theo7ashm Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 34 minutes ago, Athkatla said: Settings-Connections-More connections settings - Nearby device scanning ON Μπράβο αυτο ήταν σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! Κ έσπαγα το κεφάλι μου 3 μέρες τώρα έψαξα τα πάντα μέχρι κ να κάνω επαναφορα ρυθμίσεων Bluetooth σκεφτηκα. Κ πάλι σ ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου καλησπέρα τρώει μπαταρία αυτή η ρύθμιση; είναι άλλο από το Bluetooth scanning και την άδεια nearby devices? καλησπέρα τρώει μπαταρία αυτή η ρύθμιση; είναι άλλο από το Bluetooth scanning και την άδεια nearby devices? εμένα πάντως και χωρίς την ρύθμιση αυτή τα Galaxy buds 3 μου συνδέονται κανονικά αυτόματα στο s21 fe μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, ilka71 said: καλησπέρα τρώει μπαταρία αυτή η ρύθμιση; είναι άλλο από το Bluetooth scanning και την άδεια nearby devices? καλησπέρα τρώει μπαταρία αυτή η ρύθμιση; είναι άλλο από το Bluetooth scanning και την άδεια nearby devices? εμένα πάντως και χωρίς την ρύθμιση αυτή τα Galaxy buds 3 μου συνδέονται κανονικά αυτόματα στο s21 fe μου Εμένα εάν δε μου έλεγε ο φιλος πιο πανω γι αυτή την ρύθμιση να την κάνω on αυτόματα με τίποτα δε συνδεόταν μόνο χειροκίνητα. Τώρα ανοίγω το καπάκι των ακουστικών κ αυτόματα συνδέονται όπως παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Παιδια πως γίνεται να μου ζητάει μοτιβο οταν θελω να κλεισω την συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, koloko said: Παιδια πως γίνεται να μου ζητάει μοτιβο οταν θελω να κλεισω την συσκευή? Αν το κινητό ειναι κλειδωμένο δεν απενεργοποιείται αν δεν βαλεις το pin, κωδικο, μοτιβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, stamatis3133 said: Αν το κινητό ειναι κλειδωμένο δεν απενεργοποιείται αν δεν βαλεις το pin, κωδικο, μοτιβο. Κλεμμένο 😛 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Οχι ενω παλια το εκλεινα και μου ζηταγε το μοτιβο για να απενεργοποιηθει τωρα απλα κλεινει! Και θελω να το ξανακανω να ζηταει το μοτιβο μου πριν απενεργοποιηθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου On 23/10/2024 at 11:27 ΠΜ, DjTony said: Γειά σας παιδιά. Σήμερα θα παραλάβω το κινητό και εγώ. Η Smartec δεν περνάει μεμβράνη λέει. Ούτε στο S23 Ultra έβαζαν. Τι επιλογές έχουμε; δε θέλω να το αφήσω καθόλου χωρίς προστασία. Irepair περνούν. Εγώ έβαλα αρχικά. Μετά παρήγγειλα από Κίνα glass που το κολλάς με uv. Σε όλα μου τα κινητά αυτά βάζω. Τα πιο αυθεντικά και καθαρά. Εννοείται πρέπει να τύψεις σε καλό προϊόν οπότε βλέπεις κριτικές και κάνεις δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, theoalex50 said: Irepair περνούν. Εγώ έβαλα αρχικά. Μετά παρήγγειλα από Κίνα glass που το κολλάς με uv. Σε όλα μου τα κινητά αυτά βάζω. Τα πιο αυθεντικά και καθαρά. Εννοείται πρέπει να τύψεις σε καλό προϊόν οπότε βλέπεις κριτικές και κάνεις δοκιμές. Μακριά απο iRepair. Μεμβρανη ΧΑΛΙΑ ποιοτητα. το τζάμι τους καλο ΑΛΛΑ δεν πιανει το δακτυλικο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. πηρα και εβαλα spigen ezfit, ποιοτικο γυαλι και το δακτυλικο πιανει ακαριαία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, DjTony said: Μακριά απο iRepair. Μεμβρανη ΧΑΛΙΑ ποιοτητα. το τζάμι τους καλο ΑΛΛΑ δεν πιανει το δακτυλικο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. πηρα και εβαλα spigen ezfit, ποιοτικο γυαλι και το δακτυλικο πιανει ακαριαία. Οι απόψεις βασικά διίστανται το αν είναι καλή η μεμβράνη ή όχι. Στην εταιρεία έχουμε βάλει πάνω από δέκα συσκευές είχα κ εγώ στο s21 για 2 χρόνια δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα από irepair. Ίσα ίσα που αν δεν κάτσει κ καλά πας κ στην ξανά αλλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 23 minutes ago, challenge143 said: Οι απόψεις βασικά διίστανται το αν είναι καλή η μεμβράνη ή όχι. Στην εταιρεία έχουμε βάλει πάνω από δέκα συσκευές είχα κ εγώ στο s21 για 2 χρόνια δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα από irepair. Ίσα ίσα που αν δεν κάτσει κ καλά πας κ στην ξανά αλλάζουν. Ξέρουμε πόσο τη χρεώνουν και αν έχει anti glare ιδιότητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 59 minutes ago, oregon said: Ξέρουμε πόσο τη χρεώνουν και αν έχει anti glare ιδιότητες; πριν 2 χρονια ειχα βαλει σε ενα s20+ την απλη ,10 ευρω , μια χαρα μπηκε απλα στη τοποθετηση κανει μια γραμμη στη μεση της μεμβρανης , που μου ειχαν πει οτι θα φυγει σε 10 μερες . 2 χρονια μετα , το κινητο το εχει ο πατερας μου ,ελαχιστες γρατζουνιες μικρες εχει μονο , αλλα η γραμμη στη μεση ακομα εκει ειναι . μιλαω για irepair πατρας 2 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Νέα configs για Gcam...MAZAR X9 for AGC 9.2V13 https://xdaforums.com/t/gcam-for-s24-ultra.4652876/post-89777380 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, xalaros said: Νέα configs για Gcam...MAZAR X9 for AGC 9.2V13 https://xdaforums.com/t/gcam-for-s24-ultra.4652876/post-89777380 Thanks. Κάποιες πληροφορίες για τη χρήση/διαχείριση .agc αρχείου; (δε βοήθησε πολύ το xda) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, oregon said: Ξέρουμε πόσο τη χρεώνουν και αν έχει anti glare ιδιότητες; 10 ευρώ χρεώνεται δεν έχει anti glare ιδιότητες κ όσο για την γραμμή στην μέση όταν το περνάνε φεύγει μέχρι την επόμενη μέρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 29 minutes ago, challenge143 said: 10 ευρώ χρεώνεται δεν έχει anti glare ιδιότητες κ όσο για την γραμμή στην μέση όταν το περνάνε φεύγει μέχρι την επόμενη μέρα. Εμένα δεν εχει φύγει η γραμμή και όταν τους ξαναρώτησα μου είπαν οτι δεν φεύγει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 1 hour ago, boymanos said: Εμένα δεν εχει φύγει η γραμμή και όταν τους ξαναρώτησα μου είπαν οτι δεν φεύγει. Εγώ που έβαλα πόσες φορές rinkie μεμβράνη και στο 24 και στο 23 ultra, η γραμμή στη μέση έφευγε, ίσως όχι την άλλη μέρα αλλά μέσα στη βδομάδα σίγουρα. Και όχι μόνο την απλή, που έχει δύο μέσα στη συσκευασία, αλλά μια φορά είχα πάρει αυτή που στα πλάγια κρύβει την οθόνη και ήταν, η πιο χοντρή, η πιο σφιχτή, γιατί θυμάμαι δεν ξεκολλουσε το ίδιο εύκολα με τις υπόλοιπες, και στην συσκευασία είχε μόνο μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Βάλτε spigen γυαλί, είναι κορυφή και σαν αίσθηση και το δακτύλικο ακαριαίο σαν να μη φοράει τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Επειδή είχα spigen κ δεν ήμουν από το μπροστινό κόψιμο της σελφις ικανοποιημένος όπως Είχα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό μου έβγαζε θαμπάδα κ νόμιζα ότι έφταιγε η συσκευή κ τελικά ήταν το τζαμακι., πήγα κ πείρα μετά torras tempered glass που ειναι ανώτερη από την spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου αναβαθμιση google play 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, challenge143 said: Επειδή είχα spigen κ δεν ήμουν από το μπροστινό κόψιμο της σελφις ικανοποιημένος όπως Είχα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό μου έβγαζε θαμπάδα κ νόμιζα ότι έφταιγε η συσκευή κ τελικά ήταν το τζαμακι., πήγα κ πείρα μετά torras tempered glass που ειναι ανώτερη από την spigen Ποιο κόψιμο; δεν έχει κόψιμο, είναι πάνω από την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Ναι συγνώμη λάθος διατύπωση. Επειδή δεν έχει μου έκανε μια διάθλαση σε χαμηλό φωτισμό ενώ η torras έχει κόψιμο σαν αυλάκι στην σελφι κ βγάζει ποιο καθαρές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό διότι δεν παρεβαλετε άλλο τζαμακι είναι καθαρά ο φακός. Είχα κάνει πολλές δοκιμές σε χαμηλό φωτισμό γι αυτό κ το είχα ανακαλύψει αλλά και ποιοτικά μου φαίνεται η torras καλύτερη να γλιστράει καλύτερα στην κύληση. Απόψεις και εμπειρίες του καθενός είναι γι αυτό και το αναφέρω. Όπως έβγαλα και τα πίσω τζαμακια από τους φακούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, challenge143 said: Ναι συγνώμη λάθος διατύπωση. Επειδή δεν έχει μου έκανε μια διάθλαση σε χαμηλό φωτισμό ενώ η torras έχει κόψιμο σαν αυλάκι στην σελφι κ βγάζει ποιο καθαρές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό διότι δεν παρεβαλετε άλλο τζαμακι είναι καθαρά ο φακός. Είχα κάνει πολλές δοκιμές σε χαμηλό φωτισμό γι αυτό κ το είχα ανακαλύψει αλλά και ποιοτικά μου φαίνεται η torras καλύτερη να γλιστράει καλύτερα στην κύληση. Απόψεις και εμπειρίες του καθενός είναι γι αυτό και το αναφέρω. Όπως έβγαλα και τα πίσω τζαμακια από τους φακούς. Από εσένα είχα διαβάσει για το torras μάλλον, είπα θα το πάρω για αντικατάσταση του spigen, αλλά ακόμα δεν έβαλα παραγγελία. Προτιμώ και εγώ κόψιμο στην σελφι. Όπως ήταν τα Whidestone dome τα προηγούμενα χρόνια. Στο σκρουτζ 41 ευρώ στην αμαζον Γερμανίας 21+ αποστολή? Το ίδιο νομίζω βλέπω. Λογικά θα επιλέξω αμαζον. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Μετά το τελευταίο update και την αλλαγή της απάντησης κλήσης μόνο με πάτημα,μερικές φορές μόλις απαντάω το κινητό κολλάει και ενώ έχω απαντήσει δεν ξεκινάει τη κλήση... Εντωμεταξυ δε μπορώ να βρω πως επιστρέφουμε στον παλιό τρόπο απάντησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) 5 ώρες πριν, kostis2001 said: Μετά το τελευταίο update και την αλλαγή της απάντησης κλήσης μόνο με πάτημα,μερικές φορές μόλις απαντάω το κινητό κολλάει και ενώ έχω απαντήσει δεν ξεκινάει τη κλήση... Εντωμεταξυ δε μπορώ να βρω πως επιστρέφουμε στον παλιό τρόπο απάντησης τηλεφωνο..ρυθμισεις....απαντηση τερματισμος κλησεων...χειρονομια απαντησης σε κλησεις... σαρωση ή πατημα διαλεγεις τι σου αρεσει... Edited 29 Οκτωβρίου by zorbas100 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts