Jump to content

James Bond

Members
  • Δημοσιεύσεις

    656
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    S24 Ultra 1TB

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

James Bond's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

17

Φήμη

  1. Μάλλον εννοείς προσφορά σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (νομίζω στη Θεσσαλονίκη που άνοιξε τώρα και έχει δώρο το ΦΠΑ), καθώς στη σελίδα του Κοτσόβολου οι τιμές του S24 Ultra παραμένουν ίδιες. https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=s24 ultra&storeId=10151 Παρόμοια προσφορά έχει και το Πλαίσιο στα καταστήματα Κηφισιάς κ Μαγούλας.
  2. Αν και νομίζω είχα κάνει όλα τα updates στο Google Play, τώρα που δοκίμασα μου έβγαλε και κάποιο άλλο, ωστόσο η ενημέρωση συστήματος παρέμεινε 1 Φεβρουαρίου 2024. Ας δοκιμάσει κάποιος να δει αν βγάζει και σε εσάς ή αν είχε μείνει κάποιο update από παλιά.
  3. Τέλεια. Γράψε κάτι για όλα τα παραπάνω θέματα αν μπορείς ή θέλεις και πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα το κινητό μας. Από το rank σου στο forum βλέπω ότι είσαι ιδιαίτερα έμπειρος χρήστης. Από έναν τέτοιο χρήστη εγώ θα ήθελα να να μου πει τι μπορώ να κάνω με το κινητό μου και όχι τι δεν μπορώ (ή τέλος πάντων ας μου πει και τι δεν μπορώ αν πρέπει να το βγάλει από μέσα του αλλά ας είναι μία, δύο έστω τρεις φορές, όχι παραπάνω αν γίνεται, χωρίς διάθεση φίμωσης πάντα). Προσωπικά 9/10 βίντεος που βλέπω για το s24 ultra αφορούν τις λειτουργίες του, κρυμμένα features και τρόπους να αυξήσουμε την αποδοτικότητά μας με το κινητό. Στην πράξη αυτό λείπει από τα forums και μειώνεται η κίνηση και όχι ότι γράφουν οι χρήστες πόσα καλά είναι τα κινητά που πήραν. Επειδή, ωστόσο, λίγα πράγματα αλλάζουν σημαντικά από γενιά σε γενιά κινητών, στην πραξη στο 80/100 το επόμενο κινητό μας είναι ακριβώς όπως το προηγούμενο (δεν είναι πάντα κακό αυτό, γι' αυτό πάμε και συνήθως στην ίδια μάρκα για να μην χάσουμε αυτά που μας αρέσουν ήδη και όχι λόγω fanboy-σμού) με το υπόλοιπο 20/100 να είναι ισως η διαφορά στην ταχύτητα και σε κάποιες καινούργιες λειτουργίες ή δυνατότητες που δίνουν πλέον με το σταγονόμετρο οι εταιρείες, καθώς δεν θα έχουν τι να δώσουν στην επόμενη γενιά. Είναι επίσης προφανές και λογικό ότι οι περισσότεροι που θα γράψουν σε ένα forum είναι αυτοί που έχουν κάποιο πρόβλημα και ψάχνουν λύση και όχι αυτοί που δεν έχουν και είναι ευχαριστημένοι. Δεν μιλάμε για αυτή την περίπτωση μέχρι τώρα. Αυτοί οι χρήστες είναι ο λόγος που υπάρχουν τα fora και δεν έχουν σχέση με τους κατά συρροή γκρινιάρηδες που χαλούν τη διάθεση όλων μας όταν είναι εμμονικοί. Προσωπικά μακάρι να ήξερα όλες τις απαντήσεις και να είχα και τον αντίστοιχο χρόνο να μπορούσα να βοηθήσω όσους μπορώ, όπως άλλωστε θα ήθελα να συμβεί και σε εμένα αν είχα ένα πρόβλημα. Εύχομαι και θέλω πραγματικά να είσαι αυτός ο χρήστης που θα βοηθάει.
  4. Αδελφέ μου, το ότι σου απαγορεύεται να μιλήσεις και να γράψεις οτιδήποτε φαίνεται από το γεγονός ότι μόνο στις 2 τελευταίες σελίδες έχεις 6 αναρτήσεις. Πόσες φορές θέλεις να πεις ότι το s24 έχει πρόβλημα για να το βγάλεις από μέσα σου και να μην αισθάνεσαι ότι σε φιμώνουν (το λέω με αγάπη). Ξέρεις τι γίνεται? Κάπου έχουμε βαρεθεί να μπαίνουν τα ίδια και τα ίδια άτομα και να λένε τα ίδια και τα ίδια θέματα (δεν μιλάω για σένα). Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κινητό. Η κάμερα είναι πολύ καλή, η οθόνη τέλεια, τα emails μου έρχονται πριν να εμφανιστούν στον υπολογιστή (αν το πιστεύεις), η μπαταρία κρατάει όλη την ημέρα (με φόρτιση μόνο μέχρι το 80%), είναι ταχύτατο, ο ήχος και στις κλήσεις και στη μουσική πολύ καλός και δυνατός, είναι πανέμορφο. Τι πρέπει να κάνω? Να το γράφω κάθε μέρα?Δεν θα βαρεθείς να το βλέπεις? Εκεί δεν θα πεις ότι είμαι οπαδός? Τώρα φαντάσου ότι γράφω όλα τα παραπάνω, ωστόσο αυτή τη φορά βάζω μπροστά τη λέξη "δεν". Τώρα είμαι εντάξει με το τεχνολογικό φόρουμ? Ενημερώνω καλύτερα ή είμαι εξίσου βαρετός. Αυτό το απλό λέμε. Από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό, το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να βοηθήσω φίλους που έχουν απορίες και προβλήματα που ξέρω τη λύση τους για να διευκολύνω τη ζωή τους. Αν έχεις διάθεση δες τα post μου στο thread. Εγώ αυτό θεωρώ ότι είναι το τεχνολογικό φόρουμ. Να προσφέρω βοήθεια και όχι γκρίνια χωρίς νόημα. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται αυτό, τα έχουμε πει όλα. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί αλλά ούτε και θέλει να φιμώσει ΚΑΝΕΝΑ, απλά β α ρ ι ο μ α σ τ ε την ίδια κουβέντα χωρίς νόημα. Αν μπορείς και θέλεις βοήθησε τον φίλο DImitris_W να βρει λύση με τα e-mails. Εκεί όλοι θα σου πούμε (έστω και από μέσα μας) μπράβο Παρεμπιπτόντως, Δημήτρη μήπως έχεις βάλει κανένα προσωπικό dns -τύπου dns.adguard.com- στη σχετική ρύθμιση των συνδέσεων για να κόβει τις διαφημήσεις και σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα?.
  5. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει από την αρχή η ίδια συζήτηση. Από τις κάποιες εκατοντάδες (δεν έχω ωστόσο επίσημη εικόνα, απλά αίσθηση) s24 ultra που πουλήθηκαν, τα 20 κομμάτια (κάποια σφραγισμένα) που δίνονται στο site που αναφέρεις, δεν θα έλεγα ότι δείχνουν τάση εγκατάλειψης του τηλεφώνου. Εξάλλου το 90% των αγοραστών ακόμα και αν δεν αισθάνονται ενθουσιασμένοι δεν θα το επιστρέψουν ούτε θα το πουλήσουν. Η διαδικασία της πώλησης είναι για πιο απαιτητικούς και ψαγμένους χρήστες που έχουν συνήθως κίνητρο κέρδους, καθώς αν δεν ξέρεις σε τι φάση πας να μπλέξεις μπορεί και να το μετανιώσεις. Άλλωστε και οι τιμές που προσφέρονται αυτό δείχνει. Πιστεύω τα περισσότερα έχουν αγοραστεί με τιμολόγιο, αλλά σε κάθε περίπτωση όπως είπα δεν αντιλαμβάνομαι τάση εγκατάλειψης. Δεν ξέρω τι έγινε με άλλα κινητά, αλλά αυτό που έγινε με το marketing του s24 δεν έχω ακούσει να έχει συμβεί με άλλα. Προσωπικά δεν θα αγόραζα με προπαραγγελία αν δεν είχε γίνει το συγκεκριμένο promotion. Δεν το έχω μετανιώσει και μάλλον αυτό θα συνέβαινε αν δεν το είχα πάρει σε εκείνη τη φάση. Για τους λίγους που τον προηγούμενο μήνα χάλασαν την ωραία συζήτηση που γινόταν στο thread γράφοντας υπερβολές που αποδείχθηκαν τελικώς χωρίς βάση με την δικαιολογία ότι το κάνουν επειδή είναι τεχνολογικό forum και θέλουν να ενημερώσουν τον κόσμο, τα είπα στο προηγούμενο post. Άλλο η ενημέρωση (που έχει και νόημα αν τελικά έχεις γνώση αυτού για το οποίο "ενημερώνεις") και άλλο η εμμονή και το τρολάρισμα. Τέλος πάντων, ήδη τους έχουμε ξεχάσει, να μην σου πω ότι σε λίγους μήνες που πιθανώς θα έχει πέσει η τιμή του κινητού σε επίπεδα που θα είναι ελκυστικά για αυτούς μάλλον θα τους δούμε εδώ. Το διαρκές κράξιμο επειδή ένα προϊόν δεν είναι όπως θα το ήθελε κάποιος, πλέον δεν έχει νόημα. Κακά τα ψέμματα, τα προϊόντα όπως επιλέγουν να τα κυκλοφορήσουν οι εταιρείες είναι αυτά που διαμορφώνουν τις ανάγκες μας και όχι το αντίστροφο. Όσο και να "φώναξε" η κοινότητα (που στην πραγματικότητα είναι το 0,01% των πελατών των εταιρειών - και πολύ λέω) ούτε το ραδιόφωνο επέστρεψε, ούτε η sd card, ούτε το 3,5 jack για να πω μερικά παραδείγματα και οι πωλήσεις παραμένουν υψηλές. Το 90% άλλωστε των χρηστών δεν πρόκειται ούτε benchmarks να τρέξουν, ούτε να δουν με τις ώρες συγκριτικά και know how videos στο youtube για να αξιοποιήσουν και την τελευταία δυνατότητα, ούτε θα τραβήξουν φωτογραφίες βάζοντας δίπλα δίπλα τα κινητά τους με άλλα για να δουν τις διαφορές.
  6. Με τον τρόπο που έγινε η προώθηση των προπαραγγελιών υπάρχει τρελό περιθώριο κερδοσκοπίας.Φαντάσου ότι εμένα το 1tb μου ήρθε τελικά 940 ευρώ. Το κινητό δεν έχει προβλήματα όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι να υπερβάλουν στην αρχή. Το αν είναι καλύτερο πχ το 15 pro max σε κάποια σενάρια φωτογραφίας ή βίντεο δεν σημαίνει ότι το s24 ultra έχει πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ένα κινητό που είναι καλύτερο σε όλα. Υπάρχουν επιλογές και ο καθένας καταλήγει εκεί που βρίσκει ότι καλύπτεται στα περισσότερα από αυτά που ψάχνει. Η μόνη ένσταση που υπήρχε (τον Φεβρουάριο) ήταν με αυτούς που ήθελαν σώνει και καλά να αλλάξουν την άποψη αυτών που ήθελαν να πάρουν το S24 ultra, με το πρόσχημα "γραφουμε για να ξέρουν αυτοί που θέλουν να πάρουν το κινητο". Σεβαστό κατ' αρχήν, αλλά άλλο η ενημέρωση (που κάποιες φορές ήταν από ανθρώπους που δεν είχαν καν το κινητό) και άλλο το μπαίνω μπροστά και κοντράρω όλους όσοι λένε καλά λόγια για το κινητό. Τέλος πάντων, πρακτικά δεν τους θυμάται κανείς πλέον, ούτε άλλωστε ενδιαφέρει ακόμα και εμάς που έχουμε το τηλέφωνο πόσοι τελικά το πήραν και τι άποψη έχουν. Αν μας αρέσει εμάς είναι αρκετό, αν δεν μας αρέσει πάμε για άλλα. Πολλή φασαρία για το τίποτα.
  7. Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι για να δουλέψει θέλει να το κάνεις χειροκίνητα, δηλαδή να πατήσεις ενημέρωση σε κάθε μία εφαρμογή και όχι να πατήσεις ενημέρωση όλων. Αν μπορείς τεσταρέ το και έτσι.
  8. Τι εννοείς Βίρνα, μίλα καθαρά?
  9. Για δες και σε spams γιατί και εγώ δεν το έβρισκα και νομίζω είχε πάει στα spams. Κανονικά έπρεπε σε 7 εργάσιμες να σου απαντήσουν. Για να είσαι σίγουρος κάνε αναζήτηση στα emails σου με αυτή τη φράση "Η Pandas μόλις ολοκλήρωσε την αξιολόγηση της συσκευής σου" που είναι στο e-mail που περιμένεις.
  10. Φαντάζομαι τότε εντελώς άδειο και τυλιγμένο με πάγο 🙂 Πολύ καλό score φαίνεται (αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με benchmarks, ότι βλέπω στο link με τα results που έβαλα στο προηγούμενο post).
  11. Τώρα πως στη σελίδα του Antutu βγάζει score 1834040 και εσύ βγάζεις 2100072 είναι άξιο θαυμασμού. Εκτός και αν είναι photoshop 🙂 Φιλικά πάντα.
  12. Μιλάς για αυτό? Αν ναι, γύρισε το τηλέφωνο ώστε οι φακοί να είναι προς τα κάτω και ξαναδες το. Τώρα η "γραμμή" θα έχει πάει προς τα κάτω. Αν το γυρίσεις κάθετα θα είναι και από τις δύο πλευρές, δεξιά και αριστερά... Είναι αντανάκλαση του φωτός μεταξύ των κατόπτρων. Αν μιλάς για κάτι άλλο βάλτο σε ένα κύκλο για να είναι πιο αντιληπτό.
  13. Πήγαινε στο ημερολόγιο, πάτησε τις τρεις οριζόντιες γραμμές πάνω αριστερά, μετά πάτησε το γρανάζι πάνω δεξιά για να μπεις στις ρυθμίσεις και μετά πας στις ειδοποιήσεις και επιλέγεις τύπος ειδοποίησης και κάνε δοκιμές με την ήπια ή τη μεσαία επιλογή για να δεις πόση ώρα θα χτυπάει.
  14. Αν και η αξιολόγηση των φωτογραφιών ενέχει μια υποκειμενικότητα, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τα εξής : Πρώτον οι φωτογραφίες από το s24 ultra είναι οι μόνες στις οποίες δεν φαίνονται οι ρυθμίσεις της κάμερας με τις οποίες τραβήχθηκε. Δεν ξέρω το μενού από τα άλλα κινητά, αλλά υποψιάζομαι ότι ίσως κάποιες (ή και όλες οι υπόλοιπες) να έχουν τραβηχθεί με συγκεκριμένες ρυθμίσεις (κάτι αντίστοιχο με το μενού επαγγελματική φωτογραφία του κινητού μας) και στο s24 ultra να έχει χρησιμοποιηθεί το auto. Διαφορετικά θα περίμενα να δω τις ρυθμίσεις, ώστε να κρίνω αν η σύγκριση γίνεται με ίσους όρους. Δεύτερον το S24 ultra μοιάζει να έχει μεν τη λεπτομέρεια αλλά να έχει δώσει κάποιο θερμό τόνο μαζί με ένα haze, σαν να έχει φωτομετρήσει λάθος. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα τράβαγε αυτή τη φωτογραφία, χωρίς να προσπαθήσει έστω και στο auto να αλλάξει ελαφρώς τη γωνία για να αποφύγει αυτή τη χρωματική απόκλιση, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται για φωτογραφία που θέλουμε άμεση απόκριση αλλά μάλλον για φωτό επίδειξης που δεν θα χρησιμοποιηθεί στην πράξη για κάτι παραπάνω από αυτό και που έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το χρόνο μας και να κάνουμε 1-2 δοκιμές. Ομολογουμένως τα άλλα κινητά έχουν επώνυμους φακούς αλλά κατά την άποψή μου δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης αυτού του είδους οι φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση με 2-3 ρυθμίσεις στο lightroom (ή ακόμα και στην επεξεργασία του κινητού) μπορεί κανείς να αλλάξει αρκετά την τελική εικόνα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεν η πληροφορία αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από το κινητό ή και το χρήστη οι "σωστές" (πάντα υποκειμενικά) ρυθμίσεις. Για παράδειγμα η αρχική και μια εναλλακτική (με μικρές ρυθμίσεις στο lightroom). Ο καθένας βεβαίως μπορεί να κάνει τις δικές του αλλαγές σύμφωνα με την άποψη που θέλει να δώσει στη συγκεκριμένη φωτό.
  15. Απ' ότι έχω αντιληφθεί πιθανότατα 4-5 άτομα να το έχουν από εδώ (ίσως και κανα δυο ακόμα που να μην το έχουν προσέξει), καθώς φαίνεται ότι είναι αντιληπτό σε κάποια χρώματα με πολύ χαμηλό φωτισμό οθόνης. Δεν φαίνεται να είναι τόσο εκτεταμένο πρόβλημα με δεδομένο ότι το κινητό έχει πουλήσει κάποια εκατομμύρια μέχρι τώρα.Έχε υπόψη σου ότι σε ένα forum θα γράψουν περισσότεροι από τον συνήθη μέσο όρο που έχει ένα πρόβλημα, καθώς όσοι δεν έχουν είτε δεν θα μπουν στον κόπο να γράψουν είτε δεν θα μπουν καθόλου σε ένα τέτοιο forum.
×
×
  • Create New...