johnybe Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 Από τις 15 Μαΐου το τελευταίο update και διαβάζω στο εξωτερικό συνέχεια για ενημερώσεις. Τι παίζει, ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardnaxela Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 Έχει έρθει σε κάποιους από εσάς ή Gemini ai στο smartwatch σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 1 ώρα πριν, ardnaxela said: Έχει έρθει σε κάποιους από εσάς ή Gemini ai στο smartwatch σας; Σε εμένα στο (ετοιμοθάνατο) 5 pro, αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 Και σε εμένα στο έτοιμοθάνατο 5 44mm που το είχα κλειστό για 2 μήνες περίπου. Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardnaxela Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Εμένα μου λέει αυτό... Το κινητό μου είναι Samsung Galaxy S23 Ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Πήγες από την εφαρμογή wearable της samsung για το ρολόι ενημέρωση λογισμικού και σου έβγαλε αυτό; Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardnaxela Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Ναι στην αρχή, μετά έκανα αρκετές επανεκινήσεις στο smartwatch και έφτιαξε τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Update OneUi 8 Security patch 1 October 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts