saras_gr Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Fulgore1 said: Ειναι πάρα πολύ απλό. Δεν υπάρχει μεγάλη άνοδος λόγω χειρότερης κάρτας γραφικών, σε σχέση με τα ακριβότερα Mediatek μοντέλα 9300/9400 Βάζω σε Spoiler σύγκριση σε σχέση με μια συσκευή με 2Μ Antutu score που φαίνεται καλύτερα αυτό Εχεις δικιο η κυριως διαφορα ειναι σε gpu. Παντως και σε cpu score ειναι πισω . Ο snapdragon 8 gen 3 εχει (1x3.3 GHz Cortex-X4 & 3x3.2 GHz Cortex-A720 & 2x3.0 GHz Cortex-A720 & 2x2.3 GHz Cortex-A520) και το 8400 Ultra (1x3.25 GHz Cortex-A725 & 3x3.0 GHz Cortex-A725 & 4x2.1 GHz Cortex-A725). Συμπερασμα..με δεδομενο οτι ο Α725 ειναι ενα κλικ καλυτερος απο τον Α720..καταληγουμε στο οτι ο Χ4..κανει δουλιτσα οχι αστεια 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, George6633 said: Εμένα πάντως δεν μου το βγάζει αυτό το ΜΜ Ούτε κι εμένα, μάλλον κάτι έχει αλλάξει γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες το είχα τσεκάρει και μου έβγαζε και τους κύκλους φόρτισης (MF_02 αν θυμάμαι σωστά), αλλά τώρα δεν το βλέπω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς εάν το κινητό λειτουργεί σωστά με Nova + vowifi ; Ευχαριστώ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, thief said: Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς εάν το κινητό λειτουργεί σωστά με Nova + vowifi ; Ευχαριστώ. Καλημέρα, το απλό Χ6 πάντως συνεργάζεται άψογα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, thief said: Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς εάν το κινητό λειτουργεί σωστά με Nova + vowifi ; Ευχαριστώ. Καλημέρα, ναι το έχω με Νόβα και δουλεύει κανονικά με vowifi. Απλά δεν είχε το μενού προτίμησης στην αρχή και έπρεπε να βάλω τον κωδικό *#*#869434#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Activate VoLTE and VoWifi/WLAN Calls via Key Code VoLTE *#*#86583#*#* VoWiFi/WLAN *#*#869434#*#* Στο μεταξυ....HyperOs 3.0 προσεχως😛 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, specguard said: Στο μεταξυ....HyperOs 3.0 προσεχως😛 Μάλλον μας διαβάζουν και δεν τολμούν να ανεβάσουν τη 2 για Ελλάδα. Θα αναμένουμε απευθείας την 3 προσεχώς... 😜 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, thief said: Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς εάν το κινητό λειτουργεί σωστά με Nova + vowifi ; Ευχαριστώ. Με το που έβαλα την sim, εμφανίστηκε κατευθείαν το σήμα του vowifi, είχε και το μενού προτίμησης εξαρχής και ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikoss Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Επανέρχομαι μετά από μερικές ημέρες που είχα αναφέρει το πρόβλημα με το android auto σε αυτοκίνητο SUZUKI. Σήμερα πέρασα χειροκίνητα την έκδοση 2.0.1.0 GLOBAL στη συσκευή μέσω του ΜΕΜΕ οs και το πρόβλημα λύθηκε. Πλέον συνδέεται και ενσύρματα και ασύρματα αστραπιαία. Το αναφέρω σε περίπτωση που έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thugking Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα στο forum. Βρήκα αυτό το άρθρο για την αναμενόμενη ενημέρωση HyperOS 2 (Global) . Την έχει εγκαταστήσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις ??? https://xiaomi-miui.gr/poco-x6-pro-5g-duchamp-hyperos-2-global-rom-update-os2-0-1-0-vnlmixm/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saras_gr Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Thugking said: Καλησπέρα στο forum. Βρήκα αυτό το άρθρο για την αναμενόμενη ενημέρωση HyperOS 2 (Global) . Την έχει εγκαταστήσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις ??? https://xiaomi-miui.gr/poco-x6-pro-5g-duchamp-hyperos-2-global-rom-update-os2-0-1-0-vnlmixm/ Την εβαλα και εγω πριν μερικες ωρες μεσα απο το MemeOS. Τι να σου πω..με εξαιρεση την διαταξη των εικονιδιων στο Home screen...δεν βλεπω και καμια αλλαγη. 😁 Ολα δειχνουν να δουλευουν μια χαρα...οπως δουλευαν και με την προηγουμενη. Για μπαταρια δεν μπορω να αξιολογησω αν εχει αλλαξει κατι, θελει λιγες μερες για να βγαλω συμπερασμα. Αν με ρωτας..βαλτο αφοβα το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) Εδώ πάντως δεν βγήκε ακόμα το update!! Γιατί αργει έτσι;; Edited 16 Ιανουαρίου by stamdd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Σε τι τιμή πιστεύετε ότι θα άξιζε να σκεφτούμε να αντικαταστήσουμε το X6 Pro με το 7 Pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Το πολύ διπλάσιου του κόστους αλλαγής μπαταρίες στο x6 pro. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Παρασκευή στις 06:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:47 μμ (edited) 😂 19 ώρες πριν, Arinos said: Το πολύ διπλάσιου του κόστους αλλαγής μπαταρίες στο x6 pro. Kουβαρντα μου εσυ!!! Edited Παρασκευή στις 06:47 μμ by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:50 μμ (edited) ..ασχετο λιγο αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε..αγορασα αυτα..KZ Castor Pro..(Improved Bass Edition..)...τα συνδεσα στο τηλ..ανοιξα PowerAmp να ακουσω κανα mp3 και μου εφυγε το κεφαλι..και τωρα μαζευω το τυμπανο απο το πατωμα...την κουφαμαρα την εχω σιγουρη στο τσεπακι μου....παιζουν απιστευτα δυνατα...τι διαολο DAC chip εχει ενσωματωμενο το τηλ μεσα στα σπλαχνα του..ακομα βουιζουν τα αυτια μου...καλη φαση.. Edited Παρασκευή στις 07:54 μμ by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Παρασκευή στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:56 μμ 5 minutes ago, Christos_Tz said: ..ασχετο λιγο αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε..αγορασα αυτα..KZ Castor Pro..(Improved Bass Edition..)...τα συνδεσα στο τηλ..ανοιξα PowerAmp να ακουσω κανα mp3 και μου εφυγε το κεφαλι..και τωρα μαζευω το τυμπανο απο το πατωμα...την κουφαμαρα την εχω σιγουρη στο τσεπακι μου....παιζουν απιστευτα δυνατα...τι διαολο DAC chip εχει ενσωματωμενο το τηλ μεσα στα σπλαχνα του..ακομα βουιζουν τα αυτια μου...καλη φαση.. Temu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Παρασκευή στις 08:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:34 μμ 39 minutes ago, Christos_Tz said: ..ασχετο λιγο αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε..αγορασα αυτα..KZ Castor Pro..(Improved Bass Edition..)...τα συνδεσα στο τηλ..ανοιξα PowerAmp να ακουσω κανα mp3 και μου εφυγε το κεφαλι..και τωρα μαζευω το τυμπανο απο το πατωμα...την κουφαμαρα την εχω σιγουρη στο τσεπακι μου....παιζουν απιστευτα δυνατα...τι διαολο DAC chip εχει ενσωματωμενο το τηλ μεσα στα σπλαχνα του..ακομα βουιζουν τα αυτια μου...καλη φαση.. Να προσέχεις πάρα πολύ με την ένταση. Έχουν καλή λεπτομέρεια αλλά μην το παρακάνεις, μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. 37 minutes ago, specguard said: Temu? Υπάρχουν κάποια καλά και στο αλί, αλλά κυρίως linsoul και shenzhenaudio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Παρασκευή στις 08:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:46 μμ (edited) ..απο linsoul...Arinos δεν παιζει να ειναι τερμα το volume στο Poco με την καμια..οντωs παs γιατρο για ζημια...χαλαρα στην μεση η ενταση..αντε και σε κανα τραγουδακι που σε μερακλωνει ενα τσακ επανω για λιγο και ξανα χαμηλωμα εντασηs...βαρανε μπασο..χαμηλεs και ψηλεs αλυπητα και οντωs πολυ καλα για τα λεφτα τουs στην λεπτομερεια..θα παιξουν με προσοχη στην υγεια μαs πανω απο ολα.. Edited Παρασκευή στις 08:48 μμ by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Παρασκευή στις 09:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:12 μμ Κι εγώ ότι iem έχω βάλει πάνω φθηνά ακριβά δίνει πολύ ένταση και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν το έχω συναντήσει τέτοια διαφορά. Ώρες ώρες σε κάτι dunu kima να φανταστείς τον ήχο τον έχω στις 3 σκάλες από το 0. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Παρασκευή στις 09:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:22 μμ (edited) 10 ώρες πριν, Arinos said: Κι εγώ ότι iem έχω βάλει πάνω φθηνά ακριβά δίνει πολύ ένταση και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν το έχω συναντήσει τέτοια διαφορά. Ώρες ώρες σε κάτι dunu kima να φανταστείς τον ήχο τον έχω στις 3 σκάλες από το 0. θα συμφωνησω ταμαλα..εχω αλλα δυο ζευγαρια QKZ AK6 pro που ειναι πιο φτηνα απο τα castor που πηρα τωρα..και με ικανοποιουν στον ηχο εξισου..ενταξει να δωσω πολλα λεφτα για ενα ζευγαρι iems..δεν θα το κανω ποτε.....iems που κοστιζουν 100νταδεs ευρω και 1000+ ευρω ειναι για επαγγελματιεs μουσικουs και πλουσιουs που τουs περισσευουν...παντωs την εχω καταβρει με αυτο το σχεδιο ακουστικου..ξεχναs εξωτερικουs ηχουs και απολαμβανειs ηχο.. Edited Σάββατο στις 08:12 πμ by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Παρασκευή στις 09:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:29 μμ Ακόμα και αυτά που σήμερα έχουν 100€ έχουν τέτοια βελτίωση σε σχέση με πριν 2 χρόνια πριν που τότε θα έλεγες πως κόστιζαν χ5. Γενικά ναι δεν αξίζει πάνω από 50€. Μπορείς να πάρεις καταπληκτικά iem με καλή ποιότητα καλωδίου κάτω από 50€. Για επαγγελματίες πιστεύω πως πλέον ακόμα και με 100€-150€ υπάρχουν διαμάντια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Παρασκευή στις 09:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:43 μμ (edited) 20 minutes ago, Arinos said: Ακόμα και αυτά που σήμερα έχουν 100€ έχουν τέτοια βελτίωση σε σχέση με πριν 2 χρόνια πριν που τότε θα έλεγες πως κόστιζαν χ5. Γενικά ναι δεν αξίζει πάνω από 50€. Μπορείς να πάρεις καταπληκτικά iem με καλή ποιότητα καλωδίου κάτω από 50€. Για επαγγελματίες πιστεύω πως πλέον ακόμα και με 100€-150€ υπάρχουν διαμάντια. το καλωδιο που εχω τωρα επανω στα castor ειναι type c απο KZ με ενσωματωμενο dac τσιπακι..(ξεχωριστη αγορα..)..δεν ξερω αν παιζει ρολο και αυτο το οτι εχει ενσωματωμενο dac το καλωδιο..στο ποσο δυνατα παιζουν...δεν δοκιμασα καν με το μαμα καλωδιο καρφι και βαλε/βγαλε ανταπτορα type c κτλ..κτλ..για να καταλαβω αν υπαρχει διαφορα..το μαμα καλωδιο φτηνιαρικο τηs πλακαs....αγορασα και ενα αλλο χοντρο 8 η 16 cores νομιζω απο QKZ καρφι Jack..θα το δοκιμασω να δω τι ψαρια πιανει...παντωs εχω αγαπησει iem style..δυσκολο να ξαναγυρισω στιs κλασσικεs ψειρεs...αλλη φαση αυτο το design και η απομονωση που σου δινει απο εξωτερικουs ηχουs..απολαμβανειs multimedia... Edited Παρασκευή στις 09:50 μμ by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Παρασκευή στις 10:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:06 μμ Υπάρχει διαφορά για την ένταση αλλά δεν την δημιουργεί μόνο το καλώδιο; αντάπτορα, είναι και η συσκευή/κάρτα ήχου που πέφτει. Ναι είναι τρομερά, είναι έξυπνος σχεδιασμός γενικότερα και ο τρόπος που κάθονται στα αυτιά συνήθως είναι τέτοιος που δεν αφήνει να μπει εξωτερικός ήχος. Συμπαθώ και τα ασύρματα λόγω κλήσεων και ευκολίας αλλά η απόδοση λεπτομέρειας χάνει, δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Άλλη χρήση το καθενα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Σάββατο στις 08:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:05 πμ 9 ώρες πριν, Arinos said: Υπάρχει διαφορά για την ένταση αλλά δεν την δημιουργεί μόνο το καλώδιο; αντάπτορα, είναι και η συσκευή/κάρτα ήχου που πέφτει. Ναι είναι τρομερά, είναι έξυπνος σχεδιασμός γενικότερα και ο τρόπος που κάθονται στα αυτιά συνήθως είναι τέτοιος που δεν αφήνει να μπει εξωτερικός ήχος. Συμπαθώ και τα ασύρματα λόγω κλήσεων και ευκολίας αλλά η απόδοση λεπτομέρειας χάνει, δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο. Άλλη χρήση το καθενα. ..απο ασυρματα εχω ενα ζευγαρι Soundpeats free2classic..που μετα απο review που λεγανε τα καλυτερα για τα budjet friendly λεφτα τουs..ειπα παρτα..και δεν με εχουν απογοητευσει καθολου..και αυτα παιζουν πολυ ομορφα και δυνατα multimedia...εμπειρια απο ακριβα δεν εχω..παμε μεχρι εκει που παει η τσεπη μαs...και τα soundpeats μια χαρα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts