geoav Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, tasos_v said: Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τη συσκευή με τον παλιό γνωστό τρόπο; Δλδ πατώντας μόνιμα το κάτω αριστερό πλήκτρο power και όχι με συνδυασμό volup+power που είναι τώρα. Χωρις να εχω κανει κατι συμβαινει ηδη σε μενα. Το παταω παρατεταμενα, εμφανιζει μια βλακεια αρχικα αλλα μετα απο λιγο μου δειχνει ενα slider για restart προς τα κατω και shutdown προς τα πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, chios said: Ψάξε το στις ρυθμίσεις από εκεί αλλάζει πως θα συμπεριφέρεται το power button Σε ποια ρύθμιση το είδες? 1 hour ago, geoav said: Χωρις να εχω κανει κατι συμβαινει ηδη σε μενα. Το παταω παρατεταμενα, εμφανιζει μια βλακεια αρχικα αλλα μετα απο λιγο μου δειχνει ενα slider για restart προς τα κατω και shutdown προς τα πανω Ναι με απλό πάτημα σε παραπέμπει στο Gemini μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης (AI) από την Google AI. Υπάρχει κάποιο εικονίδιο που να μπορείς να επιλέξεις το Gemini ξεχωριστά όταν θελήσεις. Έλα ντε που θέλω να απενεργοποιήσω την συσκευή και πρέπει πρώτα να δω αυτό... Edited 11 Ιανουαρίου by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 1 hour ago, tasos_v said: Σε ποια ρύθμιση το είδες? Ναι με απλό πάτημα σε παραπέμπει στο Gemini μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης (AI) από την Google AI. Υπάρχει κάποιο εικονίδιο που να μπορείς να επιλέξεις το Gemini ξεχωριστά όταν θελήσεις. Έλα ντε που θέλω να απενεργοποιήσω την συσκευή και πρέπει πρώτα να δω αυτό... https://www.androidsage.com/2025/01/10/new-gemini-ui-rolled-out-how-to-enable/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 11 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) Ρυθμισεις / προσθετες ρυθμισεις / συντομευσεις χειρονομιας / μπειτε και βαλτε ανενεργη την εκκινηση ψηφιακου βοηθου ετσι καθε φορα θα βγαζει αμεσως την επιλογη απενεργοποιησης κτλ. Πατωντας λιγο παρατεταμενα το κουμπι. EDIT : Για το φιλο που εστειλε μηνυμα και ειπε οτι θελει το ασπρο να ειναι εντελως λευκο του παγου να μην εχει καθολου αντανακλασεις κοκκινες η πρασινες θα παει στις συνθετες ρυθμισεις θα βαλει P3 και θα μειωσει λιγο το πρασινο περισσοτερο το κοκκινο ετσι θα υπερισχυσει το μπλε . Τοτε θα εχει το λευκο του Παγου. Αυτα... Edited 11 Ιανουαρίου by s_nova 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Είχες βάλει κάτι ρυθμίσεις παλιά με γραμματοσειρά και dpi μπορείς να τις ξανά βάλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Καλημερα σε όλους. Το κινητό το εχω από τον Οκτώβριο. Το φορτιζω με απλο φορτιστη(από το redmi note 4) συνήθως από 25 με 35% μέχρι 80 με 85%. Δεν εχω κανει πολλές πλήρης φορτίσεις. Σήμερα έκανα μια με το δικό του φορτιστη και μόλις το εβγαλα απτο φορτιστη στο accubattery μου δείχνει τάση 4.412 mv. Ειναι αυτο η πλήρης χωρητικότητα της μπαταρίας? Έχει κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, s_nova said: Ρυθμισεις / προσθετες ρυθμισεις / συντομευσεις χειρονομιας / μπειτε και βαλτε ανενεργη την εκκινηση ψηφιακου βοηθου ετσι καθε φορα θα βγαζει αμεσως την επιλογη απενεργοποιησης κτλ. Πατωντας λιγο παρατεταμενα το κουμπι. Αυτό ειναι φίλε σε ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, g3o1982 said: Ειναι αυτο η πλήρης χωρητικότητα της μπαταρίας? Έχει κάποιο πρόβλημα? Η χωρητικότητα (εκτίμηση) είναι στην καρτέλα "υγεία", αυτό που βλέπεις είναι ό,τι γράφει, η τάση. Αλλά μην παίρνεις τοις μετρητοίς τη χωρητικότητα που γράφει, μια εκτίμηση είναι. Να φανταστείς, όταν αγόρασα το κινητό μου έγραφε υγεία μπαταρίας 94% αν θυμάμαι καλά, σε ολοκαίνουργιο κινητό... Στο Μι Α3 που είχα μου έγραφε το ίδιο ποσοστό, ενώ η μπαταρία του ήταν εμφανώς πεσμένη... Εδώ και λίγες μέρες που ξαναέβαλα την εφαρμογή (την είχα βγάλει μετά τον πρώτο μήνα), μετά από 180 κύκλους φόρτισης στο poco, από 94% μου δείχνει υγεία 89% και 4496MAh. Η εφαρμογή είναι καλή για να σου δείχνει τη φθορά της μπαταρίας (5% πτώση μετά από 180 κύκλους φαίνεται λογικό), αλλά την αρχική εκτίμηση που κάνει δεν θα την έπαιρνα τοις μετρητοίς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Γεια στο τοπικ τ x6 pro , sorry για το άσχετο άλλα περιμένω το x7 pro 12/512 απο αμαζον μεριά 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 12 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 26 minutes ago, votis said: Γεια στο τοπικ τ x6 pro , sorry για το άσχετο άλλα περιμένω το x7 pro 12/512 απο αμαζον μεριά Αρχοντας καλοδουλευτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, votis said: Γεια στο τοπικ τ x6 pro , sorry για το άσχετο άλλα περιμένω το x7 pro 12/512 απο αμαζον μεριά Με διαολίζει και εμένα κυρίως λόγω της μεγάλης μπαταρίας μιας και ξενέρωσα με τις άλλες εταιρείες που δεν έδωσαν τίποτα τώρα τις γιορτές, και σε ναυαρχίδες μεριά φετος είναι ψιλο απογοήτευση τα πράγματα από πλευράς τιμών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Ένα συγκριτικο επί χάρτου... Έτσι κουβέντα να γίνεται 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 12 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Πρεπει να κατανοησετε το εξης : Οταν βγηκε το X6 Pro με 1,5 μυριο στο Αν-ΤουΤου το ανωτερο σκορ επαιζε στα 1,9 μυρια . Τωρα το ανωτερο σκορ ειναι στα 3,2 μυρια οποτε συσκευες κατω απο 2-2.200 μυρια ειναι "Αποτυχημενες" πεταμενα χρηματα για μελλοντικη αγορα. Edited 12 Ιανουαρίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Ψάχνοντας συσκευή κατέληξα σε 3 μοντέλα realme gt6 κ στα poco x6 f6 pro , παιχνίδια δεν παίζω ήθελα να πάρω μια συσκευή πιο γρήγορη με μεγάλη μπαταρία σε σχέση με τα s21fe k op7 που δουλεύω τώρα , έτυχε να δω το x7 μολις έσκασε μύτη κ το τσιμπισα , στη μπλακφραηντεη δεν έτυχε να πάρω τίποτα, με το χ7 με τσιγκλισε κ η τιμή αλλά κ το 7 μου κάθεται καλύτερα σαν αριθμός απο τ 6 Απο τα προαναφερθέντα 3 μοντέλα έχω διαβάσει ολες τις σελίδες τοπικ καλά τα σκορ με τα 3μυρια αλλά θες κ 4ψηφιο ποσό η 3ψηφιο ψηλά, μιλαμε για συσκευές απο 380 εως 490 τιμής είπα να κρατήσω τα 395ε τ χ7 κ να πάω στο σ25πλας που θα εμφανιστούν ατις 22 Γενάρη αλλά σίγουρα θα παίξουν ατο 1000αρικο πλας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 1000mAh παραπάνω για μισή ώρα χρήσης περισσότερο αν και είναι σχετικό . Ας πει κάποιος αν έχει χρησιμοποιήσει εφαρμογή (παιχνίδι δλδ μάααάλλον) που δεν του έτρεξε σωστά και δεν του έφτασαν τα 1,5 μύρια της CPU. Τι στο καλό κάθε μήνα θα μπαίνουμε στο τρυπάκι των εταιρειών να τρέχουμε να πάρουμε το καινούργιο και να είμαστε μια ζωή άφραγκοι?? ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου (edited) 6 ώρες πριν, George6633 said: Ένα συγκριτικο επί χάρτου... Έτσι κουβέντα να γίνεται Εχει να πέσει πάρα πολύ κράξιμο στα σχόλια στο review του X7 pro. Με διαφορά η χειρότερη αυτονομία σε συσκευή με 6000 μπαταρία, αν δεν έχει γίνει κάποιο λάθος. Τα ''θαύματα'' του HyperOS.... Με ξενέρωσες άσχημα :( Τέλος, βρε Poco ακόμα και στο πιο καινούργιο σου κινητό, γιατί με patch Νοεμβρίου? :P Edited 13 Ιανουαρίου by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει και έγινε κάποιο λάθος... Αλλιώς ο συνδυασμός 8400 Ultra και HyperOS μάλλον δεν είναι ιδανικός(αν ισχύει και φταίει κάτι από τα δύο).Ότι είπε ο S_nova σε πιο απλά Ελληνικά το VFM του X6 Pro δεν το έχει το 7αρι και αν έχεις Χ6 Pro επίσης δεν υπάρχει λόγος να παει κάνεις στο 7. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 13 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, George6633 said: Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει και έγινε κάποιο λάθος... Αλλιώς ο συνδυασμός 8400 Ultra και HyperOS μάλλον δεν είναι ιδανικός(αν ισχύει και φταίει κάτι από τα δύο).Ότι είπε ο S_nova σε πιο απλά Ελληνικά το VFM του X6 Pro δεν το έχει το 7αρι και αν έχεις Χ6 Pro επίσης δεν υπάρχει λόγος να παει κάνεις στο 7. Θα ειναι απλα μια αποτυχημενη αγορα .Δεν υπαρχει διαφορα επεξεργαστικης ισχυς 1.5 το ενα 1.7 το αλλο. Και οπως ειπα νωριτερα οταν βγηκε το X6 Pro με σκορ 1.5 το ταβανι ηταν 1.9. Τωρα που το ταβανι ειναι 3.2 δεν πας σε 1.7(X7 Pro) πας σε πολυ καλυτερη συακευη μεσαιας κατηγοριας επεξεργαστικα με πανω απο 2.0. Παντα για καποιον που εχει φαγουρες αλλαγης 🙃τουλαχιστον να παρει κατι που θα πιασει τοπο . Βεβαια το X6 Pro φυσαει μια χαρα ειναι .😎 Edited 13 Ιανουαρίου by s_nova 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, George6633 said: Ένα συγκριτικο επί χάρτου... Έτσι κουβέντα να γίνεται Δεν ξέρω, το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία το Χ7 Pro αλλά είναι απλά κατά μία ώρα καλύτερη η αυτονομία, δεν φαίνεται και πολύ δελεαστικό, βέβαια, 1000 Mah, δεν είναι και πάρα πολύ μεγάλο νούμερο. Μου κάνει εντύπωση επίσης ότι στις κλήσεις, το καινούριο μοντέλο έχει μικρότερη αυτονομία. Γενικά, η μεγαλύτερη μπαταρία, δε σημαίνει αυτομάτως καλύτερη αυτονομία, εκεί καταλήγουμε.... Επειδή δεν το έχω ψάξει, και το καινούριο μοντέλο φοράει Mediatek τσιπακι; Το 14Τ φοράει τέτοιο τσιπακι και δεν λένε και τα καλύτερα σε θέμα αυτονομίας οπότε, μάλλον ο συνδυασμός Mediatek με HyperOS κάνει τη δουλειά αν και με τα Poco F6 & F6 Pro, φαίνεται ότι είναι θέμα λογισμικού καθώς, φοράνε Snapdragon τσιπακι, το οποίο σε εταιρείες ανταγωνιστικές (Realme & OnePlus) κάνει παπάδες σε θέμα αυτονομίας οπότε, το λογισμικό την κάνει τη δουλειά. Όσο ισχυρό τσιπακι και να βάλει η Xiaomi, το λογισμικό μάλλον είναι και πάλι βαρύ, με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέμα αυτονομίας. Δε νοείται για παράδειγμα προκειμένου να έχω καλύτερη αυτονομία, να πρέπει να γυρίζω στο 4G, αυτό πρέπει να το δουν οι κατασκευαστές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Ναι το ίδιο τσιπακι φοράνε αλλά δεν έχει να κάνει.. Πλέον πιστεύω και γω ότι είναι βαρύ το HyperOS..Έκατσα και έψαξα κάποιες συσκευές με ίδια μπαταρία,άλλα με μεγαλύτερη άλλα με μικρότερη οθόνη και είτε πιο κοντά στο stock android είτε όχι και το Xiaomi χάνει σε όλες τις περιπτώσεις.. Ολα αυτά είναι θεωρητικά,χαρείτε την συσκευή σας γιατί είναι εδώ να μας υπηρετεί αν μπορώ να το πω έτσι και όχι να την υπηρετούμε εμείς και να σκεφτόμαστε πόσο θα φορτίζουμε,με τι watt και από 30% μέχρι 40% και πάλι πίσω και τρέχα γύρευε.. Και το λέω εγώ που γκρινιάζω και δεν είμαι χαρούμενος με την αυτονομία.. Απλά κοιτάω πλέον άλλες εταιρίες γιατί θέλω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και δεν φαίνεται να μπορώ να την βρω εδώ όσο και να μ αρέσει το Poco και κατ επέκταση το λειτουργικό της Xiaomi. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saras_gr Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 44 minutes ago, George6633 said: Ναι το ίδιο τσιπακι φοράνε αλλά δεν έχει να κάνει.. Πλέον πιστεύω και γω ότι είναι βαρύ το HyperOS..Έκατσα και έψαξα κάποιες συσκευές με ίδια μπαταρία,άλλα με μεγαλύτερη άλλα με μικρότερη οθόνη και είτε πιο κοντά στο stock android είτε όχι και το Xiaomi χάνει σε όλες τις περιπτώσεις.. Ολα αυτά είναι θεωρητικά,χαρείτε την συσκευή σας γιατί είναι εδώ να μας υπηρετεί αν μπορώ να το πω έτσι και όχι να την υπηρετούμε εμείς και να σκεφτόμαστε πόσο θα φορτίζουμε,με τι watt και από 30% μέχρι 40% και πάλι πίσω και τρέχα γύρευε.. Και το λέω εγώ που γκρινιάζω και δεν είμαι χαρούμενος με την αυτονομία.. Απλά κοιτάω πλέον άλλες εταιρίες γιατί θέλω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και δεν φαίνεται να μπορώ να την βρω εδώ όσο και να μ αρέσει το Poco και κατ επέκταση το λειτουργικό της Xiaomi. Δεν φοράνε το ιδιο chip...ο 8400 ultra εχει μονο big cores..o 8300 ειναι big.little. Επισης εχει τα Α725 cores ενω ο 8300 εχει τα Α715 για μεγαλα και τα Α510 για μικρα.Αυτο εξηγει και το γιατι το x7 δεν εχει πολυ μεγαλυτερη αυτονομια..γιατι τα μεγαλα cores καινε και παραπανω ρευμα. Αυτο που κατα την γνωμη μου δεν εξηγειται...ειναι γιατι δεν εχει καλυτερο antutu.Με βαση την θεωρια θα το περιμενα να βγαζει 2Μ+..Με 1.7 που βγαζει...τζαμπα ρευμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 7 minutes ago, saras_gr said: Δεν φοράνε το ιδιο chip...ο 8400 ultra εχει μονο big cores..o 8300 ειναι big.little. Επισης εχει τα Α725 cores ενω ο 8300 εχει τα Α715 για μεγαλα και τα Α510 για μικρα.Αυτο εξηγει και το γιατι το x7 δεν εχει πολυ μεγαλυτερη αυτονομια..γιατι τα μεγαλα cores καινε και παραπανω ρευμα. Αυτο που κατα την γνωμη μου δεν εξηγειται...ειναι γιατι δεν εχει καλυτερο antutu.Με βαση την θεωρια θα το περιμενα να βγαζει 2Μ+..Με 1.7 που βγαζει...τζαμπα ρευμα.. Δικό μου λάθος νόμισα ο φίλος έλεγε για το 14Τ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Πάντως για την υγεία της μπαταρίας βρήκα και άλλον τρόπο υπολογισμού. Τα γράφω παρακάτω γιατί δε με αφήνει να κάνω copy-paste video από YT: Πληκτρολογούμε στον dialer *#*#6485#*#* Διαιρείς το MM_002 με το MB_008 και το αποτέλεσμα x100 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Πάντως για την υγεία της μπαταρίας βρήκα και άλλον τρόπο υπολογισμού. Τα γράφω παρακάτω γιατί δε με αφήνει να κάνω copy-paste video από YT: Πληκτρολογούμε στον dialer *#*#6485#*#* Διαιρείς το MM_002 με το MB_008 και το αποτέλεσμα x100 Εμένα πάντως δεν μου το βγάζει αυτό το ΜΜ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, saras_gr said: Αυτο που κατα την γνωμη μου δεν εξηγειται...ειναι γιατι δεν εχει καλυτερο antutu.Με βαση την θεωρια θα το περιμενα να βγαζει 2Μ+..Με 1.7 που βγαζει...τζαμπα ρευμα.. Ειναι πάρα πολύ απλό. Δεν υπάρχει μεγάλη άνοδος λόγω χειρότερης κάρτας γραφικών, σε σχέση με τα ακριβότερα Mediatek μοντέλα 9300/9400 Βάζω σε Spoiler σύγκριση σε σχέση με μια συσκευή με 2Μ Antutu score που φαίνεται καλύτερα αυτό Spoiler X7 pro Oneplus 13R Edited 13 Ιανουαρίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts