gjimmys Δημ. Δευτέρα στις 08:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:15 μμ 11 minutes ago, gjimmys said: Κάτι λέει για πληρωμή Εντάξει κατεβαίνει,την κάνω εγκατάσταση έτσι όπως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Δευτέρα στις 08:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:24 μμ Χθες περπατούσα έξω με τους χάρτες google και το gps ενεργοποιημένο να δω αν άλλαξε κάτι με το στίγμα,αλλά δυστυχώς παραμένει άθλιο!Βάζεις μια διεύθυνση και το βελάκι δείχνει ότι να ναι.Έκανα βαθμονόμηση στην πυξίδα ,αλλά δεν έστρωσε.Ενα σοβαρό bug με τους mediatek επεξεργαστές που υπάρχει ανέκαθεν και από όσα έχω διαβάζει είναι θέμα πληρωμών και αδειών. Δηλαδή η εταιρεία δεν ξεκλειδώνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ,γιατί αυτό ενέχει κόστος και για να κρατάει χαμηλά τις τιμές της. Μόνο στο περπάτημα συμβαίνει αυτό,με αυτοκίνητο δεν υπάρχει κανένα θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Δευτέρα στις 08:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:36 μμ Την βγάζει και με χώρα Σλοβακία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. Δευτέρα στις 08:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:37 μμ Just now, redcon said: Την βγάζει και με χώρα Σλοβακία. Είναι ασφαλές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Δεν μου το βγάζει ούτε Ινδία ούτε Σλοβακία...Θα περιμένω ως έχει,δεν το βιάζομαι.Σημερα στην δουλειά πέρασε ένας επισκέπτης με το 14Τ που έχει ίδιο επεξεργαστή.Η κάμερα μου άρεσε πάρα πολύ,τον ρώτησα για μπαταρία πως πάει και μου είπε ότι σίγουρα μέσα στην μέρα θέλει άλλη μια φόρτιση για να είναι σίγουρος χωρίς να παίζει παιχνίδια αλλά φορτίζει γρήγορα..Είναι απο τις ελάχιστες φορές που δεν σκέφτομαι πάντως να αλλάξω σύντομα τηλέφωνο (έκανα μόνο μια παραγγελία το Α16 4G της Samsung για να αναβαθμίσω το Α14 που έχω σαν δεύτερο) και δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχα καλό να πάει σε όλα σφαίρα.. Καλες γιορτές σε όλους με υγεία,καλά Χριστούγεννα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Δευτέρα στις 09:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:06 μμ Μηπως τον ρωτησες και αν του γλυστραει απο τα χερια γιατι σε εχω ικανο!!!😂 Εμεις της Global θα αναμενουμε την νεα χρονια! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 09:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:28 μμ 21 minutes ago, specguard said: Μηπως τον ρωτησες και αν του γλυστραει απο τα χερια γιατι σε εχω ικανο!!!😂 Εμεις της Global θα αναμενουμε την νεα χρονια! Χαχαχα η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να του βάλω τόσο περίεργη ερώτηση,άλλωστε είναι άλλο μοντέλο,μόνο το Poco X6 Pro φεύγει από τα χέρια και όχι μόνο 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Δευτέρα στις 09:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:49 μμ Σχετικά με το hyper OS 2 είδα ότι δίνει και την επιλογή επιτέλους να σταματά η φόρτιση στο 80%. Θα την περιμένω να έρθει επίσημα Ελλάδα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Δευτέρα στις 09:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:58 μμ 1 hour ago, gjimmys said: Είναι ασφαλές; Ναι. Υπόψη έχω EU rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Δευτέρα στις 10:07 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:07 μμ (edited) Υποψη θα δυσκολευτειτε λιγο οσοι βαζετε εφαρμογες εκτος play αρχιζει η google και απαγορευει τις εγκαταστασεις στο Android 15 δεν ξερω βεβαια εαν ισχυει για τα παντα αλλα ανεβαζει τα θεματα ασφαλειας αρκετα. Παρακαμψεις θα υπαρξουν στην πορεια??? Χμμμμ.... Edited Δευτέρα στις 10:07 μμ by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:16 μμ 18 minutes ago, redcon said: Ναι. Υπόψη έχω EU rom. Δεν μου την βγάζει εμένα,θα περιμένω και εγώ από Ελλάδα!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Δευτέρα στις 11:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:31 μμ 1 hour ago, s_nova said: Υποψη θα δυσκολευτειτε λιγο οσοι βαζετε εφαρμογες εκτος play αρχιζει η google και απαγορευει τις εγκαταστασεις στο Android 15 δεν ξερω βεβαια εαν ισχυει για τα παντα αλλα ανεβαζει τα θεματα ασφαλειας αρκετα. Παρακαμψεις θα υπαρξουν στην πορεια??? Χμμμμ.... Oτι κλειδώνει, ξεκλειδώνει!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Τρίτη στις 05:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:25 πμ (edited) Ήρθε και με περιοχή Γαλλία η ενημέρωση. Κατέβηκε και περάστηκε.Πρώτες εντυπώσεις εκτός από κάποια έξτρα πραγματάκια που έβαλαν,είναι ότι σαν να βλέπω λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,αλλά για να το επιβεβαιώσω θέλω κάποιες ημέρες χρήσης. Edited Τρίτη στις 08:43 πμ by highland1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. Τρίτη στις 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:49 πμ Εμένα δε μου τη βγάζει ούτε με Ινδία ούτε με Σλοβακία ούτε με Γαλλία Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τρίτη στις 09:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:05 πμ (edited) 16 minutes ago, minotavros said: Εμένα δε μου τη βγάζει ούτε με Ινδία ούτε με Σλοβακία ούτε με Γαλλία Για να μην μπερδευουμαι και τους τηλεθεατες μας η αναβαθμιση αναφερεται για αυτους που τρεχουν την ΕΕΑ και οχι την Global.Προς το παρον ειναι διαθεσιμες της Κινας και η Ευρωπαικη. Οποτε μην ξεροσταλιαζετε πανω απο τα κινητα σας αν θα ερθει η οχι. Καλα Χριστουγεννα με υγεια και οτι κινητο τηλεφωνο επιθυμειτε!!! Υ.Γ Προσοχη να μην γλυστραει!!! Edited Τρίτη στις 09:06 πμ by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. Τρίτη στις 10:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:16 πμ Στην ΕΕΑ αναφέρομαι ότι δεν τη βγάζει. Τεσπα μικρό το κακό, απλά πληροφοριακά το αναφέρω. Καλές Γιορτές σε όλους! 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Τρίτη στις 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:49 πμ (edited) 44 minutes ago, minotavros said: Στην ΕΕΑ αναφέρομαι ότι δεν τη βγάζει. Τεσπα μικρό το κακό, απλά πληροφοριακά το αναφέρω. Καλές Γιορτές σε όλους! Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση και ξαναβάλε τις συγκεκριμένες χώρες ,αλλά κάθε φορά που θα βάζεις μια χώρα να βγαίνεις από τις ρυθμίσεις και να πηγαίνεις στην αρχική οθόνη και μετά να δοκιμάζεις μήπως ήρθε ενημέρωση.Καλές γιορτές! Edited Τρίτη στις 11:00 πμ by highland1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Τρίτη στις 11:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:50 πμ (edited) 15 ώρες πριν, highland1 said: Είναι θέμα χρόνου να έρθει και με Ελλάδα, οπότε αν δεν βιάζεσαι περιμένεις.Άν όμως βιάζεσαι η θέλεις να δεις κάτι νέο, βάζεις άλλη χώρα από τις "ασφαλείς" αν μπορώ να πω επιλογές και κατεβάζεις. Δεν βιάζομαι, απλά ξενερώνω γιατί βλέπω για άλλη μια χρονιά τα ίδια από xiaomi/poco. Πάλι καλά που δώσανε και ημερομηνίες, ασχέτως που καμιά Xiaomi συσκευή(ανεξαρτήτως χώρας) δεν πήρε τον Νοέμβριο το update. Edited Τρίτη στις 11:53 πμ by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Τρίτη στις 12:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:25 μμ (edited) ...το βαριεμαι να το κανω το ρημαδι το απντειτη..αντε φακτορυ ριζετ ντιλιτ ολα ξανα..αντε ξαναστησε απο αρχη..πφφφφ... Edited Τρίτη στις 12:27 μμ by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 12:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:37 μμ 10 minutes ago, Christos_Tz said: ...το βαριεμαι να το κανω το ρημαδι το απντειτη..αντε φακτορυ ριζετ ντιλιτ ολα ξανα..αντε ξαναστησε απο αρχη..πφφφφ... Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα factory reset. Τέτοια πράγματα έκανα και εγώ επί σειρά ετών και έφαγα τη μισή μου ζωή να κάνω επαναφορές ρυθμίσεων και να ξαναστήνω από την αρχή τα κινητά, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Τρίτη στις 12:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:49 μμ 10 minutes ago, p_k said: Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα factory reset. Τέτοια πράγματα έκανα και εγώ επί σειρά ετών και έφαγα τη μισή μου ζωή να κάνω επαναφορές ρυθμίσεων και να ξαναστήνω από την αρχή τα κινητά, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται. ..απο τα λεγομενα του s_nova πορευομαι...οτι θα την περασω θα την περασω εννοειται οταν βρω χρονο..απο κει και περα θα δω..αν ολα τσουλανε φινα θα το αφησω ωs εχει..αν δω διαφορα κουλα..θα το στησω αναγκαστικσ απο την αρχη.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. Τρίτη στις 01:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:23 μμ (edited) 4 ώρες πριν, highland1 said: Έκανα την αναβάθμιση όλα καλά απλώς μου εμφανίζει τα εικονίδια των εφαρμογών πολύ πιο μικρά όταν το έχω στην πυκνή διάταξη αρχικής οθόνης. Οταν το βάλω σε ρύθμιση κανονικής διάταξης αρχικής οθόνης τα δείχνει κανονικά αλλά αντί για 5 εφαρμογές στη σειρά μπορεί να μου εμφανίσει μόνο 4. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το default dpi μήπως το πειράξω από κει? Edited Τρίτη στις 03:07 μμ by minotavros 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τρίτη στις 03:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:17 μμ (edited) 392 ...εγώ όταν έκανα αναβάθμιση τον Poco launcher με τα έβγαλε όπως λες και απεγκατεστησα τα updates, στην 1.0.15.0 και επανήλθε! Edited Τρίτη στις 03:26 μμ by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 04:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:34 μμ Την πέρασα κι εγώ διαβάζοντας τα παραπάνω, φαίνεται οκ. Δεν έχω καταλάβει αν έχει κάτι παραπάνω για την ώρα, απλά ο λόγος που την έβαλα ήταν η ελπίδα να δουλεύει το σταμάτημα φόρτωσης στο 80%. Είχε ήδη το adaptive charging σαν επιλογή και το χρησιμοποιούσα από την 1η μέρα που είχα την συσκευή αλλά δεν δούλεψε ποτέ. 3 ώρες πριν, minotavros said: Οταν το βάλω σε ρύθμιση κανονικής διάταξης αρχικής οθόνης τα δείχνει κανονικά αλλά αντί για 5 εφαρμογές στη σειρά μπορεί να μου εμφανίσει μόνο 4. Πως το βάζεις σε ρύθμιση κανονικής διάταξης; Εμένα εκεί που είχα 4 εικονίδια έγιναν 5 και άλλα 9 κάθετα, είναι υπερβολικά μικρά όπως επίσης ότι κάποιες εφαρμογές δεν δείχνουν ολόκληρο το όνομα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τρίτη στις 05:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:05 μμ (edited) Μιλάμε για Hyper Os 2.0 σωστά? Αν ναι δεν γνωρίζω γιατί εγώ φοράω την τελευταία Global 1.0.15.0 . Δοκίμασε με τα dpi και προσάρμοσε το εσύ! Edited Τρίτη στις 05:05 μμ by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts