diamantis_ Δημ. Δευτέρα στις 10:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:17 πμ Εγώ όχι, ομαλά γίνεται η αλλαγή. Μήπως σε τέτοια θέματα να αναφέρουμε και τι rom έχουμε (EU έχω); λέω απλά τη χαζομάρα μου, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Δευτέρα στις 11:22 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:22 πμ Και γω με EU δεν εχει παρουσιαστει κανενα παγωμα και γενικα τιποτα με HyperOs 2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ είδα κάποιο τέτοιο πρόβλημα,όλα ομαλά γίνονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Δευτέρα στις 12:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:18 μμ Την EU έχω Σας ευχαριστώ, θα το ψάξω περαιτέρω να δω τι γίνεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Δευτέρα στις 12:39 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:39 μμ (edited) Αυτες τις μερες εκανα το εξης : Βρηκα ενα παλιακο φορτιστη μια και εχω ενα συρταρι φορτιστες που κανει 6 ωρες να φορτισει την μπαταρια 🙃...Βεβαια αυτο το κανω οταν θα πεσω για υπνο. Το δουλευω συνεχως στην υψηλη λειτουργια αποδοσης πραγματικα δουλευουν ολα Καρα-Σφαιρα μια και εδω οι περισσοτεροι πυρηνες δουλευουν πανω απ τα 3.3 Ghz . Εχω παθει εθισμο και ειμαι πολυ κομπλε με την υψηλη λειτουργια😘 Οχι πλεον δεν κανει κιχ οχι οτι εκανε πριν αλλα η αναζητηση στο νετ ειναι καρα-σφαιρα το 5G το καταπινει αριστα...Οτι αλλο κανω ειναι σε φαση πολυ γρηγορη... Πσσσσσσ..... Edited Δευτέρα στις 12:40 μμ by s_nova 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. Δευτέρα στις 02:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:04 μμ (edited) 4 ώρες πριν, Arinos said: Αντιμετωπίζει κανείς καθώς κάνει εναλλαγή εφαρμογών με gestures ένα πάγωμα και να μην αλλάζει η εφαρμογή; Το κάνει με το hyper OS 2 μόνιμα. Του έκανα και επαναφορά και το πρόβλημα υπάρχει. Συμβαίνει παντού, σε οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιείται ή ακόμα και στην αρχική οθόνη αν χρησιμοποιηθεί δεν λειτουργεί με τίποτα όπως λειτουργούσε άψογα στο 1. Ναι το κάνει και σε εμένα με EU rom. Πριν το hyper os λειτουργούσε καλύτερα. Τα έχουν κάνει λίγο μπάχαλο πάλι. Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση να τα φτιάξουν Edited Δευτέρα στις 02:05 μμ by minotavros 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. Δευτέρα στις 04:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:19 μμ 2 ώρες πριν, minotavros said: Ναι το κάνει και σε εμένα με EU rom. Πριν το hyper os λειτουργούσε καλύτερα. Τα έχουν κάνει λίγο μπάχαλο πάλι. Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση να τα φτιάξουν απλα καντε απεγκατασταση οποια εφαρμογη δεν χρειαζεστε και δεν χρησιμοιητε καθολου Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 04:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:27 μμ 3 ώρες πριν, s_nova said: Αυτες τις μερες εκανα το εξης : Βρηκα ενα παλιακο φορτιστη μια και εχω ενα συρταρι φορτιστες που κανει 6 ωρες να φορτισει την μπαταρια 🙃...Βεβαια αυτο το κανω οταν θα πεσω για υπνο. Το δουλευω συνεχως στην υψηλη λειτουργια αποδοσης πραγματικα δουλευουν ολα Καρα-Σφαιρα μια και εδω οι περισσοτεροι πυρηνες δουλευουν πανω απ τα 3.3 Ghz . Εχω παθει εθισμο και ειμαι πολυ κομπλε με την υψηλη λειτουργια😘 Οχι πλεον δεν κανει κιχ οχι οτι εκανε πριν αλλα η αναζητηση στο νετ ειναι καρα-σφαιρα το 5G το καταπινει αριστα...Οτι αλλο κανω ειναι σε φαση πολυ γρηγορη... Πσσσσσσ..... Η μπαταρία πως πάει στη λειτουργία απόδοσης;Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και στην ισορροπημένη και πριν λίγες μέρες το γύρισα στα 60hz αντί για 120hz (το συνήθισα μετά από 1-2 ώρες) και κάπου διάβασα εδώ μέσα να κλείσω μια σάρωση Wifi και bluetooth που τρέχει στο παρασκήνιο... Σάρωση Bluetooth ήταν off αλλά η σάρωση Wifi ήταν on και την έκλεισα... Φταίει αυτό;Φταίει ότι το γύρισα 60hz?εχω πάθει πλάκα με την μπαταρία (ναι εγώ) και πέφτει πολύ αργά... Ειδικά σε κατάσταση αναμονής δεν χάνει καθόλου! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Δευτέρα στις 07:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:31 μμ 3 ώρες πριν, George6633 said: Η μπαταρία πως πάει στη λειτουργία απόδοσης;Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και στην ισορροπημένη και πριν λίγες μέρες το γύρισα στα 60hz αντί για 120hz (το συνήθισα μετά από 1-2 ώρες) και κάπου διάβασα εδώ μέσα να κλείσω μια σάρωση Wifi και bluetooth που τρέχει στο παρασκήνιο... Σάρωση Bluetooth ήταν off αλλά η σάρωση Wifi ήταν on και την έκλεισα... Φταίει αυτό;Φταίει ότι το γύρισα 60hz?εχω πάθει πλάκα με την μπαταρία (ναι εγώ) και πέφτει πολύ αργά... Ειδικά σε κατάσταση αναμονής δεν χάνει καθόλου! Αν μπορείς εξήγησε πώς ρυθμίζεις τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Δευτέρα στις 08:21 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:21 μμ (edited) Οσκαρ Ομορφιας Τοπ-Μοντελ !😍 Ενα σοκ το επαθα και ειπα να το μοιραστω με σας...Πρεπει να...το πιασετε στα χερια σας Δεν υπαρχει απλα...φοβερη Edge Οθονη συνδυασμος με την Απιστευτη Πλαταρα !!! Το πηρα για μια συναδελφο που το ζητησε στην Εργασια μου θα το κρατησω σημερα το βραδυ θα το σεταρω να της το δωσω κομπλε ... Μια φοβερη σουπερ πριμιουμ συσκευη Poco x7 Το απλο . Edited Δευτέρα στις 08:21 μμ by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Δευτέρα στις 08:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:36 μμ 1 hour ago, tasos_v said: Αν μπορείς εξήγησε πώς ρυθμίζεις τα παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του GPS > location services έχει τα Wi-Fi scanning και Bluetooth scanning Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Δευτέρα στις 08:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:49 μμ Τετοια κανης και ο George αυριο θα μας ποσταρει το tracking number του δικου του Poco X7 Pro!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Δευτέρα στις 09:33 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:33 μμ (edited) 3 ώρες πριν, specguard said: Τετοια κανης και ο George αυριο θα μας ποσταρει το tracking number του δικου του Poco X7 Pro!!! Ειναι σε αναμμενα καρβουνα !!! -------------------- Για να εχει καποιος ισχυρες πολλαπλες συνδεσεις bt ταυτοχρονα , επισης να μπορει να παραταει την συσκευη καπου και με το bt να απομακρυνεται απ αυτη χωρις διακοπες πρεπει να εχει τα παρακατω με κοκκινη παυλα οπως ακριβως τα δειχνω στη δευτερη φωτο : Μετα τις παρακατω ρυθμισεις απενεργοποιουμε και ενεργοποιουμε το bt και την λειτουργια πτησης. Edited Τρίτη στις 12:36 πμ by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τρίτη στις 01:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:54 πμ (edited) 5 ώρες πριν, specguard said: Τετοια κανης και ο George αυριο θα μας ποσταρει το tracking number του δικου του Poco X7 Pro!!! Είπαμε,αν πέσει λίγο ακόμα η τιμή πολύ ευχαρίστως,αλλιώς Poco x6 pro μέχρι να σβήσει... η οθόνη από το πέσιμο! @tasos_vαπό τις ρυθμίσεις στην αναζήτηση γράφεις σάρωση bluetooth και σάρωση Wifi και τα βγάζεις off Edited Τρίτη στις 01:58 πμ by George6633 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Τρίτη στις 09:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:45 πμ Πριν 2-3 ημέρες κατέβηκα με το αυτοκίνητο για μια δουλειά,το άφησα και συνέχισα με τα πόδια.Σκέφτηκα να δοκιμάσω μηπως και έφτιαξε το στίγμα με τους χάρτες με το περπάτημα και ως δια μαγείας δούλευε σωστά η κατεύθυνση.Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο και θα το ξανακάνει η έστρωσε με την hyperos 2,θα το ξαναδώ κάποια στιγμή για επιβεβαίωση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 03:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:37 μμ Το πρόβλημα που ανέφερα χθες σχετικά με πάγωμα όταν γίνεται εναλλαγή εφαρμογών με gesture έφτιαξε μετά από λήψη τελευταίου update. Στις ρυθμίσεις είναι, ενημέρωση πάνω δεξιά 3 τελίτσες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 04:06 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:06 μμ Ειχα αναφερει στο παρελθον οτι για να εχει καποιος σε μια καλη κατασταση το chrome να μη γινεται αργος δεν υπαρχουν μαντζουνια Η μοναδικη ρυθμιση που τον κρατα σε γρηγορη κατασταση ειναι : .Πας στις ρυθμισεις του / απορρητο και ασφαλεια / μπαινεις και επιλεγεις στην προφορτωση σελιδων "Εκτεταμενη προφορτωση" Αυτα 🤡👹👺 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ 13 minutes ago, s_nova said: Ειχα αναφερει στο παρελθον οτι για να εχει καποιος σε μια καλη κατασταση το chrome να μη γινεται αργος δεν υπαρχουν μαντζουνια Η μοναδικη ρυθμιση που τον κρατα σε γρηγορη κατασταση ειναι : .Πας στις ρυθμισεις του / απορρητο και ασφαλεια / μπαινεις και επιλεγεις στην προφορτωση σελιδων "Εκτεταμενη προφορτωση" Αυτα 🤡👹👺 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. Τρίτη στις 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:22 μμ 45 minutes ago, Arinos said: Το πρόβλημα που ανέφερα χθες σχετικά με πάγωμα όταν γίνεται εναλλαγή εφαρμογών με gesture έφτιαξε μετά από λήψη τελευταίου update. Στις ρυθμίσεις είναι, ενημέρωση πάνω δεξιά 3 τελίτσες. Την 2.0.2 δεν έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 08:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:32 μμ 4 ώρες πριν, nikotsal said: Την 2.0.2 δεν έχεις; Σωστά, αυτή είχα και πριν και μετά. Απλά αυτό που έκανα την κατέβασε πάλι και την εγκατέστησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 08:38 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:38 μμ (edited) Εχουμε πει παλιοτερα οτι σε αλλαγες λειτουργικου καλο ειναι να γινεται εγκατασταση και μετα Hard reset ωστε να αποφευγονται τυχον σφαλματτα. Εαν δεν γινει αυτο γιατι καποιος πχ.λεει οτι εγω εκανα την μεγαλη ενημερωση αλλα δεν αντιμετωπισα προβληματα... Και ξαφνικα γινεται κατι και φταιει αυτο φταιει εκεινο κτλ. Νομιζει... Ετσι η με επανεγκατασταση η με hard reset διορθωνονται ολα. Edited Τρίτη στις 08:39 μμ by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 08:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:48 μμ Του είχα κάνει, δεν έφτιαξε. Μάλιστα το είχα παρατήσει και δεν του πέρασα τίποτα αφού είδα πως το έκανε ακόμα. Ούτε κάποια ρύθμιση του έκανα ούτε τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 10:27 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:27 μμ (edited) Καινουργια Redmi buds 6 play... Οχι δεν ειναι δυνατον ακουστικα των 8.80ε Να εχουν τετοια αποδοση ...Κλαιω....🥸 Φοβερη αποδοση με το X6 Pro Απιστευτα παρτε τα αυριο το πρωι... Τσαμπααααα....😂 Xiaomi HyperOS 2.1: πότε ξεκινά η παγκόσμια διάθεση: Η ενημέρωση HyperOS 2.1 έκανε το ντεμπούτο της πριν από ένα μήνα στην Κίνα και τώρα είναι έτοιμη για τις συσκευές της παγκόσμιας αγοράς. Τι νέο φέρνει το HyperOS 2.1; Το HyperOS 2.1 φέρνει μια σειρά από νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, όπως: Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα χωρίς internet: Βελτιωμένη συνδεσιμότητα μεταξύ συσκευών, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο internet. Ενισχυμένη επιφάνεια εργασίας και κέντρο ελέγχου: Νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στην οργάνωση και τον έλεγχο της συσκευής. Νέα διάσταση διασύνδεσης με μεταφορά αρχείων: Ευκολότερη και ταχύτερη μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών. Βελτιστοποιήσεις κάμερας για καλύτερες φωτογραφίες: Νέες λειτουργίες και βελτιώσεις στην ποιότητα των φωτογραφιών. Ενισχυμένες λειτουργίες άλμπουμ: Πιο έξυπνη διαχείριση και οργάνωση των φωτογραφιών. Πιο έξυπνη ΤΝ με το Super Xiao Ai: Βελτιωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού: Νέες λειτουργίες και εργαλεία για καλύτερες επιδόσεις και εμπειρία παιχνιδιού. Edited 19 ώρες πριν by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τρίτη στις 11:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:22 μμ Που και που να κοβουμε και κανενα νυχακι...ολη την ωρα την τρως σε παρουσιασεις😂😜Ευχαριστουμε για την πληροφορια! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts