Jump to content

Leonid111

Members
  • Δημοσιεύσεις

    884
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Leonid111

  • Ημ. Γέννησης 23/03/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Leonid111's Achievements

  1. Μα το άνοιξε - κλείσε της συσκευής καταναλώνει ενέργεια, οπότε τουλάχιστον 1% είναι από αυτή τη διαδικασία και ακόμα 1% στις δυο μέρες που ήταν κλειστό, μου μοιάζει απολύτως φυσιολογικό. Δοκίμασε με ανοικτή τη συσκευή να κάνεις μία επανεκίνηση, θα δεις οτι θα σου φάει 1 - 2%.
  2. Πραγματικά πολύ ωραία, όπως είπες αν την έφερνε κανά μαγαζί και εδώ θα την έπαιρνα.
  3. Καλησπέρα, ξέρει κανείς η δερματινη θήκη πλάτης για το s24 ultra, υπάρχει κάπου για παραγγελία από Ελλάδα; Η samsung Ελλάδος αν δεν κάνω λάθος δεν την έχει, είναι έτσι;
  4. Καλημέρα, θα το δοκιμάσω βέβαια, αλλά δεν θυμάμαι, το HEVC το παίζει τηλεόραση Full HD (όπως είπα ακόμα δεν έχω 4κ TV) και επίσης το ίδιο για το HDR10+, αν και σε αυτό νομίζω πως δεν....., αλλά αν ξέρεις;
  5. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα εφαρμόσω τις οδηγίες σου και θα επανέλθω. Όσο αφορά τα προηγούμενα που έγραψες, η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λίγο <<μη τα ακούσω τα σχολιανά μου>> , αλλά είπα να πάρω το ρίσκο χα!χα! Ευχαριστώ και πάλι καλή συνέχεια!
  6. Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου όσους γνωρίζουν καλά το <<αντικείμενο>>. Με τις όποιες δυνατόητες έχει η συσκευή μας σε foto & video, για φωτογραφία στο αυτόματο ποιές είναι καλύτερες ρυθμίσεις και στο video επίσης ποιές; Το ρωτώ διότι σε πρόσφατο ταξίδι μου στο εξωτερικό που έβγαλα πολλές φωτογραφίες στο αυτόματο πάντα, το είχα στο 16:9 διότι θέλω να τις βλέπω στην tv με γεμάτη την οθόνη και την ανάλυση την ειχα στα 12mp που γίνονται 9mp τελικά. Το αποτέλεσμα από μικρές οθόνες έως και 17,1 ιντσες του υπολογιστή μου είναι έως και πάρα πάρα πολύ καλό, στην 55αρα όμως οθόνη που εγώ εκεί τις βλέπω με οικογένεοια και φίλους, δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, τουλάχιστον όχι όσο θα περίμενα, χωρίς παράλογες βέβαια απαιτήαεις, δεν είναι dslr η κάμερα του...... Επίσης στο video αν και είχα μαζί μου καλή βιντεοκάμερα και από εκεί << τράβηξα >> τα πάντα, έκανα και ενα μικρό δοκιμαστικό με το κινητό μας, και εκεί πάλι όπου και αν το είδα το βιντεο είτε σε μικρή ή μεγάλη οθόνη κάτι με χάλαγε και στη κίνηση αλλά κυρίως σαν να είχε και μια μικρή παραμόρφωση κυρίως στα πρόσωπα του background παραμόρφωνε έστω και ελάχιστα αλλά σε ορατό βαθμό. Η ρυθμιση για βιντεο που του έχω (για να μπορώ να το βλέπω σε οθόνη 16:9 πάλι με full HD panel, δεν έχω 4Κ ), είναι : - ατόματο FPS ανενεργό - σταθεροποίηση βίντεο ενεργό - σύνθετες επιλογές με Η.264 . Όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει, για να πετύχω με τις παραπάνω συνθήκες ( σε αυτόματο όλα ) ότι γίνεται καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο post.
  7. Φίλε μου εγώ δεν έχω βάλει τίποτα ακόμα στην οθόνη, θα βάλω αργότερα την γνήσια προστασία της sammsung. Δοκίμασα λοιπόν με 4:3 και την μπροστινή κάμερα (selfi ) αλλά και τις πίσω, όλα είναι άψογα δεν μου κάνει αυτό που βλέπεις στο δικό σου.
  8. Καλησπέρα σε όλους, Καλώς σας βρήκα, είμαι νέος κάτοχος του titanium black 1Tb. Τώρα το στήνω και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι σε επικοινωνία - αντιγραφή με το προηγούμενό μου note 10plus. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος και με το s24 ultra όσο απόλυτα ικανοπιημένος ήμουν 4,5 χρόνια με το note.
  9. Δεν εννοώ στο Plaisio για να μην παραπληροφορώ άθελά μου , αλλά σε άλλα καταστήματα.
  10. Ναι ισχύει, αλλά αν τα έχει κάποιος cash το παίρνει γύρω στα 1590€, οπότε μάλλον για κάπου εκεί θα κινηθώ.
  11. Δεν ισχύει η προσφορά του 20% επιστροφής της Eurobank στα : fold z4 , flip z4 και στα προϊόντα της apple. Το γράφει στα ψιλά γράμματα. Πήγα και εγώ να τη πατήσω.
  12. Το έχω τρία χρόνια παρά ένα μήνα. Είναι ακόμα σαν καινούργιο σε όλα του, αλλά και εγώ το έχω προσέξει πάρα πολύ και στη μπαταρία του και στην γενικότερη μεταχείρισή του. Καθημερινά και λόγω δουλειάς ( ασφαλιστικός πράκτορας ) το χρησιμοποιώ πάρα πολύ με σχεδόν συνέχεια όλα ανοικτά, εκτός του NFC, που δε μου χρειάζεται σχεδόν καθόλου και με βγάζει άνετα από τις 7.00 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ με περίσσεμα περίπου 30% μπαταρία. Το s22 ultra το κοίταζα, αλλά δεν μου έδινε τη διαφορά εκείνη που θα με έκανε να πω το αλλάζω τώρα. Η κάμερα οκ είναι καλύτερη και όχι μόνο, αλλά δεν είμαι φανατικός της φωτογραφίας. Εξάλλου στο αυτόματο και το δικό μας είναι ακόμα εξαιρετικό. Η μόνη συσκευή που με κάνει να το σκέφτομαι για αλλαγή είναι το Fold z4 και αυτό λόγου του ότι πράγματι θα μου δώσει την αίσθηση της διαφοροποίησης σαν συσκευή, αλλά και θα με εξυπηρετήσει καλύτερα στη δουλεία μου λόγω μεγαλύτερης εσωτερικής οθόνης και πολλαπλών ταυτόχρονων λειτουργειών. Κολλάω όμως ακόμα να το πάρω απόφαση πρώτον γιατί ακόμα λειτουργεί άψογα και γιατί στη γενικότερη χρήση , όχι μόνο της δουλειάς , με βολεύει αφάνταστα το note 10 plus κάτι που το Fold Z4 δε θα μου το προσφέρει , ειδικά με το πενάκι που είναι έξτρα στη θήκη και όχι ενσωματωμένο. Πάντως είναι το μόνο που με κάνει να σκέφτομαι την αλλαγή και αυτό κυρίως λόγω τεχνοτροπίας που θα με κάνει να << καταλάβω >> την αλλαγή συσκευής και οπτικά άμεσα με τη πρώτη ματιά που λένε, εκτός της λειτουργικότητας όπως είπα παραπάνω.
  13. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το ρολόι του τίτλου, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αγορασμένο με τιμολόγιο από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων τον Οκτώβριο του 2019 Δίνεται με την αρχική του συσκευασία κουτί κτλ.

    280 €

    ΑΘΗΝΑ - GR

×
×
  • Create New...