About marvin

 • Ημ. Γέννησης 11/03/1981

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Άγνωστο

marvin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Rome > Game of Thrones > Spartacus Δεν έχω δει πολύ Σπάρτακο, 1-2 επεισόδια αλλά είναι τελείως άλλης αισθητικής σε σχέση με τις σειρές του HBO. Μου έδωσε την αίσθηση του απενοχοποιημένου trash, αρκετά fun αλλά όχι κοντά στο στυλ που μου αρέσει.
 2. Η ιδέα με τα cloud saves (αρχίζεις στο PS3 και συνεχίζεις στο Vita ή το ανάποδο) είναι καταπληκτική, αρκεί να μη χρειάζεται να αγοράσεις το ίδιο παιχνίδι δύο φορές.
 3. Δεν νομιζω ότι είναι πιο "κακός" από τους υπόλοιπους, απλά είναι μακράν ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας της σειράς μαζί με τον Joffrey. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν καλοί και κακοί στο Game of Thrones, πλην του αιθεροβάμονα Ned Stark. Όλοι οι υπόλοιποι πατούν επί πτωμάτων για να πετύχουν τους στόχους τους, έτσι είναι ο κόσμος τους. Άλλη μια γλώσσα για να μάθουν οι geeks που ήδη πήραν το lower στα Kllngon... Επίσης τί να τις κάνουν τις 1800 λέξεις οι Dothraki? 500 και πολλές είναι, εκτός αν έχουν 1000 συνώνυμα για το άλογο. :p Άπταιστα πάντως τα μιλάει η Daenerys, μπράβο το κορίτσι. Τέλος παρατήρησα ότι η Daenerys μοιάζει λίγο με τη Νάντια Μπουλέ όταν χαμογελάει και μου δημιουργεί άσχημους συνειρμούς.
 4. Δεν είμαι σίγουρος αν κάνεις πλάκα αλλά ακόμα και αν το Wii2 επαναλάβει την επιτυχία του Wii, η Nintendo δεν έχει το userbase. Μπορεί να έχει πολύ κόσμο αλλά τα γούστα των πελατών της Nintendo είναι διαφορετικά. Η fanbase της Rockstar είναι παραδοσιακά στο Playstation και πλέον και στο Xbox και αυτό το είδαμε και με την αποτυχία του Chinatown Wars στο DS.
 5. Θα απαντήσω μόνο σε αυτό που είπα, προσθέτοντας και κάτι ακόμα: τα υψηλής ανάλυσης textures και τα εντυπωσιακά εφέ που βλέπουμε σε linear παιχνίδια όπως το GoW3 ή το Uncharted 2 δεν είναι εφικτά στο PS3 σε ένα open-world παιχνίδι όπως το GTA που ως γνωστόν πάντα είναι πιο απαιτητικά. Ο αποθηκευτικός χώρος υπάρχει αλλά λείπει η επεξεργαστική ισχύς, συν το ότι ανεβαίνει κατακόρυφα το κόστος παραγωγής. Φαντάσου να φτιάξουν ένα sandbox του μεγέθους του Red Dead Redemption με τα production values του Uncharted 2. Δεν γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί θα κοστίσει όσο το Avatar. Δεν είναι ψόγος κατά του PS3, είναι φυσιολογικό γεγονός. Ο λόγος που το έγραψα προηγουμένως είναι γιατί είναι ο κατεξοχήν τομέας όπου ο επιπλέον αποθηκευτικός χώρος του Blu-ray μπορεί να δώσει ένα απτό πλεονέκτημα. Σωστό. Αλλά το μόνο αποκλειστικό open world παιχνίδι του PS3 που ξέρω είναι το Infamous το οποίο είναι πολύ καλό μεν αλλά δεν νομίζω ότι έχει το budget για να ανταγωνιστεί στα ίσα κάτι σαν το GTA4 ή το Assassin's Creed. ΥΓ. Το Blu-ray είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Δεν υπάρχουν περισσότεροι σωστοί τρόποι να το γράψεις.
 6. Ναι, οπωσδήποτε είναι προτιμότερο. Αλλά από την άλλη το να αλλάζεις το δισκάκι μία φορά κάθε 6-7 ώρες παιχνιδιού δεν είναι πρόβλημα. Σε ένα πραγματικό open-world παιχνίδι τύπου GTA ή Fallout όμως (δεν έχω παίξει το LA Noire αλλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι εντελώς linear στο στυλ του Mafia) η αλλαγή DVD δεν "επιτρέπεται" ή τουλάχιστον θα είναι εξαιρετικά άβολη. Ως προς αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι το 360 καθυστέρησε κάπως τις εξελίξεις αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι το PS3 έχει την ισχύ να εκμεταλλευτεί πλήρως τη χωρητικότητα του Blu-ray για να έχουμε υπό τέτοιες συνθήκες πολύ υψηλής ανάλυσης textures και εφέ σαν αυτά που είδαμε σε linear παιχνίδια όπως το Uncharted 2 και το God of War 3 (όπως ακριβώς το Xbox και το PS2 δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν πλήρως το DVD9). Ότι μαγικό compression και να έκαναν σίγουρα έκοψαν κάποια πράγματα γιατί σε κάθε DVD έπρεπε να επαναλάβουν αρκετά δεδομένα, με πρώτο και κυριότερο ολόκληρο το χάρτη του L.A.
 7. Γιατί χάλια; Απ' όλα τα πράγματα που επηρεάζουν την ποιότητα των γραφικών το μέσο αποθήκευσης είναι μάλλον το τελευταίο. Και αν κάτι δε χωράει σε ένα DVD, στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να κοπεί σε περισσότερα.
 8. Θα γράψω τα εμπλεκόμενα πρόσωπα με τα ονόματά τους για όποιον έχει μπερδευτεί: Νομίζω πάντως ότι είναι λίγο υπερβολικό να βάζουμε spoilers για το πρώτο επεισόδιο. ΥΓ. Stupid Ned Stark! :lol: (Μην κάνετε κλικ αν δεν έχετε δει όλα τα επεισόδια.)
 9. Ναι, την είχε κανονικά.
 10. Μπορείτε να αλλάξετε το password σας από εδώ όσοι δε θέλετε να ταλαιπωρείστε με το χειριστήριο, και να κάνετε ό,τι αλλαγές χρειάζεται στο billing info αν είχατε δηλωμένη κάρτα. Εγώ αντικατέστησα την πιστωτική μου με μια χρεωστική με πολύ χαμηλό όριο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
 11. Δε φτάνει από μόνη της η γκρίζα διαφήμιση αλλά όταν μια σειρά είναι σε οριακό επίπεδο όλα βοηθούν.
 12. Όσο η γκρίζα διαφήμιση συμβάλλει στο να μένει το Fringe στον αέρα παρά τη χαμηλή τηλεθέαση εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το 30 Rock το εξήγησε πριν λίγο καιρό:
 13. Η Astrid το κράτησε 15 χρόνια, άρα δεν πρέπει να είναι τόσο χάλια. Αλλά έλεος με το fragmentation του Android πια, 2026 και μερικά τηλέφωνα τρέχουν ακόμα Froyo. (Πάω να φύγω :ninja:)
 14. Εμένα δε με πειράζει το να είναι κάτι παλιό εφόσον έχει αντέξει στο χρόνο - ούτως ή άλλως έχω δει και πολύ παλιότερα πράγματα από τη Buffy. Αυτό που με αποτρέπει είναι το μέγεθος του εγχειρήματος: 150+ σαρανταπεντάλεπτα επεισόδια = >110 ώρες = no go. Συν το ότι βαριέμαι να κατεβάζω 50 GB άρα θα πρέπει να τα αγοράσω, οπότε θα είμαι μείον ~150 ευρώ και συν ένα τεράστιο box-set που δε θα έχω τι να το κάνω αφού τα δω. Συνολικά το όλο εγχείρημα είναι μη πρακτικό από πολλές απόψεις. :p Οι σειρές των καλωδιακών δικτύων με τα 13 επεισόδια ανά κύκλο είναι αρκετά πιο βολικές για catching up, ακόμα και αν παίζονταν για αρκετά χρόνια.
 15. Δεν ήταν άσχημο το σημερινό. Πως θα μπορούσε να είναι άσχημο το επεισόδιο που έχει ένα Dalek να κάνει stand up; :p Αλλά ενώ είχε αρκετές αστείες στιγμές (Token!!!), συνολικά δεν ήταν από τα πολύ καλά τους.
×
×
 • Create New...