nikotsal Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Εμένα μετά την αναβάθμιση, οι σελιδοδείκτες του chrome δεν ανοίγουν από το homescreen. Βασικά αφού το πατήσω δεν φαίνεται να ανοίγει κάτι κατευθείαν όπως πριν, αλλά μόλις ανοίξω το chrome, η σελίδα έχει ανοίξει κανονικά. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου On 5/2/2026 at 7:48 ΜΜ, nikotsal said: Εμένα μετά την αναβάθμιση, οι σελιδοδείκτες του chrome δεν ανοίγουν από το homescreen. Βασικά αφού το πατήσω δεν φαίνεται να ανοίγει κάτι κατευθείαν όπως πριν, αλλά μόλις ανοίξω το chrome, η σελίδα έχει ανοίξει κανονικά. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον; Ανοίγουν κανονικά σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου On 8/2/2026 at 9:06 ΠΜ, SERS1612 said: Ανοίγουν κανονικά σε μένα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά να διευκρινίσω ότι εννοώ τους μεμονωμένους σελιδοδείκτες που κάνεις μέσα από το chrome, δηλαδή προσθήκη στην αρχική οθόνη. Το widget που είναι όλοι οι σελιδοδείκτες, λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, nikotsal said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά να διευκρινίσω ότι εννοώ τους μεμονωμένους σελιδοδείκτες που κάνεις μέσα από το chrome, δηλαδή προσθήκη στην αρχική οθόνη. Το widget που είναι όλοι οι σελιδοδείκτες, λειτουργεί κανονικά. Ναι, αυτό εννοώ κι εγώ. Το widget δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω. Έχω αρκετούς σελιδοδείκτες στην αρχική οθόνη και λειτουργούν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου ...μου εκανε κατι κουλα καταπιωματα μπαταριαs απο το πουθενα με την 3.0.3.0 τιs τελευταιεs μερεs....ετσι εισαι λεω..?..του τραβαω και εγω ενα φορματαρισμα ολα σβησιμο..και ειρθε στα ισια του.....ποιοs το ξαναστηνει τωρα..........πφφφφφφφφφφφφ............ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανεις πως αλλάζει η σειρά των τριών εικονιδίων στο κάτω μέρος της οθόνης? < πίσω Κεντρικό μενού Προβολή ανοιχτών εφαρμογών Edited 3 Μαρτίου by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bioannou Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Καλημέρα, Αρχική οθόνη/πλοήγηση συστήματος/αντικατοπτρισμός κουμπιών. 11 minutes ago, tasos_v said: Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανεις πως αλλάζει η σειρά των τριών εικονιδίων στο κάτω μέρος της οθόνης? < πίσω Κεντρικό μενού Προβολή ανοιχτών εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 13 ώρες πριν, bioannou said: Καλημέρα, Αρχική οθόνη/πλοήγηση συστήματος/αντικατοπτρισμός κουμπιών. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Οσοι εχετε βαλει την 3.0 είδατε καμμια βελτιωση οσον αφορα τις streaming εφαρμογες; Με την 2.0 έχω μεγάλο πρόβλημα σε Disney+ καi Primevideo. Δουλευουν καλα μονο μετα απο restart και αυτο για λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα. Μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο κλεισίματος των ανοιχτών εφαρμογώ; δλδ απο δεξιά προς τα αριστερά σε απο κάτω προς τα επάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 4 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 44 minutes ago, tasos_v said: Καλησπέρα. Μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο κλεισίματος των ανοιχτών εφαρμογώ; δλδ απο δεξιά προς τα αριστερά σε απο κάτω προς τα επάνω; Ρυθμισεις / αρχικη οθονη/ τακτοποιηση αντικείμενων στα προσφατα / μπες και βαλτο οριζοντια .Μετα συρε με το δακτυλο προς τα πανω και ολα καλως ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Σήμερα για πρώτη φορά στα δύο σχεδόν χρόνια που το έχω, στο άκυρο χωρίς να πατήσω επανεκκίνηση, κάνει από μόνο του για μισή ώρα να προσπαθεί να ξεκινήσει αλλά έκανε κάτι σαν bootloop ώσπου ξαφνικά άνοιξε μόνο του. Σας έχει τύχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου On 4/3/2026 at 8:56 ΜΜ, s_nova said: Ρυθμισεις / αρχικη οθονη/ τακτοποιηση αντικείμενων στα προσφατα / μπες και βαλτο οριζοντια .Μετα συρε με το δακτυλο προς τα πανω και ολα καλως ... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 2/3/2026 at 9:17 ΜΜ, Christos_Tz said: ...μου εκανε κατι κουλα καταπιωματα μπαταριαs απο το πουθενα με την 3.0.3.0 τιs τελευταιεs μερεs....ετσι εισαι λεω..?..του τραβαω και εγω ενα φορματαρισμα ολα σβησιμο..και ειρθε στα ισια του.....ποιοs το ξαναστηνει τωρα..........πφφφφφφφφφφφφ............ Και το δικό μου τα ίδια κάνει αλλά δεν το πειράζω με τίποτα.Εχω τόσο πράγμα φορτωμένο ,που θα χρειαστώ δύο χρόνια να τα ξαναπεράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 2 ώρες πριν, highland1 said: Και το δικό μου τα ίδια κάνει αλλά δεν το πειράζω με τίποτα.Εχω τόσο πράγμα φορτωμένο ,που θα χρειαστώ δύο χρόνια να τα ξαναπεράσω. ...ερχετε στα ισια του παντωs....μια χαρα τα παει....ναι καταλαβαινω....βασαννο μεγαλο να το ξαναστησειs.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Καλημέρα παιδιά. Ξαφνικά σήμερα μου αποσυνδέει το wifi του σπιτιού και δεν συνδέεται μετά πάλι!! Πρέπει να μπω στα wifi και να πατήσω στο wifi του σπιτιού μου ενώ το δείχνει σαν : saved network !!! Tο έχει κάνει και σε σας?? EDIT: Λοιπόν αφού έκανα και reset wi-fi settings και κάτι άλλες ρυθμίσεις, πάλι μου το έκανε!! Την τελευταία δε ώρα αποσυνδεοταν κάθε 1-2 λεπτά!!! Τελικά διάβασα κάπου ότι ένας το διόρθωσε απενεργοποιώντας τα 5GB mode στο router του. Tο έκανα και από τότε δεν μου το έχει ξανακάνει!! Ιδωμεν!! Edited 14 Μαρτίου by stamdd 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου θα παρει το 16? Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 19 ώρες πριν, redman20 said: θα παρει το 16? Λογικά ναι, το απλό poco x6 που έχουμε φοράει 16 εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου On 2/4/2026 at 2:46 ΜΜ, redman20 said: θα παρει το 16? Μέχρι και Android 17 θα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου On 2/4/2026 at 2:46 ΜΜ, redman20 said: θα παρει το 16? Έσκασε σήμερα 3.0.4.0 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Χρόνια πολλά με υγεία! Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία; Αν ναι, ποια μπαταρία και από που; Τον τελευταίο χρόνο του κάνω αρκετά έντονη χρήση και έχει πέσει η διάρκεια, όχι υπερβολικά αλλά αισθητά. Σκεφτόμουν να πάρω μία και να την έχω στο συρτάρι (φαντάζομαι μέχρι το τέλος του χρόνου θα τη χρειαστώ), μην την πατήσω όπως με το Mi A3 που δεν έβρισκα. Αλλά δεν ξέρω ποια να πάρω. Με την nohon που πήρα για το Mi A3 δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος, ενώ στο πρώτο εξάμηνο -ίσως και λίγο παραπάνω- είχε πολύ καλή διάρκεια, αμέσως μετά η πτώση ήταν κατακόρυφη, σε σημείο που έψαχνα να βάλω την παλιά. Έχουμε άλλες επιλογές πέρα από nohon;; υπάρχουν "γνήσιες"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Κανε μια αναζήτηση στο Ali και θα βρείς αρκετές επιλογές και σε καλές τιμές. Κάποιοι πωλητες γραφουν original 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) Οι περισσότεροι γράφουν original, αλλά σε φωτογραφίες που βλέπω στις αξιολογήσεις αυτών των "γνήσιων", όλες γράφουν μάρκα eobatacc και δεν αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής, πρέπει να είναι μαϊμουδιές... Γι' αυτό ρωτάω αν έχει αλλάξει κάποιος. Ίσως πάρω μία, γύρω στα 13 ξεκινάνε, να την έχω στο συρτάρι και να την αλλάξω μόνο αν πέσει δραματικά η μαμά μπαταρία. Εδιτ! βρήκα τελικά σε μαγαζί εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, αρκετά ακριβή (40 ευρώ) αλλά αυθεντική. Οπότε, όταν χρειαστεί αλλαγή θα πάρω από εκεί για να είμαι σίγουρος. Edited 15 Απριλίου by diamantis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 15/4/2026 at 2:12 ΠΜ, diamantis_ said: Οι περισσότεροι γράφουν original, αλλά σε φωτογραφίες που βλέπω στις αξιολογήσεις αυτών των "γνήσιων", όλες γράφουν μάρκα eobatacc και δεν αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής, πρέπει να είναι μαϊμουδιές... Γι' αυτό ρωτάω αν έχει αλλάξει κάποιος. Ίσως πάρω μία, γύρω στα 13 ξεκινάνε, να την έχω στο συρτάρι και να την αλλάξω μόνο αν πέσει δραματικά η μαμά μπαταρία. Εδιτ! βρήκα τελικά σε μαγαζί εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, αρκετά ακριβή (40 ευρώ) αλλά αυθεντική. Οπότε, όταν χρειαστεί αλλαγή θα πάρω από εκεί για να είμαι σίγουρος. Κοιταξε να δεις , για το παλιό μου minote 3 το οπίο διατηρώ ακόμη έχω αλλάξει πάνω απο 5 φορές μαοταρίες. κάποιες 2-3 δεν ληταν οκ και τις άλλαξα συντομα. Τελευταία εχω βαλει με 10€ απο alι original εγραφε και ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Στο accubattery δειχνει υγεία μπαταρίας 92% μετα απο 22 φορτίσεις απο το 10% στο 100% 6 μήνες χρήση οι παραπάνω φορτίσεις είναι για τη φόρτιση ,εννοείται οτι το εχω φορτίσει και αλλες φορές απο πχ 50 στα 80% Έτυχε; Ίσως. Υπόψη της αλλάζω μόνος μου αρα το κόστος είναι 10-15€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Και παιδιά, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια και κάτι μήνες με το Poco X6 Pro, μόλις αφαίρεσα το προστατευτικό φιλμ με το οποίο είχε έρθει το κινητό και το οποίο προστατευε το κινητό. ειχε φουσκώσει λίγο γύρω γύρω και στην μέση είχε ανασηκωθεί λίγο. Ψυχαναγκαστικός όπως όλοι μας, το έβγαλα! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η οθόνη γλυστράει πολύ όμορφα, φαινεται καλύτερα, δεν πιάνει δαχτυλιές! Νόμιζα ότι ήταν τζαμάκι αλλά δεν ήταν τελικά, ήταν απλά μια πολύ λεπτή και καλοτοποθετημένη μεμβράνη. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, δοκιμάστε το! 1 Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts