Jump to content

ktar_i

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ktar_i

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 3

Συσκευή

  • Συσκευή
    S22 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

ktar_i's Achievements

  1. Εγώ έβαλα σε βαθύ ύπνο την εφαρμογή της Πειραιώς και αμέσως η μπαταρία πήγε σε άλλο επίπεδο! Απίστευτα σοκαριστικό!
  2. Εγώ πέρασα στο κινητό τη Neoflex της Spigen. Πανεύκολη εφαρμογή, καταπληκτική ποιότητα, ολόιδια απόκριση του δακτυλικού. Την προτείνω με τα 1000
  3. Μόλις έσκασε το update στα branded!
  4. Μίλησα πριν λίγη ώρα με τη Samsung και μου είπαν ότι θα απαντήσουν εντός 7 εργάσιμων ημερών μετά το αυτοματοποιημένο μήνυμα.
  5. Εδώ και 3 ώρες το παρέλαβα από το Γερμανό και έχω ξεκινήσει να το στήνω. Η οθόνη τρομερά εντυπωσιακή, λίγο η κάμερα που έπαιξα φοβερή δουλειά και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα ευτράπελο. Μου είχε λείψει απίστευτα το Spen! Είχα να το πιάσω από το note 2 και note 4! Μέχρι τώρα είχα το s20+ .
  6. Και εμένα μου είπαν να περάσω να πάρω τη συσκευή αύριο μετά τις 10!
  7. Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με θήκες, επειδή προβληματίζομαι. Πιστεύετε ότι χρειάζεται κάλυψη και της οθόνης; Σκέφτομαι να πάρω την clear view της Samsung, μόνο και μόνο επειδή λένε ότι το τηλέφωνο έγινε πιο edge και πάλι, αλλά μισώ τις θήκες τύπου wallet. Τελικά πόσο edgy είναι τα άκρα; Με το s20+ που είχε περιοριστεί πολύ το edge στοιχείο, νιώθω πολύ ασφαλής, ενώ τώρα φοβάμαι για την οθόνη.
  8. Wind μου είχαν πει προχθές πάντως ότι τη λίστα των προπαραγγελιών θα τη δώσουν στη samsung στις 25/2!
  9. Και εγώ τελικά το πήρα από Γερμανό Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, 256 gb Black, 1299€. Τετάρτη μου είπε το παλικάρι θα το έχω.
  10. Μόλις τηλεφώνησα στο κατάστημα στο Cosmos της Θεσσαλονίκης και μου λένε ότι δεν τους έχει ενημερώσει κανείς αυτούς. Μήπως μπορείς να μας πεις για ποιο κατάστημα μιλάμε μήπως και βγάλουμε και εμείς άκρη;
  11. Θα μιλήσω και εγώ με ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα, να δω τι θα μου πουν.
  12. Άραγε αν πάμε να το κάνουμε προπαραγγελία από το site θα βγάλει αυτή την έκπτωση; Γιατί όντως δεν την διαφημίζει πουθενά.
  13. Παιδιά ερώτηση. Με λίγα λόγια αν σου σπάσει η οθόνη του s7 edge και θες αλλαγή της που να σου κρατάει κιόλας το κινητό στην εγγύηση διαλέγεις ένα από αυτά τα 2-3 γνωστά μαγαζιά μόνο με τιμή τελική με ΦΠΑ 320-330 ευρώ, έτσι; Οπότε υπάρχει κάποια λογική στο να αλλάξω την οθόνη και να σκάσω τόσα λεφτά για ένα κινητό που το πήρα το Μάρτιο του 16;
×
×
  • Create New...