Jump to content

TimDeLAY

Members
  • Δημοσιεύσεις

    913
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TimDeLAY

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

TimDeLAY's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εγώ πάντως αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα. Π.χ. σε Windows PC μπαίνω κανονικά. Στο tapatalk (pro) ενώ κάνω login όταν πάω να ποστάρω κάτι βλέπω αυτό το μήνυμα: Δοκίμασα τα πάντα, log out/log in, αλλαγή password, clear cache μέχρι και reinstall... τίποτα. Επίσης από iphone Safari δε δέχεται τα credentials μου. Κι εκεί δοκίμασα clear data για το myphone κτλ. αλλά τίποτα. Παραδόξως σε iphone Chrome μπαίνω κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω; Μπορείτε να δείτε αν είναι θέμα του λογαριασμού μου; Ευχαριστώ.
  2. Μετά από χρόνια έκανα την επάνοδο από Android σε iOS (iphone 13). Τα περισσότερα τα έχω βρει νομίζω αλλά έχω μια χαζή απορία: πώς περνάω τραγούδια από Windows PC στη συσκευή; Καταλαβαίνω ότι ένας τρόπος είναι με iTunes αλλά αναρωτιόμουν: εφόσον έχω χώρο στο iCloud (έχω πάρει plan 200GB) δεν υπάρχει τρόπος να τ' ανεβάσω εκεί; Για τις φωτογραφίες είναι πολύ πιο straightforward, για τη μουσική όμως δεν είμαι σίγουρος. Α επίσης δεν έχω γραφτεί σε Apple Music κτλ, θέλω απλά να περάσω τη συλλογή στη συσκευή. Κάποια είναι αγορασμένα από iTunes, κάποια από Google, κάποια extracted από CD, θέλω να πω δεν είναι όλα από apple store (αυτά ok μου δίνει την επιλογή να τα κατεβάσω, τα υπόλοιπα όμως); Βασικά υπάρχει τρόπος μέσω Cloud (π.χ. αν το ανεβάσω στα files) ή πρέπει να χρησιμοποιήσω το αγαπημένο (not!) iTunes;
  3. Να δούμε σχόλια και από χρήστες (εννοώ πέρα απ' τα early reviews) αλλά ομολογουμένως φαίνεται εντυπωσιακό. Το πιο ολοκληρωμένο Samsung επιτέλους και με το "σωστό" επεξεργαστή. Για όσους τουλάχιστον είναι fan του snapdragon.
  4. TimDeLAY

    iPhone 13

    Για την προστασία οθόνης που τοποθετεί η iStorm (όχι tempered glass, σκέτο φιλμ) έχετε καμιά άποψη;
  5. TimDeLAY

    iPhone 13

    Παιδιά επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουν βάλει τζαμάκι Torras, αυτό συνδυάζεται καλά με apple θήκη ή θ' ανασηκώνονται τα πλαϊνά;
  6. TimDeLAY

    iPhone 13

    Παιδιά θα μεταβώ λογικά σε iphone 13 μετά από πολλά χρόνια σε Android. Για μεταφορά περιεχομένου καταλαβαίνω ότι το πιο βολικό είναι το Move to iOS app. Η ερώτησή μου είναι αν είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω το app αυτό ή να κάνω clean install (το ξέρω ότι θα είναι πιο μπελαλίδικο αλλά δε με πειράζει, αν έχει κάποιο πλεονέκτημα). Το λέω γιατί στα Android μερικές φορές με τέτοιου είδους μεταφορά περιεχομένου κληρονομούσες και προβλήματα οπότε πάντα έκανα clean install αλλά με iOS δεν ξέρω τι παίζει.
  7. Φυσικά, μεταξύ σοβαρού κι αστείου το είπα.
  8. Δε βαριέστε... Αναμονή για το 15 καλύτερα να'χει και USB C :-)
  9. Είναι δεδομένο ότι η επόμενη γενιά δεν έχει μεγάλες διαφορές στα specs σε σχέση με την προηγούμενη, κάτι που δεν ισχύει μόνο για το S22/23 αλλά για οποιαδήποτε έκδοση (ίσως με μικρές εξαιρέσεις). Ο Snapdragon είναι ίσως η μόνη - ας πούμε - αξιοσημείωτη διαφορά, όχι τόσο από άποψη επιδόσεων αλλά πιο πολύ ψυχολογικά θα έλεγα, αν βέβαια επιβεβαιωθούν οι φήμες και είναι κάτι που σ' ενδιαφέρει. Δεδομένου ότι το συζητάς για S23 δε φαίνεται να έχεις άμεση ανάγκη για νέα συσκευή. Δεν κάνεις υπομονή μέχρι να βγει; Ακόμα κι αν δε σου γεμίσει το μάτι, το S22 θα είναι ακόμα διαθέσιμο οπότε μπορείς να πάρεις όποια έκδοση προτιμάς.
  10. Ευχαριστώ φίλε μου.
  11. Παιδιά ξέρει κανείς για το A53s; Αν/πότε θα βγει και κυρίως αν θα έχει Snapdragon αντί για Exynos; Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα να ρωτήσω αλλά δε βρήκα κάτι πιο σχετικό.
  12. Ας έρθει με Snap κι ας μην έχει ραδιόφωνο (που δεν πιστεύω ότι θα έχει ούτως ή άλλως). Έτσι κι αλλιώς ξεγραμμένο είναι εδώ και πολλές γενιές. Το S22 π.χ. που διατίθεται με Snapdragon σε region εκτός Αμερικής έρχεται με ραδιόφωνο;
  13. Δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά το να φορτίζεις από 85% σε 100% δε μου φαίνεται και πολύ σωστό. Οι περισσότεροι προτείνουν να το κρατάς από 20% μέχρι 80-85%. Νομίζω καλύτερα να το σταματάς εκεί.
  14. Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Ναι εσύ το επιλέγεις, αλλά η ψευδαίσθηση της ασφάλειας λόγω κλειδώματος μένει. Πόσο μάλλον για το μέσο χρήστη που δεν ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες. Anyway, μην το κουράζουμε, δε μιλάμε για κάνα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα. Έτσι κι αλλιώς το 99% του κόσμου που το έχει ενεργοποιήσει δεν πρόκειται να επηρεαστεί. Απλά εγώ θεωρώ πιο ασφαλές να μην υπάρχει καν σαν επιλογή. Τουλάχιστον όμως είναι επιλογή.
  15. Γιατί εδώ έχοντας επιλέξει να κλειδώσεις το τηλέφωνο μένεις με την ψευδαίσθηση ότι είσαι ασφαλής. Ενώ δεν είσαι. Όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, για κάποιο λόγο οι περισσότεροι επιτρέπουν μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης με κλειδωμένο τηλέφωνο.
×
×
  • Create New...