anergos13 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Αν παραλαβει κανενας απο Γερμανο ας κανει σημα... 2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 (edited) 12 minutes ago, anergos13 said: Αν παραλαβει κανενας απο Γερμανο ας κανει σημα... εγω θα παω σε λιγο να παραλαβω!!γερμανο καλαμαριας με προπαραγγελια απο πρωτη μερα Edited February 23, 2022 by arxontas2323 6 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Καλή παραλαβή και καλορίζικο σε όλους τους φίλους που παρέλαβαν και θα παραλάβουν. Μπορούν να μας που οι φίλοι που παρέλαβαν απο Γερμανό αν είναι branded απο Cosmote;; Εχω πρόγραμμα απο wind και ρωταώ μήπως παίζει να έχω κανα θέμα. Ευχαριστώ και σύντομα να παραλάβουν όλοι!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 55 minutes ago, nasosvasedis said: Παιδιά τι έκδοση λογισμικού έχετε; εμένα είναι ένα "S908BXXU1AVA7"... Το ίδιο πρέπει να έχουμε όλοι - δεν έχει βγεί καινούργιο ακόμα. 3 Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar_i Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 1 hour ago, anergos13 said: Αν παραλαβει κανενας απο Γερμανο ας κανει σημα... Και εμένα μου είπαν να περάσω να πάρω τη συσκευή αύριο μετά τις 10! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Από Γερμανό αυτή την έκδοση έχει!! 6 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Στο δικο μου βγάζει το εξής πρόβλημα, όταν με καλούν δείχνει κατειλημμένο , αυτο συμβαίνει αρκετές φορές μες την ημέρα σα να κομπλάρει το δίκτυο , μετα απο επανεκκίνηση στρωνει (μπορει να φταει και sim η οποια ειναι παλια ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 7 minutes ago, georgep said: Στο δικο μου βγάζει το εξής πρόβλημα, όταν με καλούν δείχνει κατειλημμένο , αυτο συμβαίνει αρκετές φορές μες την ημέρα σα να κομπλάρει το δίκτυο , μετα απο επανεκκίνηση στρωνει (μπορει να φταει και sim η οποια ειναι παλια ) update αλλαξα καρτα αλλα συνεχιζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 2 ώρες πριν, nasosvasedis said: Παιδιά τι έκδοση λογισμικού έχετε; εμένα είναι ένα "S908BXXU1AVA7"... Κι εμένα. Παρέλαβα χτες από Samsung. 3 minutes ago, costsa41 said: Νομίζω είναι το κλασικό brand της cosmote. Και φαίνεται από τα τελευταία τρία γράμματα. Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. Δεν είναι. Έχω το ίδιο και το κινητό μου γράφει EUΧ/-/EUΧ/EUΧ ενώ στη φωτό του φίλου EUΧ/-/EUΧ/COS 2 Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 update αλλαξα καρτα αλλα συνεχιζειΕπικοινωνησε με τον παροχο καλυτερα... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 12 minutes ago, anergos13 said: 15 minutes ago, georgep said: update αλλαξα καρτα αλλα συνεχιζει Επικοινωνησε με τον παροχο καλυτερα... Θα το κανω αλλα πριν 2 ημερες με Note 9 δεν ειχα το παραμικρο τετοιο προβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 19 minutes ago, georgep said: Θα το κανω αλλα πριν 2 ημερες με Note 9 δεν ειχα το παραμικρο τετοιο προβλημα Υπάρχει περίπτωση να έχεις ενεργοποιήσει volte; ..αν τυχόν ναι απενεργοποίησέ το (..εκτός από την παλιά sim, είναι ένας επιπλέον λόγος που κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κλήσεις τους). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Δεν έχω βρει πως κάνουμε την αίτηση για τα bud μέσα από το members. Πατάω στα benefits το πρώτο, αλλά στη λίστα συσκευών δεν έχει το Ultra. Έχει όλα τα άλλα S22. Το έχει κάνει κανείς; Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Τελικά, είναι Cosmote branded ή όχι το S22 Ultra του Γερμανού? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 (edited) @freco Υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για το ultra. Μια για S22 & S22+ και μια για S22Ultra. Ωστόσο, πριν λίγο μου ήρθε ξανά email για προπαραγγελία με τον εκπτωτικό κωδικό του κουπονιού των -100€. Λέω κάτσε να παίξω λιγάκι να δω και όντως βαζοντας προϊόντα σε παραγγελία μαζί με το τηλ τον δέχεται κανονικά. Με αυτό το σκεπτικό κάποιος που έχει ήδη ενεργό κωδικό θα μπορούσε να προπαραγγείλει για καποιον άλλον ακόμα και αν έχει εξαργυρώσει τοκουπόνι. Edited February 23, 2022 by petpapoy 2 1 Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 17 minutes ago, varaderum said: Υπάρχει περίπτωση να έχεις ενεργοποιήσει volte; ..αν τυχόν ναι απενεργοποίησέ το (..εκτός από την παλιά sim, είναι ένας επιπλέον λόγος που κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κλήσεις τους). απενεργοποιημένο το εχω απο την αρχη , οπως και wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει το show refresh rate και ακόμα προτιμότερο το gpu watch από τις επιλογές προγραμματιστη και να μας πει πιο είναι το χαμηλότερο που κατεβαίνει η οθόνη ?Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 56 minutes ago, georgep said: απενεργοποιημένο το εχω απο την αρχη , οπως και wifi calling Εχω την εντύπωση οτι ειναι προβληματικό το θηκακι την sim , Η sim δεν "σφηνώνει" αλλά έχει μπόσικα , και ισως για αυτο κομπλάρει . Στην cosmote μου ειπαν οτι θα επικοινωνήσουν μαζι μου οι τεχνικοι τους αν ειναι πρόβλημα απο το δίκτυο (που δεν ....) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 25 minutes ago, georgep said: Εχω την εντύπωση οτι ειναι προβληματικό το θηκακι την sim , Η sim δεν "σφηνώνει" αλλά έχει μπόσικα , και ισως για αυτο κομπλάρει . Στην cosmote μου ειπαν οτι θα επικοινωνήσουν μαζι μου οι τεχνικοι τους αν ειναι πρόβλημα απο το δίκτυο (που δεν ....) Θέλει λίγη προσοχή όταν σπρωχνεις το πορτάκι μέσα μπορεί να πετάξει τη sim προς τα πάνω. Θέλει στην αρχή να την πιέζεις λίγο με το δάχτυλο μέχρι να μπει έστω το μισό μεσα 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Απο s20+ σε s22 ultra green... εξαιρετικό το πράσινο χρώμα... το έστησα και παρόλο που έπαιζα ολο το μεσημέρι το s20+ έπεσε πιο γρήγορα η μπαταρία του(τα έστηνα παράλληλα με κωδικούς κτλ)...εδω σπίτι ακόμα δεν εχω πιασει 5g(ισως να μην πιάνει).. πολύ ωραία οθόνη...το πενάκι μου ειχε λείψει παααρα πολύ και επιτέλους ξανά... κάμερα κανα 2 φωτογραφίες που έβγαλα κατι δεν μου άρεσε...θα δω και πιο μετά!!ειναι λιγο πιο χοντρό σε σχέση με το s20+ και την καταλαβαίνεις την διαφορά...αν δεν ηταν το πενάκι θα έλεγα οτι οκ πήρα την αναβάθμιση του s20+ 2 χρόνια μετά... μπαταρία σίγουρα θα θέλει καμιά εβδομάδα να στρώσει και να δούμε τι κάνει (ρολόι, ακουστικό Bluetooth, πολύ ομιλία,πολλές ειδοποιήσεις στο κινητό και voip που τρώει μπαταρία),το s20+ το φορτιζα κάθε μεσημέρι στις 5 γιατί ηταν περίπου στο 30%...πολυ καλό δαχτυλικο αποτύπωμα... παρόλο τις όλες μεταφορές και τις εργασίες από πίσω δεν μου κόλλησε ποτέ!! ευτυχώς δεν μου εχει εμφανίσει κάνα πρόβλημα η οθόνη ως τώρα!! Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο εδώ είμαι!! 8 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 23, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 41 minutes ago, arxontas2323 said: Απο s20+ σε s22 ultra green... εξαιρετικό το πράσινο χρώμα... το έστησα και παρόλο που έπαιζα ολο το μεσημέρι το s20+ έπεσε πιο γρήγορα η μπαταρία του(τα έστηνα παράλληλα με κωδικούς κτλ)...εδω σπίτι ακόμα δεν εχω πιασει 5g(ισως να μην πιάνει).. πολύ ωραία οθόνη...το πενάκι μου ειχε λείψει παααρα πολύ και επιτέλους ξανά... κάμερα κανα 2 φωτογραφίες που έβγαλα κατι δεν μου άρεσε...θα δω και πιο μετά!!ειναι λιγο πιο χοντρό σε σχέση με το s20+ και την καταλαβαίνεις την διαφορά...αν δεν ηταν το πενάκι θα έλεγα οτι οκ πήρα την αναβάθμιση του s20+ 2 χρόνια μετά... μπαταρία σίγουρα θα θέλει καμιά εβδομάδα να στρώσει και να δούμε τι κάνει (ρολόι, ακουστικό Bluetooth, πολύ ομιλία,πολλές ειδοποιήσεις στο κινητό και voip που τρώει μπαταρία),το s20+ το φορτιζα κάθε μεσημέρι στις 5 γιατί ηταν περίπου στο 30%...πολυ καλό δαχτυλικο αποτύπωμα... παρόλο τις όλες μεταφορές και τις εργασίες από πίσω δεν μου κόλλησε ποτέ!! ευτυχώς δεν μου εχει εμφανίσει κάνα πρόβλημα η οθόνη ως τώρα!! Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο εδώ είμαι!! Καλοριζικο φιλε μου με γεια να το χαιρεσαι. 2 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Παιδιά καλορίζικα καταρχήν τα κινητά, να τα χαρείτε! Έχω αρκετό καιρό ν' ασχοληθώ με το θέμα γιατί αν με βολέψει μια συσκευή δύσκολα την αλλάζω, ωστόσο απ' αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι η μπαταρία άντε να διαρκεί μια μέρα και κάτι (με κανονική χρήση). Ok, δεν έχει στρώσει ακόμα, να πω 1μιση με τον καιρό και μετά από 2-3 updates; Έχω καταλάβει λάθος; Δε μιλάω μόνο για το S22 Ultra, νομίζω και τα προηγούμενα αντίστοιχους χρόνους έβγαζαν.Αν όντως ισχύει για μένα είναι απογοητευτικό. Δεδομένου ότι κρατάω τα κινητά μου τουλάχιστον 2ετία θα ήθελα αρχική διάρκεια μπαταρίας τουλάχιστον 2 μέρες (χωρίς παιχνίδια εννοείται), έτσι ώστε να βγάζει τη μέρα μετά από αρκετό καιρό. Μια φορά κι ένα καιρό 5000mAh μπαταρία θεωρούνταν τεράστια, ακόμα και για το μέγεθος του Ultra. Τώρα φαίνεται ότι οι διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο έχουν παραβαρύνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 3 ώρες πριν, Dark_Lord said: Θέλει λίγη προσοχή όταν σπρωχνεις το πορτάκι μέσα μπορεί να πετάξει τη sim προς τα πάνω. Θέλει στην αρχή να την πιέζεις λίγο με το δάχτυλο μέχρι να μπει έστω το μισό μεσα To επέστρεψα στο πλαίσιο και αναμένω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν!!! Τα δικά μας θα αργήσουν , το βλέπω. Πείτε καλά screen που βάλατε ή tempered glass γιατί με εκείνα και με τούτα τα ξεχάσαμε. Είναι πολύ σημαντικά τη στιγμή που δεν υπάρχει μεμβράνη και οι λεγόμενες....αραχνιές παραμονεύουν. Εχω παραλαβει αυτες , πολυ ποιοτικη συσκευασια....Να χαμε και το κινητο....https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B09NL5BTR8?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title 2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 2 minutes ago, costsa41 said: Καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν!!! Τα δικά μας θα αργήσουν , το βλέπω. Πείτε καλά screen που βάλατε ή tempered glass γιατί με εκείνα και με τούτα τα ξεχάσαμε. Είναι πολύ σημαντικά τη στιγμή που δεν υπάρχει μεμβράνη και οι λεγόμενες....αραχνιές παραμονεύουν. Whitestone Dome Tempered Glass Ισως το καλύτερο της αγοράς το είχα στο NOTE 9 και το έβγαλα μετά από πολύ καιρό γιατί κατά λάθος νόμιζα ότι ράγισε (έκλαψα τότε) Στο σκρουτζ από κάτω ξεκινά από 46€ και έχει μέσα δύο τζαμάκια οπότε συμφέρει. Το έχω πάρει και μια θήκη Spigen neo hybrid και περιμένω να έρθει το s22. https://www.skroutz.gr/s/33981311/Whitestone-Dome-Tempered-Glass-2τμχ-Galaxy-S22-Ultra-5G.html?from=account_favorites 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts