Jump to content

Samsung Galaxy Watch5 / Watch5 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, aimilios said:

Τι στο καλό; Εμένα όλα καλά με το ρολόι και την αναβάθμιση. Μια χαρά η σύνδεση. Το watchface δείχνει όλα τα στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου καρδιακού ρυθμού) που έδειχνε και πριν. Αλλαγή watchface απροβλημάτιστη. Ξεκλείδωμα με PIN μια χαρά. Μπαταρία νωρίς ακόμα, αλλά επανέρχομαι.

Το ιδιο και εμενα. Μη σας πω οτι τρεχει πιο γρηγορα απο πριν....

Σημερα ολα καλα μετα απο 3-4 φορες restart του ρολογιου.

ειδα τα βιντεο με τις καινουργιες δυνατοτητες αλλα ουτε τα μισα απο αυτα δεν χρησιμοποιώ 

Εγώ πάλι δεν βλέπω να γίνεται αναβάθμιση.... Μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερο λογισμικό 

Δεν το δίνει σε όλους μαζί?

Μήπως φταίει που το τηλέφωνο έχει CSC THL...?

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και το ρολόι λειτουργεί κανονικά. 

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε δραστηριότητα (περπάτημα), ενώ για τη διάρκεια της μπαταρίας θα το τσεκάρω στις επόμενες φορτίσεις.

Edited by green dragon

Πάντως μια εβδομάδα που το εχω τώρα είναι αριστο δεν εχω κάποιο θέμα σε κατι  μέχρι στιγμής

Επίσης κατεβάζω τώρα το update 

On 6/12/2024 at 6:04 ΠΜ, redcom7 said:

Εγώ πάλι δεν βλέπω να γίνεται αναβάθμιση.... Μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερο λογισμικό 

Δεν το δίνει σε όλους μαζί?

Μήπως φταίει που το τηλέφωνο έχει CSC THL...?

αν το ρολόι σου είναι το SM-R925F (pro με esim)τότε δεν έχει βγει ενημέρωση ακόμα

6 ώρες πριν, papdoux said:

αν το ρολόι σου είναι το SM-R925F (pro με esim)τότε δεν έχει βγει ενημέρωση ακόμα

Ναι φίλε αυτό είναι.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Εμένα πάντως από εκεί που μου κράταγε 3 μέρες με aod ανοιχτό και όλα απροβλημάτιστα, από τότε που έκανα την ενημέρωση κρατάει μια μέρα μόνο, το aod κολλάει και το ρολόι γενικά δεν είναι smooth όπως πριν.Ακομα και τα watchface οταν ανάβουν επειδή έρχεται μια ειδοποίηση, μετα μένει ανοιχτό και δεν πέφτει σε κατάσταση aod παρα μονο αν το κάνω manual!!! Εχω κάνει 3 restart και clear cashe στην εφαρμογή.Πότε θα στρώσει πια?

Edited by aeroporos

24 minutes ago, aeroporos said:

Εμένα πάντως από εκεί που μου κράταγε 3 μέρες με aod ανοιχτό και όλα απροβλημάτιστα, από τότε που έκανα την ενημέρωση κρατάει μια μέρα μόνο, το aod κολλάει και το ρολόι γενικά δεν είναι smooth όπως πριν.Ακομα και τα watchface οταν ανάβουν επειδή έρχεται μια ειδοποίηση, μετα μένει ανοιχτό και δεν πέφτει σε κατάσταση aod παρα μονο αν το κάνω manual!!! Εχω κάνει 3 restart και clear cashe στην εφαρμογή.Πότε θα στρώσει πια?

Έχεις κανει αυτή την διαδικασία και το πρόβλημα παραμένει? 

https://www.youtube.com/watch?v=InXHItT3zQM

13 minutes ago, tollisth said:

Έχεις κανει αυτή την διαδικασία και το πρόβλημα παραμένει? 

https://www.youtube.com/watch?v=InXHItT3zQM

Όχι όχι αυτό δεν το έχω κάνει.Αυτο δεν είναι hard reset έτσι?

1 hour ago, aeroporos said:

Όχι όχι αυτό δεν το έχω κάνει.Αυτο δεν είναι hard reset έτσι?

Όχι Wipe Cache είναι και εμένα μετα το update μου έδωσε την εντύπωση ότι η μπαταρία έπεφτε ποιο γρηγορά το εκανα και έστρωσε

Αν έχεις θέματα μετα από μεγάλο update να το κανείς

Δες προσεκτικά το βίντεο και να το κανείς δεν είναι κατι    

5 ώρες πριν, tollisth said:

Όχι Wipe Cache είναι και εμένα μετα το update μου έδωσε την εντύπωση ότι η μπαταρία έπεφτε ποιο γρηγορά το εκανα και έστρωσε

Αν έχεις θέματα μετα από μεγάλο update να το κανείς

Δες προσεκτικά το βίντεο και να το κανείς δεν είναι κατι    

Ευχαριστώ πολύ.Ναι το έκανα.Και περιμένω αποτελέσματα να δω αν έστρωσε. Αν δεν στρώσει ούτε με αυτό μετά πάω για factory reset?

17 ώρες πριν, aeroporos said:

Ευχαριστώ πολύ.Ναι το έκανα.Και περιμένω αποτελέσματα να δω αν έστρωσε. Αν δεν στρώσει ούτε με αυτό μετά πάω για factory reset?

Δες το πως θα πάει και βλέπουμε 

On 14/12/2024 at 4:00 ΜΜ, tollisth said:

Δες το πως θα πάει και βλέπουμε 

Φοβερή κίνηση το wipe cashe.Η μπαταρία επανήλθε στις 3 μέρες με aod ανοιχτό. Ευχαριστω πολύ παιδιά . Το μόνο πρόβλημα που δυστυχώς παραμένει, είναι πως όταν είναι το aod ανοιχτό και δέχεσαι μια ειδοποίηση και ανάβει η οθόνη, μετά δεν επανέρχεται σε sleep mode αλλά παραμένει η οθόνη ανοιχτή στο maximum. Αν πατήσεις εσύ το κουμπί, μετά από 15 δευτερόλεπτα μπαίνει σε sleep mode το watchface. Σήμερα λόγω αυτού του γεγονότος δεν το πρόσεξα να πατάω το κουμπί και η οθόνη έμενε στην ουσία ανοιχτή και μου κατάπιε τη μπαταρία σε λιγότερο από μέρα.Αυτο μου το κάνει μετά το update.Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε watchface.

Edited by aeroporos

βγήκε η ενημέρωση και για το 5 pro lte.

έφαγα μία φρίκη όταν τελείωσε η ενημέρωση όπου δε δεχόταν το πιν

ευτυχώς μπόρεσα να κάνω reboot και δέχεται το pin τώρα.

Μια χαρά όλα εδώ σε LTE...

Απλώς μετά έκανα κατευθείαν wipe cache και όλα λειτουργούν μια χαρά

Δυστυχώς εμένα το πρόβλημα με το aod παραμένει και μετά το wipe cache.Εκανα και επαναφορά ρολογιού και το έστησα από την αρχή αλλά το πρόβλημα παραμένει.Καλα να πάθω που έκανα την αναβάθμιση ενώ όλα λειτουργούσαν τέλεια μέχρι τότε😡😡😡 

On 5/12/2024 at 11:09 ΠΜ, aimilios said:

Τι στο καλό; Εμένα όλα καλά με το ρολόι και την αναβάθμιση. Μια χαρά η σύνδεση. Το watchface δείχνει όλα τα στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου καρδιακού ρυθμού) που έδειχνε και πριν. Αλλαγή watchface απροβλημάτιστη. Ξεκλείδωμα με PIN μια χαρά. Μπαταρία νωρίς ακόμα, αλλά επανέρχομαι.

Εγώ στο watch 5 pro είμαι στο wear os 3.5 και one ui 4.5 είναι φυσιολογικό?

• 6 months later...

Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό εδώ μέσα. Το κεντρικό κουμπί φαίνεται να πιέζεται συνεχώς και δεν αφήνει το ρολόι να ηρεμήσει samsung galaxy watch 5 , δυστυχώς δεν υπάρχει και η επιλογή κανένα είναι ή βοηθός ή bixby ή μενού απενεργοποίησης. Έχω κάνει factory reset προσπαθώ να κάνω και από το κρυφό μενού αλλά το κεντρικό κουμπί δεν με αφήνει να φτάσω στο recovery. Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία φαντάζομαι το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τη σειρά 4,6,7 υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play

• 1 month later...

Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά 4 μήνες μετά την λήξη της εγγύησης, μετά από ένα πλύσιμο στη βρύση, το ρολόι έσβησε και δεν άνοιγε παρά τις επίμονες προσπάθειες. Τελικά όταν ενεργοποιήθηκε και πάλι (δεν κατάλαβα πως), είχα χάσει το κάτω (back) κουμπί.

Η συνέχεια αναμενόμενη: Samsung Service (Smartec), έλεγχος, οξείδωση λόγω φθαρμένων από το χρόνο μονώσεων και κόστος επισκευής κοντά στην αγορά. Οπότε αν επιστραφεί λειτουργικό όπως ήταν (έστω και με το ένα κουμπί - ευτυχώς εμένα δουλεύει, προς το παρόν, το πάνω) όσο αντέξει και μετά αντίο...

Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μετά από σχεδόν ένα μήνα και άφθονα restart, reboot, οθόνη να βγάζει γραμμές, να αναβοσβήνει, να γίνεται άσπρη και το power button μόνιμα κολλημένο ένα πρωί μετά από πολλές φορτίσεις αποφάσισε να δουλέψει και να μπει επιτέλους στο recovery ώστε να γίνει wipe cache και hard reser από το κρυφό μενού, έχουμε καμία βδομάδα όπου όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το power button που δουλεύει μόνο με πατημένα και τα δύο κουμπιά για rebooting και ίσως κρυφό μενού δεν το έχω δοκιμάσει ξανά ούτε πρόκειται αν δεν ξανά κολλήσει. Η μαμά samsung στη Λάρισα καθώς είμαι από Τρίκαλα μου ζήτησε 90€ για αντικατάσταση κουμπιού, μπαταρίας και καπάκι μπαταρίας οπότε παίρνεις καινούργιο. Ίσως αν ξανά κολλήσει το πάω σε ένα τοπικό κατάστημα για αλλαγές κουμπιού μπαταρίας μέχρι τότε ας δουλέψει έτσι γιατί δεν θέλω να το ανοίξω καθώς φοβάμαι για την αδιαβροχοποίηση μετά την αντικατάσταση. Το ρολόι στα δύο περίπου χρόνια που το έχω του έχω κάνει σκληρή χρήση χωρίς να βγάζω ούτε στο μπάνιο στο σπίτι ούτε στη θάλασσα φυσικά με την ανάλογη περιποίηση μετά. Το επόμενο θα το φροντίσω περισσότερο καθώς βλέπω ότι η αντοχή τους στα δύσκολα δεν διαρκεί παραπάνω από δύο με τρία χρόνια αυτά από μένα. 

Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play