Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά! 

Με Αγία Ελένη έβαλα την 2.02 και ψάχνοντας να δοκιμάσω άλλον launcher, βλέπω ότι δεν με αφήνει να αλλάξω την προεπιλογή. Ενώ επιλέγω πχ Microsoft launcher, μόλις κάνω πίσω, η επιλογή παραμένει ο poco. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; 

Προσωπικά αυτό με τα νέα εικονίδια στη home screen, δεν μου άρεσε. 

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

Κάτοχος F6 pro, κατέβασα και εγώ την 2.

Εκτός των άλλων, παρατήρησα ότι όταν θέλω να κλείσω κάποια εφαρμογή που λειτουργεί ή είναι στο παρασκήνιο και κάνω swipe δεξιά, θέλει δύο φορές την κίνηση. Σαν να μη πιάνει η αφή την πρώτη φορά.

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;

Έκανα εκ νέου εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια κάνει!!!

Υ.Γ. Ξέρω ότι το βήμα είναι του Χ6. Απλά επειδή αφορά το hyperos 2, γι αυτό έγραψα. Αν ενοχλεί, ας σβηστεί.

...προσωπικα..και περασμενο HyperOS 2 απο Αγια Ελενη εδω και κανα 2 μερεs αν εξαιρεσω τα εικονιδια στην οθονη που οκ ζω με αυτο...ολα τσουλανε καλωs..ειχα γεμισει ολιγον τι αδιαφορη σαβουρα εφαρμογεs..οποτε την ειδα να το στησω το τηλ.απο την αρχη..τραβηξα επαναφορα εργοστασιακων..και βημα βημα στο χειρονακτικο περναω προσεκτικα αυτα που χρειαζομαι μεσα....κανωνταs τιs διαφορεs ρυθμισειs και διαφορα πειραγματακια σε νουμερα στιs επιλογεs προγραμματιστη που εχει δωσει ο nova σε προηγουμενεs σελιδεs...ολα κυλανε περιφημα χωριs σκαλλωματα κτλ...youtube χωριs παιζει ομορφα..modded apps τρεχουν μια χαρα προs το παρων....ολα ρολαρουν φινα..ειμαι ο Χρηστοs και ειμαι καλα........

Edited by Christos_Tz

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά!!Υπάρχει περιπτώσει να διαγράψουμε χωρίς root τα ενσωματωμένα παιχνίδια που έχει;

15 minutes ago, gjimmys said:

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά!!Υπάρχει περιπτώσει να διαγράψουμε χωρίς root τα ενσωματωμένα παιχνίδια που έχει;

Καλή Χρονιά με υγεία!

Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλ --> Αποθηκευτικός χώρος --> Εφαρμογές και δεδομένα και επιλέγεις αυτές που θες να σβήσεις. Αν δε σε αφήνει τότε κατέβασε το ADB App control και σβήσε ο,τι θέλεις γενικότερα.

Edited by Kostas_Ts_86

3 ώρες πριν, nikotsal said:

Καλησπέρα και καλή χρονιά! 

Με Αγία Ελένη έβαλα την 2.02 και ψάχνοντας να δοκιμάσω άλλον launcher, βλέπω ότι δεν με αφήνει να αλλάξω την προεπιλογή. Ενώ επιλέγω πχ Microsoft launcher, μόλις κάνω πίσω, η επιλογή παραμένει ο poco. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; 

Προσωπικά αυτό με τα νέα εικονίδια στη home screen, δεν μου άρεσε. 

Ρυθμίσεις .>προεπιλεγμένες εφαρμογές> εκεί βάλε τον launcher που θέλεις..Αν όχι κάνε μία επανεκκίνηση

Edited by geotzia

10 ώρες πριν, aristidis540 said:

Ποιοι κάτοχοι να ξενερώσουν δεν κατάλαβα?

-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-

Στο παρελθόν πολλούς τους ενοχλούσε να γίνεται παραπάνω κουβέντα για τον διάδοχο της κάθε συσκευής(μιας και οι περισσότεροι δεν είχαν σκοπό για αναβάθμιση).

9 ώρες πριν, tasos_v said:

Εκτός από την μπαταρία που υπόσχεται μεγαλύτερη αυτονομία +25%

Οπως και πέρυσι με το Poco X6 pro, η μπαταρία θα είναι μεγαλύτερη μόνο σε Ινδία και Κίνα(και σε Ευρώπη ίσως έρθει χωρις φορτιστή)

Spoiler

Image

Edited by Fulgore1

30 minutes ago, geotzia said:

Ρυθμίσεις .>προεπιλεγμένες εφαρμογές> εκεί βάλε τον launcher που θέλεις..Αν όχι κάνε μία επανεκκίνηση

Ακριβώς αυτό κάνω, αλλά δεν κρατάει την ρύθμιση. 

17 minutes ago, nikotsal said:

Ακριβώς αυτό κάνω, αλλά δεν κρατάει την ρύθμιση. 

Επανεκκίνηση έκανες;

55 minutes ago, specguard said:

Γειά και από μένα, δοκίμασε αυτό!

Screenshot_2025-01-01-22-07-15-175_com.android.chrome.jpg

Η επαναφορά των προεπιλογών δούλεψε ναι! Τώρα θα δοκιμάσω και αυτόν τον launcher, να δω αν υποστηρίζει χειρονομίες γιατί μου επανέφερε τα κουμπιά. 

Edit.: από ότι βλέπω δεν υποστηρίζει τις χειρονομίες με 3rd Party launcher 

Edited by nikotsal

Δυστυχώς δεν δουλεύουν σε εφαρμογές τρίτων...αλλά δοκίμασε αυτό!

https://youtu.be/0Inzj3y8Wjs?feature=shared

Edited by specguard

8 ώρες πριν, specguard said:

Το ότι δεν έχει προστασία Anti-slip που το βάζεις? Γειά σου Γιωργαρε6633 με τα ωραία σου!!! 

Είναι το πρώτο κινητό που πήρα χωρίς anti-slip προστασία και δεν πήγε καλά...κρίμα που δεν έχει ούτε το επόμενο μοντέλο.Όσον αφορά την μπαταρία σήμερα ανέβασε η Poco στο insta φωτογραφία που γράφει 6000mAh οπότε πέσαμε και εκεί από τις πρώτες πληροφορίες(και νομίζω είχαν ανεβάσει και φωτογραφία με μεγαλύτερο νούμερο αλλά δεν την βρίσκω).Οσον αφορά το HyperOS 2 με Αγία Ελένη (μεγάλη η χάρη της) εμένα ούτε κρύο ούτε ζέστη.. Πιστεύω θα το συνηθίσω δεν έχω τον χρόνο ακόμα ούτε να το σκαλίσω,πόσο μάλλον να κάνω επαναφορά,αλλά φαίνεται να έκατσε καλά προς το παρόν... Καλή χρονιά σε όλους με υγεία σε σας και τους δικούς σας ανθρώπους. 

13 ώρες πριν, Nikos988 said:

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

Κάτοχος F6 pro, κατέβασα και εγώ την 2.

Εκτός των άλλων, παρατήρησα ότι όταν θέλω να κλείσω κάποια εφαρμογή που λειτουργεί ή είναι στο παρασκήνιο και κάνω swipe δεξιά, θέλει δύο φορές την κίνηση. Σαν να μη πιάνει η αφή την πρώτη φορά.

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;

Έκανα εκ νέου εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια κάνει!!!

Υ.Γ. Ξέρω ότι το βήμα είναι του Χ6. Απλά επειδή αφορά το hyperos 2, γι αυτό έγραψα. Αν ενοχλεί, ας σβηστεί.

Ναι το κάνει 

No root->No problem

Oτι Bugs υπαρχουν θα διορθωθουν σε επομενη ενημερωση.

Edit:

Πηγαινε ρυθμισεις / αρχικη οθονη / τακτοποιηση αντικειμενων στα προσφατα / μπες και  βαλε οριζοντια να κλεινει η καθε εφαρμογη ξεχωριστα κανοντας συρσιμο προς τα πανω οπως στις samsung συσκευες.

Edited by s_nova

Ξέρει κάποιος να με καθοδηγήσει πώς θα ξανακλειδώσω τον bootloader στο παλιό μου minote3?

Καλημέρα παιδιά! Χρόνια Πολλά & Καλη Χρονιά σε όλους! Υγεία και πάντα χαρές σε εσάς και τους αγαπημένους σας!

Παιδιά μία βοήθεια. Αναβάθμισα σε 2.0.2 EU μέσω αλλαγής region σε Κύπρο. Όλα καλά με την αναβάθμιση. Εκανα και format και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι ενώ έχω απενεργοποιήσει την εμφάνιση χαρακτήρων κτλ. όταν το τηλεφωνικό bootαρει και ζητάει pin για ξεκλείδωμα sim το κάθε ψηφίο φαίνεται για 1-2 δευτερόλεπτα. Στην προηγούμενη rom 1.0.14 αν δεν κάνω λάθος δεν είχα κανένα θέμα. Σε εσάς πως συμπεριφέρεται στην εισαγωγή PIN κατά την έναρξη ? Σας ευχαριστώ. Υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση ? Bug ?

1 hour ago, tasos_v said:

Ξέρει κάποιος να με καθοδηγήσει πώς θα ξανακλειδώσω τον bootloader στο παλιό μου minote3?

Xiaomi flash tool και φλασαρεις την rom που θέλεις απλά κάτω δεξιά έχει ρυθμίση που γράφει lock.

https://m.youtube.com/watch?v=cB4MkZUx5CA&pp=ygURI2xvY2tlZGJvb3Rsb2FkZXI%3D

Edited by specguard

35 minutes ago, specguard said:

Xiaomi flash tool και φλασαρεις την rom που θέλεις απλά κάτω δεξιά έχει ρυθμίση που γράφει lock.

https://m.youtube.com/watch?v=cB4MkZUx5CA&pp=ygURI2xvY2tlZGJvb3Rsb2FkZXI%3D

δεν δουλεύουν τα λινκς που προτεινει.

1 ώρα πριν, tasos_v said:

δεν δουλεύουν τα λινκς που προτεινει.

Ψάξε στο google Xiaomi flash tool!

3 ώρες πριν, SiliconManC said:

Καλημέρα παιδιά! Χρόνια Πολλά & Καλη Χρονιά σε όλους! Υγεία και πάντα χαρές σε εσάς και τους αγαπημένους σας!

Παιδιά μία βοήθεια. Αναβάθμισα σε 2.0.2 EU μέσω αλλαγής region σε Κύπρο. Όλα καλά με την αναβάθμιση. Εκανα και format και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι ενώ έχω απενεργοποιήσει την εμφάνιση χαρακτήρων κτλ. όταν το τηλεφωνικό bootαρει και ζητάει pin για ξεκλείδωμα sim το κάθε ψηφίο φαίνεται για 1-2 δευτερόλεπτα. Στην προηγούμενη rom 1.0.14 αν δεν κάνω λάθος δεν είχα κανένα θέμα. Σε εσάς πως συμπεριφέρεται στην εισαγωγή PIN κατά την έναρξη ? Σας ευχαριστώ. Υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση ? Bug ?

Ήταν η λεγόμενη ρύθμιση Εnhanced Pin Privacy στο Android 14...Τώρα στο 15 το γυρίσανε στα pass keys!

Edited by specguard

1 hour ago, specguard said:

Ψάξε στο google Xiaomi flash tool!

Ήταν η λεγόμενη ρύθμιση Εnhanced Pin Security στο Android 14...Τώρα στο 15 το γυρίσανε στα pass keys!

Σύμφωνοι. Μόνο στο PIN για ξεκλείδωμα sim το κάνει. Οπουδήποτε αλλού δουλεύει όπως πρέπει δηλαδή όντως "κρύβει" ότι ψηφία ή κωδικό πληκτρολογώ. Γνωρίζεις εάν υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση που αφορά αυτό λόγω android 15 ? Σε ευχαριστώ. 

47 minutes ago, SiliconManC said:

Σύμφωνοι. Μόνο στο PIN για ξεκλείδωμα sim το κάνει. Οπουδήποτε αλλού δουλεύει όπως πρέπει δηλαδή όντως "κρύβει" ότι ψηφία ή κωδικό πληκτρολογώ. Γνωρίζεις εάν υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση που αφορά αυτό λόγω android 15 ? Σε ευχαριστώ. 

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι.

Ρε παιδιά μέχρι τώρα μόνο προβλήματα διαβάζω με την 2

Έτσι σκέπτομαι να περιμένω μήπως τα καταγράψει η xiaomi, τα αναφερόμενα από τους έμπειρους και ειδικούς χρήστες και βγάλει κατευθείαν την 3 η κάποια 2.01 με τις διορθώσεις.

Δεν πάω λοιπόν Αγια Λένη κλπ . Περιμένω.

1 ώρα πριν, tasos_v said:

Έτσι σκέπτομαι να περιμένω μήπως τα καταγράψει η xiaomi, τα αναφερόμενα από τους έμπειρους και ειδικούς χρήστες και βγάλει κατευθείαν την 3 η κάποια 2.01 με τις διορθώσεις.

Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug, όλα λειτουργούν κανονικά στα δικά μου μάτια. Και δεν έκανα επαναφορά τηλεφώνου κλπ. 

2 ώρες πριν, tasos_v said:

μια απο τα ιδια με  επαναφορά τηλεφώνου..οχι οτι χρειαζοτανε..μια χαρα ρολαρε και φορτωμενο διαφορα που το ειχα..εγω ειθελα να την κανω να στησω το τηλ.απο την αρχη λογω διαφορα αχρηστα apps που ειχα μεσα περασμενα απο πειραματισμουs μου....αν εξαιρεσειs τον launcher με τα εικονιδια σωνει και καλα ντε..4x6..νο προμπλεμ σε ολα του οσα εχω κανει τσεκ...