Jump to content

jtzimitras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jtzimitras

  1. Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μπορεί να ενημερωθεί ο Chrome και το Android web view. Τι έγινε? Πως θα λυθεί ?
  2. Γερμανικό μόλις ήρθε. Τώρα κατεβαίνει. Εντυπώσεις σύντομα.
  3. Πολύ όμορφο το νέο, ανανεωμένο site, πάντα με επίκαιρα νέα από τον χώρο της τεχνολογίας. Σταθερά μέλος από το 2003 και συνεχίζω όπως συνεχίζετε κι εσείς την προσπάθειά σας.
  4. Αν και κάτοχος της συσκευής εδω και περίπου 2 μηνών μόλις πριν από μερικές ημέρες αποφάσισα να ...ασχοληθώ με το 5G όταν βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη. Ετσι γύρισα απλώς την συσκευή από τις Ρυθμίσεις --> Συνδέσεις στο 5G την έκανα μια επανεκκίνηση και μέτρησα την ταχύτητα η οποία ήταν λίγο κάτω από τα 200 Mpbs. Παρομοίως και στις Σέρρες την ξαναμέτρησα την επόμενη ημέρα και ήταν αρκετά πιο κάτω από τα 200 αν θυμάμαι καλά γύρω στα 160. Εκτοτε το ξαναγύρισα στο 4G γιατί στην πόλη των Σερρών δεν είναι ακόμη πλήρης η κάλυψη σε όλες τις περιοχές και όσες φορές κι αν το είδα ήταν σχεδόν πάντα στο 4G όταν άνοιγα τα δεδομένα, παρόλο που ήταν ρυθμισμένο στο 5G. Προφανώς και δεν είναι αυτή η αναμενόμενη 5G ταχύτητα. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να ανέβει πέρα από το απλό γύρισμα στο 5G ?
  5. Ορισμένες φορές όταν με καλούν και θέλω να απαντήσω, στην οθόνη βγάζει το slide που το σέρνεις δεξιά για να απαντήσεις και άλλες το κόκκινο πλήκτρο αριστερά και το πράσινο δεξιά το οποίο πατάς αντίστοιχα για να απορρίψεις ή να απαντήσεις στην κλήση. Γιατι το κάνει αυτό ?
  6. Κουλό..... Υπάρχουν τόσες ενέργειες που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι διαφορετική ένταση στον ήχο (βίντεο, σύστημα, ήχος κλήσης, ξυπνητήρι)... Οκ θα το συνηθίσω... είπα μήπως κάτι δεν κάνω καλά.... μετά από τόσα χρόνια σε Android καλόμαθα... :lol:
  7. Θέλω να ρωτήσω κάτι μιας και δεν μπορεσα να το βρω. Μπορώ να ορίσω την ένταση στον ήχο σε διαφορετικές ενέργειες π.χ. άλλη ένταση στο κουδούνισμα, άλλη στο ξυπνητήρι, άλλη στα μέσα ή στα βίντεο ? Οριζω την ένταση του ήχου κλήσης στο επίπεδο που θέλω και το ξυπνητήρι μου βγαίνει πολύ δυνατό. Μια μπάρα για την ένταση βρίσκω. Τα καλύπτει όλα ?
  8. Καλησπέρα νεος κατοχος του τηλεφωνου και μετα απο πολλα χρονια σε android μια βοηθεια λιγο.... κουλή.... Εξαφανισα το εικονιδιο των επαφων. Πως το επαναφερω ?
  9. Μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες χρήσης με το Note 10+ περίμενα κάτι καλύτερο από τη μπαταρία. Παρόλο που έχω κλείσει εφαρμογές (κυρίως της Microsoft) που δεν χρησιμοποιώ με μέτρια χρήση βγάζει δυο μέρες. Σε γενικές ρυθμίσεις μέτρια φωτεινότητα, χρόνος απενεργοποίησης οθόνης 15 sec κ.λπ. Δεν ξέρω τι άλλη ρύθμιση να κάνω. Ποιές είναι κατά τη γνώμη σας οι ενεργοβόρες εφαρμογές? Παρατηρώ ότι έχει τσιμπημένη κατανάλωση το Today weather αν και το χρησιμοποιούσα και στο OnePlus 6T (παρεπτιπτόντως η μπαταρία του δεν πιάνεται είναι σε άλλο επίπεδο αφού με την ίδια χρήση για μένα έβγαζε διπλάσιο) και να βάλω άλλη εφαρμογή καιρού. Καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει? * Και κάτι άλλο μιας και ειναι σχετικό με το θέμα μπαταρία-φόρτιση. Εχετε να προτείνετε καλό φορτιστή για ασύρματη φόρτιση ή έστω κάποιο after καλό και αξιόπιστο που να μην την τινάξει τα πέταλα την μπαταρία? Στο επίσημο site της Samsung στα Αξεσουάρ δεν φαίνεται κάποιος φορτιστής μόνο για Note10/+. Ευχαριστώ !
  10. Ναι και εγω το είδα σήμερα το πρωί τυχαία όταν κατα τη διάρκεια της κλήσης κοίταξα το τηλέφωνο για να βαλω ανοιχτή ακρόαση. Πράγματι ψιλοτρόμαξα λίγο, δεν περίμενα να είναι αυτό που αναφέρεις !!
  11. Το VoLTE θυμάμαι μόλις το πρωτοπήρα ότι το απενεργοποίησα. Υπάρχει βελτίωση στην ποιότητα της κλήσης? Διαπίστωσες διαφορά προς το καλύτερο ??
  12. Σε προηγούμενο κινητό μου (Samsung Note 8) κατά την διάρκεια μιας κλήσης, όταν κοιτούσες το κινητό έβγαζε πέρα από τα άλλα στοιχεία και πλήκτρα και την ένδειξη HD+ που αφορούσε την ποιότητα της κλήσης. Σ' αυτό δεν συμβαίνει. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ?
  13. Δεν εχω τετοια επιλογή. Η τελευταία είναι το Glitter. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα και δούλεψε. Ειδοποιήσεις για αναπάντητες δεν βρίσκω. Εχει ειδοποιήσεις με φωτισμό μόνο για τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί.
  14. Καλησπέρα. Κάτοχος απο προχθές ενός Note 10+ μετά από 7 μήνες "απουσίας" από τη Samsung (OnePlus) και με τελευταίο το Note 8. Ηθελα να ρωτήσω το εξής: Παρακολουθώ ενα βίντεο στο YouTube - - που αφορά μια εφαρμογή που ενεργοποιεί το περίγραμμα της μπροστινής κάμερας για ειδοποιήσεις με φωτισμό. Ψάχνω την εφαρμογή (Good Lock) όπως δείχνει το Video αλλά δεν την βρίσκω. Το έχει κάνει κανείς? Κάνω κάτι λάθος ? Edit: Στο τέλος του βιντεο λεει δεν ειναι διαθεσιμη η εφαρμογή σε καποιες χωρες...
  15. jtzimitras

    OnePlus 6T

    Οταν το τηλέφωνο ειναι στην αναμονή και πατάω πάνω στην κενη οθόνη μια φορά μου βγάζει ωρα, ημερομηνία επίπεδο μπαταρίας και τυχόν ειδοποιήσεις που έχω και φυσικά κατω το δακτυλικό αποτύπωμα για να το ξεκλειδώσω. Παρακάμπτεται το επίπεδο αυτό ώστε να πατάω μια φορά το power να βλέπω την οθόνη κλειδώματος και να ξεκλειδώνω ?
  16. Στο Galaxy Aps του κινητού ? Γιατί στα Aps του τηλεφώνου δεν βγάζει τίποτα... π.χ. "My Faces".... κάτι τέτοιο να τα "σηκώσω" και πάλι από εκεί... Edit: Tο βρήκα. Από τα Apps του κινητού υπάρχει ιστορικό με ότι έχει κατέβει στο Gear (εφαρμογές, Faces, παιχνίδια) και μπορεί να ξανακατέβει. Ευχαριστώ πολύ !!
  17. Εχω εδώ και αρκετούς μήνες το S3 Frontier και σχεδόν αμέσως μόλις το αγόρασα, κατέβασα μερικά δωρεάν faces αλλά και 2-3 επι πληρωμή. Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις εξαφανίστηκαν και έμειναν μέσα μόνο τα προεγκατεστημένα. Δεν με πείραξε που χάθηκαν από πλευράς κόστους (στο σύνολο ούτε 10 ευρώ) όσο το ότι δεν μπορώ να τα βρώ και πάλι. Επρεπε να είχα κάνει κάτι σαν back up, ας πούμε, έτσι ώστε να μείνουν αυτά μέσα? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τα βρώ, ΄να αγοράσω άλλα? Και αν χαθούν κι αυτά μετά από λίγο καιρό ? Ευχαριστώ !
  18. To γνωρίζω αυτό το μαγαζί που αναφέρεις, δεν έχω παει όμως ακόμη να ρωτήσω, αν και πιστεύω ότι δεν ασχολείται με σέρβις τέτοιας δυσκολιας στο συγκεκριμένο κινητό. Την Τρίτη το απόγευμα όμως θα περάσω να δω τι γίνεται.
  19. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μένω Σέρρες, οπότε πρέπει να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους να το στείλω και να το δούν και στη συνεχεια να μου το ξαναστείλουν.
  20. Εδω και αρκετό καιρό παρατηρώ ότι η μπαταρία του κινητού αρχίζει να χάνει τη δύναμή της. Το έχω περίπου 2 χρόνια και τον ενάμιση περίπου η χρήση του ήταν πολύ ελαφριά (κυρίως κλήσεις, λίγο σερφάρισμα, σβήσιμο το βράδυ) και το τελευταίο 6μηνο κάπως πιο σκληρή. Στην αργή φόρτιση το έβαλα στις 12 το βράδυ και το πρωί είχε πάει στο 70%. Στη γρήγορη φορτίζει γρήγορα και πάει στο 100%. Προφανώς πάω για μπαταρία. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες που το στέλνω και αν είναι εύκολη η αντικατάστασή της. Το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς ούτε ένα σημάδι και προφανώς έτσι θέλω να το παραλάβω μετά το άνοιγμά του. Ευχαριστώ !
  21. Χθες πέρασα τη νέα έκδοση του λογισμικού και δεν βρίσκω την επιλογή για γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας. Καταργήθηκε η επιλογή αυτή ?? edit: ΟΚ βρέθηκε.
  22. Μετά από πολύ καιρό θέλησα να ξανα-ενεργοποιήσω το δακτυλικό αποτύπωμα στο τηλέφωνο. Ζητάει τον κωδικό ασφαλείας κάθε φορά που σβήνω το τηλέφωνο και το ξαναενεργοποιώ την πρώτη φορά μόνο και μετά ξεκλειδώνει κανονικά με το δακτυλικό αποτύπωμα. Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί ο κωδικός και να μην τον ζητάει καθόλου, εννοώ μόλις ανοίγω το τηλέφωνο και να χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως π.χ. αν για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίσει το αποτύπωμα στις 3 προσπάθειες?
  23. Καλησπέρα, Σήμερα πήρα το συγκεκριμένο κινητό για την γυναίκα μου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ρίχνω στο κινητό από το λαπτοπ με bluetooth ήχο κλήσης σε mp3 και από τον φάκελο "bluetooth" που πάει το αντιγράφο και το κάνω επικόλληση στον φάκελο "ringtones". Ομως όταν πάω στις ρυθμίσεις δεν εμφανιζεται ο συγκεκριμένος ήχος για να τον ορίσω ως ήχο κλήσης. Τί μπορεί να συμβαίνει;
  24. Στο S6 γιατί δεν μου βγάζει μετρητή χαρακτήρων στα μηνύματα; Εχω το αλφάβητο GSM, Να βάλω άλλη εφαρμογή μηνυμάτων;
×
×
  • Create New...