Fulgore1 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 29, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) On 25/7/2025 at 11:27 ΠΜ, highland1 said: Συνήθως 20-30-40% το βάζω για φόρτιση.Ακόμα και με μέτρια χρήση, δηλαδή τα μισά από αυτα που ανέφερα πριν,μια φόρτιση την ημέρα την θέλει.Στον χρόνο με μέτρια χρήση,θεωρώ οτι 300-400 τουλάχιστον κύκλους θα τους κάνει. Εγώ από το κινητό είμαι υπέρ ευχαριστημένος ,περιμένω όμως να πέσει η τιμή του f7 και θα πάω εκεί. Μην αφηνεις την φωτεινοτητα στο αυτοματο δοκιμασε 2-3 φορτισεις με χειροκινητη φωτεινοτητα συνηθως λιγο κατω απο τη μεση και θα σου δωσει ενα 20% παραπανω στο συνολο. Οσο για το F7 που λες εχω εδω και 20 μερες περα απ το X6 Pro: 14T Pro F7 F7 Pro F7 Ultra Τα εχω ξεζουμισει αρκετα και τελικα κρατησα το F7 Utra για παρτι μου μια και ειναι ανωτερο απ τα samsung και εχει καποια πραγματα αδιανοητα σε κορυφαιο επιπεδο. Το Απλο F7 που αναφερες ειναι επισης αρκετα καλο και θα ικανοποιησει τους παντες. Το Poco X6 Pro πουληθηκε και αυριο φευγει .✌️ Edit : Καλο θα ηταν να πηγαινες να τα εβλεπες στα σταν καταστηματων τα εχει ολα συγκεντρωμενα στο Πλαισιο στο maill στο μαρουσι εαν εισαι Αθηνα...Σε αλλα καταστηματα λειπουν μερικα... Edited July 29, 2025 by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Και εσύ τέκνον Βρούτε (s_nova)? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 29, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, specguard said: Και εσύ τέκνον Βρούτε (s_nova)? Μπα σαν να εχω το X6 Pro ειναι ολα ιδια το hardware αλλαζει μη στεναχωριεσαι εδω θαμαι αν και θα ανοιξω ενα θεμα για το Ultra αργοτερα 😜....Τοδωσα με κρυα καρδια αν και αυτος που το παρει αυριο ξετρελαθηκε.... Poco F7 Ultra Edited July 29, 2025 by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 13 ώρες πριν, s_nova said: Μην αφηνεις την φωτεινοτητα στο αυτοματο δοκιμασε 2-3 φορτισεις με χειροκινητη φωτεινοτητα συνηθως λιγο κατω απο τη μεση και θα σου δωσει ενα 20% παραπανω στο συνολο. Οσο για το F7 που λες εχω εδω και 20 μερες περα απ το X6 Pro: 14T Pro F7 F7 Pro F7 Ultra Τα εχω ξεζουμισει αρκετα και τελικα κρατησα το F7 Utra για παρτι μου μια και ειναι ανωτερο απ τα samsung και εχει καποια πραγματα αδιανοητα σε κορυφαιο επιπεδο. Το Απλο F7 που αναφερες ειναι επισης αρκετα καλο και θα ικανοποιησει τους παντες. Το Poco X6 Pro πουληθηκε και αυριο φευγει .✌️ Edit : Καλο θα ηταν να πηγαινες να τα εβλεπες στα σταν καταστηματων τα εχει ολα συγκεντρωμενα στο Πλαισιο στο maill στο μαρουσι εαν εισαι Αθηνα...Σε αλλα καταστηματα λειπουν μερικα... Ποτέ δεν την έχω στο αυτόματο,πάντα στο χειροκίνητο και 80-100% την ημέρα,μόνο το βράδυ την χαμηλώνω.Συνέχεια 120hz με αρκετή χρήση και ενεργά δεδομένα όλη μέρα! Από κάθε συσκευή θέλω να παίρνω τα μέγιστα που μπορεί να μου δώσει!Ποτέ δεν θα κάτσω να κάνω παραχωρήσεις για να μου δώσει λίγο παραπάνω μπαταρία και να παίζω με φωτεινότητες και φορτίσεις εις βάρος της εμπειρίας χρήσης! Σίγουρα το ultra είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα...αλλά δεν θέλω να υπερβώ το budget που έχω ορίσει,οπότε περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του f7 και αν δεν προκύψει κάτι άλλο,θα πάω εκεί.Πόσο περίπου έφυγε το x6 pro; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) 20 minutes ago, highland1 said: Ποτέ δεν την έχω στο αυτόματο,πάντα στο χειροκίνητο και 80-100% την ημέρα,μόνο το βράδυ την χαμηλώνω.Συνέχεια 120hz με αρκετή χρήση και ενεργά δεδομένα όλη μέρα! Από κάθε συσκευή θέλω να παίρνω τα μέγιστα που μπορεί να μου δώσει!Ποτέ δεν θα κάτσω να κάνω παραχωρήσεις για να μου δώσει λίγο παραπάνω μπαταρία και να παίζω με φωτεινότητες και φορτίσεις εις βάρος της εμπειρίας χρήσης! Σίγουρα το ultra είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα...αλλά δεν θέλω να υπερβώ το budget που έχω ορίσει,οπότε περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του f7 και αν δεν προκύψει κάτι άλλο,θα πάω εκεί.Πόσο περίπου έφυγε το x6 pro; Καλημερα . Το Ultra το εχει και ο κωτσοβολος προσφορα μεχρι 31 Ιουλιου απο 870 στα 699 το πηρα με τιμολογιο αν θυμαμαι καπου στα 500 συν τα 200 που πουλησα το X6 Pro δηλαδη στο τελος πληρωσα για το ultra 300ε περιππου δεν θυμαμαι ακριβως γιατι πηρα και κατι αλλα πραγματακια. Μαζι με το F7 κοιτα και το F7 Pro μια και ειναι πολυ κοντα στην τιμη αλλα εχει το δικο του διαφορετικο σουλουπι. Πηγα με φιλο να παρει το F7 και τελικα πηρε το Pro Ε γουστα ειναι αυτα οτι και να παρεις καλα ειναι επεξεργαστικα ειναι δυνατα ολα. Edited July 30, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 Καλημέρα,έτσι όπως το πήρες συμφέρει σίγουρα και ήταν μια επιτυχημένη αγοραπωλησία γιατί σου βγήκε μόνο 300€...και από ότι ακούω το ultra είναι φονιάς γιγάντων,οπότε καλορίζικο το νέο απόκτημα! Σίγουρα θα τα ξανακοιτάξω όλα πριν αποφασίσω ,έτσι κ αλλιώς τώρα το f7 είναι ακόμα υπερτιμολογημενο σαν καινούριο ,μέχρι να πέσει η τιμή σίγουρα θα πέσει και στα υπόλοιπα!Απλα κόλλησα λίγο με την μεγαλύτερη οθόνη του απλού f7... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) 1 hour ago, highland1 said: Καλημέρα,έτσι όπως το πήρες συμφέρει σίγουρα και ήταν μια επιτυχημένη αγοραπωλησία γιατί σου βγήκε μόνο 300€...και από ότι ακούω το ultra είναι φονιάς γιγάντων,οπότε καλορίζικο το νέο απόκτημα! Σίγουρα θα τα ξανακοιτάξω όλα πριν αποφασίσω ,έτσι κ αλλιώς τώρα το f7 είναι ακόμα υπερτιμολογημενο σαν καινούριο ,μέχρι να πέσει η τιμή σίγουρα θα πέσει και στα υπόλοιπα!Απλα κόλλησα λίγο με την μεγαλύτερη οθόνη του απλού f7... Το f7 σου δινει μια μικρη αισθηση παραπανω λογο 6.8" οταν το εχεις οριζοντια και βλεπεις πχ. youtube ειναι οκ και σε ικανοποιει στα παιχνιδια απλα ρε παιδι μου σαν να ψιλο-παντοφλιζει ,ψιλο ομως οχι κατι ενοχλητικο το Pro και ultra ειναι πιο συμμαζεμενα σχεδον κατα 95% ομοια μεταξυ τους ενα κλικ το ultra πισω δεν ειναι τετραγωνισμενες οι ακρες οπως στο Pro αλλα ειναι κυκλικες Ειναι οκ αλλα επιμενω καποιος που θα παει για αγορα να τα δει πρωτα να τα πιασει στα χερια. Μη κοιτατε μονο βιντεακια με παρουσιασεις στο youtube γιατι εκει φαινονται λιγο διαφορετικα. EDIT : Το Ultra το πηρα γιατι εχω μουρλα με το σημα και....ΔΕΝ κοβεται το σημα ΠΟΤΕ εδω και δεκα μερες ακουω συνεχως ραδιο με bt και ομιλια κλησεις δεν ειχα διακοπη Ουτε μια φορα ασε που επαθα σοκ μεσα στα τουνελ να μη διακοπτει Απιστευτο....Δεν το ξαναδα ποτε αυτο σε κινητο τοσα χρονια. Edited July 30, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) AliExpress έχει καλές προσφορές,από αποθήκη σε ευρωπαϊκές χώρες.Για το F7 ultra μιλάω. Edited July 30, 2025 by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) 11 ώρες πριν, s_nova said: Το f7 σου δινει μια μικρη αισθηση παραπανω λογο 6.8" οταν το εχεις οριζοντια και βλεπεις πχ. youtube ειναι οκ και σε ικανοποιει στα παιχνιδια απλα ρε παιδι μου σαν να ψιλο-παντοφλιζει ,ψιλο ομως οχι κατι ενοχλητικο το Pro και ultra ειναι πιο συμμαζεμενα σχεδον κατα 95% ομοια μεταξυ τους ενα κλικ το ultra πισω δεν ειναι τετραγωνισμενες οι ακρες οπως στο Pro αλλα ειναι κυκλικες Ειναι οκ αλλα επιμενω καποιος που θα παει για αγορα να τα δει πρωτα να τα πιασει στα χερια. Μη κοιτατε μονο βιντεακια με παρουσιασεις στο youtube γιατι εκει φαινονται λιγο διαφορετικα. EDIT : Το Ultra το πηρα γιατι εχω μουρλα με το σημα και....ΔΕΝ κοβεται το σημα ΠΟΤΕ εδω και δεκα μερες ακουω συνεχως ραδιο με bt και ομιλια κλησεις δεν ειχα διακοπη Ουτε μια φορα ασε που επαθα σοκ μεσα στα τουνελ να μη διακοπτει Απιστευτο....Δεν το ξαναδα ποτε αυτο σε κινητο τοσα χρονια. Δεν με πειράζει η μεγάλη οθόνη το απλού f7 και από αυτά που είδα είναι καλή αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα από το x6 pro...άσε που αυτό το ασημί του χρώμα είναι όλα τα λεφτά και μου άρεσε πάρα πολύ! Πριν γίνει η οποιαδήποτε αγορά θα τα δω από κοντά όλα εννοείται,αλλά μου άρεσε αρκετά το ασημί f7 και ψιλοκόλλησα εκεί. Από εμπειρία χρήσης το ultra σε σχεση με το x6 pro βλέπεις μεγάλες και ορατές διαφορές,η οκ είναι καλύτερο αλλά ο μέσος χρήσης δεν θα το καταλάβει; Edited July 30, 2025 by highland1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 30, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, highland1 said: Δεν με πειράζει η μεγάλη οθόνη το απλού f7 και από αυτά που είδα είναι καλή αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα από το x6 pro...άσε που αυτό το ασημί του χρώμα είναι όλα τα λεφτά και μου άρεσε πάρα πολύ! Πριν γίνει η οποιαδήποτε αγορά θα τα δω από κοντά όλα εννοείται,αλλά μου άρεσε αρκετά το ασημί f7 και ψιλοκόλλησα εκεί. Από εμπειρία χρήσης το ultra σε σχεση με το x6 pro βλέπεις μεγάλες και ορατές διαφορές,η οκ είναι καλύτερο αλλά ο μέσος χρήσης δεν θα το καταλάβει; Ειναι τεραστια η διαφορα απ οτιδηποτε κυκλοφορει εκει εξω οχι μονο απο το X6 Pro . Ο snapdragon 8 Elite σου δινει την δινατοτητα να μη χρειαζεται να ψαξεις να διορθωσεις τις αδυναμιες εαν υπαρχουν τις καλυπτει αυτος ειναι παρα πολυ ισχυρος σε οτι κανεις . Δεν χρειαζετσι να στησεις την συσκευη δεν σε νοιαζει απολυτως τιποτα. Η νοημοσυνη του καταλαβαινει τα παντα που πας να κανεις και τα διορθωνει μονος του . Κανε ενα μικρο κοπο και διαβασε το τι περιεχει ολο Hardware οπως το εφτιαξε η Xiaomi σκρολαρεις μεχρι κατω ολα ισχυουν στο 100% ---->>> https://www.mistore-greece.gr/Products/Smartphones/POCO/s-p-poco-f7-ultra-black-16-512gb.aspx Εδω για τους καμερο-φαν ενα δειγμα τι εκανε με το S25 Plus ------>>>> Edited July 30, 2025 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 On 28/7/2025 at 5:42 ΜΜ, Fulgore1 said: Πραγματικά καταστροφή... Περιμένω τη νέα αναβάθμιση να φτιάξει τρία πράγματα και να καταστρέψει άλλα δέκα. Οκ φτάνει η ώρα της αλλαγής. Τουλάχιστον στην Ελλάδα το ευχαριστήθηκα τώρα για μια εβδομάδα καθώς έχω τη sim cosmote μέσα και το έχω λιώσει. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 3 ώρες πριν, mixtri said: Πραγματικά καταστροφή... Περιμένω τη νέα αναβάθμιση να φτιάξει τρία πράγματα και να καταστρέψει άλλα δέκα. Οκ φτάνει η ώρα της αλλαγής. Τουλάχιστον στην Ελλάδα το ευχαριστήθηκα τώρα για μια εβδομάδα καθώς έχω τη sim cosmote μέσα και το έχω λιώσει. Για 265 που την είχα πάρει άξιζε μόνο και μόνο για το μόντεμ, το ufs 4 που έχει και τον επεξεργαστή. Τα υπόλοιπα μέτρια ή κάτω του μετρίου θα έλεγα, αλλά για τα λεφτά αυτά ναι οκ ήταν ότι καλύτερο μάλλον εκείνη την εποχή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 31, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Πολυ καλο και αυτο μετα απο 10 μερες χρησης με το συγκεκριμενο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 (edited) On 30/7/2025 at 10:57 ΜΜ, s_nova said: Ειναι τεραστια η διαφορα απ οτιδηποτε κυκλοφορει εκει εξω οχι μονο απο το X6 Pro . Ο snapdragon 8 Elite σου δινει την δινατοτητα να μη χρειαζεται να ψαξεις να διορθωσεις τις αδυναμιες εαν υπαρχουν τις καλυπτει αυτος ειναι παρα πολυ ισχυρος σε οτι κανεις . Δεν χρειαζετσι να στησεις την συσκευη δεν σε νοιαζει απολυτως τιποτα. Η νοημοσυνη του καταλαβαινει τα παντα που πας να κανεις και τα διορθωνει μονος του . Κανε ενα μικρο κοπο και διαβασε το τι περιεχει ολο Hardware οπως το εφτιαξε η Xiaomi σκρολαρεις μεχρι κατω ολα ισχυουν στο 100% ---->>> https://www.mistore-greece.gr/Products/Smartphones/POCO/s-p-poco-f7-ultra-black-16-512gb.aspx Εδω για τους καμερο-φαν ενα δειγμα τι εκανε με το S25 Plus ------>>>> Είμαι ακόμα με το λιτό και απέριττο x6 pro που κάνει ακόμα ότι του ζητήσω χωρίς δισταγμό!Ποτέ δεν με κρέμασε,ότι ζητούσα το έκανε μετά χαράς και αρκετά γρήγορα! Έχουν περάσει αρκετά κινητά από τα χέρια μου και τολμώ να πω ότι το Poco x6 pro ήταν το πιο vfm κινητό μέχρι στιγμής! Το μόνο που με πείραξε λίγο είναι η μπαταρία( ή το software;),δεν ξέρω τι από τα δύο φταίει ,περίμενα λίγο καλύτερη αυτονομία αν και του πίνω το αίμα όλη μέρα... Πολύ καλό το f7 ultra,αλλά μου άρεσε πολύ το f7 το απλό και μάλλον με βλέπω να πηγαίνω εκεί! Edited August 4, 2025 by highland1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 (edited) 9 ώρες πριν, highland1 said: Είμαι ακόμα με το λιτό και απέριττο x6 pro που κάνει ακόμα ότι του ζητήσω χωρίς δισταγμό!Ποτέ δεν με κρέμασε,ότι ζητούσα το έκανε μετά χαράς και αρκετά γρήγορα! Έχουν περάσει αρκετά κινητά από τα χέρια μου και τολμώ να πω ότι το Poco x6 pro ήταν το πιο vfm κινητό μέχρι στιγμής! Το μόνο που με πείραξε λίγο είναι η μπαταρία( ή το software;),δεν ξέρω τι από τα δύο φταίει ,περίμενα λίγο καλύτερη αυτονομία αν και του πίνω το αίμα όλη μέρα... Πολύ καλό το f7 ultra,αλλά μου άρεσε πολύ το f7 το απλό και μάλλον με βλέπω να πηγαίνω εκεί! Φυσικα και ειναι vfm το X6 Pro κυριως οταν βγηκε ασυναγωνιστο και παραμενει αρκετα δυνατο στη μεσαια κατηγορια το οτι βγαινει κατι καινουργιο δεν το μειωνει γιατι αυτο συνεχιζει να εχει μια χαρα τις επιδοσεις του. Ομως το απλο F7 που θες να παρεις δεν γινεται να συγκριθει διοτι ειναι αρκετα αναβαθμισμενο σε αρκετους τομεις του hardware . Βγαζει καπου στις 700.000 παραπανω απ το X6 Pro στο antutu συνολικα 2 100.000 δειγμα δηλαδη πολυ μεγαλης ισχυς .Ο επεξεργαστης του ειναι καινουργιας γενιας με αναβαθμισμενο μοντεμ και δυνατη Gpu ! Καινουργια amoled οθονη 12 bit καλυτερη μπαταρια ,καμερα κτλ. Οσο καλο ειναι το X6 Pro εαν πας στο F7 ειναι μεγαλη αναβαθμιση πολυ δυνατη συσκευη βγαζεις 3-4 χρονια για πλακα αλλωστε θα εχει υποστηριξη 6 χρονια ! Edited August 5, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 2 ώρες πριν, s_nova said: Φυσικα και ειναι vfm το X6 Pro κυριως οταν βγηκε ασυναγωνιστο και παραμενει αρκετα δυνατο στη μεσαια κατηγορια το οτι βγαινει κατι καινουργιο δεν το μειωνει γιατι αυτο συνεχιζει να εχει μια χαρα τις επιδοσεις του. Ομως το απλο F7 που θες να παρεις δεν γινεται να συγκριθει διοτι ειναι αρκετα αναβαθμισμενο σε αρκετους τομεις του hardware . Βγαζει καπου στις 700.000 παραπανω απ το X6 Pro στο antutu συνολικα 2 100.000 δειγμα δηλαδη πολυ μεγαλης ισχυς .Ο επεξεργαστης του ειναι καινουργιας γενιας με αναβαθμισμενο μοντεμ και δυνατη Gpu ! Καινουργια amoled οθονη 12 bit καλυτερη μπαταρια ,καμερα κτλ. Οσο καλο ειναι το X6 Pro εαν πας στο F7 ειναι μεγαλη αναβαθμιση πολυ δυνατη συσκευη βγαζεις 3-4 χρονια για πλακα αλλωστε θα εχει υποστηριξη 6 χρονια ! Καμία σύγκριση με το f7 που εννοείται είναι καλύτερο σε όλα απο το x6 pro!Για αυτό άλλωστε θέλω να το πάρω,ειδικά το ασημί είναι πανέμορφο!Το κακό με εμένα είναι ότι κοντά στον χρόνο αλλάζω συσκευή ,πολύ σπάνια έχει μένει στην κατοχή μου κινητό πάνω από χρόνο...παλαιότερα ακόμα λιγότερο,κάθε 6μηνο αλλαγή.Πλεον με τα Poco δεν με πειράζει να τα κρατάω παραπάνω γιατί κάνουν τα πάντα και στη μεσαία κατηγορία είναι top. Ότι άλλο έχω πάρει Huawei,Samsung, OnePlus κλπ πάντα κάτι μου έλειπε από το φορτωμένο software της xiaomi και πάντα γυρνούσα πίσω. Περιμένω να πέσει κοντά στα 350€ το f7 και θα το αποκτήσω γιατί μου έκανε κλικ από την αρχή! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Το ζητήσατε, έγινε πράξη.... παίζει και κουπόνι -30 ευρώ! https://www.aliexpress.com/item/1005009412387569.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.39052e59hQsgUf&browser_id=461e11eebd2d422bab737bc89e20fc6d&aff_trace_key=c2c7d19dcec24e1b9dd73ef1e5f48398-1748981103454-01122-JYJQJYByj&aff_platform=msite&m_page_id=uulqildycatkfwek198796c094f14e461de41905d6&gclid=&pdp_ext_f={"order":"92","eval":"1"}&pdp_npi=6@dis!EUR!437.50!350.00!!!437.50!350.00!@2101c5ac17543837800118601e9a3a!12000049019349686!sea!GR!118993722!X!1!0!&algo_pvid=1fddfffd-ab10-4b3a-9a9d-67dc7aa7f2d1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, highland1 said: Καμία σύγκριση με το f7 που εννοείται είναι καλύτερο σε όλα απο το x6 pro!Για αυτό άλλωστε θέλω να το πάρω,ειδικά το ασημί είναι πανέμορφο!Το κακό με εμένα είναι ότι κοντά στον χρόνο αλλάζω συσκευή ,πολύ σπάνια έχει μένει στην κατοχή μου κινητό πάνω από χρόνο...παλαιότερα ακόμα λιγότερο,κάθε 6μηνο αλλαγή.Πλεον με τα Poco δεν με πειράζει να τα κρατάω παραπάνω γιατί κάνουν τα πάντα και στη μεσαία κατηγορία είναι top. Ότι άλλο έχω πάρει Huawei,Samsung, OnePlus κλπ πάντα κάτι μου έλειπε από το φορτωμένο software της xiaomi και πάντα γυρνούσα πίσω. Περιμένω να πέσει κοντά στα 350€ το f7 και θα το αποκτήσω γιατί μου έκανε κλικ από την αρχή! Ειναι λογικο να σου βγαζει την αισθηση να κρατας ενα Pocο παραπανω γιατι ειναι παντα μπροστα απ τον ανταγωνισμο καθε χρονο εως και 2 ισως και 3 χρονια οταν ανταγωνιστες στα περιππου ιδια χρηματα εχουν επεξεργαστες και καρτες γραφικων χαμηλοτερου επιπεδου . Το δε HyperOs βελτιωνετσι διαρκως και αυτο που κανει φετος η Xiaomi με την "ανανεωμενη" σειρα F τους κουναει το δαχτυλο.....Τρεις συσκευες με πανισχυρους Επεξεργαστες : Snap 8s Gen 4 Snap 8 Gen 3 Snap 8 Elite Εβαλε υλικα μεταλλο ,αλουμινιο γυαλι και αδιαβροχοποιηση Ip68 Οθονη 12bit ,το galaxy s25 εχει 8 bit😀 Τιμες: Ξεκινανε απο 350ε στο εξωτερικο....Αυτα δεν τα βλεπεις πουθενα ! Edited August 5, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Περιμένουμε να γίνει πράξη από Ελλάδα για αγορά... On 5/8/2025 at 12:24 ΜΜ, s_nova said: Ειναι λογικο να σου βγαζει την αισθηση να κρατας ενα Pocο παραπανω γιατι ειναι παντα μπροστα απ τον ανταγωνισμο καθε χρονο εως και 2 ισως και 3 χρονια οταν ανταγωνιστες στα περιππου ιδια χρηματα εχουν επεξεργαστες και καρτες γραφικων χαμηλοτερου επιπεδου . Το δε HyperOs βελτιωνετσι διαρκως και αυτο που κανει φετος η Xiaomi με την "ανανεωμενη" σειρα F τους κουναει το δαχτυλο.....Τρεις συσκευες με πανισχυρους Επεξεργαστες : Snap 8s Gen 4 Snap 8 Gen 3 Snap 8 Elite Εβαλε υλικα μεταλλο ,αλουμινιο γυαλι και αδιαβροχοποιηση Ip68 Οθονη 12bit ,το galaxy s25 εχει 8 bit😀 Τιμες: Ξεκινανε απο 350ε στο εξωτερικο....Αυτα δεν τα βλεπεις πουθενα ! Πλέον η xiaomi κοιτάει άνετα στα μάτια τους ανταγωνιστές,δεν είναι όπως παλιά με τα πολλά προβλήματα.Το μόνο που θέλει λίγη βελτίωση είναι το software.Τωρα βλέπεις premium υλικά και hardware σε απλησίαστες τιμές για τους άλλους.Ειδικα τώρα με το ip68,το αλουμινένιο πλαίσιο και αυτούς τους επεξεργαστές στην μεσαία κατηγορία,απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτές τις τιμές! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StePits Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 Θα παίρνατε κινητό από AliExpress? Την γνώμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 Προσωπικα για κινητά οχι πια.Πολλα χρονια πριν άξιζε παρα το ρίσκο αλλα τωρα με τις υπάρχουσες τιμες στις Ελληνικές πλατφόρμες Σκρουτζ,bestprice κλπ,με δυο χρονια εγγυηση,εύκολες επιστροφές,αποφορολογηση κλπ δεν ειναι να το ψάχνεις καθολου οσο με αφορα. Πρόσφατα αγορασα απο το Gshopper με κουπόνια τα oneplus buds 3 με 53€ και το realme watch s2 με 47€.Το μικρόφωνο του realme στις τηλεφωνικές κλήσεις δεν δουλεύει πλεον καλα και ειναι σχεδόν άχρηστο για συνομιλίες (ακουγόταν τελεια απο οτι μου ελεγαν). Η μονη λύση ειναι να το στειλω πισω στο Gshopper για έλεγχο και αν δεν φταίω εγω,αντικατάσταση με τα εξοδα αποστολής δικά τους...αλλιως δικά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Μέχρι πέρσι που ίσχυαν και τα κουπόνια ναι γιατί η τιμή είχε διαφορές. Πλέον όχι συν όπως αναφέρθηκε η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Μου βγάζει συνέχεια: (η ανασυγκρότηση ολοκληρώθηκε) πως κλείνει η αυτόματη ανασυγκρότηση? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Εγώ ακολούθησα τα βήματα και θα περιμένω αν θα μου βγάλει το επόμενο πρωινό το μνμ της αυτόματης ανασυγκρότησης! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts