p_k Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Οι χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν προβλήματα με τη συσκευή σε ποια κατηγορία ανήκουν; Μια και αρχίσαμε να κατηγοριοποιούμε. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, p_k said: Οι χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν προβλήματα με τη συσκευή σε ποια κατηγορία ανήκουν; Μια και αρχίσαμε να κατηγοριοποιούμε. Σε αυτούς που ανοιγοκλείνουν την οθόνη. Τι να σου πω βρε Παντελή. Το ότι μια συσκευή είναι smooth και γρήγορη δε σημαίνει ότι είναι και καλή... Την έχει μακελεψει τη συσκευή το firmware. Δεν κάνουν οι άνθρωποι. Είναι πατσαβούρα η συσκευή. Ψάχνεις να βρεις τι δουλεύει και τι όχι... Επεξεργαστής σούπερ. Οθόνη σούπερ. Λογισμικό μάπα. Παμε screenshots. One drive, tik tok, notifications 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου (edited) Βρε φιλε εχω ολη την καλη διαθεση να συμφωνησω αλλα το θεμα ειναι οτι πχ. σε μενα δεν συμβαινει τιποτα απο ολα αυτα που περιεγραψες. Δεν εχω προβληματα ουτε στα social , ουτε στις κλησεις . Κανω και δεχομαι κλησεις Μιλω απο δυο εως τεσσερις ωρες την ημερα λογο εργασιας . Μετα απο χρονια χρηστης σαμσουνγκ πρωτη φορα με το Poco X6 Pro των 300ε σε αδιακοπο steaming radio οταν κοπει το επαναφερει χωρις να βγαζω τη συσκευη να το επαναφερω εγω χειροκινητα. Εχω δυο ζευγαρια Bt και ενα ρολοι... Galaxy Buds plus. Galaxy buds 2 Pro. Redmi watch 4. Και τα τρια συνδεδεμενα... Απιστευτη και αδιακοπη συνδεσιμοτητα χωρις ιχνος διακοπης Ποτε σε τηλεφωνικη κληση η σε ακροαση σταθμων και μουσικης χωρις λογο . Προβληματισμο που ειχα: Μπαταρια .... Πως το διορθωσα: Μειωσα τα βατ απο 67 σε 33 και εβαλα σε περιορισμο παρασκηνιου μερικες εφαρμογες. Εφοσον φορτισει στο 100% το αφηνω και μιση ωρα παραπανω... Διορθωθηκε και η μπαταρια παει πολυ καλα... Το πηρα γεναρη του 2024 και το εχω μεχρι τωρα για βασικοτατη συσκευη για ενα και μοναδικο λογο: Δεν με εχει προδωσει ποτε σε οτι κανω. Εαν αντιμετωπιζα εστω και τα μισα προβληματα που αναφερες εννοειται οτι θα το ειχα στειλει... Αυτα Edited 21 Σεπτεμβρίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, s_nova said: Βρε φιλε εχω ολη την καλη διαθεση να συμφωνησω αλλα το θεμα ειναι οτι πχ. σε μενα δεν συμβαινει τιποτα απο ολα αυτα που περιεγραψες. Δεν εχω προβληματα ουτε στα social , ουτε στις κλησεις . Κανω και δεχομαι κλησεις Μιλω απο δυο εως τεσσερις ωρες την ημερα λογο εργασιας . Μετα απο χρονια χρηστης σαμσουνγκ πρωτη φορα με το Poco X6 Pro των 300ε σε αδιακοπο steaming radio οταν κοπει το επαναφερει χωρις να βγαζω τη συσκευη να το επαναφερω εγω χειροκινητα. Εχω δυο ζευγαρια Bt και ενα ρολοι... Galaxy Buds plus. Galaxy buds 2 Pro. Redmi watch 4. Και τα τρια συνδεδεμενα... Απιστευτη και αδιακοπη συνδεσιμοτητα χωρις ιχνος διακοπης Ποτε σε τηλεφωνικη κληση η σε ακροαση σταθμων και μουσικης χωρις λογο . Προβληματισμο που ειχα: Μπαταρια .... Πως το διορθωσα: Μειωσα τα βατ απο 67 σε 33 και εβαλα σε περιορισμο παρασκηνιου μερικες εφαρμογες. Εφοσον φορτισει στο 100% το αφηνω και μιση ωρα παραπανω... Διορθωθηκε και η μπαταρια παει πολυ καλα... Το πηρα γεναρη του 2024 και το εχω μεχρι τωρα για βασικοτατη συσκευη για ενα και μοναδικο λογο: Δεν με εχει προδωσει ποτε σε οτι κανω. Εαν αντιμετωπιζα εστω και τα μισα προβληματα που αναφερες εννοειται οτι θα το ειχα στειλει... Αυτα Άλλο σενάριο χρήσης το ένας χρήστης και άλλο ο άλλος. Εγώ το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ. Κάνω αρκετό content creation λόγω της εταιρείας μου. Ειδικά στο τικ τοκ έχω παααααρα πολλά θέματα σε θέματα φίλτρων. Μπορεί να πάρει και δύο λεπτά να βάλει ένα φίλτρο που το iPhone το κάνει στιγμιαία (με χειρότερο επεξεργαστή και ελάχιστη μνήμη). Να σημειώσω ότι έχω την καλύτερη έκδοση του Poco X6 pro. Για την μπαταρία δεν έχω θέμα με τις εφαρμογές τόσο όσο με την οθόνη. Μπορείτε να συνεχίσετε να προτείνετε το συγκεκριμένο τηλέφωνο και γενικά τη σειρά ποκο σε άλλους χρήστες, αλλά εγώ προσωπικά "κάηκα". Το τηλέφωνο για βασική χρήση δεν κάνει. Ως και η πυξίδα έχει θέμα και είναι θέμα firmware. Δηλαδή πραγματικά απορώ αν το τηλέφωνο έχει περάσει έστω και το ελάχιστο testing. Για εμένα το χειρότερο πρόβλημα μέχρι στιγμής ήταν το roaming γιατί έμεινα δύο εβδομάδες χωρίς εισερχόμενες κλήσεις. Το δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη πάντως σε εμένα θέλει και αυτό λίγη προσπάθεια για να λειτουργήσει. Υπάρχουν εφαρμογές τραπεζικές πχ που πρέπει να αποτύχει την πρώτη φορά γιατί το δάχτυλο δεν είναι στη θέση του και με τη δεύτερη λειτουργεί. Μάλιστα μια εφαρμογή που μετράει τις αποτυχημένες προσπάθειες με δακτυλικό αποτύπωμα έλεγε 65% αποτυχία αναγνώρισης και 45% επιτυχία. Το τι έχω τραβήξει με αυτό το καρβουδιστηρι δε λέγεται. Και ναι παιδιά, το hardware πλην του πλαστικου στην πλάτη είναι οκ. Το firmware όμως είναι ΧΑΛΙΑ. Είχα το Xiaomi mi11i και όλα λειτουργούσαν ρολόι. Το wifi module δίνει εξαιρετική ταχύτητα με wifi 6. Στην πράξη όμως όταν το σήμα είναι μέτριο είναι χειρότερο από τα άλλα τηλέφωνα που έχω. Και ναι, αυτό είναι πάλι θέμα firmware. 3 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου (edited) Εγω δεν εχω να προτεινω τιποτε και σε κανεναν. Εσυ εκανες ποστ να μη το παρει κανεις και οχι εγω. Απλα ειμαι απροβληματιστος με τη συσκευη αντιθετα εσυ δηλωνεις θεματακια. Το αλλαζεις και ξεμπερδευεις. Edited 21 Σεπτεμβρίου by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, s_nova said: Εγω δεν εχω να προτεινω τιποτε και σε κανεναν. Εσυ εκανες ποστ να μη το παρει κανεις και οχι εγω. Απλα ειμαι απροβληματιστος με τη συσκευη αντιθετα εσυ δηλωνεις θεματακια. Το αλλαζεις και ξεμπερδευεις. Είμαι ήδη σε διαδικασία αλλαγής. Απλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται μόνο εγώ να έχω τόσο πολλά θέματα. Στατιστικά δε γίνεται. Τόσο καθαρισμό cache σε τηλέφωνο δεν έχω ρίξει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε καν σε Samsung που για εμένα ήταν μέχρι πριν πάρω Ποκο "προβληματικά" καθώς βάραιναν σε μισό χρόνο χρήσης. Σήμερα ανέβασα real σε Instagram μέσω οπτικής ίνας και κάθε 30 δευτερόλεπτα ανέβαινε 1%. Ακόμα ανεβαίνει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου (edited) Καθαρισμο cache δεν κανω ποτε παρα μονο σε ενημερωση λειτουργικου . Δοκιμασα τα φιλτρα στο τικ-τοκ και δεν μου κολησε . Story ανεβαζω στο Insta και Fb. Ανεβαζω πολλα βιντεο στο youtube στο καναλι μου. .Δεν εχω ποτε θεματα. Τι να πω δεν εχω δει κατι περιεργο. Edit: Ανεβαινουν και σφαιρα εχει πολυ καλο upload. Προσπαθω να δωσω περισσοτερο σημασια σε οτι αναφερες αλλα δεν... Τι να πω χμμμ μπας και παιζει ρολο οτι στην τελευταια ενημερωση εκανα Hard-reset και το σεταρα απ την αρχη με αποτελεσμα ολα να δουλευουν ρολοι ??? Τι αλλο να πω δεν ξερω... Edited 21 Σεπτεμβρίου by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, mixtri said: Είμαι ήδη σε διαδικασία αλλαγής. Απλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται μόνο εγώ να έχω τόσο πολλά θέματα. Στατιστικά δε γίνεται. Τόσο καθαρισμό cache σε τηλέφωνο δεν έχω ρίξει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε καν σε Samsung που για εμένα ήταν μέχρι πριν πάρω Ποκο "προβληματικά" καθώς βάραιναν σε μισό χρόνο χρήσης. Σήμερα ανέβασα real σε Instagram μέσω οπτικής ίνας και κάθε 30 δευτερόλεπτα ανέβαινε 1%. Ακόμα ανεβαίνει. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα σε τίποτα από αυτά που έχεις αναφέρει και είμαι τόσο αντικειμενικός που θα το έλεγα κατευθείαν.Αλλωστε είχα αναφέρει το θέμα με την πυξίδα από την πρώτη στιγμή και ότι προβλήματα βγάζει θα τα λέω. Αυτο δε σημαίνει ότι λες ψέματα ,απλά δεν έχω τέτοια θέματα και το τηλέφωνο το έχω σκίσει σε όλα τα επίπεδα,ούτε light χρήστης είμαι,ούτε κάνω μόνο κλήσεις.Εισαι ο πρώτος που έχει τέτοια θέματα και δεν έχει αναφερθεί ξανά.Ισως η συσκευή σου έχει κάποιο θέμα. Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος θα το πάρει η όχι,απλά λέω την άποψη μου με βάση την εμπειρία μου.Απλα το ποστ σου τσουβαλιαζει πολύ κόσμο που είναι ευχαριστημένοι με την συσκευή και είναι λίγο επιθετικό.Αλλαξε το αν δεν είσαι ευχαριστημένος και όλα καλά,αλλά εμείς είμαστε πάρα πολύ και το προτείνω συνέχεια σε φίλους και γνωστούς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Μα ακριβως δεν λεμε οτι λεει ψεματα ο ανθρωπος εγω αντιθετα οτι αναφερει το δοκιμαζω το τεσταρω να δω τι γινεται.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Ίσως έχει θέμα η δικιά του συσκευή,έτσι όπως τα περιγράφει το τηλέφωνο κάνει μόνο για να σπάει καρύδια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Μολις ηρθε... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 14 minutes ago, highland1 said: Ίσως έχει θέμα η δικιά του συσκευή,έτσι όπως τα περιγράφει το τηλέφωνο κάνει μόνο για να σπάει καρύδια. Ούτε για αυτό δεν κάνει! Το έχω βάλει ήδη αγγελία στα 280€ για την 512 έκδοση. Δεν έχει κανένα θέμα το hardware της συσκευής παιδιά. Κάτι καθαρισμούς cache καμία φορά πιάνουν. Καμία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δούλεψε. Ποια έκδοση έχετε; Στην τελευταία αναβάθμιση που πήρα έχουν γίνει όλα @@@. Και δεν έχω χρόνο και διάθεση να χάνω 5 ώρες κάθε φορά να το σεταρω από την αρχή. Είμαι επιχειρηματίας άνθρωπος. Αν έχω ελεύθερο χρόνο είναι 1 ώρα την ημέρα. Σας προκαλώ τραβήξτε ένα βίντεο 5 λεπτά με 60hz και κόψτε τις άκρες του βίντεο και κάντε το export. Μετρήσετε χρόνο. Εμένα έκανε 15 λεπτά. Κόντεψε να φύγει στον τοίχο. Στο iPhone σε 10 δευτερόλεπτα. Για το roaming δε ξέρω αν το κάνει σε όλα τα δίκτυα αλλά σε εμένα η χειροκίνητη επιλογή δικτυου απλά δεν παίζει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Μολις εκανα οπως ειπες αλλα 2 λεπτων οχι 5 βαρεθηκα... εκοψα οπως ειπες τις ακρες και εκανα export το εκανε σφαιρα κατι δευτερολεπτα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Ok το ξαναπροσπάθησα με δύο εφαρμογές. Στο πρώτο βίντεο παίρνει κάνα διλεπτο το οποίο είναι πολύ για ένα απλό cut χωρίς φίλτρα για ένα τριλεπτο βίντεο. Στο δεύτερο είναι το απόλυτο fail μέσω της εφαρμογής photos που μου βγάζει βίντεο άλλης διάρκειας ή όπως φαίνεται στο βίντεο αυτό δε το σώζει καν. Τρομερή εμπειρία χρήσης παιδιά. Κρίμα να μην είναι νούμερο ένα στις πωλήσεις. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Είχα αποφασίσει να αλλάξω κινητό γιατί ήθελα κάτι καλύτερο σε κάμερα, Ομως το κινητό είναι τόσο καλό στην λειτουργία του που το έχω αναβάλει(και με αυτά που βλέπω στην αγορά). Το οτι είναι global δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mixtri said: Ούτε για αυτό δεν κάνει! Το έχω βάλει ήδη αγγελία στα 280€ για την 512 έκδοση. Δεν έχει κανένα θέμα το hardware της συσκευής παιδιά. Κάτι καθαρισμούς cache καμία φορά πιάνουν. Καμία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δούλεψε. Ποια έκδοση έχετε; Στην τελευταία αναβάθμιση που πήρα έχουν γίνει όλα @@@. Και δεν έχω χρόνο και διάθεση να χάνω 5 ώρες κάθε φορά να το σεταρω από την αρχή. Είμαι επιχειρηματίας άνθρωπος. Αν έχω ελεύθερο χρόνο είναι 1 ώρα την ημέρα. Σας προκαλώ τραβήξτε ένα βίντεο 5 λεπτά με 60hz και κόψτε τις άκρες του βίντεο και κάντε το export. Μετρήσετε χρόνο. Εμένα έκανε 15 λεπτά. Κόντεψε να φύγει στον τοίχο. Στο iPhone σε 10 δευτερόλεπτα. Για το roaming δε ξέρω αν το κάνει σε όλα τα δίκτυα αλλά σε εμένα η χειροκίνητη επιλογή δικτυου απλά δεν παίζει. Ίδιο firmware 53 minutes ago, mixtri said: Ok το ξαναπροσπάθησα με δύο εφαρμογές. Στο πρώτο βίντεο παίρνει κάνα διλεπτο το οποίο είναι πολύ για ένα απλό cut χωρίς φίλτρα για ένα τριλεπτο βίντεο. Στο δεύτερο είναι το απόλυτο fail μέσω της εφαρμογής photos που μου βγάζει βίντεο άλλης διάρκειας ή όπως φαίνεται στο βίντεο αυτό δε το σώζει καν. Τρομερή εμπειρία χρήσης παιδιά. Κρίμα να μην είναι νούμερο ένα στις πωλήσεις. Ίδιο firmware έχουμε.Δοκιμασα σε 6 λεπτο βίντεο έτσι απο περιέργεια και έκανε γύρω στα 2 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα και νομίζω είναι πολύ καλός χρόνος για τόσα mb video.Για να σου κάνει 15 λεπτά εσένα,η έχει πρόβλημα η δικιά σου συσκευή,ή κάτι άλλο που δεν γνωρίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου (edited) 2 ώρες πριν, mixtri said: Είμαι ήδη σε διαδικασία αλλαγής. Απλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται μόνο εγώ να έχω τόσο πολλά θέματα. Στατιστικά δε γίνεται. Δεν είσαι μόνο εσύ συμφορουμίτη. Και άλλοι έχουμε αναφέρει διάφορα θέματα που έχουμε αντιμετωπίσει, οπως φυσικά γίνεται κάθε χρόνο σε Poco συσκευές(δες πχ και στο θέμα των περσινών poco f5/pro μετά την τελευταία έκδοση Android). Για τις τράπεζες και το δακτυλικό, το είχα αναφέρει και εγώ σε προηγούμενες σελίδες. Απλά ορισμένοι που σχολιάζουν στο εδώ θέμα κάνουν τα στραβά μάτια, γιατί το αγόρασαν το κινητό από Κίνα σε τιμή χώμα. Πέραν αυτού ανέκαθεν έτσι ήταν τα θέματα των Poco συσκευών. Δηλαδή να λένε ορισμένοι πόσο γρήγορα κινητά είναι για την κατηγορία τους, και μόλις μετά αρχίσουν να δέχονται τις μεγάλες αναβαθμίσεις Android, να σκάνε τα παράπονα/προβλήματα. Και για τον δυνατό επεξεργαστή πχ που ορισμένοι γράφουν και ξαναγράφουν,εγώ είχα θέματα σε παιχνιδια(που υποτίθεται προορίζεται), που αφορούσε καθαρά το firmware/κακή υποστήριξη σε drivers που δεν είχα σε συσκευές άλλων εταιρειών με Snapdragon. Εδώ διαβάζαμε σε πιο πίσω σελίδες για 9ώρες SoT, πράγμα αδύνατο. Η συσκευή έχει μέτρια αυτονομία, αλλά καλή ταχυφόρτιση. Και για την οθόνη, ωραία είναι αλλά σε φωτεινότητα δεν είναι τόσο φωτεινή όσο παρουσιάζεται. Τέλος εννοείται ότι η συσκευή στο κομμάτι ποιότητας κατασκευής όντως είναι πλαστικούρα που λέμε. Η φθηνότερη σειρά της Poco είναι η X σειρά(σε σχέση με τα F),άρα ότι πληρώνεις παίρνεις. Παρόλα αυτά, εγώ δεν έχω τόσο αρνητική συνολική εμπειρία με το κινητό(κυρίως λόγω δυνατού σήματος, καλής ταχυφόρτισης και δύναμης). Απλά μόνο σε πολύ χαμηλή τιμή το προτείνω, γιατί πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές μέχρι τα 450ευρώ. Εγώ πχ το πρότεινα πρόσφατα το κινητό σε φίλο μου, επειδή έψαχνε συσκευή 12/512 από Ελλάδα/skroutz που σε αυτά τα χρήματα δεν είχε πολλές επιλογές ούτως ή άλλως. Αλλα και εγώ με την σειρά μου περιμένω τώρα γιορτές/black friday για να αλλάξω κύρια συσκευή(ισως το κρατήσω για 2ρο). Edited 21 Σεπτεμβρίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με το κινητό για την χρήση που κάνω.Δεν το χρησιμοποιώ για όλα αυτά που κάνει ο Μιχάλης αλλά κάποια από αυτά τα κάνω απροβληματιστα.Ειναι χρόνια στο Forum και προφανώς έχει θέμα το κινητό δεν λέει κάτι εσκεμμένα,είτε η συσκευή του είτε κάτι άλλο και είναι λογικό να αντιδράει κάποιος λίγο πιο έντονα όταν αντιμετωπίζει προβλήματα στην καθημερινότητα σου που δεν θα έπρεπε,οπότε η λύση είναι αλλαγή συσκευής ούτε να προτείνεις σε κάποιον να το πάρει με χίλια αλλά ούτε και να τον αποτρέψεις.Εγω είμαι φουλ ευχαριστημένος για τα χρήματα που έδωσα,ο Μιχάλης όχι για τους λόγους που έχει γράψει.Το ζήτημα είναι να έχεις μια συσκευή και να την χαίρεσαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Παιδιά ποτέ δεν είπα ότι το κινητό έχει μόνο κακά. Στα υπέρ του είναι ο επεξεργαστής, το μόντεμ και το RF, η οθόνη, η κάμερα και η ταχύτητα του γενικά, και η ταχεία φόρτιση. Αλλά η εμπειρία χρήσης χαλάει πάρα πολύ όταν πρέπει να κάνουμε συνεχώς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ρυθμίσεις και εκκαθάριση cache για να παίξει σωστά. Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για low budget συσκευή αλλά εμένα μου έβγαλε την Παναγία. Δε ξέρετε τι είναι να έχεις εταιρεία και να μη δουλεύει σωστά το roaming. Δε ξέρετε τι είναι να κάνετε 20 λεπτά να κάνεις βίντεο και να στο πετάει στα σκουπίδια επειδή θέλει καθαρισμό η cache του TikTok. Δε ξέρετε τι είναι να κόβετε βίντεο και να βγαίνει διαφορετική διάρκεια. Να βάζεις ένα φίλτρο και να κολλάει το σύμπαν. Να στέλνεις φωνητικό μήνυμα και να μη παίζει cancellation. Μακάρι και εύχομαι πραγματικά να φτιάξουν το firmware γιατί την αδικούν πολύ τη συσκευή. 1 hour ago, Fulgore1 said: Δεν είσαι μόνο εσύ συμφορουμίτη. Και άλλοι έχουμε αναφέρει διάφορα θέματα που έχουμε αντιμετωπίσει, οπως φυσικά γίνεται κάθε χρόνο σε Poco συσκευές(δες πχ και στο θέμα των περσινών poco f5/pro μετά την τελευταία έκδοση Android). Για τις τράπεζες και το δακτυλικό, το είχα αναφέρει και εγώ σε προηγούμενες σελίδες. Απλά ορισμένοι που σχολιάζουν στο εδώ θέμα κάνουν τα στραβά μάτια, γιατί το αγόρασαν το κινητό από Κίνα σε τιμή χώμα. Πέραν αυτού ανέκαθεν έτσι ήταν τα θέματα των Poco συσκευών. Δηλαδή να λένε ορισμένοι πόσο γρήγορα κινητά είναι για την κατηγορία τους, και μόλις μετά αρχίσουν να δέχονται τις μεγάλες αναβαθμίσεις Android, να σκάνε τα παράπονα/προβλήματα. Και για τον δυνατό επεξεργαστή πχ που ορισμένοι γράφουν και ξαναγράφουν,εγώ είχα θέματα σε παιχνιδια(που υποτίθεται προορίζεται), που αφορούσε καθαρά το firmware/κακή υποστήριξη σε drivers που δεν είχα σε συσκευές άλλων εταιρειών με Snapdragon. Εδώ διαβάζαμε σε πιο πίσω σελίδες για 9ώρες SoT, πράγμα αδύνατο. Η συσκευή έχει μέτρια αυτονομία, αλλά καλή ταχυφόρτιση. Και για την οθόνη, ωραία είναι αλλά σε φωτεινότητα δεν είναι τόσο φωτεινή όσο παρουσιάζεται. Τέλος εννοείται ότι η συσκευή στο κομμάτι ποιότητας κατασκευής όντως είναι πλαστικούρα που λέμε. Η φθηνότερη σειρά της Poco είναι η X σειρά(σε σχέση με τα F),άρα ότι πληρώνεις παίρνεις. Παρόλα αυτά, εγώ δεν έχω τόσο αρνητική συνολική εμπειρία με το κινητό(κυρίως λόγω δυνατού σήματος, καλής ταχυφόρτισης και δύναμης). Απλά μόνο σε πολύ χαμηλή τιμή το προτείνω, γιατί πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές μέχρι τα 450ευρώ. Εγώ πχ το πρότεινα πρόσφατα το κινητό σε φίλο μου, επειδή έψαχνε συσκευή 12/512 από Ελλάδα/skroutz που σε αυτά τα χρήματα δεν είχε πολλές επιλογές ούτως ή άλλως. Αλλα και εγώ με την σειρά μου περιμένω τώρα γιορτές/black friday για να αλλάξω κύρια συσκευή(ισως το κρατήσω για 2ρο). Συμφωνώ 100%. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aksyros Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Το κινητό χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να λειτουργεί σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Λοιπόν Μιχάλη, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να είμαστε σωστοί. Το μεγάλο λάθος που κάνεις είναι ότι γενικεύεις και τσουβαλιάζεις τα πάντα με βάση την προσωπική σου εμπειρία. Ουδείς αρνείται ότι έχεις προβλήματα με τη συγκεκριμένη συσκευή, μη γενικεύεις όμως και πας να βγάλεις άχρηστο το πιο επιτυχημένο brand τις Χiaomi όπως φαίνεται από εκατομμύρια πωλήσεων σε όλο τον κόσμο, δεν είναι τυχαίο ότι το έχουν επιλέξει εκατομμύρια άνθρωποι ως συσκευή. Όλοι αυτοί δηλαδή είναι άσχετοι ή κάνουν μικρή χρήση στο κινητό τους; Γιατί τα βλέπεις όλα έτσι και υπό αυτό το πρίσμα; Στη ζωή δεν είναι τα πάντα μαύρο - άσπρο, υπάρχει και η γκρι απόχρωση. Σου εξήγησαν οι συμφορουμίτες εδώ ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, τι να κάνουμε; Μήπως θέλεις να σου αρχίσω να απαριθμώ προβλήματα ναυαρχίδων που κοστίζουν πενταπλάσια τιμή από την τιμή του poco x6 pro, το οποίο είναι το πιο vfm κινητό που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή; 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 41 minutes ago, p_k said: Λοιπόν Μιχάλη, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να είμαστε σωστοί. Το μεγάλο λάθος που κάνεις είναι ότι γενικεύεις και τσουβαλιάζεις τα πάντα με βάση την προσωπική σου εμπειρία. Ουδείς αρνείται ότι έχεις προβλήματα με τη συγκεκριμένη συσκευή, μη γενικεύεις όμως και πας να βγάλεις άχρηστο το πιο επιτυχημένο brand τις Χiaomi όπως φαίνεται από εκατομμύρια πωλήσεων σε όλο τον κόσμο, δεν είναι τυχαίο ότι το έχουν επιλέξει εκατομμύρια άνθρωποι ως συσκευή. Όλοι αυτοί δηλαδή είναι άσχετοι ή κάνουν μικρή χρήση στο κινητό τους; Γιατί τα βλέπεις όλα έτσι και υπό αυτό το πρίσμα; Στη ζωή δεν είναι τα πάντα μαύρο - άσπρο, υπάρχει και η γκρι απόχρωση. Σου εξήγησαν οι συμφορουμίτες εδώ ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, τι να κάνουμε; Μήπως θέλεις να σου αρχίσω να απαριθμώ προβλήματα ναυαρχίδων που κοστίζουν πενταπλάσια τιμή από την τιμή του poco x6 pro, το οποίο είναι το πιο vfm κινητό που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή; VFM τι εννοείς; Γιατί εγώ προσωπικά πέταξα τα χρήματα σε ένα τηλέφωνο που ούτε μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε να το πουλήσω. Εγώ προσωπικά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΔΕ μπορώ να κάνω. Έχω μέσα το emulated fingerprint της εταιρείας μου το οποίο περνάει μόνο αν πάω στην εφορία και θέλω ραντεβού και ταξίδι στο Μάλμε και δύο ώρες από το χρόνο μου. Συν τις άλλοις πρέπει να χάσω χρόνο να κάνω backup και μετά να το ξαναστήσω από την αρχή. Όχι, αυτό δεν είναι λύση. Τις προάλλες έκανα επαναφορά network settings και οι εφαρμογές στο play store δεν έκαναν update. Το ξαναέκανα μόλις το συνειδητοποίησα και ξεκόλλησε. Ρε παιδιά σοβαρολογείτε; Λυπάμαι αλλά έχω κάθε δικαίωμα να αμφισβητώ και την εμπειρία άλλων χρηστών. Εσύ πχ λες ότι η Nova λειτουργεί καλά και εγώ στην Ελλάδα βρήκα 100000 προβλήματα με το δίκτυο. Παντελή για εμένα πλέον η άποψή σου δε μετράει σε αυτά και μια χαρά με καταλαβαίνει ο Λευτέρης... 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου (edited) Μα το προβλημα το ξανα-αναφερω ειναι οτι εχεις πει τεσταρεται εφοσον εχουμε τον καημενο χρονο που ειναι πολυτιμος για τον καθενα και... Τεσταρα οτι ειπες για το Google-drive.Κανενα θεμα . Τεσταρα google photos κανενα θεμα. Τεσταρα τικ-τοκ και φιλτρα κανενα κολλημα. Τεσταρα επεξεργασια βιντεο κανενα θεμα. Τεσταρα reels story και youtube κανενα θεμα. Edit: Δεν ξερω εαν αυτα τα κανω πολυ επαναλαμβανομενα μεσα στη μερα και δειξουν καποιο κολλημα ναι μπορει δεν αμφιβαλω αλλωστε το hyper-Os 1.0 μπορει να μην εχει την καλυτερη βελτιστοποιηση αλλα δεν εχω συναντησει "τραγικοτητες" . Περιμενουμε το HyperOs 2.0 να δουμε τις παρακατω βελτιωσεις: https://gr.gizchina.com/2024/09/05/xiaomi-hyperos-2-0-oles-oi-plirofories-gia-ti-nea-ekdosi/ Edited 21 Σεπτεμβρίου by s_nova 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Ίσως έχει τύχει σε προβληματική συσκευή 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, p_k said: Ίσως έχει τύχει σε προβληματική συσκευή Όχι δεν έχει κανένα θέμα η συσκευή. Πάμε στοίχημα ότι αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα παίξουν όλα; 9 ώρες πριν, s_nova said: Μα το προβλημα το ξανα-αναφερω ειναι οτι εχεις πει τεσταρεται εφοσον εχουμε τον καημενο χρονο που ειναι πολυτιμος για τον καθενα και... Τεσταρα οτι ειπες για το Google-drive.Κανενα θεμα . Τεσταρα google photos κανενα θεμα. Τεσταρα τικ-τοκ και φιλτρα κανενα κολλημα. Τεσταρα επεξεργασια βιντεο κανενα θεμα. Τεσταρα reels story και youtube κανενα θεμα. Edit: Δεν ξερω εαν αυτα τα κανω πολυ επαναλαμβανομενα μεσα στη μερα και δειξουν καποιο κολλημα ναι μπορει δεν αμφιβαλω αλλωστε το hyper-Os 1.0 μπορει να μην εχει την καλυτερη βελτιστοποιηση αλλα δεν εχω συναντησει "τραγικοτητες" . Περιμενουμε το HyperOs 2.0 να δουμε τις παρακατω βελτιωσεις: https://gr.gizchina.com/2024/09/05/xiaomi-hyperos-2-0-oles-oi-plirofories-gia-ti-nea-ekdosi/ Μακάρι γιατί δε βλέπω να καταφέρω να το πουλήσω. Απλά θα πάει για τρίτο τηλέφωνο. Θα παίζω κανένα παιχνίδι (που δεν παίζω αλλά λέμε τώρα) και θα το έχω για GPS και Spotify player στο αμάξι. Και όταν πάω Ελλάδα με ελληνική SIM. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts