Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

34 minutes ago, Athkatla said:

Settings-Connections-More connections settings - Nearby device scanning ON

Μπράβο αυτο ήταν σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! Κ έσπαγα το κεφάλι μου 3 μέρες τώρα έψαξα τα πάντα μέχρι κ να κάνω επαναφορα ρυθμίσεων Bluetooth σκεφτηκα. Κ πάλι σ ευχαριστώ... 

καλησπέρα τρώει μπαταρία αυτή η ρύθμιση; είναι άλλο από το Bluetooth scanning και την άδεια nearby devices? 

καλησπέρα τρώει μπαταρία αυτή η ρύθμιση; είναι άλλο από το Bluetooth scanning και την άδεια nearby devices? 

εμένα πάντως και χωρίς την ρύθμιση αυτή τα Galaxy buds 3  μου συνδέονται κανονικά αυτόματα στο s21 fe μου

5 ώρες πριν, ilka71 said:

εμένα πάντως και χωρίς την ρύθμιση αυτή τα Galaxy buds 3  μου συνδέονται κανονικά αυτόματα στο s21 fe μου

Εμένα εάν δε μου έλεγε ο φιλος πιο πανω γι αυτή την ρύθμιση να την κάνω on αυτόματα με τίποτα δε συνδεόταν μόνο χειροκίνητα. Τώρα ανοίγω το καπάκι των ακουστικών κ αυτόματα συνδέονται όπως παλιά. 

4 ώρες πριν, koloko said:

Παιδια πως γίνεται να μου ζητάει μοτιβο οταν θελω να κλεισω την συσκευή? 

Αν το κινητό ειναι κλειδωμένο δεν απενεργοποιείται αν δεν βαλεις το pin, κωδικο, μοτιβο. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

10 ώρες πριν, stamatis3133 said:

Αν το κινητό ειναι κλειδωμένο δεν απενεργοποιείται αν δεν βαλεις το pin, κωδικο, μοτιβο. 

Κλεμμένο  😛

Οχι ενω παλια το εκλεινα και μου ζηταγε το μοτιβο για να απενεργοποιηθει τωρα απλα κλεινει! Και θελω να το ξανακανω να ζηταει το μοτιβο μου πριν απενεργοποιηθει

On 23/10/2024 at 11:27 ΠΜ, DjTony said:

Γειά σας παιδιά. Σήμερα θα παραλάβω το κινητό και εγώ. Η Smartec δεν περνάει μεμβράνη λέει. Ούτε στο S23 Ultra έβαζαν. Τι επιλογές έχουμε; δε θέλω να το αφήσω καθόλου χωρίς προστασία. 

Irepair περνούν. Εγώ έβαλα αρχικά. Μετά παρήγγειλα από Κίνα glass που το κολλάς με uv. Σε όλα μου τα κινητά αυτά βάζω. Τα πιο αυθεντικά και καθαρά. Εννοείται πρέπει να τύψεις σε καλό προϊόν οπότε βλέπεις κριτικές και κάνεις δοκιμές. 

4 ώρες πριν, theoalex50 said:

Irepair περνούν. Εγώ έβαλα αρχικά. Μετά παρήγγειλα από Κίνα glass που το κολλάς με uv. Σε όλα μου τα κινητά αυτά βάζω. Τα πιο αυθεντικά και καθαρά. Εννοείται πρέπει να τύψεις σε καλό προϊόν οπότε βλέπεις κριτικές και κάνεις δοκιμές. 

Μακριά απο iRepair. Μεμβρανη ΧΑΛΙΑ ποιοτητα. το τζάμι τους καλο ΑΛΛΑ δεν πιανει το δακτυλικο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. πηρα και εβαλα spigen ezfit, ποιοτικο γυαλι και το δακτυλικο πιανει ακαριαία.

12 ώρες πριν, DjTony said:

Μακριά απο iRepair. Μεμβρανη ΧΑΛΙΑ ποιοτητα. το τζάμι τους καλο ΑΛΛΑ δεν πιανει το δακτυλικο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. πηρα και εβαλα spigen ezfit, ποιοτικο γυαλι και το δακτυλικο πιανει ακαριαία.

Οι απόψεις βασικά διίστανται το αν είναι καλή η μεμβράνη ή όχι.  Στην εταιρεία έχουμε βάλει πάνω από δέκα συσκευές είχα κ εγώ στο s21 για 2 χρόνια δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα από irepair. Ίσα ίσα που αν δεν κάτσει κ καλά πας κ στην ξανά αλλάζουν. 

23 minutes ago, challenge143 said:

Οι απόψεις βασικά διίστανται το αν είναι καλή η μεμβράνη ή όχι.  Στην εταιρεία έχουμε βάλει πάνω από δέκα συσκευές είχα κ εγώ στο s21 για 2 χρόνια δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα από irepair. Ίσα ίσα που αν δεν κάτσει κ καλά πας κ στην ξανά αλλάζουν. 

Ξέρουμε πόσο τη χρεώνουν και αν έχει anti glare ιδιότητες; 

59 minutes ago, oregon said:

πριν 2 χρονια ειχα βαλει σε ενα s20+ την απλη ,10 ευρω , μια χαρα μπηκε απλα στη τοποθετηση κανει μια γραμμη στη μεση της μεμβρανης , που μου ειχαν πει οτι θα φυγει σε 10 μερες . 2 χρονια μετα , το κινητο το εχει ο πατερας μου ,ελαχιστες γρατζουνιες μικρες εχει μονο , αλλα η γραμμη στη μεση ακομα εκει ειναι . μιλαω για irepair πατρας

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

1 ώρα πριν, xalaros said:

Νέα configs για Gcam...MAZAR X9 for AGC 9.2V13
https://xdaforums.com/t/gcam-for-s24-ultra.4652876/post-89777380

Thanks.

Κάποιες πληροφορίες για τη χρήση/διαχείριση .agc αρχείου; (δε βοήθησε πολύ το xda)

ThaBull

19 ώρες πριν, oregon said:

10 ευρώ χρεώνεται δεν έχει anti glare ιδιότητες κ όσο για την γραμμή στην μέση όταν το περνάνε φεύγει μέχρι την επόμενη μέρα. 

29 minutes ago, challenge143 said:

10 ευρώ χρεώνεται δεν έχει anti glare ιδιότητες κ όσο για την γραμμή στην μέση όταν το περνάνε φεύγει μέχρι την επόμενη μέρα. 

Εμένα δεν εχει φύγει η γραμμή και όταν τους ξαναρώτησα μου είπαν οτι δεν φεύγει.

1 hour ago, boymanos said:

Εμένα δεν εχει φύγει η γραμμή και όταν τους ξαναρώτησα μου είπαν οτι δεν φεύγει.

Εγώ που έβαλα πόσες φορές rinkie μεμβράνη και στο 24 και στο 23 ultra,  η γραμμή στη μέση έφευγε, ίσως όχι την άλλη μέρα αλλά μέσα στη βδομάδα σίγουρα.  Και όχι μόνο την απλή, που έχει δύο μέσα στη συσκευασία,  αλλά μια φορά είχα πάρει αυτή που στα πλάγια κρύβει την οθόνη και ήταν,  η πιο χοντρή, η πιο σφιχτή, γιατί θυμάμαι δεν ξεκολλουσε το ίδιο εύκολα με τις υπόλοιπες,  και στην συσκευασία είχε μόνο μια. 

Βάλτε spigen γυαλί, είναι κορυφή και σαν αίσθηση και το δακτύλικο ακαριαίο σαν να μη φοράει τίποτα. 

Επειδή είχα spigen κ δεν ήμουν από το μπροστινό κόψιμο της σελφις ικανοποιημένος όπως Είχα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό μου έβγαζε θαμπάδα κ νόμιζα ότι έφταιγε η συσκευή κ τελικά ήταν το τζαμακι., πήγα κ πείρα μετά torras tempered glass που ειναι ανώτερη από την spigen 

12 ώρες πριν, challenge143 said:

Επειδή είχα spigen κ δεν ήμουν από το μπροστινό κόψιμο της σελφις ικανοποιημένος όπως Είχα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό μου έβγαζε θαμπάδα κ νόμιζα ότι έφταιγε η συσκευή κ τελικά ήταν το τζαμακι., πήγα κ πείρα μετά torras tempered glass που ειναι ανώτερη από την spigen 

Ποιο κόψιμο; δεν έχει κόψιμο, είναι πάνω από την κάμερα. 

Ναι συγνώμη λάθος διατύπωση. Επειδή δεν έχει μου έκανε μια διάθλαση σε χαμηλό φωτισμό ενώ η torras έχει κόψιμο σαν αυλάκι στην σελφι  κ βγάζει ποιο καθαρές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό διότι δεν παρεβαλετε άλλο τζαμακι είναι καθαρά ο φακός.  Είχα κάνει πολλές δοκιμές σε χαμηλό φωτισμό γι αυτό κ το είχα ανακαλύψει αλλά και ποιοτικά μου φαίνεται η torras καλύτερη να γλιστράει καλύτερα στην κύληση.  Απόψεις και εμπειρίες του καθενός είναι γι αυτό και το αναφέρω.  Όπως έβγαλα και τα πίσω τζαμακια από τους φακούς.  

6 ώρες πριν, challenge143 said:

Ναι συγνώμη λάθος διατύπωση. Επειδή δεν έχει μου έκανε μια διάθλαση σε χαμηλό φωτισμό ενώ η torras έχει κόψιμο σαν αυλάκι στην σελφι  κ βγάζει ποιο καθαρές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό διότι δεν παρεβαλετε άλλο τζαμακι είναι καθαρά ο φακός.  Είχα κάνει πολλές δοκιμές σε χαμηλό φωτισμό γι αυτό κ το είχα ανακαλύψει αλλά και ποιοτικά μου φαίνεται η torras καλύτερη να γλιστράει καλύτερα στην κύληση.  Απόψεις και εμπειρίες του καθενός είναι γι αυτό και το αναφέρω.  Όπως έβγαλα και τα πίσω τζαμακια από τους φακούς.  

Από εσένα είχα διαβάσει για το torras μάλλον, είπα θα το πάρω για αντικατάσταση του spigen, αλλά ακόμα δεν έβαλα παραγγελία. 

Προτιμώ και εγώ κόψιμο στην σελφι. 

Όπως ήταν τα Whidestone dome τα προηγούμενα χρόνια. 

Στο σκρουτζ 41 ευρώ στην αμαζον Γερμανίας 21+ αποστολή? 

Το ίδιο νομίζω βλέπω. 

Λογικά θα επιλέξω αμαζον. 

kountouraN

Μετά το τελευταίο update και την αλλαγή της απάντησης κλήσης μόνο με πάτημα,μερικές φορές μόλις απαντάω το κινητό κολλάει και ενώ έχω απαντήσει δεν ξεκινάει τη κλήση...

Εντωμεταξυ δε μπορώ να βρω πως επιστρέφουμε στον παλιό τρόπο απάντησης 

5 ώρες πριν, kostis2001 said:

Μετά το τελευταίο update και την αλλαγή της απάντησης κλήσης μόνο με πάτημα,μερικές φορές μόλις απαντάω το κινητό κολλάει και ενώ έχω απαντήσει δεν ξεκινάει τη κλήση...

Εντωμεταξυ δε μπορώ να βρω πως επιστρέφουμε στον παλιό τρόπο απάντησης 

τηλεφωνο..ρυθμισεις....απαντηση τερματισμος κλησεων...χειρονομια απαντησης σε κλησεις... σαρωση ή πατημα διαλεγεις τι σου αρεσει...

Edited by zorbas100