Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διώξτο να πάει στο καλό. Δες μηπως μέσω των ρυθμίσεων στο μενού εφαρμογών μπορείς να κάνεις κάτι ή μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής, μπορείς να την απενεργοποιήσεις. Στο μενού εφαρμογών, κράτα πατημένο πάνω στο εικονίδιο, θα σου βγάλει πληροφορίες εφαρμογής και πατώντας πάνω εκεί, σου βγάζει όλες τις επιλογές....

Καμιά καινούρια αναβάθμιση παιδιά?? Έχει παγώσει το κινητό  βλέπω .....

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

Με χώρα Ελλάδα δεν τα πήγαινε καλά με το θέμα αναβαθμίσεων έτσι κι αλλιώς. Πιστεύω Οκτώβρη θα έρθει η επόμενη αναβάθμιση ασφαλείας.

Με Global και με χωρα Ιρλανδια με ηρθε η 204...Αλλαξε η καμερα και εχει security patch Ιουλιου. Γυρω στα 405 mb ητανε,

με αλλαγη region σε UK....περαστηκε η 2.0.206.0 VNLEUXM...........

Edited by Christos_Tz

Από εχθές ελευθερώθηκα.

Μεταβιβάζεται στη μητέρα μου και καλή της τύχη.

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια το τηλεφωνο μου άρχισε και κανει restart ξαφνικά και συνήθως οταν μιλάω γινεται υπερευαίσθητο το power button και η οθόνη ψιλό τρελαίνεται. Μαλλον παιζει πρόβλημα hardware. Το πηρα Απριλιο του 2024 απο skroutz plus. Λέτε να τους το στειλω; Απο οτι εχω googlaρει και αλλα xiaomi εχουν θεμα και η γιατρια ειναι να πατας συνεχεια το power button για κανα διλεπτο. Μπαχαλο

Χριστόφορος :music:

Αν έκανες την αγορά μέσω του καλαθιού σκρουτζ ναι μίλα μαζί τους και δες τι θα σου πούνε. Ίσως να στο αντικαταστήσουν.

Μάλλον καλά κανω και χρησιμοποιώ ελάχιστα το power button,.....άνοιξε/ κλείσε από την οθόνη.

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Αποχαιρετιστήριο post. Είπα να αντικαταστήσω το mi11i της μητέρας μου με το poco μιας και θα το κρατούσα στο συρτάρι. Κάνω μεταφορά τηλεφώνου από Android Xiaomi hyper Os σε Xiaomi hyper OS και τα μηνύματα μεταφέρθηκαν αλλά η εφαρμογή Messages έφαγε bootloop μέχρι να κάνω εκκαθάριση μνήμης.

Βγάζω που λέτε τη θήκη για να αντικαταστήσω το τζαμάκι αλλά και τη θήκη και έχει χαλάσει η πλάτη του κινητού. Σαν να έχει πολυμεριστεί το πλαστικό.  Και λέω αισχρό μέσα έξω αυτό το τηλέφωνο. Είναι αυτό που έχω χρησιμοποιήσει λίγοτερο από όλα  έχει χαλάσει μόνο του. Ούτε ιδρώτας, ούτε ζέστη, ούτε τίποτα.

Δεν υπάρχει αυτός ο κουβάς το poco. Ποτέ ξανά.

att.dkYk2Nr8xrCeDeHNeDJBHVlIDXD8EK72aL0i2DIEvyA.jpeg

att.Nm5fgOSMl2Y4m9KBkiDAjDgEjLfw0MmWTvjSWdI-Y_I.jpeg

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 5/10/2025 at 3:01 ΜΜ, mixtri said:

Αποχαιρετιστήριο post. Είπα να αντικαταστήσω το mi11i της μητέρας μου με το poco μιας και θα το κρατούσα στο συρτάρι. Κάνω μεταφορά τηλεφώνου από Android Xiaomi hyper Os σε Xiaomi hyper OS και τα μηνύματα μεταφέρθηκαν αλλά η εφαρμογή Messages έφαγε bootloop μέχρι να κάνω εκκαθάριση μνήμης.

Βγάζω που λέτε τη θήκη για να αντικαταστήσω το τζαμάκι αλλά και τη θήκη και έχει χαλάσει η πλάτη του κινητού. Σαν να έχει πολυμεριστεί το πλαστικό.  Και λέω αισχρό μέσα έξω αυτό το τηλέφωνο. Είναι αυτό που έχω χρησιμοποιήσει λίγοτερο από όλα  έχει χαλάσει μόνο του. Ούτε ιδρώτας, ούτε ζέστη, ούτε τίποτα.

Δεν υπάρχει αυτός ο κουβάς το poco. Ποτέ ξανά.

att.dkYk2Nr8xrCeDeHNeDJBHVlIDXD8EK72aL0i2DIEvyA.jpeg

att.Nm5fgOSMl2Y4m9KBkiDAjDgEjLfw0MmWTvjSWdI-Y_I.jpeg

Κράτησε το έτσι,ποιό ωραίο είναι...σε 10 χρόνια θα είναι συλλεκτικό...

1 hour ago, highland1 said:

Κράτησε το έτσι,ποιό ωραίο είναι...σε 10 χρόνια θα είναι συλλεκτικό...

Δε θέλω καν να θυμάμαι φίλε. Μαύρη σελίδα στην τεχνολογική μου εμπειρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

18 ώρες πριν, mixtri said:

Δε θέλω καν να θυμάμαι φίλε. Μαύρη σελίδα στην τεχνολογική μου εμπειρία.

Και εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την καλύτερη εμπειρία από το συγκεκριμένο κινητό,ακόμα και σε παιχνίδια που υποτίθεται προορίζεται το συγκεκριμένο κινητό λόγω επεξεργαστή.

Πέτυχα και αυτό σήμερα όλως τυχαίως.

Τι να το κάνεις το δυνατό τσιπάκι και το μεγάλο Antutu, αν το optimization είναι για τα μπάζα?

Και γνωστός μου που το είχε πάρει πέρυσι το X6 Pro, τώρα το καλοκαίρι είχε και αυτός έντονα θέματα(υπερθέρμανση,restart, οθόνη να παγώνει κλπ)που δεν είχε με το προηγούμενο κινητό πάλι σε ίδια χρήση καλοκαιριού.

Edited by Fulgore1

5 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Και εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την καλύτερη εμπειρία από το συγκεκριμένο κινητό,ακόμα και σε παιχνίδια που υποτίθεται προορίζεται το συγκεκριμένο κινητό λόγω επεξεργαστή.

Πέτυχα και αυτό σήμερα όλως τυχαίως.

Τι να το κάνεις το δυνατό τσιπάκι και το μεγάλο Antutu, αν το optimization είναι για τα μπάζα?

Και γνωστός μου που το είχε πάρει πέρυσι το X6 Pro, τώρα το καλοκαίρι είχε και αυτός έντονα θέματα(υπερθέρμανση,restart, οθόνη να παγώνει κλπ)που δεν είχε με το προηγούμενο κινητό πάλι σε ίδια χρήση καλοκαιριού.

Εγώ για να πω την αλήθεια θέματα θερμοκρασίας ποτέ δεν είχα. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ώρες πριν, s_nova said:

Αυτο το κινητο ειναι χαμαιλεων ο καθε κατοχος ειχε τα δικα του .👀👽

Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει καν quality control. Καλά ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή.

και μια άλλη αλήθεια είναι ότι μου έσπαγε τα νεύρα και δε το χρησιμοποιούσα παρά πολύ μετά από κάποια φάση.

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ώρες πριν, s_nova said:

Αυτο το κινητο ειναι χαμαιλεων ο καθε κατοχος ειχε τα δικα του .👀👽

Από αυτό προκύπτει ότι τα android υπερτερούν στο κομμάτι του optimization? 

@Fulgore1 Μάλλον επανερχόμαστε στην κουβέντα που είχαμε κάνει κάποια στιγμή για το Xiaomi 15. Ναι, τσιπακι που ξυρίζει κόντρα σε προδιαγραφές, φωτογραφικό ικανότητες από τις κορυφαίες, τα μικροσκαλώματα όμως, είναι ξενερα. Για κινητό των 500€ που κοστίζει το Poco,  μπορώ να το δεχτώ ως ένα βαθμό, για κινητό όμως που κοστίζει τα διπλάσια, περιμένω να λειτουργεί πριν καλά καλά πατήσω το οτιδήποτε, σε τέτοιο βαθμό έχω απαιτήσεις. Δυστυχώς, φαίνεται ότι σε όλες τις κατηγορίες τιμής, ένας είναι ο κοινός παρονομαστής, το ελλιπώς ραφιναρισμένο HyperOS....

Edited by tsimisde

3 ώρες πριν, mixtri said:

Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει καν quality control. Καλά ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή.

και μια άλλη αλήθεια είναι ότι μου έσπαγε τα νεύρα και δε το χρησιμοποιούσα παρά πολύ μετά από κάποια φάση.

Μεχρι ενα σημειο συμφωνω.

Εχω samsung s25 edge και Poco F7 Ultra  το δευτερο ειναι μια απιστευτη συσκευη που ομοια δεν βγηκε ποτε στα τοσα χρονια που θυμαμαι . Βραχος σε ολα απο τον Ιουλιο μεχρι τωρα δεν μου εκανε ουτε ενα bugκακι καπου. Ο snapdragon 8 Elite σε συνδυασμο με UFS 4.1 ειναι ακαταμαχητος. Η μπαταρια πυριτιου γραφει ιστορια για την σταθεροτητα της και ποτε κρεμασμα σε μια φορτιση.

Δεν εχω ξαναζησει ποτε με συσκευη που η απο-φορτιση της να ειναι ιδια  και συμμετρικη σε καταναλωση καθε φορα !!!

Λες και εχει ενα Χρονο-μετρητη που λεει οτι εφαρμογη και να τρεξεις εγω την ιδια καταναλωση θα κανω ξανα και ξανα σε καθε φορτιση !!!

"Αποδοση"

Καθε μερα ειναι ιδια μερα με την πρωτη του αρχικου σεταρισματος σε αποδοση δεν βαραινει ποτε ! 

Αντιθετα το s25 edge μου βγαζει καποια θεματα εδω και κει τα οποια δεν θα επρεπε να μου τα κανει.

Το Poco X6 pro θεωρω οτι δεν το βελτιστοποιουν σε καθε ενημερωση για λογους σκοπιμοτητας.

2 ώρες πριν, tsimisde said:

Οπως αναφερα και παραπανω ολα γινονται για λογους σκοπιμοτητας ...Πιστευω ....

Edited by s_nova

Το θέμα είναι ότι μεταξύ των Xiaomi έχεις πολύ διαφορετική εμπειρία. Με το Mi11i είχα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπειρία χρήσης σε όλους τους τομείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην συγκρίνεις την σειρά Μ με τα ποκο τα ακριβά μοντέλα της τα προσέχει περισσότερο. Και στα καινούρια Xiaomi 17 από ότι διαβάζω έχει κάνει τρομερή δουλειά σε όλους τους τομείς. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

15 ώρες πριν, tsimisde said:

@Fulgore1 Μάλλον επανερχόμαστε στην κουβέντα που είχαμε κάνει κάποια στιγμή για το Xiaomi 15. Ναι, τσιπακι που ξυρίζει κόντρα σε προδιαγραφές, φωτογραφικό ικανότητες από τις κορυφαίες, τα μικροσκαλώματα όμως, είναι ξενερα. Για κινητό των 500€ που κοστίζει το Poco,  μπορώ να το δεχτώ ως ένα βαθμό, για κινητό όμως που κοστίζει τα διπλάσια, περιμένω να λειτουργεί πριν καλά καλά πατήσω το οτιδήποτε, σε τέτοιο βαθμό έχω απαιτήσεις. Δυστυχώς, φαίνεται ότι σε όλες τις κατηγορίες τιμής, ένας είναι ο κοινός παρονομαστής, το ελλιπώς ραφιναρισμένο HyperOS....

Δεν ειναι μονο θέμα HyperOS.

Ετσι λειτουργεί ο Κινέζος καλώς ή κακώς εδώ και χρόνια.

Πάρε hardware/specs με το κιλό, αλλά σε software μεριά και υποστήριξη, μια ζωή μετριότητα.

Δεν ειναι τυχαίο που οι Κινέζοι διστάζουν να προσφέρουν παραπάνω software υποστήριξη σε σχέση με Samsung/Google/Apple.

Δες και τα πιο πρόσφατα Xiaomi 15T και 15T pro. Βγήκαν Οκτώβριο με δυνατά specs μεν,αλλά με Android 15 και όχι 16 δε.

Προσωπικα εδωσα στην Xiaomi(tablet+Poco), μια ευκαιρία πέρυσι και φέτος.

Με απογοήτευσαν και πλέον κοιτάζω αλλού.

Edited by Fulgore1

Εχω Xiaomi Pad 6 απο τοτε που βγηκε το εχω Ξετιναξει ειναι εντελως Απροβληματιστο δεν μου δινει το δικαιωμα να το αλλαξω γιατι ποτε μα ποτε δεν μου εβγαλε ενα σφαλμα , μια ταλαιπωρια σε μια εφαρμογη κτλ.

Και για ενα φιλο που μου εστειλε μηνυμα τι διαφορες εχω δει στο Poco F7 Ultra σε σχεση με αλλα που ειχα του ειπα αυτο που αναφεραν οι φορουμιτες στα παραπανω ποστ .Το Poco F7 Ultra το προσεξαν οπως η Xiaomi προσεχει την επισημη Ναυαρχιδα της  προφανως για να κανει εντυπωση. Και ολη την σειρα F .Καλο ειναι καποιος να μεταβει εκει εφοσον παει σε αλλαγη  γιατι αυτο συμβαινει εκανε την σειρα F πολυ προσεγμενη !

Πολλά διαβάζω εδώ για προβλήματα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό, δε μου έχει βγάλει κιχ για τη χρήση που κάνω. Δεν παίζω παιχνίδια. 

Ίσως μόνο τη μπαταρία να περίμενα καλύτερη. 

Ούτε κολλήματα ούτε restart ούτε πρόβλημα με το GPS, ούτε κάποιο πρόβλημα hardware. Το κινητό το έχω 1,5 χρόνο. 

No root->No problem

3 ώρες πριν, minotavros said:

Πολλά διαβάζω εδώ για προβλήματα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό, δε μου έχει βγάλει κιχ για τη χρήση που κάνω. Δεν παίζω παιχνίδια. 

Ίσως μόνο τη μπαταρία να περίμενα καλύτερη. 

Ούτε κολλήματα ούτε restart ούτε πρόβλημα με το GPS, ούτε κάποιο πρόβλημα hardware. Το κινητό το έχω 1,5 χρόνο. 

Και γω το ιδιο με Poco X6 Pro .