Jump to content

varaderum

Members
 • Δημοσιεύσεις

  133
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by varaderum

 1. Είπα ότι δεν θα ξαναγράψω κάτι εδώ, αλλά για εσένα θα κάνω μία τελευταία εξαίρεση. Λοιπόν, ..μέχρι το 2012 - 13 χρησιμοποιούσα ios. Μετά δοκίμασα και με βόλεψε καλύτερα το android. Το παιχνίδι ξεκίνησα να το παίζω για πλάκα το 2018 (..τότε είχα το note 9) και έκτοτε "κόλλησα". ..από τότε και μετά είχα το note 10 plus, το s21 ultra και τώρα το s22 ultra (..το note 20 το "προσπέρασα" λόγω της σχετικά μικρής αυτονομίας της μπαταρίας). Επειδή πάρα πολλές φορές βρέθηκα αντιμέτωπος με φίλους (..οι περισσότεροι παλιοί παίχτες γνωριζόμαστε και μιλάμε στο messenger μεταξύ μας) ..και τους έχω νικήσει ενώ είχαν ακόμη και καλύτερο στόλο από τον δικό μου (..και όλων των ειδών από τα κορυφαία - ναυαρχίδες κινητά ..φυσικά και iPhone) είδα στην πράξη ότι οι exynos αποδίδουν μία χαρά. Και επειδή πλέον δεν γυρίζω σε ios, επιλέγω και χρησιμοποιώ κάθε χρόνο την καλύτερη δυνατόν συσκευή android (..γενικής χρήσης και πολλών δυνατοτήτων ...καθώς υπάρχουν και κάποια κινητά μόνο για παιχνίδια). ..και φέτος λοιπόν για εμένα είναι το s22 ultra της Samsung. Αν του χρόνου είναι κάποια άλλη συσκευή ..τότε θα πάρω την άλλη, η αλλιώς και πάλι Samsung. Btw.. flip / fold δεν κάνουν για την χρήση που τα θέλω, οπότε ούτε καν τα κοιτάω. Και ένα screen shot που βρήκα και τράβηξα από το topic του lg3 (σελίδα 7) ..και που αναφέρω τις τελευταίες μέχρι τότε συσκευές που είχα..
 2. Κάθε φορά που ανεβάζω screen shot, φαίνεται ότι παίζω περί την μία με μιάμιση ώρα την ημέρα ένα internετικό online παιχνίδι. Ανήκω σε μία παγκόσμια ομάδα ..και κάθε μέρα παίζω τουλάχιστον 5 αγώνες των 3 λεπτών {pvp ..όπου έχω ένα από τα κορυφαία win rate του παιχνιδιού (..άρα χρησιμοποιώ πάντα την μέγιστη επεξεργαστική ισχύ του κινητού)} ..και άλλους 8 αγώνες όπου ξεκινάνε 30 παίχτες ..μέχρι να κερδίσει ένας (..έχω φτάσει και τα 7 λεπτά σε κάθε αγώνα (..με την ίδια φυσικά ζήτηση επεξεργαστικής ισχύος). Ακόμα και με το καλύτερο wifi δίκτυο, ο επεξεργαστής δουλεύει (..και πρέπει να δουλεύει) στο μέγιστο δυνατό. Επειδή κάποιοι ίσως το γνωρίζουν (..το παιχνίδι εννοώ) ..όντως για να φτάσεις να παίζεις σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να έχεις πληρώσει για αγορές πλοίων και δυνατοτήτων (..και ναι έχω δώσει πολλά ...πολύ περισσότερα από ότι το ίδιο το κινητό κάνει). ..όμως όπως είπα το παιχνίδι είναι παγκόσμιο ..και έχω να κάνω με αντιπάλους που έχουν δώσει πολύ περισσότερα από εμένα ..και πολύ περισσότερα από ότι και τώρα φαντάζεστε!! Το κινητό φυσικά και παίζει σημαντικό ρόλο ..και το κάθε millisecond που σου χαρίζει η λίγο παραπάνω επεξεργαστική ισχύ μετράει πολύ. Αν λοιπόν έχω δώσει τόσα χρήματα για να αναβαθμίσω το account μου ..λογικό δεν θα ήταν να έδινα βάση και στο ποιο κινητό θα μου δώσει πλεονέκτημα; Την απάντηση δεν χρειάζεται να την δώσω ..πλέον είναι αυταπόδεικτη. Υ. Γ. 1 Το κινητό το δουλεύω πάντα στο full των δυνατοτήτων του και με όλα στο μέγιστο. Υ. Γ. 2 Εάν δεν μου έκανε, ήδη θα είχα το οποιοδήποτε άλλο στα χέρια μου. Υ. Γ. 3 Αυτό ήταν το τελευταίο post στο παρόν topic. Τα λέμε του χρόνου με το επόμενο (μάλλον και πάλι) Samsung. Μέχρι τότε απλά θα παρακολουθώ (κυρίως για updates) ..και εύχομαι όλοι να χαίρεστε το οτιδήποτε έχετε και να σταματήσουν επιτέλους οι "διαξιφισμοί".
 3. Και προσθέτω και δύο με πάνω από 6:30 ώρες sot ..όπου φαίνεται και η χρήση για πάνω από μία ώρα κάθε μέρα (με 5g) της εφαρμογής χάρτες (..κοινώς πλοήγηση μέσα στην Αθήνα).
 4. Συμφωνώ (..τωρινό με παρόμοια με την δική σου χρήση ..και που δείχνει ότι με τις συγκεκριμένες συνθήκες ξεπερνάει άνετα το 7ωρο).
 5. Αυτό, το να κατέχει και να χρησιμοποιεί κάποιος ένα αντικείμενο που δεν του αρέσει και που έχει τα όποια (κατ'αυτόν) προβλήματα ..προσπαθώντας όμως ταυτόχρονα να αποτρέψει (..και να προσβάλει) όλους τους άλλους που δεν νιώθουν το ίδιο με αυτόν και είναι ευχαριστημένοι, θεωρώντας τους μάλιστα τουλάχιστον μετόχους, πρόβατα ..η ότι τουλάχιστον είναι χαζοί (..καθώς λόγω "οπαδικότητας" παίρνουν ότι τους πασάρουν).. μόνο ως εμμονή και κακεντρέχεια μπορεί να ερμηνευτεί. Το να μην αρέσει σε κάποιον κάτι το καταλαβαίνω. ..το να προσπαθεί όμως να επιβάλει (..με όποια μορφή και τρόπο μπορεί) την όποια άποψή του σε άλλους το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο.
 6. Μπαίνω μία φορά στο τόσο και αντί να διαβάσω κάτι ουσιώδες για το κινητό (..άλλωστε αυτός υποτίθεται ότι είναι ο ρόλος του συγκεκριμένου topic) ...τα ίδια και τα ίδια. ..το μόνο που βλέπω είναι ότι αλλάζουν κατά περιόδους οι έχοντες πρόβλημα {..που όμως δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί αφού δεν τους κάνει το πήραν (..και πολύ δε περισσότερο γιατί δεν το πουλάνε να ηρεμήσουν)}. Εγώ πάντως συνεχίζω να παραμένω ένας απόλυτα ικανοποιημένος χρήστης, που και δεν έχει μετανοιώσει καθόλου την αγορά του και που αν δεν βγάλει κάποια άλλη εταιρεία του χρόνου κάτι καλύτερο (..πάντα για android μιλάω) ..και πάλι Samsung θα προτιμήσω. Υ. Γ. ..δόξα τον Θεό έχω πολύ καλή οικονομική άνεση και μπορώ να πραγματοποιώ (..και να διορθώνω αν χρειαστεί) τα όποια κέφια μου. ..αυτό το γράφω όχι για καύχημα (..λίγο με ..και σας νοιάζει), αλλά για να δώσω έμφαση στο ότι μπορώ να πάρω ότι θέλω, χωρίς να με νοιάζει ιδιαίτερα το όποιο κόστος ..άρα δεν είμαι ούτε θα γίνω οπαδός κανενός.
 7. Μία ημερήσια αυτονομία και από εμένα. Καλό σας βράδυ.
 8. Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα (..δεν πρόκειται να το ξανά έχεις) και σου εύχομαι πλέον να ευχαριστηθείς πλήρως το κινητό σου.
 9. Αυτή είναι όντως μία καλή λύση. Απλά με αυτό που πρότεινα (κάτι εύκολο για κάποιον που δεν γνωρίζει), δεν χάνεις αποθηκευμένα δίκτυα και συνδεδεμένες συσκευές bluetooth (ιδίως αν έχει κάποιος πολλά).
 10. Το volte μόνο πες στον εκπρόσωπο που θα σε εξυπηρετήσει, τίποτα άλλο.
 11. Μα στα έχω γράψει ήδη. Πάρε την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote. Ζήτησε να σου απενεργοποιήσουν το volte (..που όπως λες έχεις ήδη ενεργοποιήσει). Αφού το κάνουν στείλε και πάλι μήνυμα από το κινητό σου ..και ξανά ενεργοποίησε το volte. Μπες στις ρυθμίσεις - συνδέσεις - δίκτυα κινητής και κοίτα να είναι ενεργοποιημένα τα volte και wifi calling. Κάνε το και πες μας εάν συνεχίζεις να χάνεις κλήσεις
 12. Θα ήθελα σε παρακαλώ μία "χάρη". ..πάρε την Cosmote και ζήτησε να σου απενεργοποιήσουν το volte. Μετά ξανά ενεργοποίησε το (και το wifi calling) από το κινητό σου. Δες αν δουλεύει πλέον η όχι (..πιστεύω ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το volte της Cosmote και ίσως έτσι διορθωθεί. Στην οθόνη να έχουν ενεργοποιηθεί αυτά που έχω κυκλωμένα).
 13. Ενώ στα προηγούμενα κινητά μου (..τα δύο τελευταία ήταν τα s21 ultra και note 10 plus ..από προπαραγγελία και αυτά), έγραφα απλά την γνώμη μου στη αρχή και μετά απλά παρακολουθούσα το νήμα, εδώ ένιωσα ότι το συγκεκριμένο αδικείται. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα σε αρκετές συσκευές, αλλά επειδή και εγώ exynos συσκευή έχω, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το δικό μου είναι άψογο και κάποιοι άλλοι είχαν προβλήματα. Έτσι λοιπόν (..κακώς που "έμπλεξα"), προσπάθησα με στοιχεία / φωτογραφίες (καθημερινότητα) της συσκευής, να δείξω ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά (..του πραγματικά άψογου και απροβλημάτιστου κινητού). ..κάποιοι ίσως το παρεξήγησαν. Δεν έχω την ανάγκη να πείσω κάποιον (..να βοηθήσω και να αναδείξω τις δυνατότητες της συσκευής ήθελα). Συμφωνώ με την ανωτέρω άποψη και ελπίζω σύντομα να αλλάξει η κατάσταση με κάποιο update και εντέλει να ευχαριστηθούν και οι έχοντες πρόβλημα την συσκευή τους. Προσωπικά και εγώ ελπίζω πολλά από το συγκεκριμένο.. Υ. Γ. ..το note 20 ultra το προσπέρασα λόγω μπαταρίας. Σε αυτό με βοήθησαν βεβαίως και οι σωστές απόψεις κάποιων και από εδώ μέσα).
 14. Από την σελίδα 60 (..ναι γύρισα και έψαξα) ..είναι σαν να μην έχεις μιλήσει καθόλου επί του θέματος (..εκτός από δύο "άσχετα" post). ..το ότι έχουν διαγραφεί κάποια post σου (..καθώς και πιο πριν είχες δημιουργήσει θέμα), αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα διαβάσαμε (..γιαυτό και αντιδρούν και άλλοι στην συμπεριφορά σου). Το "τσούζει" είναι μια έκφραση υποτιμησης και κόμπλεξ (..προσωπικά το δικό μου δουλεύει άψογα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επένδυση των 1400 ευρώ μου, οπότε δεν με "τσούζει"). ..και πάλι όμως προσβάλλεις όσους (..είχαν , δεν είχαν ..η χρεώθηκαν), το πήραν και τους έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα (..που ελπίζω και εύχομαι να λυθεί με update η αντικατάσταση). Πως αλλιώς να το πω ...κακώς ασχολείσαι και ιδίως που βγάζεις και μια εμπάθεια για μία συσκευή, που δεν έχεις και από ότι φαίνεται μάλλον δεν θα πάρεις (..αλλά αν διορθωθούν τα όποια προβλήματα και την πάρεις ..εγώ σου εύχομαι από καρδιάς να την χαρείς).
 15. Το ότι είσαι εδώ από το 2007 (..εγώ από το 2012) , δεν σημαίνει ότι είσαι παλιός και πρέπει να σε σέβομαι σε κάτι σε σχέση με όλους τους άλλους (..άσε που σε πραγματικό χρόνο εγώ είμαι παλαιότερος ..καθώς έχω γεννηθεί το 1965 και έχω κινητά από το 1993). Το ότι ήσουν υπάλληλος κάποιας εταιρείας (..εγώ εργάζομαι στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης ..σε ανάλογο τμήμα) και βοήθησες κάποιους και πάλι δεν σε ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους συνφουρμήτες (..και εγώ ήμουν moderator στο Audi s3 tt club ..και εγώ επίσης έχω βοηθήσει άπειρο κόσμο). ..αυτό όμως που κατακρίνω σε εσένα (που και εσύ σαν υπάλληλος ξέρεις πως βγαίνει το χρήμα) ..είναι τα σχόλια (..και τα βάζω όπως ακριβώς τα έγραψε προηγούμενος συμφουρμίτης που σου απάντησε) ...["χαχαχα καλά να πάθετε που την πατήσατε" ή "εγώ δε θα έπαιρνα μια τέτοια συσκευή"]. ..οπότε μην κατακρίνεις για να μην σε καρακρίνουν. Και πάλι καλή συνέχεια και ελπίζω σε ένα από εδώ και πέρα ποιο "ήσυχο" και χωρίς αντεγκλήσεις topic.
 16. ..το "καλή συνέχεια" εκ μέρους μου ισχύει και επιπλέον εύχομαι να βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί (..καθώς από ότι φαίνεται γενικά "ψάχνεσαι")
 17. Τα δικά μου post φυσικά μάλλον δεν θα έτυχε να να διάβασες. ..ούτε και κάποιων άλλων που και αυτοί είναι ευχαριστημένοι από την συσκευή. ..ούτε και αυτών (..όπως ο παραπάνω συμφουρμίτης) ..που ναι μεν έχουν κάποιο πρόβλημα αλλά γενικά είναι ευχαριστημένοι από την συσκευή (και ναι περιμένουν από την Samsung ένα update όπως η ίδια εχει υποσχεθεί και που πάντα δίνει ..εξ ου και η μέχρι σήμερα αποδοχή και κατά συνέπεια πρωτιά στις android συσκευές). Προτιμάς να εμμένεις σε κάποιους που δυστυχώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι (..για τον οποιονδήποτε λόγο και ενώ και κάποιοι από αυτούς ελπίζουν σε ένα update ..η ακόμα και σε αντικατάσταση τυχόν προβληματικής συσκευής). Προσωπικά ποτέ δεν μπαίνω να "χαζέψω" κάτι όταν δεν έχω σκοπό να το αγοράσω (φθηνότερο, ίσο, η ακριβότερο από ότι μπορώ ..ιδίως δε τα δύο άκρα). Ακόμα όμως και να το κάνω (αν ρίξω "μία κλεφτή ματιά") και δω ότι δεν πληρεί τις ανάγκες / προϋποθέσεις μου ..απλά δεν ξανασχολούμαι (..εσύ όμως μάλλον έχεις κάποια εμμονή με κάτι που όπως λες δεν σου αρέσει). ..οπότε σε ευχαριστούμε (προσωπικά) για το "καλή συνέχεια" ..και εύχομαι το ίδιο.
 18. 😅 ..τι άλλο να προσθέσω..? ..σε προηγούμενα post, έχω βάλει screen shot από όλες τις ρυθμίσεις που έχω στην συσκευή μου. ..ίσως οι περιοχές που μετακινούμε να έχουν καλύτερο σήμα (..κάτι το οποίο αποδεδειγμένα βοηθά) συν του ότι και στην εργασία μου (και ιδίως στο σπίτι μου), έχω πολύ καλό wifi internet. 👍
 19. Χθές, υπό ιδανικές "σχεδόν" συνθήκες, (..καθώς εκτός από μία ώρα μόνο εκτός σπιτιού για αγορά μιας wifi κάμερας και ενός γρήγορου καφέ στο Μαρούσι ...είχα άδεια από την εργασία 🙂 ) είχα τον καλύτερο μέχρι τώρα προσωπικό χρόνο μέχρι το 12% της μπαταρίας (..πρώτη φορά την άφησα τόσο χαμηλά). ..ελπίζω να τον δούνε / βλέπουν και άλλοι (..και να τον ξεπεράσουν) ..και από καρδιάς εύχομαι να λυθούν τα όποια τυχόν προβλήματα αντιμετωπίζουν κάποιοι συνφουρμήτες μας (είτε με το επερχόμενο update, είτε και με αντικατάσταση συσκευής όπου τυχόν αυτή χρειάζεται) ..και να έχουμε και να χαιρόμαστε όλοι απροβλημάτιστες συσκευές. Υ. Γ. Χρησιμοποίησα και για λίγη ώρα το GPS προκειμένου να πάω στο μαγαζί, οπότε παραθέτω και δύο screen shot που έβγαλα λίγο πριν φτάσω σε αυτό.
 20. Αυτήν έχω και την προτείνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την χρήση της.
 21. Αν πατήσεις πάνω στον αριθμό των ψήφων σε κάθε απάντηση, φαίνεται και το ποιοί την έχουν ψηφίσει (..έτσι διαπίστωσα αυτό που αναφέρω παραπάνω και το ότι η ψήφος του ιδίου μέλους προσμετράται σε κάθε υποκατηγορία που επιλέγει). ..τώρα το εάν είναι πράγματι κάτοχος η όχι, αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να ελεγχθεί.
 22. Συγνώμη για αυτό που θα αναφέρω, αλλά το poll ναι μεν δίνει μία ιδέα των προβλημάτων (τα οποία όντως υφίστανται σε μεγάλη μερίδα συνφουρμιτών μας και ειλικρινά λυπάμαι γιαυτό) ..αλλά δεν είναι "ακριβές". ..αν κάποιος ψηφίσει παραπάνω από ένα πρόβλημα, το ποσοστό δεν μοιράζεται σωστά: ..το "δεν έχω κανένα πρόβλημα", παίρνει πάντα μόνο μία ψήφο, ενώ εάν δοθούν παραπάνω από ένα προβλήματα από τον ίδιο συμφουρμήτη, οι ψήφοι στο "έχω πρόβλημα" παίρνουν ποσοστό σε κάθε επιμέρους τικάρισμα. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπήρχαν μόνο 2 απαντήσεις (έχω η δεν έχω κάποιο πρόβλημα) ..και όσοι τυχόν έχουν παραπάνω από ένα, να είχαν την δυνατότητα να το γράφουν στο ποστ που ούτως η άλλως ήδη γίνεται.
 23. Κάθε πρωί που πάω στην δουλειά μου (δουλεύω κοντά στο Πάντειο και μένω στην Νέα Ιωνία) το χρησιμοποιώ (καθώς και όταν επιστρέφω (καθώς μου δείχνει την καλύτερη και με λιγότερη κίνηση διαδρομή (..και με καθοδηγεί τέλεια ..μέχρι και τον χρόνο που θα χρειαστώ για να φτάσω εκεί που θέλω). Την υπόλοιπη ημέρα ..μόνο αν θελήσω να πάω να ψωνίσω κάτι (όπου βάζω την διεύθυνση του μαγαζιού για να πάω). ..το τηλέφωνο δεν το απενεργοποιώ ποτέ (..το βράδυ μπαίνει σε ασύρματη φόρτιση). Αυτή είναι η χρήση που του κάνω (σχεδόν όλη την ημέρα το χρησιμοποιώ για τα πάντα ..μέχρι και για παιχνίδι) ..και το βράδυ μένει αρκετές ώρες stand by ...το πρωί όμως είναι "ετοιμοπόλεμο").
 24. ..η αυτονομία των τελευταίων ημερών (..πρώτη φωτογραφία η μεγαλύτερη που είχα και η δεύτερη, η σημερινή μέχρι τώρα..:
 25. Εντέλει μου φαίνεται ότι εμείς οι δύο είμαστε οι μόνοι απόλυτα ευχαριστημένοι από την συσκευή. Είμαστε αυτοί που το έχουμε αναφέρει ..και συνεχίζουμε να το λέμε (μερικές φορές νιώθω σχεδόν "άβολα" με αυτό και μακάρι να απολάμβαναν όλοι την εμπειρία που έχουμε εμείς με την συσκευή). Πιστεύω / ελπίζω και άλλοι να μην έχουν πρόβλημα και απλά να μην ασχολούνται (κάποιοι νομίζω το είπαν μία δύο φορές και τέλος). Υ. Γ. Το GPS το χρησιμοποιώ καθημερινά και δουλεύει άψογα. Μάλιστα την εφαρμογή την έχω στην δεύτερη βασική οθόνη (τόσο πολύ και τόσο συχνά την χρησιμοποιώ).
×
×
 • Create New...