Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. 

Αν χρησιμοποιεί κανένας nova μπορεί να βοηθήσει. 

Στην οθόνη όπου βλέπεις όλες τις εφαρμογές που τρέχουν , αν πατήσεις πάνω σε μια εφαρμογή για λίγο κανονικά σου βγάζει τις επιλογές για να κάνεις split screen, να ανοίξεις floating window κτλ. 

Σε nova δεν λειτουργεί αυτό. Σωστά ή θέλει κάποια ρύθμιση?

Είναι μερικές μέρες που έχω την 2, μπορώ να πω πως κάτι άλλαξε με την μπαταρία και είναι σαν να έβαλα καινούργια.

Ούτε reset έχω κάνει ούτε τίποτα, με 2 sim 5g με κάμποσα πράγματα να τρέχουν από πίσω τρώει κάτω από 14% μπαταρία την ώρα. Με Wi-Fi κάπου στα 11-12% το πολύ. Όταν όμως γίνεται βαρβάτη χρήση δεν εκτοξεύεται στα 20% αλλά κάπου 15-17. Οπότε για εμένα είναι μεγάλη η βελτίωση αυτή.

16 ώρες πριν, Zefir said:

Καλησπέρα σε όλους. 

Αν χρησιμοποιεί κανένας nova μπορεί να βοηθήσει. 

Στην οθόνη όπου βλέπεις όλες τις εφαρμογές που τρέχουν , αν πατήσεις πάνω σε μια εφαρμογή για λίγο κανονικά σου βγάζει τις επιλογές για να κάνεις split screen, να ανοίξεις floating window κτλ. 

Σε nova δεν λειτουργεί αυτό. Σωστά ή θέλει κάποια ρύθμιση?

Πάτα πάνω στο λουκετάκι που σου βγάζει για 1-2 sec και θα μπορείς μετά.

47 minutes ago, tasos_v said:

Πάτα πάνω στο λουκετάκι που σου βγάζει για 1-2 sec και θα μπορείς μετά.

Το λουκετακι μου το βγάζει αν κάνω swipe προς τα κάτω και κλειδώσω την εφαρμογή να μην κλείνει. Το πρόβλημα είναι ότι όπου και να πατήσω για 1-2 δευτερόλεπτα κολλάει όλο το σύστημα και πρέπει να κλείσω την οθόνη και να την ξανανοιξω για λειτουργήσει οτιδήποτε. Ευχαριστώ πάντως 

51 minutes ago, Zefir said:

Το λουκετακι μου το βγάζει αν κάνω swipe προς τα κάτω και κλειδώσω την εφαρμογή να μην κλείνει. Το πρόβλημα είναι ότι όπου και να πατήσω για 1-2 δευτερόλεπτα κολλάει όλο το σύστημα και πρέπει να κλείσω την οθόνη και να την ξανανοιξω για λειτουργήσει οτιδήποτε. Ευχαριστώ πάντως 

Σε τρία κινητά με εγκατεστημένο τον νόβα παταω μόνιμα στο εικονίδιο και βγάζει το λουκετάκι.
Στη συνέχεια πατάω πάλι μόνιμα στο λουκετάκι και ξεκλειδώνει η λειτουργία και από εκεί και πέρα μετακινώ μετονομάζω κλπ

On 4/1/2025 at 10:48 ΠΜ, glynos said:

Καλημέρα παιδιά! Καλή χρονιά με υγεία!

Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει την 2.0.2 και από θέμα απόδοσης είναι μια χαρά όλα!
2 θέματα που αντιμετώπισα και τα θεωρώ κάπως σοβαρά!

1. Αν το δουλέυεις συνέχεια με 5G (Nova) μου ξελιγώνει την μπαταρία πάρα πολύ γρήγορα!
2. Το Quick Charge ενώ αναφέρεται όταν κουμπώνω τον φορτιστή, δεν δουλέυει στην ουσία! το κινητό κάνει κοντά στην μιάμιση ώρα να φορτίσει απο το 20 στο 100%, μπορεί και παραπάνω.

Αφαίρεσα την προστασία μπαταρίας από τις ρυθμίσεις αλλά δεν βοήθησε κάπου.

Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος; Έχετε δει να αναφέρεται και αλλού;

Ναι φορτίζει πιο αργά αλλά ίσως όχι πάντα. Είναι bug, πιστεύω θα έρθει γρήγορα update γιατί έχουν κάνει 2-3 πατάτες 

Edited by minotavros
No root->No problem

11 ώρες πριν, Arinos said:

Είναι μερικές μέρες που έχω την 2, μπορώ να πω πως κάτι άλλαξε με την μπαταρία και είναι σαν να έβαλα καινούργια.

Ούτε reset έχω κάνει ούτε τίποτα, με 2 sim 5g με κάμποσα πράγματα να τρέχουν από πίσω τρώει κάτω από 14% μπαταρία την ώρα. Με Wi-Fi κάπου στα 11-12% το πολύ. Όταν όμως γίνεται βαρβάτη χρήση δεν εκτοξεύεται στα 20% αλλά κάπου 15-17. Οπότε για εμένα είναι μεγάλη η βελτίωση αυτή.

2 ώρες πριν, minotavros said:

Ναι φορτίζει πιο αργά αλλά ίσως όχι πάντα. Είναι bug, πιστεύω θα έρθει γρήγορα update γιατί έχουν κάνει 2-3 πατάτες 

Άλλος έτσι άλλος αλλιώς?

Ή μήπως έχουν δει ότι η πολύ γρήγορη φόρτισης ξελιγώνει την μπαταρία δεν είναι bug και σκόπιμα γίνεται?

Όχι, στο δικό μου την πρώτη φόρτιση την έκανα με τον 67W και φόρτισε όπως φόρτιζε πάντα.

11 ώρες πριν, tasos_v said:

Άλλος έτσι άλλος αλλιώς?

Ή μήπως έχουν δει ότι η πολύ γρήγορη φόρτισης ξελιγώνει την μπαταρία δεν είναι bug και σκόπιμα γίνεται?

Εγώ τον φορτιστή που είχε ακόμα στο κουτί τον έχω, δεν έχει βγει δευτερόλεπτο.

Η καθημερινή μου φόρτιση γίνεται με έναν 5w φορτιστή. Που και που φορτίζω και με 20w.

Εγώ θα περιμένω να βγει το update για Ελλάδα. Δεν το γυρνάω στην Κύπρο. Εξάλλου όπως είναι πετάει .....τι παραπάνω θα έχει η 15 ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

1 ώρα πριν, stamdd said:

Εγώ θα περιμένω να βγει το update για Ελλάδα. Δεν το γυρνάω στην Κύπρο. Εξάλλου όπως είναι πετάει .....τι παραπάνω θα έχει η 15 ???

Απλά από εξαιρετικό που είναι τώρα με τη 14 και την hyper 1

θα είναι ακόμη πιο εξαιρετικό με την επόμενη.
Προσωπικά χαίρομαι περισσότερο όχι τόσο για την αγορά του τηλ αλλά για την υποστήριξη που βρήκα από τους έμπειρους χρήστες εδώ και επί ευκαιρία τους ευχαριστώ.

Παρακληση για τους κατοχους HyperOs 1... global  ποια εκδοση security apk φορανε και εντυπωσεις απο την μπαταρια τους. Δεχομαι pm για να μην το γεμιζουμε εδω. Σας ευχαριστω!

Μιας και ανακοινώθηκε και επίσημα το Poco X7 pro, αναφέρω ορισμένες διαφορές έχοντας πάντα μέτρο σύγκρισης το Poco X6 Pro του θέματος.

Το post είναι καθαρά ενημερωτικό, μιας και τα του Poco X7 pro θα γραφτούν σε άλλο ξεχωριστό θέμα

+Ip68 πιστοποιηση για νερό

+πιο φωτεινή οθόνη(ευτυχώς επίπεδη)

+καλύτερος επεξεργαστής(όχι όμως τρελές διαφορές απο το X6 pro)

+4Κ 60fps video και πιο όμορφος σχεδιασμός καμερών

+6000 μπαταρία(6500 στην Ασία) με βάρος κάτω από 200γρ.

+90W ενσύρματη φόρτιση(λογικά ο φορτιστής στο κουτί)

Τελος καλές early bird τιμές πχ σε Ευρωπαικά Amazon με 2χρόνια εγγύηση(σιγουρα καλύτερες από Ελλάδα)

8/256 319 , 12/256 349, 12/512 379

1 hour ago, Fulgore1 said:

Μιας και ανακοινώθηκε και επίσημα το Poco X7 pro, αναφέρω ορισμένες διαφορές έχοντας πάντα μέτρο σύγκρισης το Poco X6 Pro του θέματος.

Το post είναι καθαρά ενημερωτικό, μιας και τα του Poco X7 pro θα γραφτούν σε άλλο ξεχωριστό θέμα

+Ip68 πιστοποιηση για νερό

+πιο φωτεινή οθόνη(ευτυχώς επίπεδη)

+καλύτερος επεξεργαστής(όχι όμως τρελές διαφορές απο το X6 pro)

+4Κ 60fps video και πιο όμορφος σχεδιασμός καμερών

+6000 μπαταρία(6500 στην Ασία) με βάρος κάτω από 200γρ.

+90W ενσύρματη φόρτιση(λογικά ο φορτιστής στο κουτί)

Τελος καλές early bird τιμές πχ σε Ευρωπαικά Amazon με 2χρόνια εγγύηση(σιγουρα καλύτερες από Ελλάδα)

8/256 319 , 12/256 349, 12/512 379

Να προσθέσω για την μπαταρία ανέφεραν ότι μετά από 1000 κύκλους η μπαταρία κρατάει περίπου το 90%...αν το σκεφτείς εμένα έχει 398 κύκλους και έχει 89% μπαταρία.Όποιος έχει καλή γνώση από πειπαλ παρακαλώ πολύ να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα θέλω να ρωτήσω κάτι.

Edited by George6633

7 ώρες πριν, George6633 said:

Να προσθέσω για την μπαταρία ανέφεραν ότι μετά από 1000 κύκλους η μπαταρία κρατάει περίπου το 90%...αν το σκεφτείς εμένα έχει 398 κύκλους και έχει 89% μπαταρία.Όποιος έχει καλή γνώση από πειπαλ παρακαλώ πολύ να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα θέλω να ρωτήσω κάτι.

Παιδευεσαι πολυ λογικο αλλα εχω γραψει στο παρελθον οτι εαν θελει καποιος να βρει την υγεια του  να εχει μια καλη διαχειριση μπαταριας πρεπει να σταματησει να χρησιμοποιει τον φορτιστη του κουτιου .

Ο παρακατω φορτιστης usb C της Sammy ειναι αριστος κανει καταπληκτικη φορτιση και μαλιστα διορθωνει τα κενα που αφησε ο φορτιστης του κουτιου .

Δες εδω πχ.εχω χρησιμοποιησει Chrome 50 λεπτα σερι και εχω υπολοιπο 92% . 

Αυτα...😎

spacer.png

spacer.png

Edited by s_nova

6 minutes ago, s_nova said:

Παιδευεσαι πολυ λογικο αλλα εχω γραψει στο παρελθον οτι εαν θελει καποιος να βρει την υγεια του  να εχει μια καλη διαχειριση μπαταριας πρεπει να σταματησει να χρησιμοποιει τον φορτιστη του κουτιου .

Ο παρακατω φορτιστης usb C της Sammy ειναι αριστος κανει καταπληκτικη φορτιση και μαλιστα διορθωνει τα κενα που αφησε ο φορτιστης του κουτιου .

Δες εδω πχ.εχω χρησιμοποιησει Chrome 50 λεπτα σερι και εχω υπολοιπο 92% . 

Αυτα...😎

spacer.png

spacer.png

Αυτόν τον φορτιστή χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες... Είναι ελάχιστες οι φορές που έβαλα τον 67αρι και τον πρώτο μήνα φόρτιζα αρκετά και με 5W..σε μένα δεν ισχύει αυτός ο συνδυασμός.400 κύκλους φόρτισης σε 278 μέρες είναι παραπάνω από πολύ... Το καλοκαίρι το έκαψα το κινητό γιατί 2-3 μήνες δεν είχα wifi στο σπίτι και ήμουν με 3 γραμμές vodafone 4G σε ότι έκανα.. Τέλος πάντων,ψυχολογικό είναι το θέμα,ακόμα και τώρα μια χαρά κρατάει ειδικά σε standby κατάσταση και όταν το έχω 2G και Wifi έχω πολύ καλά αποτελέσματα.. 

2 ώρες πριν, specguard said:

θα σεβεστε χαχαχαχαχα😂

viber_image_2025-01-10_10-55-03-413.jpg

χαχαχ μονο ομως με 5 ωρες χρησης;; Χαιρω πολυ.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

22 ώρες πριν, stamdd said:

χαχαχ μονο ομως με 5 ωρες χρησης;; Χαιρω πολυ.....

Με 49%.... Υπολογισες και  το υπολοιπο 40%?

Με 49% εμεινε 38 και κατι ωρες standby +5και 39 λεπτα ανοικτη οθονη...τα υπολοιπα απλα μαθηματικα!

Απο 19-7-24   62 κυκλοι μεχρι στιγμης!

Screenshot_2025-01-10-15-30-22-960_com.finalwire.aida64.jpg

Edited by specguard

Προφανώς και η παραπάνω ζέστη για την ταχυφόρτιση δεν είναι ότι το καλύτερο για την μπαταρία, αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο στην κατανάλωση από πλευράς χρήσης.

Ενα παράδειγμα σε αυτό είναι και το ίδιο το HyperOS.

Δείτε εδώ πόση διαφορά κάνει το Android skin της Poco σε σχέση με το σχεδόν stock android της motorola.

Ιδιος επεξεργαστής, 800mah λιγότερη μπαταρία. 

1127421844_234FF513-AAA9-4E3A-97B1-F523247A325F.thumb.png.8799adfeeaefdd936e5edcdcda1c3360.png

Βγήκε και το καινουργιο Redmi Note 14 pro plus και αν κατάλαβα καλά την Global έκδοση την φέρανε με 5110mAh μπαταρία... Απαπα μακριά από μας και όπου θέλει ας πάει.

Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τη συσκευή με τον παλιό γνωστό τρόπο;
Δλδ πατώντας μόνιμα το κάτω αριστερό πλήκτρο power  και όχι με συνδυασμό volup+power που είναι τώρα.

22 minutes ago, tasos_v said:

Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τη συσκευή με τον παλιό γνωστό τρόπο;
Δλδ πατώντας μόνιμα το κάτω αριστερό πλήκτρο power  και όχι με συνδυασμό volup+power που είναι τώρα.

Ψάξε το στις ρυθμίσεις από εκεί αλλάζει πως θα συμπεριφέρεται το power button 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.