Jump to content

Nikos988

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikos988

  • Ημ. Γέννησης 15/03/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Nikos988's Achievements

  1. Το περίεργο είναι ότι το Redmi K30 pro που στην ουσία είναι το ίδιο τηλέφωνο, θα πάρει κανονικά Α13.
  2. Τελικά δεν έχω καταλάβει. Android 13 θα λάβουμε; Δε βρίσκω τη συσκευή μας ούτε στις λίστες που θα το λάβουν ούτε και σε αυτές που δεν θα το λάβουν!!!
  3. Εγώ δεν βρήκα λύση. Εμφανίζεται όταν δεν έχει καλό σήμα και χρησιμοποιεί WiFi. Απλά το συνηθησα. Άλλη λύση είναι να το απενεργοποιησεις τελείως.
  4. Επανέρχομαι με τα προβλήματα που έθεσα παραπάνω έχοντας τις εξής παρατηρήσεις. Τελικά ανακάλυψα ότι η ένταση του ήχου ειδοποίησης των μηνυμάτων, έχει συνδεθεί με την ένταση των πολυμέσων αντί με την ένταση του κουδουνίσματος!!! Έτσι, όταν έχω τα πολυμέσα χωρίς ήχο, δεν έχω ήχο και στα μηνύματα. Επίσης, στις ρυθμίσεις ειδοποίησης των μηνυμάτων, έχει εεμφανιστεί στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κάτω από την εμφάνιση ειδοποιήσεων, μία επαφή μου!!! Δεν ξέρω ούτε πως μπήκε αλλά ούτε και πως να την βγάλω!!! Καμία ιδέα;;; Παραθέτω screenshot για να καταλάβετε. Για το WiFi calling, παρατήρησα ότι βγάζει το μήνυμα μόνο όταν το έχεις ενεργοποιημένο και μπαίνει σε λειτουργία λόγω ασθενούς σήματος. Άλλο που μου κάνει είναι ότι δεν μου φορτώνει το ημερολόγιο παρά μόνο μετά από αρκετά restart. Σήμερα μου έκανε εκ νέου λήψη της αναβάθμισης και την ξαναπέρασα. Περιμένω να δω πως θα πάει με το ημερολόγιο.
  5. Καλησπέρα, Κατέβασα ξανά την 13 από εδώ https://news.xiaomi-miui.gr/miui-13-public-stable-global-eea-roms/ Σκέφτομαι να την ξαναπεράσω μπας και αυτή τη φορά κάτσει καλά αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται. Είναι zip αρχείο. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα. Εμένα έπαψε να λειτουργεί η ηχητική ειδοποίηση στα μηνύματα μετά την αναβάθμιση!!! Ότι και αν έκανα δεν!!! Επίσης, όταν έχω ενεργοποιημένο το WiFi calling, μου βγάζει ειδοποίηση από την Vodafone ότι οι έκτακτες κλήσεις μπορούν να γίνουν μόνο όταν υπάρχει 2 ή 3g. Κλικάρω να μην εμφανιστεί ξανά η ειδοποίηση αλλά αυτή παραμένει όσο έχω ενεργοποιημένο το WiFi calling. Αν το απενεργοποιήσω, τότε εξαφανίζεται η ειδοποίηση.
  7. Καλησπέρα. Προς ημερών έκανα σύνδεση του viber. Κατά τη σύνδεση, έστειλε ένα SMS και για τη σύνδεση και από τότε άλλαξε η γραμματοσειρά στα SMS και έγινε xl. Προσπάθησα να την αλλάξω από τις ρυθμίσεις αλλά πρέπει να την πάω σε xxs για να έρθει στο s. Έκανα restart αρκετές φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι. Καμία ιδέα;
  8. Τζίφος. Ενώ όταν βλέπεις βίντεο ή κάποιο αρχείο με ήχο δουλεύει ικανοποιητικά, όταν κάνεις βιντεοκλήση ή κλήση με ανοιχτή ακρόαση, δεν είναι το ίδιο δυνατά ακόμα και στο φουλ.
  9. Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να δυναμώσει η ένταση του ηχείου για τις κλήσεις σε ανοιχτή ακρόαση και για τις βιντεοκλήσεις; Ευχαριστώ
  10. Εκεί πήγα αλλά δεν υπάρχει. Με EU και εγώ.
  11. Καλημέρα. Με την 12.5.4 δεν θα έπρεπε να προστεθεί η δυνατότητα για έξτρα 2GB Ram με χρήση του αποθηκευτικού χώρου; Στο X3 NFC της γυναίκας μου προστέθηκε. Σε μας δεν το βλέπω. Ευχαριστώ, Νίκος
  12. 12.5 και εγώ από χθες. Μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο το τηλέφωνο και ειδικά το δακτυλικό αποτύπωμα!!!
  13. Καλησπέρα, Εδώ και μερικές ημέρες έβλεπα ότι δεν πήγαινε κάτι καλά με το proximity sensor. Σήμερα μπήκα μέσα στο μενού και παρατήρησα ότι η τιμή του σένσορα παρέμενε κολλημένη στο 5. Κοινώς, δεν λειτουργεί. Δεν βρήκα όμως επιλογή για calibration. Είχε μόνο pass και fail. Καμιά ιδέα;;; Μόλις τώρα μου κατεβάζει και ενημέρωση MIUI V12.2.6.0RJKEUXM.
  14. Καλησπέρα. Ποια είναι αυτή η εφαρμογή;; Συγνώμη για την ερώτηση αλλά πρώτη φορά με Xiaomi.
  15. Το πιο πιθανό.
×
×
  • Create New...