Jump to content

MixailDelta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MixailDelta

  1. Πήγαινε στις λειτουργίες μετά λειτουργίες και ρουτίνες πήγαινε στον ύπνο και όρισε τις ώρες που θέλεις εσύ να μπαίνει σε λειτουργία ύπνου έτσι μπαίνει και σε μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.
  2. Δυστυχώς η εμπειρία με τη θήκη της Spigen είναι τραγική, το σκληρό πλαστικό της θήκης σε συνδυασμό με την ευαισθησία του ρολογιού έχουν προσθέσει επιπλέον 4 σημάδια στα σημεία που αγκαλιάζει περιμετρικά την οθόνη, πήγα για καλό και τα έκανα χειρότερα οπότε το γράφω για να αποφύγει και κάποιος άλλος άλλη τις συνέπειες, η ζημιά έγινε με χρήση περίπου στους 2 μήνες και φαίνεται αρκετά στο μπλε χρώμα του Samsung galaxy 5 44mm, συμφωνώ με όσους λέτε χαρείτε τα όπως τα δίνει η εταιρεία, ναι ρε παιδιά μαζί σας όταν όμως η εταιρεία δίνει στρατιωτικές προδιαγραφές MIL-STD-810H όχι μόνο δεν είναι για αντοχή αλλά ούτε καν για καθημερινή χρήση, αυτή είναι και η μοναδική μου διαφωνία με τη Samsung μην γράφεις προδιαγραφές καθόλου, βέβαια να μην ξεχάσω και το αστεράκι στην περιγραφή compliant* *does not guarantee ruggedness or use in extreme conditions Οπότε από εδώ και πέρα θα του πιω το αίμα και το καλοκαίρι θάλασσα ε μα...
  3. Έχεις την δερμάτινη σε πράσινο; Αυτήν ψάχνω έχω τη μαύρη.
  4. Ούτε και εγώ έχω καταλάβει αν είναι δέρμα ή δερματίνη ή μίξη, θεωρώ κατά την ταπεινή μου άποψη ότι έχει το πιο ωραίο πιάσιμο, είναι ενισχυμένη με πολύ καλή προστασία σε πτώσεις, δεν δίνει όγκο, μαζί με την πράσινη σιλικόνη της Samsung (ενοχλεί λίγο που κολλάει στην τσέπη) μου αρέσουν και τις χρησιμοποιώ περισσότερο απο την Spigen rugged armour, πάντα κατά την προσωπική και ταπεινή μου άποψη.
  5. Και εγώ Spigen ez fit θα πρότεινα για τζαμάκι. Θήκη η καλύτερη για μένα είναι η δερμάτινη της Samsung γενικά οι θήκες της Samsung είναι σε άλλο level αλλά ακριβές. Και οι θήκες της Spigen είναι οκ όπως η rugged armour για μέγιστη προστασία.
  6. Προφανώς και η χρήση διαφέρει από δουλειά σε δουλειά φαντάζομαι, έρχομαι σε επαφή με μεταλλικά ράφια σε λιγότερο από μήνα το ρολόι έχει γδαρθεί πολύ άσχημα, για δουλειά γραφείου προφανώς ίσως να είναι μια χαρά, πάντως το πιο άσχημο χτύπημα το έκανα σε επαφή με τοίχο και πλακάκι, έχω αναφέρει και πιο πάνω αντίστοιχη εμπειρία με Ticwatch που το κοπανούσα όλη μέρα χωρίς προστασία και δεν ένιωθε, περιέγραψα αυτή την εμπειρία για κάποιον που δεν θα ήθελε να έχει τα ίδια σημάδια στο δικό του smartwatch, για προστασία, ο Mike O' Brien το αναφέρει επίσης σε δικό του review, τι να το κάνω άμα είναι να το χαρώ και γεμίσω το σώμα με σημάδια, τέλος πάντων περισσότερο για προστασία το ανέφερα ίσως και να μην έπρεπε.
  7. Η εμπειρία μου περίπου ένα μήνα με spigen glass ez fit και spigen liquid air είναι εξαιρετική, στην αρχή έλεγα κρίμα γιατί είναι τόσο όμορφο γυμνό όμως η ανάγκη για προστασία ήταν αναγκαστική, η θήκη του δίνει μία εξαιρετική σπορ πινελιά χωρίς πολύ όγκο, το αγκαλιάζει και το προστατεύει εξαιρετικά χωρίς να χάνει ιδιαίτερα στο αισθητικό κομμάτι, η συνεργασία θήκης και γυαλιού είναι υποδειγματική, για όσους ενδιαφέρονται από εμένα είναι ένα τεράστιο ναι.
  8. Ήρθε και η ενημέρωση Ιανουαρίου 😁
  9. Στο watch 5 44mm δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο να συμβαίνει, όλα έγιναν μετά το τελευταίο update και όχι σε όλη τη σειρά; Τι φάση;
  10. Η δική μου παρατήρηση έχει να κάνει με την ανεκτικότητα του watch 5 44mm, δυστυχώς θέλει πολύ προσοχή το σώμα του ρολογιού γύρω από την οθόνη, έχω ήδη γδαρσίματα έντονα θα έλεγα οπότε παρήγγειλα και θήκη spigen μαζί με το τζαμάκι που ήδη έχω περάσει, ήθελα πολύ να την αποφύγω γιατί ένας από τους λόγους που το διάλεξα ήταν το πόσο όμορφο και λεπτό είναι στο χέρι, δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για το 5 pro πάντως σε σύγκριση με το ticwatch pro 3 ultra gps που είχα πριν χάνει σε αυτό τον τομέα όπως και στην μπαταρία (στα ticwatch βέβαια είχαμε άλλα θέματα αξιοπιστίας) όμως σε όλα τα άλλα είναι μπροστά με διαφορά το watch 5 44mm.
  11. Πατώντας λειτουργίες και ρουτίνες μπορείς να ρυθμίσεις την ώρα που κοιμάσαι και το ρολόι περνάει σε εξοικονόμηση ενέργειας, μετρώντας όμως τις λειτουργίες ύπνου που έχεις ρυθμίσει ή όπως έχει αναφέρει φίλος πιο πάνω το βάζεις σε λειτουργία πτήσης που επίσης μετράει τις λειτουργίες ύπνου που έχεις ρυθμίσει. Τα υπόλοιπα που καταναλώνουν ενέργεια είναι η φωτεινότητα ειδικά η αυτόματη, το always on display, το σήκωμα καρπού για ένδειξη οθόνης κτλ. Όπως και να έχει η γνώμη μου είναι ότι έχουμε αγοράσει ένα smartwatch για να το χαρούμε, είτε τα ενεργοποιήσεις όλα είτε κάποια ή κανένα από προσωπική χρήση μου έχει βγάλει max 2,5 μέρες με μόνο αυτόματη φωτεινότητα ενεργή ή με σχεδόν όλα ενεργά 1,5 μέρες, είναι μικρή η απόκλιση οπότε κάνεις ότι πιστεύεις ότι σε βολεύει, εκτός βέβαια και αν θέλεις να φύγεις διήμερο ας πούμε και ξεχάσεις φορτιστή οπότε τα απενεργοποιείς ίσως όλα, μην ξεχνάς βέβαια ότι υποστηρίζει ασύρματη και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση απο κινητό ειδικά αν είναι Samsung και ότι πάνω κάτω με το φορτιστή του σε μία ώρα είσαι έτοιμος γιατί υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, αυτά απο προσωπική εμπειρία ένα μήνα και κάτι που έχω το Samsung Galaxy watch 5 44mm αλλά και προηγούμενα wear os smartwatch που είχα, ίσως κάποιος άλλος φίλος έχει να προσθέσει κάτι άλλο ή έχει διαφορετική εμπειρία από τη δική μου, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας.
  12. Ήρθε και η πρώτη μου ενημέρωση λογισμικού Δεκεμβρίου ως νέος κάτοχος που είμαι 😀
  13. Την πέρασα και εγώ μόλις
  14. Θα κάτσω όπως είμαι κυρίως για τη χρήση με το ένα χέρι που είναι υποδειγματική. Με έπεισε και το review ενός youtuber που σύγκρινε και τα τρία και είπε πόσο πολύ έχει ευχαριστηθεί το μικρό σε σχέση με τα άλλα δύο. Πάντως για s24 θα πρότεινα μια έκδοση στις 6,3 ίντσες με ίδιο βάρος περίπου και μεγαλύτερη μπαταρία. Επίσης θα διατηρήσω την αγγελία στο insomnia μήπως και βρεθεί κάτι εδώ στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και πέριξ για δοκιμή. Η γνώμη μου είναι ότι οι εταιρίες πρέπει να εξελίξουν τις συσκευές και με βάση το βάρος γιατί είναι ένα αντικείμενο που κρατάμε αρκετές ώρες την ημέρα και αντίχειρες, καρποί, αγκώνες ταλαιπωρούνται στο έπακρον, ήδη έχει εισαχθεί ένας νέος όρος smartphone elbow!
  15. Το συμπέρασμα τελικά μετά και από το πιο πάνω σου σχόλιο είναι να κάτσω στα αυγά μου. Γιατί και από τενοντίτιδες αντίχειρα, αγκώνες και ωλένια νευρίτιδα έχω ταλαιπωρηθεί οπότε ίσως να μην χρειάζεται καν να το δοκιμάσω. Στα σχόλια σου μου έδωσες τις απαντήσεις που ήθελα οπότε λέω να μείνω με το μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στη χρήση τελικά.
  16. Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τα threads χαχαχα 😁 και επειδή και εγώ θα το κρατήσω για χρόνια γι'αυτό και ίσως σκέφτομαι την αλλαγή.
  17. Η μπαταρία έχει βελτιωθεί μέγιστα φορτίζω μέχρι 85% και φτάνει και περισσεύει για τη δική μου χρήση και σε σύγκριση με τα pixel που είχα είναι ανώτερο και σε θέματα μπαταρίας δεν ειμαι power user έχω tablet S8 στο σπίτι.
  18. Είμαι με το μικρό s23 όχι το ultra αλλά καταλαβαίνω τι λες οπότε σίγουρα όχι ultra.
  19. Είδα σε παλαιότερες δημοσιεύσεις στον πίνακα γρήγορου ελέγχου την ένδειξη με κρεβατάκι για λειτουργία ύπνου προφανώς, το δικό μου ρολόι δεν την έχει, άρα η αντίστοιχη λειτουργία πλέον είναι η λειτουργία πτήσης για το βράδυ για εξοικονόμηση ενέργειας;
  20. Οπότε η εμπειρία σου από s23 σε s23+ με βάση τα δικά σου κριτήρια είναι καλύτερη στο plus παρά στο μικρό.
  21. Άρα μας λες σίγουρα να μην ανέβουμε σε Ultra γιατί υπάρχει και αυτή η σκέψη; Παίζει να είναι τέρμα άβολο η μεγάλη και κυρτή οθόνη και το βάρος; Για να μην παρεξηγηθώ μπορεί για κάποιους να είναι ιδανικό δεν το κάνω για να προσβάλω την επιλογή τους. Το θέμα είναι η καθημερινότητα και η άνεση.
  22. Έχει μπει μέσα μου ο διάολος και σκέφτομαι να αλλάξω σε Samsung galaxy s23+ από το s23 που έχω. Έχει κάποιος εμπειρία και από τα δύο μοντέλα και τι με συμβουλεύει; Δεν το κάνω για μπαταρία είμαι ικανοποιημένος, ίσως για οθόνη, ήχο με μόνο αρνητικό το βάρος καθώς έχω ένα θεματάκι στα χέρια αλλά ξέρω ότι είναι καλά ζυγισμένο.
  23. Έχει μπει μέσα μου ο διάολος και σκέφτομαι να αλλάξω σε Samsung galaxy s23+ έχει κάποιος εμπειρία και από τα δύο μοντέλα και τι με συμβουλεύει; Δεν το κάνω για μπαταρία είμαι ικανοποιημένος, ίσως για οθόνη, ήχο με μόνο αρνητικό το βάρος καθώς έχω ένα θεματάκι στα χέρια αλλά ξέρω ότι είναι καλά ζυγισμένο.
  24. Καλημέρα και απο μένα κάτοχος πλέον samsung galaxy watch 5 44mm. Η ερώτηση είναι αν κάνετε μπάνιο στην μπανιέρα ή πισίνα για θάλασσα μάλλον δεν το συζητάμε ίσως όταν περάσει χρόνος και δεν θα μας πολύ ενδιαφέρει. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι ανθεκτικό στο νερό με βάση την εμπειρία σας μηνών ή θέλει προστασία;
  25. Το θέμα με το google chrome φαντάσου ότι γινόταν και με τα pixel κινητά που είχα όπως το 2xl το 3xl και το pixel 7. Επίσης πολλές φορές γίνεται και με την σελίδα που ανοίγει από αριστερά google discover και γινόταν επίσης και στα pixel. Καλά για Facebook, messenger δεν έχω λόγια. Ειδικά για messenger πολλές φορές άνοιγα την εφαρμογή τυχαία και έβλεπα τα μηνύματα όμως μετά από ενημερώσεις στρώνει. Ο νέος Γολγοθάς επίσης είναι και το TikTok το οποίο και αυτό στρώνει μετά από αμέτρητες ενημερώσεις. Οπότε σίγουρα δεν φταίει το κινητό και φροντίζω καθημερινά να παίρνω τις ενημερώσεις από play store και samsung store.
×
×
  • Create New...