Jump to content

tsigdi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

tsigdi's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Μάγκες καλή η πλάκα αλλά έχει χρήσιμες συμβουλές εδώ μέσα. Και δεν είμαι κανένας γνωστής αλλά έχοντας δει αρκετά βίντεο για την μπαταρία περιέχει υλικό το οποίο δεν λένε αρκετοί και όντως δεν περιορίζει τα καλούδια του κινητού.
  2. 'Εχω μιλήσει με το τηλέφωνο στην φόρτιση και δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Κάνε μια δοκιμή να αλλάξεις πρίζα ή και φορτιστή, μου ακούγεται περίεργο.
  3. Αντε τώρα να βγουν οι haters να βρουν πάλι τα λάθη της samsung να μας γεμίσουν το thread με εξυπνάδες. Αν και εγώ θα καθυστερήσω να περάσω την αναβάθμιση του λογισμικού. Κάηκε η μπαταρία με τα κόλπα του ηλίθιου του flossy και πάω smartec για αλλαγή 🤣
  4. Θα το δοκιμασω έτσι και θα επανέλθω. Ευχαριστώ φίλε.
  5. Εννοείται ότι την έχω βάλει 3 τα μεσάνυχτα. Τι να πω μάλλον το σταματάει η ρουτίνα ύπνου που έχω ή ότι έχω ενεργοποίημενο ξυπνητήρι.
  6. Με καμία όμως! Αυτό προσπαθώ να βρω εδώ και καιρό που ρωτάω. Και τα δυο ενεργά και επανεκκίνηση δεν κάνει το ρδέλο😂. Εσένα τι κάνει αδερφέ;
  7. Κάνω και ένα γενικό σχόλιο για να δώσω μία εικόνα. Χθες το φόρτισα πριν κοιμηθώ έπεσα με 93 % και το πρωί είχα 90 %. Από το πρωί όλα ανοιχτά, 5g wifi gps bluetooth μόνιμα ανοιχτά. Φωτεινότητα στο αυτόματο και το βλέπει ο ήλιος(QHD ADAPTIVE SCREEN REFRESH) οπότε ανέβασε αρκετά στο φουλ. Spotify έπαιζε αρκετά οπότε δεν ανέβασε sot αλλά είχε κατανάλωση. Τώρα στις 3 έχω 68 % με 1 ώρα sot αλλά πλασματική όπως περιέγραψα πριν. Σε αντιστοιχία πριν το τρικ του flossy είχα περίπου στο 40-50%. Δεν ξέρω αν όντως έφταιγε αυτό αλλά φαίνεται να έχει αποτέλεσμα. Να δω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι πως θα το πεθάνω για να ξεκινήσω αύριο γεμάτος μπαταρία 😆 Γενικά βλέπω σε μια καθημερινότητα που του αλλάζω τα πρέκια αλλά δεν έχω ακραίο sot να βγάζει τη μέρα άνετα. Τώρα αν του κάνεις συνεχή χρήση στο σπίτι το ΣΚ κυρίως βγάζει άνετα πάνω από 5 ώρες sot.
  8. Ακολουθώντας το κόλπο του φίλου μου του flossy και έχοντας αφήσει την μπαταρία να πεθάνει δύο φορές έχω δει μια μικρή διαφορά να πω την αλήθεια. Τo facebook το γύρισα σε πλήρη αδράνεια (σε σκέτη αδράνεια συνέχιζε να καταπίνει εντυπωσιακά την μπαταρία, αλήθεια δεν ξέρω τι φάση). Χθες σε αδράνεια η εφαρμογή με 5 λεπτά ενεργό στην οθόνη είχε ποσοστό 7,9 % !!!!! Ξαναρωτάω για την αυτόματη βελτιστοποίηση. Το είχα ρωτήσει και παλαιότερα και δεν απάντησε κανείς και ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για την επανάληψη. Έχω ενεργή την αυτόματη επανεκκίνηση και την επανεκκίνηση βάση προγράμματος κάθε Κυριακή. Παρόλα αυτά δεν έχει κάνει αυτόματη επανεκκίνηση. Εφόσον πρέπει να γίνει βάση προγράμματος δεν έπρεπε να την κάνει χρειάζεται δεν χρειάζεται; Γνωρίζει κανείς; Το έχει κάνει σε κανένα άλλο; Η την κάνει απλά όταν χρειαστεί; Μήπως το σταματάει ότι έχω κανένα ξυπνητήρι η ρουτίνα ύπνος ενεργή; Καμία γνώμη; (Θυμάμαι βλέποντας ένα βίντεο του Jimmy του πρόμο ότι αυτός την είχε ενεργοποιημένη και έλεγε από κάτω ότι εχει γίνει η επανεκκίνηση τάδε του μήνα. Εμένα λέει ότι δεν έχει γίνει επανεκκίνηση ποτέ το ρημάδι)
  9. Αυτό ακριβώς, με ένα γρήγορο google για το πως να μπω σε recovery, είδα τύπους που λένε ότι δεν θέλει καλώδιο. Γενικά μου πέτυχε και εμένα με καλώδιο μετά από κάποιες προσπάθειες. Πάντως αυτό με το πότε να αφήσεις το ένα κουμπί η το άλλο και αν θέλει καλώδιο ο καθένας έλεγε άλλα. Γενικά χωρίς να το παίξω χαζός το πέτυχα με την 10η προσπάθεια περίπου. Βέβαια μπορεί και να είμαι αλλά anyway. 😜
  10. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς. Ευχαριστώ αδερφέ.
  11. Υπάρχει κάποια τεκμηρίωση ; Θα το δοκιμάσω όπως και να έχει δεν χάνω τιποτα. Πάντως κάθε φορά στο 20 % το έβαζα πρίζα εγώ.
  12. Στην αρχή και εγώ έτσι νόμιζα, μετά βλέπω έχει ένα ταπεινό 6 % ενώ ήταν ενεργό για 3 λεπτά. Οπότε ρίξε ένα τσεκ σε χρόνους μήπως απλά σου περνάει απαρατήρητο. Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο μου το εμφάνισε μετά από 2 εβδομάδες χρήσης.
  13. το έγραψα και πιο πάνω που με ρώτησε ένας φίλος. Και σε εμένα μία από τα ίδια. Το έβαλα σε αδράνεια (όχι πλήρη) και ψιλοέστρωσε.
  14. Το έψαξα λίγο στο internet και έκανα δύο πράγματα και είδα προς το παρόν μικρή βελτίωση. Πρώτον για κάποιο λόγο είχε ακραίο battery drain το facebook ενώ ήταν απλά στο παρασκήνιο οπότε το έβαλα σε αδράνεια. Δεύτερον έκανα wipe cache(μου έβγαλε την παναγία να μπεί σε recovery mode- ας πει κάποιος αν το δοκίμασε) γιατί έλεγαν αρκετοί ότι μετά από τόσες ρυθμίσεις που σετάραμε στο κινητό θα βοηθήσει. Είδα όντως διαφορά. Ενα bug που παραμένει στο κινητό και είχα ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν απάντησε κανείς. Στην αυτόματη βελτιστοποίηση έχω ενεργοποιήσει την επανεκκίνηση βάση προγράμματος εδώ και 2-3 εβδομάδες και παρόλα αυτά συνεχίζει να μην την κάνει. Μπορεί να μου πει κάποιος αν το παρουσιάζει και σε άλλους είτε γνωρίζει τι το σταματάει από το να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση;
×
×
  • Create New...