Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μετά την αναβάθμιση, οι σελιδοδείκτες του chrome δεν ανοίγουν από το homescreen. Βασικά αφού το πατήσω δεν φαίνεται να ανοίγει κάτι κατευθείαν όπως πριν, αλλά μόλις ανοίξω το chrome, η σελίδα έχει ανοίξει κανονικά. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον; 

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

On 5/2/2026 at 7:48 ΜΜ, nikotsal said:

Εμένα μετά την αναβάθμιση, οι σελιδοδείκτες του chrome δεν ανοίγουν από το homescreen. Βασικά αφού το πατήσω δεν φαίνεται να ανοίγει κάτι κατευθείαν όπως πριν, αλλά μόλις ανοίξω το chrome, η σελίδα έχει ανοίξει κανονικά. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον; 

Ανοίγουν κανονικά σε μένα. 

On 8/2/2026 at 9:06 ΠΜ, SERS1612 said:

Ανοίγουν κανονικά σε μένα. 

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Απλά να διευκρινίσω ότι εννοώ τους μεμονωμένους σελιδοδείκτες που κάνεις μέσα από το chrome, δηλαδή προσθήκη στην αρχική οθόνη. Το widget που είναι όλοι οι σελιδοδείκτες, λειτουργεί κανονικά. 

6 ώρες πριν, nikotsal said:

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Απλά να διευκρινίσω ότι εννοώ τους μεμονωμένους σελιδοδείκτες που κάνεις μέσα από το chrome, δηλαδή προσθήκη στην αρχική οθόνη. Το widget που είναι όλοι οι σελιδοδείκτες, λειτουργεί κανονικά. 

Ναι, αυτό εννοώ κι εγώ. Το widget δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω.

Έχω αρκετούς σελιδοδείκτες στην αρχική οθόνη και λειτουργούν. 

• 3 weeks later...

...μου εκανε κατι κουλα καταπιωματα μπαταριαs απο το πουθενα με την 3.0.3.0 τιs τελευταιεs μερεs....ετσι εισαι λεω..?..του τραβαω και εγω ενα φορματαρισμα ολα σβησιμο..και ειρθε στα ισια του.....ποιοs το ξαναστηνει τωρα..........πφφφφφφφφφφφφ............

Καλημέρα σε όλους.
Γνωρίζει κανεις πως αλλάζει η σειρά των τριών εικονιδίων  στο κάτω μέρος της οθόνης?

< πίσω

Κεντρικό μενού

Προβολή ανοιχτών εφαρμογών

Edited by tasos_v

Καλημέρα, Αρχική οθόνη/πλοήγηση συστήματος/αντικατοπτρισμός κουμπιών. 

11 minutes ago, tasos_v said:

Καλημέρα σε όλους.
Γνωρίζει κανεις πως αλλάζει η σειρά των τριών εικονιδίων  στο κάτω μέρος της οθόνης?

< πίσω

Κεντρικό μενού

Προβολή ανοιχτών εφαρμογών

13 ώρες πριν, bioannou said:

Καλημέρα, Αρχική οθόνη/πλοήγηση συστήματος/αντικατοπτρισμός κουμπιών. 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Οσοι εχετε βαλει την 3.0 είδατε καμμια βελτιωση οσον αφορα τις streaming εφαρμογες; Με την 2.0 έχω μεγάλο πρόβλημα σε Disney+ καi Primevideo. Δουλευουν καλα μονο μετα απο restart και αυτο για λιγο

Καλησπέρα.
Μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο κλεισίματος των ανοιχτών εφαρμογώ;
δλδ

απο δεξιά προς τα αριστερά 

σε

απο κάτω προς τα επάνω;

44 minutes ago, tasos_v said:

Καλησπέρα.
Μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο κλεισίματος των ανοιχτών εφαρμογώ;
δλδ

απο δεξιά προς τα αριστερά 

σε

απο κάτω προς τα επάνω;

Ρυθμισεις / αρχικη οθονη/  τακτοποιηση αντικείμενων στα προσφατα / μπες και βαλτο οριζοντια  .Μετα συρε με το δακτυλο προς τα πανω και ολα καλως ...

Σήμερα για πρώτη φορά στα δύο σχεδόν χρόνια που το έχω, στο άκυρο χωρίς να πατήσω επανεκκίνηση, κάνει από μόνο του για μισή ώρα να προσπαθεί να ξεκινήσει αλλά έκανε κάτι σαν bootloop ώσπου ξαφνικά άνοιξε μόνο του. Σας έχει τύχει; 

On 4/3/2026 at 8:56 ΜΜ, s_nova said:

Ρυθμισεις / αρχικη οθονη/  τακτοποιηση αντικείμενων στα προσφατα / μπες και βαλτο οριζοντια  .Μετα συρε με το δακτυλο προς τα πανω και ολα καλως ...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

On 2/3/2026 at 9:17 ΜΜ, Christos_Tz said:

...μου εκανε κατι κουλα καταπιωματα μπαταριαs απο το πουθενα με την 3.0.3.0 τιs τελευταιεs μερεs....ετσι εισαι λεω..?..του τραβαω και εγω ενα φορματαρισμα ολα σβησιμο..και ειρθε στα ισια του.....ποιοs το ξαναστηνει τωρα..........πφφφφφφφφφφφφ............

Και το δικό μου τα ίδια κάνει αλλά δεν το πειράζω με τίποτα.Εχω τόσο πράγμα φορτωμένο ,που θα χρειαστώ δύο χρόνια να τα ξαναπεράσω.

2 ώρες πριν, highland1 said:

Και το δικό μου τα ίδια κάνει αλλά δεν το πειράζω με τίποτα.Εχω τόσο πράγμα φορτωμένο ,που θα χρειαστώ δύο χρόνια να τα ξαναπεράσω.

...ερχετε στα ισια του παντωs....μια χαρα τα παει....ναι καταλαβαινω....βασαννο μεγαλο να το ξαναστησειs....

Καλημέρα παιδιά. Ξαφνικά σήμερα μου αποσυνδέει το wifi του σπιτιού και δεν συνδέεται μετά πάλι!! Πρέπει να μπω στα wifi και να πατήσω στο wifi του σπιτιού μου ενώ το δείχνει σαν : saved network !!! 

Tο έχει κάνει και σε σας??

EDIT: Λοιπόν αφού έκανα και reset wi-fi settings και κάτι άλλες ρυθμίσεις, πάλι μου το έκανε!! Την τελευταία δε ώρα αποσυνδεοταν κάθε 1-2 λεπτά!!! Τελικά διάβασα κάπου ότι ένας το διόρθωσε απενεργοποιώντας τα 5GB  mode στο router του. Tο έκανα και από τότε δεν μου το έχει ξανακάνει!! Ιδωμεν!!

Edited by stamdd

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

• 3 weeks later...
19 ώρες πριν, redman20 said:

θα παρει το 16?

Λογικά ναι, το απλό poco x6 που έχουμε φοράει 16 εδώ και πολύ καιρό.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• 2 weeks later...

Χρόνια πολλά με υγεία!

Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία; Αν ναι, ποια μπαταρία και από που; Τον τελευταίο χρόνο του κάνω αρκετά έντονη χρήση και έχει πέσει η διάρκεια, όχι υπερβολικά αλλά αισθητά. Σκεφτόμουν να πάρω μία και να την έχω στο συρτάρι (φαντάζομαι μέχρι το τέλος του χρόνου θα τη χρειαστώ), μην την πατήσω όπως με το Mi A3 που δεν έβρισκα.

Αλλά δεν ξέρω ποια να πάρω. Με την nohon που πήρα για το Mi A3 δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος, ενώ στο πρώτο εξάμηνο -ίσως και λίγο παραπάνω- είχε πολύ καλή διάρκεια, αμέσως μετά η πτώση ήταν κατακόρυφη, σε σημείο που έψαχνα να βάλω την παλιά. Έχουμε άλλες επιλογές πέρα από nohon;; υπάρχουν "γνήσιες";

Κανε μια αναζήτηση στο Ali και θα βρείς αρκετές επιλογές και σε καλές τιμές.
Κάποιοι πωλητες γραφουν original

Οι περισσότεροι γράφουν original, αλλά σε φωτογραφίες που βλέπω στις αξιολογήσεις αυτών των "γνήσιων", όλες γράφουν μάρκα eobatacc και δεν αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής, πρέπει να είναι μαϊμουδιές... Γι' αυτό ρωτάω αν έχει αλλάξει κάποιος. Ίσως πάρω μία, γύρω στα 13 ξεκινάνε, να την έχω στο συρτάρι και να την αλλάξω μόνο αν πέσει δραματικά η μαμά μπαταρία.

Εδιτ! βρήκα τελικά σε μαγαζί εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, αρκετά ακριβή (40 ευρώ) αλλά αυθεντική. Οπότε, όταν χρειαστεί αλλαγή θα πάρω από εκεί για να είμαι σίγουρος.

Edited by diamantis_

On 15/4/2026 at 2:12 ΠΜ, diamantis_ said:

Οι περισσότεροι γράφουν original, αλλά σε φωτογραφίες που βλέπω στις αξιολογήσεις αυτών των "γνήσιων", όλες γράφουν μάρκα eobatacc και δεν αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής, πρέπει να είναι μαϊμουδιές... Γι' αυτό ρωτάω αν έχει αλλάξει κάποιος. Ίσως πάρω μία, γύρω στα 13 ξεκινάνε, να την έχω στο συρτάρι και να την αλλάξω μόνο αν πέσει δραματικά η μαμά μπαταρία.

Εδιτ! βρήκα τελικά σε μαγαζί εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, αρκετά ακριβή (40 ευρώ) αλλά αυθεντική. Οπότε, όταν χρειαστεί αλλαγή θα πάρω από εκεί για να είμαι σίγουρος.

Κοιταξε να δεις ,
για το παλιό μου minote 3 το οπίο διατηρώ ακόμη έχω αλλάξει πάνω απο 5 φορές μαοταρίες.
κάποιες 2-3 δεν ληταν οκ και τις άλλαξα συντομα.

Τελευταία εχω βαλει με 10€  απο alι original εγραφε και ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος.

Στο  accubattery δειχνει υγεία μπαταρίας 92% μετα απο 22 φορτίσεις απο το 10% στο 100% 

6 μήνες χρήση οι παραπάνω φορτίσεις είναι για τη φόρτιση ,εννοείται οτι το εχω φορτίσει και αλλες φορές απο πχ 50 στα 80%

Έτυχε; Ίσως.
Υπόψη της αλλάζω μόνος μου αρα το κόστος είναι 10-15€

Και παιδιά, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια και κάτι μήνες με το Poco X6 Pro, μόλις αφαίρεσα το προστατευτικό φιλμ με το οποίο είχε έρθει το κινητό και το οποίο προστατευε το κινητό. ειχε φουσκώσει λίγο γύρω γύρω και στην μέση είχε ανασηκωθεί λίγο. Ψυχαναγκαστικός όπως όλοι μας, το έβγαλα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η οθόνη γλυστράει πολύ όμορφα, φαινεται καλύτερα, δεν πιάνει δαχτυλιές!

Νόμιζα ότι ήταν τζαμάκι αλλά δεν ήταν τελικά, ήταν απλά μια πολύ λεπτή και καλοτοποθετημένη μεμβράνη.

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, δοκιμάστε το!

Redesigning the web! www.slumdog.gr