Jump to content

slash7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.323
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by slash7

  1. slash7

    iPhone 6S

    Άρα το άλλαξαν στην 9.2 η ήταν έτσι πάντα; Δεύτερη ημέρα το έχω δεν θυμάμαι
  2. slash7

    iPhone 6S

    Και αυτό κομπλέ είναι φίλε μου. Μόλις παρατήρησα ότι αυτά που περιέγραψα ακούγονται μεν αλλά πρέπει να βάλεις το κινητό στο αυτί σου για να τα ακούσεις δε. Ενώ έως και χθες ήταν αρκετά πιο δυνατά. :/
  3. slash7

    iPhone 6S

    Καλησπέρα παίδες. Το πρωί πέρασα την 9.2 και πλέον όταν πληκτρολογώ στα μηνύματα πχ δεν ακούγεται ο κλασικός ήχος όπως ούτε και όταν πληκτρολογώ ένα τηλέφωνο για κλήση. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Επίσης στην ενότητα ήχος όλα είναι όπως πρέπει.
  4. slash7

    iPhone 6S

    Ναι sorry το space gray εννοούσα. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.
  5. slash7

    iPhone 6S

    Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από χρόνια λέω να γυρίσω στην apple. Για 64αρι εννοείται. Ήθελα να ρωτήσω καθώς ενδιαφέρομαι είτε για το μαύρο είτε για το χρυσό εάν έχουν αναφερθεί προβλήματα ξεβαψίματος σε κάποιο από αυτά τα δύο χρώματα.
  6. Μ αρεσουν σαν ιδέα και χρησιμοποιώ της google αλλά θεωρώ ότι όσο δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά δεν θα υπάρξει αύξηση της χρήσης τους. Άκουσα ότι στην 9,2 η σιρι θα υποστηρίζει και Ελληνικά οπότε εκεί μπορεί να αλλάξει όλο το σκηνικό τουλάχιστον για τους χρηστες των iOS.
  7. slash7

    iPhone 6S

    Στην 9.2 θα υποστηρίζονται τα Ελληνικά από την Siri
  8. Μετά από ψάξιμο στον γούγλη το αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί με htc one αλλά και oneplus και με κάποιες άλλες συσκευές. Δεν γνωρίζουν και εκείνοι τι ακριβώς φταίει αλλά από ό,τι φαίνεται ευθύνεται η 7.19.401.22. Δεν είναι μόνο στο coc αλλά και σε άλλα από όσα διαβάζω. :confused:
  9. Παίδες καλησπέρα. Χθες μου ήρθε μία ενημέρωση και την έκανα. Είμαι στην 5,0,2 με αριθμό λογαριασμού από χθες 7.19.401.22, στην αρχή όλα καλά έως ότου μπήκα στο clash of clans που το χαζοπαίζω. Εκεί έχω μεγάλο θέμα που δεν το έχω δει όμως κάπου αλλού στο κινητό. Μπάινοντας στο παιχνίδι όλα καλά αλλά όταν πάω σε υποσελίδες του τα εμφανίζει όλα σαν να είναι λιωμένη η οθόνη πχ. Ρώτησα και κάτι άλλα παιδιά μήπως έφταιγε το παιχνίδι καθαυτό αλλά όχι. Έκανα κατάργηση της εφαρμογής και ξανά εγκατάσταση και πάλι τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα; Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; :confused:
  10. Καλή επιτυχία παίδες και καλό μήνα! :):D
  11. Κοσμοτέ παρά το γεγονός ότι είμαι στην βόνταφον αυτήν τη στιγμή. Καταραμένη η ώρα που υπέγραψα. Άθλιο σήμα ίντερνετ και όσον αφορά και το σήμα της στην περιοχή που μένω εγώ είναι τουλάχιστον μέτριο. Έχε χάρη που μου έκανε εξαιρετική προσφορά.
  12. Πραγματικά η τιμή του είναι στα ύψη. :(
  13. 900 όμως είναι πάρα πολλά. :( Ελπίζω, αν και αμφιβάλλω να έχει πέσει κάπως τον Ιούνιο.
  14. Καλημέρα φίλε μου. Πριν από λίγες ημέρες ήμουν στην ίδια θέση με εσένα στο ακριβώς ίδιο πρόγραμμα. Εγώ είχα βάλει και το πακέτο ίντερνετ με 5gb σαν φοιτητής όμως οπότε μαζί με την έκπτωση από τον ερχομό μου από whats up μου έβγαινε στα 38. Μου έκανε πρόταση να ανανεώσω με 34 ευρώ. Απάντησα ότι δεν με συμφέρει καθώς είναι πολλά τα λεφτά για αυτό που προσφέρει το πρόγραμμα(τους τελευταίους μήνες το ξεπέρναγα κατά πολύ). Τελικά πήγα μόνος μου στην vodafone εξήγησα τι γίνεται και τι με καλύπτει και μου έκαναν προσφορά το red1 στα 33. Δέχτηκα σε δευτερόλεπτο. Είναι -5 ευρώ τον μήνα, καμία σχέση σαν πρόγραμμα και ξέρω ότι κάθε μήνα θα δίνω τόσα και μόνο. Όχι όπως στην κοσμοτέ που λόγω της κακής μου αρχικής επιλογής στο πρόγραμμα πήγαινε κάθε μήνα πάνω από 50 και τον τελευταίο 110. Για εμένα πάρε προσφορά από vodafone και μετά άμα θες παζάρι.
  15. Να σαι καλά φίλε μου, σ ευχαριστώ. Καλημέρα. Ουσιαστικά αυτό που έγινε ήταν το εξής. Η cosmote μου είπε να ανανεώσω, απάντησα ότι δεν με συμφέρει και να με πάρει τηλέφωνο σε λίγες ημέρες ώστε να κάνω μία έρευνα αγοράς. Πήγα σε ένα κατάστημα της vodafone εξήγησα τι πρόγραμμα είχα και τι ανάγκες έχω και μου το έδωσε στα 33 από μόνη της η κοπέλα. Με ρώτησε τι ήθελα και της είπα 18μηνο. Δεν είχε κάποια διαφορά στην τιμή. Και 24μηνο να διάλεγα το ίδιο θα ερχόταν.
  16. Καλησπέρα παίδες. Μετά από καιρό επέστρεψα στην vodafone καθώς μου έδωσε το red1 με 33 ευρώ και ήταν ήδη πολύ καλύτερα από ότι έδινα στην cosmote και το πρόγραμμα άκρως καλύτερο. Σήμερα ενεργοποιήθηκε η sim αλλά δεν πιάνω καθόλου δεδομένα. Θυμάστε τι πρέπει να στείλω; Επίσης μου είπε η κοπέλα ότι το red1 έχει από μόνο του 4g και δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Ισχύει; Ακόμα και εγώ που το πήρα σε τέτοια τιμή;
×
×
  • Create New...