Jump to content

Axwell

Members
  • Δημοσιεύσεις

    579
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Axwell

  1. Γεαι σας παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πρόκειται να αγοράσω για δώρο στην κοπέλα μου ένα ρολόι για τα Χριστούγεννα. Είμαι μεταξύ αυτών των δύο: https://www.oroloi.gr/el-gr/product/2517620/LONGINES-La-Grande-Classique-Stainless-Steel-Bracelet/ https://www.oroloi.gr/el-gr/product/2517615/LONGINES-Grande-Classique-Stainless-Steel-Bracelet/ Το πρώτο έχει διάμετρο 33mm και το δεύτερο 29mm. Κλίνω προς το πρώτο λόγω λατινικών αριθμών αλλά ανησυχώ αν παραείναι μεγάλο για γυναικείο. Επίσης το συγκεκριμένο ρολόι σε άλλα sites το βρίσκω ως αντρικό. Τι λέτε;
  2. Παιδιά, συγνώμη που ρωτώ κάτι μάλλον πολύ απλό, μπορεί όμως κάποιος να μου εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ των 2 αυτών ρολογιών; http://us.tissotshop.com/men/men-trend/tissot-couturier-men-s-black-chronograph-trend-watch.html http://us.tissotshop.com/men/men-trend/tissot-couturier-men-s-automatic-black-leather-watch.html Το πρώτο λέει είναι Chronograph και το δεύτερο Automatic. Σαφώς ακριβότερο το 2ο, λίγο μεγαλύτερο και με απεριόριστη [!;] διάρκεια ζωής η μπαταρία. Οπτικά είναι σχεδόν τα ίδια, ο μηχανισμός διαφέρει εντελώς. Τα φώτα σας παρακαλώ;
  3. Όποιος και να το πάρει, με γεια του! Καλή τύχη παιδιά.
  4. Αναζητώ 2 τίτλους κομματιών, άνδρας ο τραγουδιστής και στα δύο, διαφορετικός. 1) "....ζήτα μου ό,τι θέλεις τη νύχτα αυτή, όχι δε θα πω. Κόβεται η πνοή μου χτυπάει η καρδιά και σε αγαπώ. Κάνε με να φτάσω ψηλά στο Θεό να τρελλαθώ, κάνε με να φύγω χιλιάδες φορές και να ξαναρθώ. Αύτη τη νύχτα..Τη νύχτα αυτή, τελειώσαμε κι αρχίσαμε, τη νύχτα αυτή πεθάναμε και ζήσαμε, φιλί φιλί αυτή τη νύχτα, φιλί φιλί ως το πρωί.." Είναι μάλλον λαϊκό. 2) "ό,τι κι αν φυτέψω βγαίνει κατιφές, βγαίνουν οι φλογέρες οι αγγελικές, (δε το θυμάμαι), ότι κι αν αγγίξω χώμα και νερό (κάτι λέει μετά) τέριρεμ τέριρεμ να σου τραγούδω, τα τραγούδια του Θεού όπου κι αν σταθώ..." Αυτό είναι 'έντεχνο'. Στο google τίποτα, δεν τα έχω ακούσει κιόλας, η φίλη μου τα ψάχνει. Βοηθήστε μέρα που είναι! :rolleyes:
  5. Χωρίς να είμαι βέβαιος, δεν πρόκειται περί κάποιου τραγουδιού, ο Moto Blanco γενικά χρησιμοποιεί αυτήν ή παρόμοια μελωδία στα περισσότερα remixes που κάνει. Πάντως χωρίς τη φωνή της Adele υπάρχει:
  6. Να'σαι καλά για την υπενθύμιση φίλε.. άκουσε κι αυτό:
  7. Φοβερό κινητό! Καλή μας τύχη, φαντάζομαι τη χαρά όποιου/όποιας το κερδίσει...
  8. :) Δεν ξέρω κάποιο παρόμοιο του Tung, δεν πολυ-ασχολούμαι κιόλας τελευταίως. Όταν βρω κάτι πάντως το ποστάρω. Ivan Gough & Feenixpawl - In My Mind (Axwell Mix)
  9. Noir & Haze - Around (Solomun Vox Remix)
  10. Σωστό... Πάντως η σειρά είναι εξαιρετικού επιπέδου από κάθε άποψη, μακάρι να είχαν περισσότερα επεισόδια οι κύκλοι.
×
×
  • Create New...