Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 minutes ago, gjimmys said:

Κάτι λέει για πληρωμή 

Εντάξει κατεβαίνει,την κάνω εγκατάσταση έτσι όπως είναι;

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χθες περπατούσα έξω με τους χάρτες google και το gps ενεργοποιημένο να δω αν άλλαξε κάτι με το στίγμα,αλλά δυστυχώς παραμένει άθλιο!Βάζεις μια διεύθυνση και το βελάκι δείχνει ότι να ναι.Έκανα βαθμονόμηση στην πυξίδα ,αλλά δεν έστρωσε.Ενα σοβαρό bug με τους mediatek επεξεργαστές που υπάρχει ανέκαθεν και από όσα έχω διαβάζει είναι θέμα πληρωμών και αδειών.

Δηλαδή η εταιρεία δεν ξεκλειδώνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ,γιατί αυτό ενέχει κόστος και για να κρατάει χαμηλά τις τιμές της.

Μόνο στο περπάτημα συμβαίνει αυτό,με αυτοκίνητο δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Just now, redcon said:

Την βγάζει και με χώρα Σλοβακία.

Είναι ασφαλές;

Δεν μου το βγάζει ούτε Ινδία ούτε Σλοβακία...Θα περιμένω ως έχει,δεν το βιάζομαι.Σημερα στην δουλειά πέρασε ένας επισκέπτης με το 14Τ που έχει ίδιο επεξεργαστή.Η κάμερα μου άρεσε πάρα πολύ,τον ρώτησα για μπαταρία πως πάει και μου είπε ότι σίγουρα μέσα στην μέρα θέλει άλλη μια φόρτιση για να είναι σίγουρος χωρίς να παίζει παιχνίδια αλλά φορτίζει γρήγορα..Είναι απο τις ελάχιστες φορές που δεν σκέφτομαι πάντως να αλλάξω σύντομα τηλέφωνο (έκανα μόνο μια παραγγελία το Α16 4G της Samsung για να αναβαθμίσω το Α14 που έχω σαν δεύτερο) και δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχα καλό να πάει σε όλα σφαίρα.. Καλες γιορτές σε όλους με υγεία,καλά Χριστούγεννα. 

Μηπως τον ρωτησες και αν του γλυστραει απο τα χερια γιατι σε εχω ικανο!!!😂 

Εμεις της Global θα αναμενουμε την νεα χρονια!

21 minutes ago, specguard said:

Μηπως τον ρωτησες και αν του γλυστραει απο τα χερια γιατι σε εχω ικανο!!!😂 

Εμεις της Global θα αναμενουμε την νεα χρονια!

Χαχαχα η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να του βάλω τόσο περίεργη ερώτηση,άλλωστε είναι άλλο μοντέλο,μόνο το Poco X6 Pro φεύγει από τα χέρια και όχι μόνο 😂

Σχετικά με το hyper OS 2 είδα ότι δίνει και την επιλογή επιτέλους να σταματά η φόρτιση στο 80%.

Θα την περιμένω να έρθει επίσημα Ελλάδα.

Υποψη θα δυσκολευτειτε λιγο οσοι βαζετε εφαρμογες εκτος play αρχιζει η google και απαγορευει τις εγκαταστασεις στο Android 15  δεν ξερω βεβαια εαν ισχυει για τα παντα αλλα ανεβαζει τα θεματα ασφαλειας αρκετα. Παρακαμψεις θα υπαρξουν στην πορεια??? Χμμμμ....

Edited by s_nova

18 minutes ago, redcon said:

Ναι. Υπόψη έχω EU rom.

Δεν μου την βγάζει εμένα,θα περιμένω και εγώ από Ελλάδα!!

1 hour ago, s_nova said:

Υποψη θα δυσκολευτειτε λιγο οσοι βαζετε εφαρμογες εκτος play αρχιζει η google και απαγορευει τις εγκαταστασεις στο Android 15  δεν ξερω βεβαια εαν ισχυει για τα παντα αλλα ανεβαζει τα θεματα ασφαλειας αρκετα. Παρακαμψεις θα υπαρξουν στην πορεια??? Χμμμμ....

Oτι κλειδώνει, ξεκλειδώνει!!!

Ήρθε και με περιοχή Γαλλία η ενημέρωση.

Κατέβηκε και περάστηκε.Πρώτες εντυπώσεις εκτός από κάποια έξτρα πραγματάκια που έβαλαν,είναι ότι σαν να βλέπω λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,αλλά για να το επιβεβαιώσω θέλω κάποιες ημέρες χρήσης.

Edited by highland1

Εμένα δε μου τη βγάζει ούτε με Ινδία ούτε με Σλοβακία ούτε με Γαλλία 

No root->No problem

16 minutes ago, minotavros said:

Εμένα δε μου τη βγάζει ούτε με Ινδία ούτε με Σλοβακία ούτε με Γαλλία 

Για να μην μπερδευουμαι και τους τηλεθεατες μας η αναβαθμιση αναφερεται για αυτους που τρεχουν την ΕΕΑ  και οχι την Global.Προς το παρον ειναι διαθεσιμες της Κινας και η Ευρωπαικη. Οποτε μην ξεροσταλιαζετε πανω απο τα κινητα σας αν θα ερθει η οχι. Καλα Χριστουγεννα με υγεια και οτι κινητο τηλεφωνο επιθυμειτε!!!

Υ.Γ Προσοχη να μην γλυστραει!!!

Edited by specguard

Στην ΕΕΑ αναφέρομαι ότι δεν τη βγάζει. Τεσπα μικρό το κακό, απλά πληροφοριακά το αναφέρω. 

Καλές Γιορτές σε όλους! 

No root->No problem

44 minutes ago, minotavros said:

Στην ΕΕΑ αναφέρομαι ότι δεν τη βγάζει. Τεσπα μικρό το κακό, απλά πληροφοριακά το αναφέρω. 

Καλές Γιορτές σε όλους! 

Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση και ξαναβάλε τις συγκεκριμένες χώρες ,αλλά κάθε φορά που θα βάζεις μια χώρα να βγαίνεις από τις ρυθμίσεις και να πηγαίνεις στην αρχική οθόνη και μετά να δοκιμάζεις μήπως ήρθε ενημέρωση.Καλές γιορτές!

Edited by highland1

15 ώρες πριν, highland1 said:

Είναι θέμα χρόνου να έρθει και με Ελλάδα, οπότε αν δεν βιάζεσαι περιμένεις.Άν όμως βιάζεσαι η θέλεις να δεις κάτι νέο, βάζεις άλλη χώρα από τις "ασφαλείς" αν μπορώ να πω επιλογές και κατεβάζεις.

Δεν βιάζομαι, απλά ξενερώνω γιατί βλέπω για άλλη μια χρονιά τα ίδια από xiaomi/poco.

Πάλι καλά που δώσανε και ημερομηνίες, ασχέτως που καμιά Xiaomi συσκευή(ανεξαρτήτως χώρας) δεν πήρε τον Νοέμβριο το update.

Xiaomi details HyperOS 2 global rollout schedule: the first updates are coming out this month

Edited by Fulgore1

...το βαριεμαι να το κανω το ρημαδι το απντειτη..αντε φακτορυ ριζετ ντιλιτ ολα ξανα..αντε ξαναστησε απο αρχη..πφφφφ...

Edited by Christos_Tz

10 minutes ago, Christos_Tz said:

...το βαριεμαι να το κανω το ρημαδι το απντειτη..αντε φακτορυ ριζετ ντιλιτ ολα ξανα..αντε ξαναστησε απο αρχη..πφφφφ...

Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα factory reset.

Τέτοια πράγματα έκανα και εγώ επί σειρά ετών και έφαγα τη μισή μου ζωή να κάνω επαναφορές ρυθμίσεων και να ξαναστήνω από την αρχή τα κινητά, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

10 minutes ago, p_k said:

Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα factory reset.

Τέτοια πράγματα έκανα και εγώ επί σειρά ετών και έφαγα τη μισή μου ζωή να κάνω επαναφορές ρυθμίσεων και να ξαναστήνω από την αρχή τα κινητά, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται.

..απο τα λεγομενα του s_nova πορευομαι...οτι θα την περασω θα την περασω εννοειται οταν βρω χρονο..απο κει και περα θα δω..αν ολα τσουλανε φινα θα το αφησω ωs εχει..αν δω διαφορα κουλα..θα το στησω αναγκαστικσ απο την αρχη..

4 ώρες πριν, highland1 said:

Έκανα την αναβάθμιση όλα καλά απλώς μου εμφανίζει τα εικονίδια των εφαρμογών πολύ πιο μικρά όταν το έχω στην πυκνή διάταξη αρχικής οθόνης.

Οταν το βάλω σε ρύθμιση κανονικής διάταξης αρχικής οθόνης τα δείχνει κανονικά αλλά αντί για 5 εφαρμογές στη σειρά μπορεί να μου εμφανίσει μόνο 4. 

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το default dpi μήπως το πειράξω από κει? 

Edited by minotavros
No root->No problem

392 ...εγώ όταν έκανα αναβάθμιση τον Poco launcher με τα έβγαλε όπως λες και απεγκατεστησα τα updates, στην 1.0.15.0 και επανήλθε!

IMG_20241224_172225.jpg

Screenshot_2024-12-24-17-25-54-918_com.mi.android.globallauncher.jpg

Edited by specguard

Την πέρασα κι εγώ διαβάζοντας τα παραπάνω, φαίνεται οκ.

Δεν έχω καταλάβει αν έχει κάτι παραπάνω για την ώρα, απλά ο λόγος που την έβαλα ήταν η ελπίδα να δουλεύει το σταμάτημα φόρτωσης στο 80%.

Είχε ήδη το adaptive charging σαν επιλογή και το χρησιμοποιούσα από την 1η μέρα που είχα την συσκευή αλλά δεν δούλεψε ποτέ.

3 ώρες πριν, minotavros said:

Οταν το βάλω σε ρύθμιση κανονικής διάταξης αρχικής οθόνης τα δείχνει κανονικά αλλά αντί για 5 εφαρμογές στη σειρά μπορεί να μου εμφανίσει μόνο 4. 

Πως το βάζεις σε ρύθμιση κανονικής διάταξης; Εμένα εκεί που είχα 4 εικονίδια έγιναν 5 και άλλα 9 κάθετα, είναι υπερβολικά μικρά όπως επίσης ότι κάποιες εφαρμογές δεν δείχνουν ολόκληρο το όνομα τους.

Μιλάμε για Hyper Os 2.0 σωστά? Αν ναι δεν γνωρίζω γιατί εγώ φοράω την τελευταία Global 1.0.15.0 . Δοκίμασε με τα dpi και προσάρμοσε το εσύ!

Edited by specguard