Jump to content

AngeloDion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.786
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AngeloDion

  1. Απο το privacy section του facebook έχεις πρόσβαση σε ρυθμίσεις που θα κάνούν δύσκολο το να σε βρίσκουν ή να σου στέλνουν μηνύματα άτομα που δεν είναι στον κύκλο σου, έχουν το email σου, ή το τηλέφωνο σου.
  2. Ρωτάω για να καταλάβω αν θα εγκαθιδρυθεί το μέτρο. Αυτό σημαίνει οτι στην καλύτερη ο κόσμος που παραγγέλνει αντικείμενα 1, 2, 3 ευρώ απλά δεν θα πληρώνει το τέλος. Οπότε θα γίνει μπάχαλο και θα αναγκαστούν να το αναστείλουν.
  3. Άμα δεν πληρώσουμε αυτό το τέλος τον 15 ευρώ τι γίνεται? Υπάρχει καμία επίπτωση αν τους πεις δεν πληρώνω το τέλος κράτήστε το πακέτο?
  4. Έψαχνα για αυτά τα ακουστικά και η τιμή ειναι η καλύτερη που βρήκα παγκόσμια! Έχει κάνεις εμπειρία με αυτό το κατάστημα να ξέρουμε μπας και δεν ειναι αυθεντικά? επίδη κυκλοφορουν πολλα ψεύτικα με 4 ευρω απο Ali αλλα αυθεντικά είναι τέλεια τιμή για όσους ακόμα εχουμε κινητό χωρις υποδοχη 3.5mm https://www.smartfun.gr/index.php?route=product/product&product_id=4746&skr_prm=WyJkYzAzODUyZS0wMjdhLTQ2NjEtOWUyYi1kYjdjYWU1NjllYzIiLDE1NzgyNDIxNzg4NDMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0
  5. Το κινητό το είχα αλλα το έδωσα σε μη απαιτητικό φιλο μου. Απο τα πιο φτηνά usbc κινητά γιαυτο και είπα να το δοκιμασω αλλα εχει θεματα στις λεπτομερειες. Το ηχειο/ακουστικο δεν εχει ρυθμιστει σωστα και τριζει οταν παίζει μουσική. Updates μηδέν παρόλο που τα χρειαζεται για μικρο bugs. Πρέπει η lenovo να εκανε outsource την global rom για να πουλήσει και απο εκεί το παράτησε.
  6. Ευχαριστώ για τον οδηγό. Για την μπαταρία λες γενικά δεν είναι καλή λόγο mediatek ή με την κινέζικη ρομ μόνο? Επειδή είναι 4000mah. Δηλαδή αυτή που έχεις εσύ περασμένη είναι εντάξει τώρα η αυτονομία που έχεις ή δεν την γλιτώνουμε με τίποτα?
  7. Δεν είμαι αρκετά έμπειρος για να την περάσω σήμερα όμως και έλεγα αν εχει τρόπο να τα βάλω μεχρι να το μελετήσω το φλασάρισμα. Υποθέτω φτιάχνω καφέ και αρχίζω την μελέτη :geek::cool: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάζω τώρα google services με αυτόν τον τρόπο μέχρι να μάθω λίγα πράγματα για αλλαγή ρομ. Υπάρχει καθόλου ομοφωνία ποια είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί?
  8. Το πήρα και εγώ από έναν φίλο που δεν ασχολείται. Έχει εύκολο τρόπο να βάλω google play στο τσακ μπαμ ή μόνο αν του αλλάξω την official china και βάλω απο xiaomi.eu?
  9. Το δωρέαν είναι το αρκετά αργό. Απο 20 μέρες μέχρι 2 μήνες. Το china λίγο καλύτερο αλλά πάνω κάτω τα ίδια. Το aliepxress είναι πολύ καλό. Μου έχουν έρθει πράγματα σε 14 μέρες απο τη μερα που τα αγόρασα. Άμα δεν βιάζομαι παίρνω το free αλλά όπου θέλω γρήγορα το aliexpress shipping αξίζει
  10. τι επιλογές αποστολής έχεις?
  11. Τι είναι το κακό με την αποστολή?
  12. Οπότε το κινητό θα ανακοινωθεί με το redmi 5 σε 3 μέρες. Ασχολείτε κανείς με φήμες και ξέρει τι επεξεργαστή θα φοράει. Μάλλον για sd625 λέει. Κρίμα γιατί ήθελα κάτι που θα κρατήσει παραπάνω στο χρόνο αλλά τουλάχιστον θα μείνει χαμηλή η τιμή.
  13. AngeloDion

    Moto Z

    Φίλε έχεις σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη τους 2 μήνες που το έχεις? Επίσης τι εννοείς τεράστιο? Σε διαστάσεις ή σε ομορφιά
  14. Ενημερωτικά επιδή ο φίλος απο πάνω πήγε να μου ρήξει και το φταίξιμο γιατι δεν στέλνουν Ελλάδα απο εξωτερικό, το κινητό δεν ήρθε ποτέ 37 μέρες και ο πωλητής τώρα πήγε να μου πει οτι φταίω εγώ επιδή υποτίθεται δήλωσα λάθος αριθμό τηλεφώνου. Οπότε προχωρά η διαδικάσία και με EU consumer complain αφού μετά τις 30 μέρες δικαιούσε refund.
  15. Στην Κύπρο χρόνια τώρα ήταν μέτρια πράγματα. Κάτω απο 50 ευρώ δεν πλήρωνα ιδιαίτερα τελωνείο. Πιο ακριβά πράγματα μια στις δύο σε καλεί ο τελώνης. Προχτές 32 Ευρω απο aliexpress με κάλεσαν, θέλανε screenshot τις παραγγελίας και πλήρωσα 19% ΦΑΠ και 3.5 ευρώ απο πάνω έξοδα εκτελώνισμού. Οπότε μάλλον σφίξανε.
  16. Δεν έχει σχέση αυτό με το αν οι Έλληνες ανοίγουν paypal claims. Πρέπει να πάρεις ένα ένα τους πωλητές που συνήθως έχουν exclude 20-30 χώρες μαζί με την Ελλάδα και δεν ξέρεις για ποιο λόγο εχτός και αν ρωτήσεις τον κάθε πωλητή ξεχωριστά. Με το amazon φυσικά και δεν έχει παντελώς πάλι καμία σχέση με το θέμα. Δωρεάν δεν στέλνουν σε καμία Ευρωπαική χώρα και ακόμα και Αγγλία έχουν πλέον περιορισμο σε προιόντα (add-on items)
  17. Πες μου έναν που δεν στέλνει Ελλάδα. 10 χρόνια που ψωνίζω δεν είχα ποτέ τόση καθυστέρηση απο Ευρώπη και ούτε ποτέ είδα ξανά tracking number να δέιχνει επανάληψη μια βδομάδα μετά απτην πορεία που πήρε να ξανα αρχίζει την ίδια πάλι. 23 μέρες. Οπως και νάχει βαρέθηκα. Θέλει ας έρθει θέλει ας μην έρθει.
  18. Ρε παιδιά έχει 20 μέρες περιμενω κινητό απο Γερμανία και το tracking number λεει οτι κάνει γύρους. Έχει δείξει 4 Γερμανικές πόλεις. Δείχνει Rodgau μετά Koln και μετά ξανά Rodgau και πίσω Koln. Προσπάθησα να βρω customer service στα Αγγλικά αλλά δεν έχουν. Ετσι όπως πάει θα έρθει το κινητό θρίψαλα. Μπορώ να κάνω τίποτα μεσω paypal να πάρω τα λεφτά μου πίσω?
×
×
  • Create New...