Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Athkatla said:

To data Saver υποψιάζομαι.

Η εξοικονόμηση δεδομένων είναι απενεργοποιημενη και στην εφαρμογή την ίδια είναι κανονικά η χρήση δεδομένων στο παρασκήνιο 

18 ώρες πριν, SagoniasSlutRose said:

Ψαχνω ενα τροπο να κλειδωνω την οθονη οσο μιλαω στο viber γιατι το παιρνει ο μικρος και παταει οπου βρει; Κλειδωνω την εφαρμογη να μην μπορει να βγει να παει σε αλλες εφαρμογες, αλλα μπαινει  στο στα αλλα τσατ και παταει οτι βρει.

Θα μου πειτε να μην του το δινω, αλλα οταν πρεπει να μιλησει με τη γιαγια και τον παππου που ειναι μακρια και ουρλιαζει μεσα στο αυτι σου για να το κρατησει εκεινος, δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.

Ψαχνω δλδ καποιο τροπο να κλειδωνει σε συγκεκριμενη οθονη ενω ειναι ανοιχτη και να μπορει να φυγει το κλειδωμα με το δακτυλικο αποτυπωμα.

Υπάρχει λύση. Το έχω δει στα διάφορα reviews των νέων Ui's όταν έρχονται. Δεν ξέρω αν είναι το πινάρισμα, αλλά υπάρχει και είναι της Samsung. Δεν είναι ξεχωριστή εφαρμογή. Αν το πετύχω πάλι ή το θυμηθώ, θα το ποστάρω. (Αν θέλεις κάνει και εσύ μια έρευνα με keyword το "privacy". Ίσως να έχει να κάνει και με τους χρήστες (κάτι σαν "ανώνυμος χρήστης")

Από την άλλη (με λίγο κομπογιαννίτικη προσέγγιση, αλλά νομίζω θα κάνει τη δουλειά) δοκίμασε να βάλεις το viber σαν μια από τις δύο εφαρμογές που έχεις δικαίωμα να έχεις στη οθόνη κλειδώματος. Εκεί θεωρητικά θα δουλέψει (τουλάχιστον όταν σου κάνουν κλήση.)

Δε με αφήνει να κάνω edit το προηγούμενο post......

@SagoniasSlutRose

Λοιπόν.... Νομίζω ότι τελικά είναι το Pin & Lock. (όχι απλό πινάρισμα....) Το βίντεο είναι για το S20, αλλά νομίζω ότι σε κάτι αντίστοιχο πρέπει να ψαχτείς....)

(Δε με αφήνει να ποστάρω link...)

ThaBull

Mε γνήσιο φορτιστή της Samsung (25w) σε κανονική φόρτιση, όχι γρήγορη, από περίπου 10% σε πόση ώρα σας δείχνει για να φουλάρει? Μου έβγαλε σχεδόν 2,5 ώρες και μου φαίνεται πολύ. Να πω εδώ ότι είναι η 3η συνολικά φόρτιση από τότε που το πήρα πριν μερικές ημέρες, αλλά και πάλι μου φαίνεται μεγάλος ο χρόνος ως το 100% !!

41 minutes ago, jtzimitras said:

Mε γνήσιο φορτιστή της Samsung (25w) σε κανονική φόρτιση, όχι γρήγορη, από περίπου 10% σε πόση ώρα σας δείχνει για να φουλάρει? Μου έβγαλε σχεδόν 2,5 ώρες και μου φαίνεται πολύ. Να πω εδώ ότι είναι η 3η συνολικά φόρτιση από τότε που το πήρα πριν μερικές ημέρες, αλλά και πάλι μου φαίνεται μεγάλος ο χρόνος ως το 100% !!

τοσο ειναι περιπου ναι. και εγω ετσι το βαζω

On 17/5/2024 at 1:48 ΜΜ, SagoniasSlutRose said:

Ψαχνω ενα τροπο να κλειδωνω την οθονη οσο μιλαω στο viber γιατι το παιρνει ο μικρος και παταει οπου βρει; Κλειδωνω την εφαρμογη να μην μπορει να βγει να παει σε αλλες εφαρμογες, αλλα μπαινει  στο στα αλλα τσατ και παταει οτι βρει.

Θα μου πειτε να μην του το δινω, αλλα οταν πρεπει να μιλησει με τη γιαγια και τον παππου που ειναι μακρια και ουρλιαζει μεσα στο αυτι σου για να το κρατησει εκεινος, δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως.

Ψαχνω δλδ καποιο τροπο να κλειδωνει σε συγκεκριμενη οθονη ενω ειναι ανοιχτη και να μπορει να φυγει το κλειδωμα με το δακτυλικο αποτυπωμα.

https://www.youtube.com/watch?v=HaZy9dqGP88

Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτά τα σπασίματα στο βίντεο που αναφέρονται εδώ?

Μου το κάνει και εμένα με το s23u και στο 24u της συζύγου, όταν τραβάμε βίντεο με ζουμ, ειδικά στο 3χ, όταν μπαίνει ο τηλεφακός

https://x.com/Wvisioncreation/status/1791094527870255308

Edited by Dark_Lord

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

On 17/5/2024 at 9:48 ΠΜ, samih said:

Η αλήθεια είναι το παρατήρησα προχθές. Επειδή ζεσταίνεται μόνο του πλέον το κινητό με τα 30αρια που κοντεύουμε, χωρίς να το δουλεύω, πήγα να πάρω τηλεφωνο κάτω απο τον ήλιο και είδα ότι πήγε περίπατο αυτή η αντιανακλαστική ιδιότητα. Δηλαδή βάζεις ενα χαρακτηριστικό που το οποίο υποτίθεται ότι σε βοηθάει να δεις καλύτερα κάτω από τον ήλιο αλλά επειδή ζεσταίνεται από τον ήλιο δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Είναι απλά τραγικό. 

Όταν το κινητό αρχίζει και ζεσταίνεται στον ήλιο, λόγω της υπερθέρμανσης μετά από 5-10 λεπτά χαμηλώνει αυτόματα την φωτεινότητα από την μέγιστη που είναι, για την προστασία της oled οθόνης σε burn in αν διατηρηθεί αυτή τη φωτεινότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Edited by xalaros

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος χρησιμοποιεί κάποιο άλλο ρολόι με τη συσκευή εκτός της samsung και αν αυτό δουλεύει σωστά με ρολόι δηλαδή που να μην είναι έτσι ίδιας μάρκας...

Δεν ξέρω μου φαίνεται ότι κάπως δεν πάει και πολύ καλά το ρολόι της samsung χρησιμοποιώ ένα watch 5 pro και δεν θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος

2 ώρες πριν, Dark_Lord said:

Μου το κάνει και εμένα με το s23u και στο 24u της συζύγου, όταν τραβάμε βίντεο με ζουμ, ειδικά στο 3χ, όταν μπαίνει ο τηλεφακός

Ξαναποστάρω γιατί ένα παλικάρι έγραψε κάτι στο thread του s23u: του έκανε το ίδιο και το πήγε στη smartec και του αντικαταστήσανε μητρική και κάμερες! Επιβεβαιώνω ότι το κάνει και στις δύο συσκευές που έχω, όταν τραβάς βίντεο στο 3x. Και εδώ σε κάνει να απορείς αν είναι κάτι που το γνωρίζει η επίσημη αντιπροσωπεία..

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

1 ώρα πριν, redcom7 said:

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος χρησιμοποιεί κάποιο άλλο ρολόι με τη συσκευή εκτός της samsung και αν αυτό δουλεύει σωστά με ρολόι δηλαδή που να μην είναι έτσι ίδιας μάρκας...

Δεν ξέρω μου φαίνεται ότι κάπως δεν πάει και πολύ καλά το ρολόι της samsung χρησιμοποιώ ένα watch 5 pro και δεν θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος

Εγώ έχω της Huawei το gt3 και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα σε όλες τις ειδοποιήσεις δουλεύει άψογα. Τι είναι αυτό που πιστεύεις οτι δεν πάει καλά μήπως και δεν το έχουμε προσέξει; 

2 ώρες πριν, Dark_Lord said:

Δοκιμασα τώρα.. Κανένα πρόβλημα.. Ολα δουλεύουν ρολοι... 

1 ώρα πριν, redcom7 said:

Εχω το samsung watch 5 pro δεν εχω αντιμετώπιση κανένα πρόβλημα... Ολα δουλεύουν σωστά.. Τι πρόβλημα έχεις? 

4 ώρες πριν, Dark_Lord said:

Μου το κάνει και εμένα αλλά όχι πάντα. Δεν ξέρω πως να το επαναλάβω. Τυχαίνει όποτε θέλει, όπως και να περιστρέφεται η συσκευή. Παράξενο να φταίει κάποια ενημέρωση. 

On 17/5/2024 at 6:54 ΜΜ, tsigdi said:

Σορρυ γίνομαι σπαστικός με το συγκεκριμένο αλλά θα με οδηγήσει στην τρελα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η φωτο πριν πατήσω το κουμπί και αφού το πατήσω. Στην μπροστινή κάμερα δεν το κάνει. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Screenshot_20240517_185047_Messenger.jpg

Screenshot_20240517_185057_Messenger.jpg

Αυτή ποιά εφαρμογή είναι?

Sorry τώρα είδα ότι είχες γράψει παλαιότερα ότι είναι το messenger (αν και δεν ξέρω ποιο ακριβώς εννοείς). Γιατί δεν ρωτάς τους δημιουργούς του προγράμματος, γιατί μάλλον είναι μια δυσλειτουργία του με το συγκεκριμένο τηλέφωνο που πιθανώς αν ασχοληθούν θα μπορέσουν να το διορθώσουν (εκτός και αν δεν το κάνει σε άλλους και το έχεις μόνο εσύ).

Edited by James Bond

6 ώρες πριν, challenge143 said:

Εγώ έχω της Huawei το gt3 και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα σε όλες τις ειδοποιήσεις δουλεύει άψογα. Τι είναι αυτό που πιστεύεις οτι δεν πάει καλά μήπως και δεν το έχουμε προσέξει; 

6 ώρες πριν, Spirospe40 said:

Δοκιμασα τώρα.. Κανένα πρόβλημα.. Ολα δουλεύουν ρολοι... 

Εχω το samsung watch 5 pro δεν εχω αντιμετώπιση κανένα πρόβλημα... Ολα δουλεύουν σωστά.. Τι πρόβλημα έχεις? 

Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο...απλώς νιώθω λίγο lag και γενικά δεν είναι και πολύ σβέλτο.. κάποιες φορές κολάρο εντελώς ή δεν συνδέεται σωστά στο κινητό πχ δεν έχω ειδοποιήσεις...

13 ώρες πριν, Dark_Lord said:

Την ώρα που γράφει βίντεο ακούγεται κιόλας ένα κλικ στην αλλαγή φακών σε 3χ...

Καινούργιο και τούτο.. Τι να πω....

Πως μπορούμε να έχουμε διαφορετικό ήχο ειδοποίησης σε κάθε εφαρμογή
===========================================================
Πας Ρυθμίσεις, Ειδοποιήσεις, Σύνθετες ρυθμίσεις κι ενεργοποιείς τέρμα κάτω τη "Διαχείριση κατηγοριών ειδοποιήσεων για κάθε εφαρμογή".
Μετά πας ξανά Ρυθμίσεις, Ειδοποιήσεις, Ειδοποιήσεις εφαρμογής, μπαίνεις στην εφαρμογή που θέλεις και πας κάτω που λέει "Κατηγορίες ειδοποιήσεων". Πατάς στην κατάλληλη επιλογή, πατάς "Ήχος" κι επιλέγεις τον ήχο που θες. 

Ή πατάς παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής που θες, πατάς i, πας "Ειδοποιήσεις", "Κατηγορίες ειδοποιήσεων", πατάς στην κατάλληλη επιλογή, πατάς "Ήχος" κι επιλέγεις τον ήχο που θες.

https://www.youtube.com/watch?v=T3Xq-fkxSvo

Edited by xalaros

14 ώρες πριν, redcom7 said:

Εγώ με Garmin Epix Gen2 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, λειτουργούν και συνεργόζονται άψογα.

6 ώρες πριν, redcom7 said:

Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο...απλώς νιώθω λίγο lag και γενικά δεν είναι και πολύ σβέλτο.. κάποιες φορές κολάρο εντελώς ή δεν συνδέεται σωστά στο κινητό πχ δεν έχω ειδοποιήσεις...

Την ώρα που γράφει βίντεο ακούγεται κιόλας ένα κλικ στην αλλαγή φακών σε 3χ...

Καινούργιο και τούτο.. Τι να πω....

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τη "σταθεροποίηση βίντεο" από τις ρυθμίσεις και σαν να μην το κάνει, ή το κάνει λιγότερο. Ας ελπίσουμε να είναι θέμα software και να μην τρέχουμε για αντικατάσταση καμερών..γιατί θα είμαι ο "τυχερός" που μου έχει κάτσει πρόβλημα hardware σε s22u, s23u και s24u back to back.

Στο reddit υπάρχουν πολλά threads και για s23u και για s24u αναφορικά με προβλήματα στον συγκεκριμένο φακό. Θα ξαναπώ αυτό που έλεγα από την αρχή και κάποιοι μίλαγαν για "γκρίνιες". έχοντας δουλέψει τις 3 τελευταίες ναυαρχίδες, οι κάμερές τους υπολείπονται εμφανώς σε αξιοπιστία output από τους άμεσους ανταγωνιστές και δεν εννοώ καν τους Κινέζους, αλλά Apple και Google. Σε αυτά τα επίπεδα τιμής, δεν μπορούμε να λέμε "μην το παίρνεις για την κάμερα". 

Edited by Dark_Lord

παιδιά ερώτηση : δοκίμασα να κάνω ασύρματη φόρτιση το watch gt2 pro απο το s24U ενεργοποίησα την δυνατότητα απο τις ρυθμίσεις του κινητού αλλα με το που το ακουμπούσα μετά απο 2 δευτερα έχανε σύνδεση...το δοκίμασα χωρίς θήκη καθάρισα καλά την πλάτη του ρολογιού συνέχεια το ίδιο πράγμα...

το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος να μου πει αν του δουλεύει?

20 ώρες πριν, redcom7 said:

Amazif GTR4 , το μονο aftermarket που δουλευει αριστα

1 hour ago, supermario said:

παιδιά ερώτηση : δοκίμασα να κάνω ασύρματη φόρτιση το watch gt2 pro απο το s24U ενεργοποίησα την δυνατότητα απο τις ρυθμίσεις του κινητού αλλα με το που το ακουμπούσα μετά απο 2 δευτερα έχανε σύνδεση...το δοκίμασα χωρίς θήκη καθάρισα καλά την πλάτη του ρολογιού συνέχεια το ίδιο πράγμα...

το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος να μου πει αν του δουλεύει?

εχει να κανει με την συμβατοτητα καποιων συσκευων ,δεν ειναι ετσι απλα η αντιστροφη φορτηση

On 17/5/2024 at 6:54 ΜΜ, tsigdi said:

Σορρυ γίνομαι σπαστικός με το συγκεκριμένο αλλά θα με οδηγήσει στην τρελα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η φωτο πριν πατήσω το κουμπί και αφού το πατήσω. Στην μπροστινή κάμερα δεν το κάνει. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Screenshot_20240517_185047_Messenger.jpg

Screenshot_20240517_185057_Messenger.jpg

Δεν χρησιμοποιώ τον Messenger αλλά από αυτό που βλέπω πιθανολογώ ότι έχει ενεργοποιηθεί κάποιο φίλτρο της εφαρμογής που κάνει εξομάλυνσή της φωτογραφίας - από γνωστούς μου γνωρίζω ότι το Messenger έχει διάφορες φιοριτούρες όταν βγάζεις selfies οπότε ίσως παίζει κάτι εκεί να έχει ενεργοποιηθεί..

Edited by Directx

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

On 19/5/2024 at 1:07 ΠΜ, James Bond said:

Αυτή ποιά εφαρμογή είναι?

Sorry τώρα είδα ότι είχες γράψει παλαιότερα ότι είναι το messenger (αν και δεν ξέρω ποιο ακριβώς εννοείς). Γιατί δεν ρωτάς τους δημιουργούς του προγράμματος, γιατί μάλλον είναι μια δυσλειτουργία του με το συγκεκριμένο τηλέφωνο που πιθανώς αν ασχοληθούν θα μπορέσουν να το διορθώσουν (εκτός και αν δεν το κάνει σε άλλους και το έχεις μόνο εσύ).

Για αυτό το ανέβασα εδώ μήπως κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή (το κλασικό messenger του fb είναι) και τυχαίνει να τραβήξει καμία σέλφι το έχει παρατηρήσει. Μου είχε απαντήσει ένα παλικάρι αλλά δεν διευκρίνισε αν ήταν κανονική η σέλφι. 

4 ώρες πριν, Directx said:

Δεν χρησιμοποιώ τον Messenger αλλά από αυτό που βλέπω πιθανολογώ ότι έχει ενεργοποιηθεί κάποιο φίλτρο της εφαρμογής που κάνει εξομάλυνσή της φωτογραφίας - από γνωστούς μου γνωρίζω ότι το Messenger έχει διάφορες φιοριτούρες όταν βγάζεις selfies οπότε ίσως παίζει κάτι εκεί να έχει ενεργοποιηθεί..

Φίλε μου είμαι αρκετά άσχετος για να μην ξέρω να χρησιμοποιώ τα φίλτρα χαχα. Πέραν του αστείου δεν είναι κάποιο φίλτρο δεν εμφανίζει κάτι σχετικό στο κλείστρο ότι υπάρχει κάποιο φίλτρο(φαίνεται και στο πριντ σκριν). Παρόλα αυτά αν κάποιος φίλος σου γνωρίζει κάτι παραπάνω θα σου ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ όπως και να έχει πάντως. 

21 minutes ago, lepe_21 said:

Τελικά τι θα γίνει θα έρθει κανένα update για τις κάμερες έχει να πάρουμε πάνω από μήνα.......

Αυτό που όλοι περιμένουν τα update για τις κάμερες δεν το καταλαβαίνω.

Και ένας άλλος πάλι γράφει κάπου αλλού για το Xiaomi 14 ultra, δεν πρόλαβε να το ξεσφραγισει και κάνει λόγο για το πότε θα πάρει update στις κάμερες. 

Δεχτείτε το έτσι , δεν θα γίνει καλύτερη η κάμερα. Μια χαρά είναι. 

On 19/5/2024 at 11:13 ΠΜ, xalaros said:

Πως μπορούμε να έχουμε διαφορετικό ήχο ειδοποίησης σε κάθε εφαρμογή
===========================================================
Πας Ρυθμίσεις, Ειδοποιήσεις, Σύνθετες ρυθμίσεις κι ενεργοποιείς τέρμα κάτω τη "Διαχείριση κατηγοριών ειδοποιήσεων για κάθε εφαρμογή".
Μετά πας ξανά Ρυθμίσεις, Ειδοποιήσεις, Ειδοποιήσεις εφαρμογής, μπαίνεις στην εφαρμογή που θέλεις και πας κάτω που λέει "Κατηγορίες ειδοποιήσεων". Πατάς στην κατάλληλη επιλογή, πατάς "Ήχος" κι επιλέγεις τον ήχο που θες. 

Ή πατάς παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής που θες, πατάς i, πας "Ειδοποιήσεις", "Κατηγορίες ειδοποιήσεων", πατάς στην κατάλληλη επιλογή, πατάς "Ήχος" κι επιλέγεις τον ήχο που θες.

https://www.youtube.com/watch?v=T3Xq-fkxSvo

Λοιπόν εγω εκανα ακριβως τα βήματα εβαλα τον ήχο που ήθελα στις εφαρμογες αλλα ότι ειδοποίηση και να έρθει ακούγεται το system sound.