guy_fawkes Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Και εγώ απο google store Αγγλίας το αγόρασα, το πλήρωσα με κάρτα Ελληνική απο εδώ και πληρώνω εδώ και καιρό 100gb χώρο στο google one αλλά vpn δεν έχω! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Από Amazon.de το αγόρασα..το προφίλ πληρωμών είναι κανονικά ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annihilator Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 11 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Οι κλήσεις που χάνεις μήπως είναι από σταθερά forthnet; Αν ναι, με volte είναι λογικό. Δε λειτουργεί σωστά... Όχι. Έχω παρατηρήσει ακόμα και της συζύγου που είναι vodafone να χάνω κλήσεις. Χάνω ακόμα και από Cosmote ενδοεταιρικά. Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 10 ώρες πριν, Nikos_s3 said: Από Amazon.de το αγόρασα..το προφίλ πληρωμών είναι κανονικά ελληνικό. Ούτε είχες αλλάξει πιο παλιά; Γιατί το κρατάει για ένα χρόνο, ανεξάρτητα αν τώρα έχεις επιλεγμένο το Ελληνικό. Τι να πω, είσαι περίπτωση... 😀 Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται και δεν του έχει εμφανιστεί το vpn μπορεί με το τρόπο αυτό. Αν και δε χρειάζεται να μας φακελώνει η Google λίγο πιο πολύ! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Παρέμεινε, μόνο το πρόβλημα με το σταθερό της Forthnet… σήμερα το διαπίστωσα , εμφανίζει το τηλ κατειλημμένο. Αποδεκτό … μπροστά στο χαμό που επικρατούσε πριν … Άρχισαν να εμφανίζονται ανεπίσημα renders με το 8 pro … κ αναφορές για κυκλοφορία τον Ιούνιο … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Παρέμεινε, μόνο το πρόβλημα με το σταθερό της Forthnet… σήμερα το διαπίστωσα , εμφανίζει το τηλ κατειλημμένο. Αποδεκτό … μπροστά στο χαμό που επικρατούσε πριν … Άρχισαν να εμφανίζονται ανεπίσημα renders με το 8 pro … κ αναφορές για κυκλοφορία τον Ιούνιο … Οκτωβρίο θα βγει όπως κάθε χρόνο.Sent from my SM-X800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Αποτι φαίνεται δυστυχώς κρατανε την μπαρα με τις καμερες πισω. Προσωπικα με χαλαει λιγο το design αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Εμένα δε με χαλάει αισθητικά η μπάρα. Ίσα ίσα που δίνει στο κινητό τον δικό του χαρακτήρα.Το κακό με την μπάρα πίσω, επειδή μιλάμε για βαρύ κινητό, είναι ότι δεν έχει σωστό κέντρο βάρους το κινητό.Έχοντας παράλληλα και το S22U, το οποίο στα χαρτιά είναι βαρύτερο, μου έδινε την ακριβώς αντίθετη εντύπωση.Ότι δηλαδή είναι πιο ελαφρύ και πιο βολικό στο χέρι.Sent from my Samsung S23+ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Και το s10 είχε αυτη την μπαρα περιπου. Αλλα ναι γούστα ειναι αυτα, εμενα μου αρεσει πολυ το design του iphone, απλα δε θελω να παρω apple, νιώθω σαν προβατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Καλησπέρα είμαι σε δίλημμα. Google Pixel 7 Pro ή Iphone 14 Pro Max ? Με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο αυτονομία μπαταρίας και η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 14 minutes ago, padodinamos said: Καλησπέρα είμαι σε δίλημμα. Google Pixel 7 Pro ή Iphone 14 Pro Max ? Με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο αυτονομία μπαταρίας και η κάμερα. Αν δεν σε απασχολουν τα περισσότερα χρήματα και δεν σε ενοχλεί το ios , σίγουρα iPhone Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Καλύτερη κάμερα ποιο έχει; Pixel 7 Pro ή Iphone 14 Pro Max; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 1 hour ago, ALIEN_3_ said: Αν δεν σε απασχολουν τα περισσότερα χρήματα και δεν σε ενοχλεί το ios , σίγουρα iPhone Εμένα πάντως το μόνο που με ενοχλεί στην κάμερα είναι η έλλειψη hdr στο 4k 60fps αλλιώς μου αρέσει περισσότερο το αποτέλεσμα του post processing του pixel.. Είχα και 14 pro max. Επίσης από πλευράς μπαταρίας 7μιση ώρες οθόνη σε 22 ώρες standby το θεωρώ εξαιρετικό.. (και ήμουν φουλ σε 5g αλλιως θα έβγαζε σίγουρα ακόμα παραπάνω) Υ. Γ. Με adaptive battery off είναι καλύτερη η αυτονομία και οι θερμοκρασίες της συσκευής.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 2 ώρες πριν, padodinamos said: Καλύτερη κάμερα ποιο έχει; Pixel 7 Pro ή Iphone 14 Pro Max; pixel μακράν! 2 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Να ντουφεκισω να του περάσω δεύτερη sim ως esim ή θα τα παίξει όπως παλιά; Βρήκα ένα καρτοκινητο vodafone που για 9 μήνες δίνει unlimited τα πάντα με 12 ευρώ και είπα να το έχω για ίντερνετ ως δεύτερο. Απλά δε θέλω μετά να έχω μαζικά drop calls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, _NikitaS_ said: Να ντουφεκισω να του περάσω δεύτερη sim ως esim ή θα τα παίξει όπως παλιά; Βρήκα ένα καρτοκινητο vodafone που για 9 μήνες δίνει unlimited τα πάντα με 12 ευρώ και είπα να το έχω για ίντερνετ ως δεύτερο. Απλά δε θέλω μετά να έχω μαζικά drop calls. Άστο καλύτερα.Με δύο κάρτες όλο μπερδέματα είναι. Edited March 19, 2023 by spyridon70 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Υπάρχει κάποιος που το χρησιμοποιει στο αμάξι (ANDROID AUTO); Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Υπάρχει κάποιος που το χρησιμοποιει στο αμάξι (ANDROID AUTO); Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση; Η ασύρματη σύνδεση είναι θέμα αυτοκινήτου και όχι συσκευής αλλά απ' όσο ξέρω τα pixel υποστηρίζονται από τις περισσότερους κατασκευαστές ασύρματα.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 25 minutes ago, Finn said: Η ασύρματη σύνδεση είναι θέμα αυτοκινήτου και όχι συσκευής αλλά απ' όσο ξέρω τα pixel υποστηρίζονται από τις περισσότερους κατασκευαστές ασύρματα. Sent from my iPhone using Tapatalk Έχω εγώ παίζει κανονικά.. Αρκεί να υποστηρίζει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου wireless android auto και carplay 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Στο s22 που έχουμε σπίτι όταν γίνεται μια κλήση,ανεξάρτητα αν έχει κλειστά ή ανοικτά τα δεδομένα, εμφανίζεται το HD στην οθόνη.Σε cosmote pixel 7 που έχουν πάρει το volte εμφανίζεται το HD σήμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 20 minutes ago, spyridon70 said: Στο s22 που έχουμε σπίτι όταν γίνεται μια κλήση,ανεξάρτητα αν έχει κλειστά ή ανοικτά τα δεδομένα, εμφανίζεται το HD στην οθόνη.Σε cosmote pixel 7 που έχουν πάρει το volte εμφανίζεται το HD σήμα; Ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 2 minutes ago, sm4rt said: Ναι Οκ.Ευχαριστω για την απάντηση.Αν δεν φέρει επίσημα η Vodafone το pixel με όλες τις δυνατότητες του, θα αλλάξω σε κοσμοτε τον Νοέμβριο που λήγει το συμβόλαιο μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 (edited) 50 minutes ago, spyridon70 said: Στο s22 που έχουμε σπίτι όταν γίνεται μια κλήση,ανεξάρτητα αν έχει κλειστά ή ανοικτά τα δεδομένα, εμφανίζεται το HD στην οθόνη.Σε cosmote pixel 7 που έχουν πάρει το volte εμφανίζεται το HD σήμα; Ναι κανονικά αν και νομίζω πρέπει να έχεις ανοιχτά τα δεδομένα.( δεν είμαι σίγουρος) Edited March 19, 2023 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 (edited) 37 minutes ago, spyridon70 said: Οκ.Ευχαριστω για την απάντηση.Αν δεν φέρει επίσημα η Vodafone το pixel με όλες τις δυνατότητες του, θα αλλάξω σε κοσμοτε τον Νοέμβριο που λήγει το συμβόλαιο μου Γιατι το shizuku δε σου κάνει? Edited March 19, 2023 by sm4rt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 37 minutes ago, sm4rt said: Γιατι το shizuku δε σου κάνει? Το φοβάμαι.Ειμαι stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts