Jump to content

Nikos988

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikos988

  • Ημ. Γέννησης 15/03/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Nikos988's Achievements

  1. Καλησπέρα. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές μεταγενέστερες.
  2. Καλησπέρα. Από χθες βράδυ με HyperOS 3.0.4.0, global έκδοση. Το πρώτο σπαστικό που παρατήρησα, είναι ένα μικρό πεδίο αναζήτησης που βγάζει κάτω στην κεντρική οθόνη. Μέχρι στιγμής, δεν έχω καταφέρει να το εξαφανίσω 😁 Θα προτιμούσα να έχω κάνει reset το τηλέφωνο και μετά την εγκατάσταση αλλά δεν έχω το κουράγιο να το στήσω ξανά.
  3. Καλημέρα. Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα δακτυλικά αποτυπώματα με το τζαμάκι τοποθετημένο.
  4. Καλησπέρα. Μήπως θα μπορούσες να ενημερώσεις και μένα σε παρακαλώ για το μαγαζί που το περασες; Ευχαριστώ, Νίκος
  5. Καλησπέρα, Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την AI στην βελτίωση εικόνας;
  6. Καλημέρα, Όταν ανοίγεις τις Ρυθμίσεις, βγάζει πάνω μπάρα αναζήτησης ρύθμισης. Αυτήν την μπάρα εννοείς;
  7. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Κάτοχος F6 pro, κατέβασα και εγώ την 2. Εκτός των άλλων, παρατήρησα ότι όταν θέλω να κλείσω κάποια εφαρμογή που λειτουργεί ή είναι στο παρασκήνιο και κάνω swipe δεξιά, θέλει δύο φορές την κίνηση. Σαν να μη πιάνει η αφή την πρώτη φορά. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος; Έκανα εκ νέου εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια κάνει!!! Υ.Γ. Ξέρω ότι το βήμα είναι του Χ6. Απλά επειδή αφορά το hyperos 2, γι αυτό έγραψα. Αν ενοχλεί, ας σβηστεί.
  8. Επιπλέον, όταν θέλω να κλείσω κάποια εφαρμογή που λειτουργεί ή είναι στο παρασκήνιο και κάνω swipe δεξιά, θέλει δύο φορές την κίνηση. Σαν να μη πιάνει η αφή την πρώτη φορά. Την κατέβασα εκ νέου την αναβάθμιση αλλά κάνει τα ίδια. Για τα μικρά εικονίδια, διάβασα ότι έτσι είναι δυστυχώς. Το 5Χ6 δεν υπάρχει πλέον. Καλή χρονιά!!!
  9. Το είχα σε διάταξη 5Χ6. Την αντίστοιχη πυκνή διάταξη της προηγούμενης έκδοσης. Τώρα, η πυκνή παρέμεινε στα 5 εικονίδια ανά σειρά, αλλά αύξησε τις σειρές μικραίνοντας τα εικονίδια. Ειδικά εγώ που χρησιμοποιώ πολλούς φακέλους, μου άλλαξε τα φώτα!!! Αναγκαστικά το γύρισα στην κανονική διάταξη. Επίσης, δουλεύουν πολύ περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο παρόλο που είναι στην εξοικονόμηση μπαταρίας ρυθμισμένες. Το άλλο που παρατήρησα, είναι ότι παρόλο που έβαλα τη ρύθμιση φόρτισης να σταματάει στο 80%, αυτό συνέχισε μέχρι το 100.
  10. Μου ήρθε και μένα και όλα τα εικονίδια γίνανε πολύ μικρά και δε βρίσκω τρόπο να τα επαναφέρω όπως πριν.
  11. Το πρόβλημά μου δεν είναι στη μουσική. Με ένα booster λύνεται αυτό. Στον ήχο κλήσης καθώς και στην ανοιχτή ακρόαση κατά την κλήση θα ήθελα μεγαλύτερη ένταση.
  12. Δεν άλλαξε κάτι. Το κακό είναι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να δω αν είναι οκ το τηλέφωνο ή αν έχει πρόβλημα.
  13. Δυστυχώς δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση.
  14. Ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Θα το δοκιμάσω αν και μου φαίνεται περίεργο μιας και το έχω λίγες μέρες μόνο!!!
×
×
  • Create New...