doganos Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 On 6/11/2022 at 7:56 ΜΜ, Leon_CP3 said: Και μία ακόμη ερώτηση που θα έχει απαντηθεί βέβαια αλλά ένα πρόχειρο ψαχτήρι που έβαλα δε μου βρήκε, το glide υποστηρίζεται στα ελληνικά στο gboard; Γιατί μόνο στα αγγλικά μου το καταφέρνει. Expand Ναι το έχει και στα ελληνικά. On 8/11/2022 at 7:24 ΜΜ, KLEO67 said: Για την πληρωμή με google pay, τις μισές φορές δεν το επιτυγχάνει και ζητάει pin, τις άλλες μισές με την εμφάνιση της κάρτας στην οθόνη του ρολογιού, πληρώνει κανονικά. Ότι θυμάται χαίρεται. Expand Που ζητάει πιν; Στο ρολόι; Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά και ούτε μια φορά είχα θέμα γενικά. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Παιδιά από ότι έχω καταλάβει έως 50€ αγορές η πληρωμή γίνεται κατευθείαν. Για παραπάνω από 50€ σου ζητάει pin στο ρολόι και πρέπει να το ξαναβάλεις στο pos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 On 9/11/2022 at 6:35 ΠΜ, kiots said: Παιδιά από ότι έχω καταλάβει έως 50€ αγορές η πληρωμή γίνεται κατευθείαν. Για παραπάνω από 50€ σου ζητάει pin στο ρολόι και πρέπει να το ξαναβάλεις στο pos Expand Μπα εμένα το πρόβλημα μου το κάνει σε πολύ κάτω των 50 ευρώ. Το watch 5 το απλό έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 (edited) On 8/11/2022 at 7:24 ΜΜ, KLEO67 said: Για την πληρωμή με google pay, τις μισές φορές δεν το επιτυγχάνει και ζητάει pin, τις άλλες μισές με την εμφάνιση της κάρτας στην οθόνη του ρολογιού, πληρώνει κανονικά. Ότι θυμάται χαίρεται. Expand βρέθηκε και δεύτερος που τυχαίνει αυτό με το pin, τώρα πια δε νιώθω μοναξιά 🤣 έχεις κάνει update το wallet στο ρολόι, έχω μία εντύπωση ότι έχει φτιάξει, έχω δει ότι έβγαλαν 2 updates από τότε άνοιξα τίκετ στη google payments για αυτό το ζήτημα. παρεμπιπτόντως το support της google payments είναι για τα μπάζα On 9/11/2022 at 6:35 ΠΜ, kiots said: Παιδιά από ότι έχω καταλάβει έως 50€ αγορές η πληρωμή γίνεται κατευθείαν. Για παραπάνω από 50€ σου ζητάει pin στο ρολόι και πρέπει να το ξαναβάλεις στο pos Expand δεν ισχύει αυτό, το pin του ρολογιού είναι για να ξεκλειδώνει το ρολόι. το pin της κάρτας το έχεις δώσει όταν την πέρναγες στο wallet και δε ζητιέται ποτέ ξανά Edited November 9, 2022 by papdoux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 On 9/11/2022 at 10:32 ΠΜ, papdoux said: βρέθηκε και δεύτερος που τυχαίνει αυτό με το pin, τώρα πια δε νιώθω μοναξιά 🤣 έχεις κάνει update το wallet στο ρολόι, έχω μία εντύπωση ότι έχει φτιάξει, έχω δει ότι έβγαλαν 2 updates από τότε άνοιξα τίκετ στη google payments για αυτό το ζήτημα. παρεμπιπτόντως το support της google payments είναι για τα μπάζα Expand Σήμερα έκανα το τελευταίο update, για να δούμε. Φοβάμαι να κυκλοφορήσω χωρίς το κινητό αν είναι να κάνω πληρωμή. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις και για την απόσταση σύνδεσης Bluetooth με το κινητό, νοσταλγώ το Apple Watch, πιστεύω όμως ότι θα φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 On 9/11/2022 at 10:36 ΠΜ, KLEO67 said: Σήμερα έκανα το τελευταίο update, για να δούμε. Φοβάμαι να κυκλοφορήσω χωρίς το κινητό αν είναι να κάνω πληρωμή. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις και για την απόσταση σύνδεσης Bluetooth με το κινητό, νοσταλγώ το Apple Watch, πιστεύω όμως ότι θα φτιάξει. Expand με το θέμα του pin έχεις δίκιο, είναι εκνευριστικό αλλά νομίζω το έφτιαξαν αν και δεν είμαι σίγουρος επειδή τώρα τελευταία κάνω λιγότερες αγορές με το ρολόι αλλά έχω δει ότι δε μου ζητάει pin. Πιο παλιά που έκανα σχεδόν καθημερινά, σχεδόν πάντα έτρωγε άκυρο και ζήταγε pin. Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το NFC αργεί και πρέπει να έχεις κοντά στο pos το ρολόι για κάμποσα δευτερόλεπτα μέχρι να πιάσει. Ειδικά σε κάτι viva pos έχω φάει άκυρο επειδή δεν έρχεται σε επαφή με το nfc του pos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 On 9/11/2022 at 11:00 ΠΜ, papdoux said: με το θέμα του pin έχεις δίκιο, είναι εκνευριστικό αλλά νομίζω το έφτιαξαν αν και δεν είμαι σίγουρος επειδή τώρα τελευταία κάνω λιγότερες αγορές με το ρολόι αλλά έχω δει ότι δε μου ζητάει pin. Πιο παλιά που έκανα σχεδόν καθημερινά, σχεδόν πάντα έτρωγε άκυρο και ζήταγε pin. Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το NFC αργεί και πρέπει να έχεις κοντά στο pos το ρολόι για κάμποσα δευτερόλεπτα μέχρι να πιάσει. Ειδικά σε κάτι viva pos έχω φάει άκυρο επειδή δεν έρχεται σε επαφή με το nfc του pos Expand Ισχύει, σε κάποιες συναλλαγές το κάνει και αυτό. Χάνει τη συναλλαγή χωρίς να ζητάει pin. Πρέπει να το φέρω στην αρχική οθόνη, να ξαναμπώ στην εφαρμογή και τελικά να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Αν έχεις το wi fì του ρολογιού κλειστό, οι εφαρμογές του ενημερώνονται αυτόματα από το κινητό ή πρέπει να ανοίξεις το wi fi του ρολογιού για να κάνουν ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 On 9/11/2022 at 12:55 ΜΜ, kiots said: Καλησπέρα παιδιά. Αν έχεις το wi fì του ρολογιού κλειστό, οι εφαρμογές του ενημερώνονται αυτόματα από το κινητό ή πρέπει να ανοίξεις το wi fi του ρολογιού για να κάνουν ενημερώσεις;Αν έχεις κλειστό το wifi του ρολογιού, θα τις περάσει μέσω Bluetooth (κάνει ώρα), αρκεί να έχεις το κινητό συνδεδεμένο στο δίκτυο. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Οκ ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Μια ερώτηση παρακαλώ. Ενώ οι κλήσεις στο ρολόι έρχονται κανονικά τα μηνύματα δεν έρχονται οι ιδοποιησεις ούτε , στα ,, messenger, mail κλπ , ενώ τα έχω ενεργοποιήσει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 εγω έβαλα το ρολόι με διπλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού να ανοίγει το Gpay και δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Όταν πληρώνω δηλαδη το Gpay είναι ενεργο στην οθόνη, 1 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 On 16/11/2022 at 11:29 ΠΜ, MIB said: εγω έβαλα το ρολόι με διπλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού να ανοίγει το Gpay και δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Όταν πληρώνω δηλαδη το Gpay είναι ενεργο στην οθόνη, Expand Και εγώ έτσι το κάνω, αλλά έχω και την κίνηση στο χέρι που ανοίγει όποια εφαρμογή θέλεις. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Καλημέρα παιδιά. Αν έχεις κλειστή την τοποθεσία έχει καθόλου διαφορά σε μπαταρία ή την χρησιμοποιεί μόνο για ασκήσεις και δεν παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 On 18/11/2022 at 7:31 ΠΜ, kiots said: Καλημέρα παιδιά. Αν έχεις κλειστή την τοποθεσία έχει καθόλου διαφορά σε μπαταρία ή την χρησιμοποιεί μόνο για ασκήσεις και δεν παίζει ρόλο; Expand Εχω την εντυπωση οτι δεν παιζει μεγαλο ρολο. Προσωπικα εχω ανοιχτα παντα WiFi και τοποθεσια και δεν βλεπω διαφορα απο οταν τα εχω κλειστα. Προφανως τα χρησιμοποιει μονο οταν τα χρειαζετε οποτε και δεν κανουν διαφορα στην καταναλωση. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Το watch 4 παίζει μόνο με τηλέφωνα και όχι με τα 5g tablet της εταιρίας. Τσεκαρετε αν συμβαίνει το ίδιο και με το 5αρι μην τρέχετε άδικα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 On 18/11/2022 at 4:37 ΜΜ, cmvr said: Το watch 4 παίζει μόνο με τηλέφωνα και όχι με τα 5g tablet της εταιρίας. Τσεκαρετε αν συμβαίνει το ίδιο και με το 5αρι μην τρέχετε άδικα. Expand Παιδια να ρωτήσω κατι το ρολοι υποστηρίζει δικτιο κινητής ; watch 5 pro Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 On 19/11/2022 at 5:28 ΠΜ, nikosz75013 said: Παιδια να ρωτήσω κατι το ρολοι υποστηρίζει δικτιο κινητής ; watch 5 pro Expand ναι, το 5 pro lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 (edited) On 19/11/2022 at 8:37 ΠΜ, papdoux said: ναι, το 5 pro lte Expand Το γράφει καππθ στο κουτι του; πηρα απο κατάστημα και εχει wifi bt αλλα δεν ξερω αν λεει κάπου lte ! άκυρο ειδα στο πλαισιο οτι έκδοση lte αν το ήξερα θα επερνα αυτο πφ Edited November 20, 2022 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 On 28/8/2022 at 9:19 ΠΜ, RUSH said: Λογικά θα λειτουργεί και με φορητότητα. Στη δική μου περίπτωση ήμουν cosmote με φυσική SIM και ενεργοποίησα την multisim υπηρεσία με 2 επιπλέον eSIM (μια για το ρολόι και μια για ένα κινητό). Για δες και εδώ αν αναφέρει κάτι παραπάνω. https://www.germanos.gr/multisim/ Expand Εχω δύο sim για τον ιδιο αριθμο. Επειδη τα τηλεφωνα που εχω δεν δεχονται e-sim, θα μπορω να εχω τον ιδιο αριθμο σε 2 sim και μια e-sim για το ρολοι; Απο τον οδηγο που παρατηθεται καταλαβαινω οτι η sim με το ιδιο νουμερο μπορει να ειναι ενεργοποιημενη ταυτοχρονα σε οσες συσκευες ειναι εγκατεστημενη. Ισχυει αυτο; Παλιοτερα μπορουσε να λειτουργει μονο σε μια συσκευη. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Δεν ξέρω αν έχει διαφορά το ότι έχεις 2 SIM. Θεωρώ ότι αν ζητήσεις ενεργοποίηση multisim υπηρεσίας και την έκδοση μιας eSIM για το ρολόι θα μπορεί να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 (edited) On 20/11/2022 at 6:44 ΠΜ, nikosz75013 said: Το γράφει καππθ στο κουτι του; πηρα απο κατάστημα και εχει wifi bt αλλα δεν ξερω αν λεει κάπου lte ! άκυρο ειδα στο πλαισιο οτι έκδοση lte αν το ήξερα θα επερνα αυτο πφ Expand Δηλαδή παιδιά αυτό που δίνουν (Watch 5 Pro) σε Black Friday δεεεεννννν έχει LTE? Edited November 20, 2022 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 (edited) On 20/11/2022 at 7:21 ΜΜ, alex61 said: Δηλαδή παιδιά αυτό που δίνουν (Watch 5 Pro) σε Black Friday δεεεεννννν έχει LTE? Expand Όχι, είναι το Bluetooth... Το άλλο στα 520... Ας δούμε και την Παρασκευή και βλέπουμε! Edited November 21, 2022 by Panos1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Αν δούλευε με τα τάμπλετ της εταιρίας θα ήταν φανταστικά. Αλλά μετά κατηγορούμε την apple αλλά η samsung χειρότερη έχει γίνει σε κάποια πράγματα .... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Βγηκε νεα ενημέρωση λογισμικόυ! 1 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts