Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει πάρει κανείς προσφορά τον τελευταίο καιρό από εξωτερικό συνεργάτη για ιντερνέτ έως 24 και τηλεφωνία με αστικά υπεραστικά

Και όσο το δυνατόν περισσότερα κινητά με τιμή κατά τι μικρότερη έστω από αυτήν που δίνει το σάιτ της wind;

Δηλαδή κάτω από 25 ευρώ τελική με όλους τους φορους;

Μιλάμε για φορητότητα από ΟΤΕ.

Αυτή:

Δε στη δίνουν;

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-basic

Wind_2ble_play_21_1_2018.jpg

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ δεν είχα δει την συγκεκριμένη προσφορά. Είχα μόνο υποψην μου αυτή που ανέφερα πριν. Η δέσμευση μου στον ΟΤΕ ληγει 21 Ιανουαρίου οπότε 15 του μήνα θα κάνω την αίτηση και για αυτό άρχισα να ψαχνομαι από τώρα. Ελπίζω να ισχύει μέχρι τότε η προσφορά.

Παρατήρησα ότι στους τελευταίους 2 λογαριασμούς ήρθε αυξημένο το ποσό που πληρώνω...Τηλεφωνώ στην wind και μου λέει ναι, το έγραφε στον λογαριασμό του ΤΑΔΕ μήνα...τώρα θα πρέπει να πληρώνεται ψηφιακές ευκολίες κ.τ.λ και αν δεν θέλετε μπορείτε να πάτε στο τάδε πάγιο με 3-4 ευρώ πιο πάνω από αυτά που πληρώνω...της λέω όχι δεν θέλω...μου λέει μισό να δω αν μπορώ να κάνω αίτημα να μην ισχύσει η αύξηση για εσάς, να βγάλετε τις ψηφιακές ευκολίες (πως στο καλό τις λένε), δώστε μου 2 λεπτά, αναμονή...και μετά μου λέει το αίτημα σας έγινε δεκτό και θα πληρώνετε 2 ευρώ επιπλέον...ΤΙ ΕΓΙΝΕ τώρα, αφού υποτίθεται ότι έχουμε συμφωνία για 2 χρόνια, ότι θέλουν κάνουν ;

Έχει συζητηθεί αρκετά το θέμα των χρεώσεων στις ψηφιακές υπηρεσίες που μέχρι τον ΣΕΠ 2017 ήταν δωρεάν.

Μπορείς να ζητήσεις την αφαίρεση μερικών από τις 3 και μάλλον αυτό έγινε στην περίπτωσή σου.

οι ψηφιακες ευκολιες δεν πανε πανω απο 1 ευρω. Απλα του κάνανε μια εκπτωση...

Είμαι κ εγω τελικά 1.51€ πάνω απο τα συμφωνημένα. Θα κινήσω αρχικά εσωτερικές διαδικασίες με wind και βλέπουμε.

Παρέθεσα ολα τα στοιχεια στη wind. Απο τις μαγντοφωνημενες συνομιλίες αλλα και απο τη γραπτη προσφορά τους. Αρχικα αφαιρεσαν το κοστος των ψηφιακών ευκολιων αλλα υποστηριξαν οτι συμφωνησα μισο ευρω παραπανω. Ξανα εστειλα το γραπτο εμαιλ με την προσφορά όπου εγινε τελικα η αναπροσαρμογή στα συμφωνηθέντα και με πιστωση των χρεώσεων.

Διεκδικείτε τα συμφωνημένα με στοιχεία.

Οσοι βρίσκονται εδω γνωρίζουν για το ελληνικό χάος (οχι μονο της wind), κρατήστε στοιχεια, ημερομηνιες, ώρες συνομιλιών.

Οσοι βρίσκονται εδω γνωρίζουν για το ελληνικό χάος (οχι μονο της wind), κρατήστε στοιχεια, ημερομηνιες, ώρες συνομιλιών.

έτσι ακριβώς θέλει. Να σου λένε η κλήση σου ηχογραφείτε και να απαντάς "και εγώ σας ενημερώνω ότι σας ηχογραφώ" (αν μπορείς να το κάνεις δλδ πχ κάτι xiaomi το έχουν στην οθόνη το rec).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

έτσι ακριβώς θέλει. Να σου λένε η κλήση σου ηχογραφείτε και να απαντάς "και εγώ σας ενημερώνω ότι σας ηχογραφώ" (αν μπορείς να το κάνεις δλδ πχ κάτι xiaomi το έχουν στην οθόνη το rec).

Το'χεις όντως κάνει;

Να τους το πεις;

Να δεις τι απαντάνε τότε;

Εγώ το κάνω ΠΑΝΤΑ σε τέτοιες περιπτώσεις. Χωρίς να το δηλώσω, όμως.:)

Και ολα αυτα τα αξιολογα παραπανω , γινονται για ΜΙΣΟ ευρω παραπανω , οπως αναφερει ο φιλος . Πολυ ωραια .

Α το τρολ δεν μπανιαριστηκε ακόμα;

1.51€ ειναι και γίνεται για πολλαπλούς λόγους και οχι μονο για τα χρήματα. Υπαρχει κατι που λέγεται ΛΟΓΟΣ οπως και ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Αν δεν θες να το καταλάβεις καλώς. Μηπως εισαι απο τη wind;

Εγω παντως με το που πηγα και εκανα διακοπη των ψηφιακων ευκολιων, μου ηρθε ο λογαριασμος 35 ευρω πιο πανω. Μου χρεωσαν κλησης που δεν εχω κανει. Μια κληση σε μη γεωγραφικο αριθμο διαρκειας μιας ωρας που δεν εκανα ποτε βεβαια, καθως και 4 κλησης που εκανα στα Ελτα για δεμα που περιμενα σε νουμερο που αρχιζει απο 800... το οποιο γραφει οτι δεν εχει χρεωση απο σταθερο τηλεφωνο. Εχω ζητησει αναλυση λογαριασμου και περιμενω να δω τη θα μου στειλουν.

Εχει κανενας αναλογη εμπειρια να μου πει πως κινηθηκε?

Edited by orestis28

δεν εχουν σχεση οι ψηφιακες ευκολιες με τις χρεωσεις που λες. Για να βγει συμπερασμα πρεπει να δεις την αναλυση. Ο μη γεωγραφικος που σε χρεωσε ποιος ηταν? Μη γεωγραφικος ειναι οποιος (εντος Ελλάδος) δεν αρχιζει απο 2.Πενταψηφιοι κλπ οπως νουμερα ασφαλιστικων,τραπεζων,οδικης βοηθειας χρεωνονται κανονικα. Το 800 κανονικα δεν χρεωνεται.

δεν εχουν σχεση οι ψηφιακες ευκολιες με τις χρεωσεις που λες. Για να βγει συμπερασμα πρεπει να δεις την αναλυση. Ο μη γεωγραφικος που σε χρεωσε ποιος ηταν? Μη γεωγραφικος ειναι οποιος (εντος Ελλάδος) δεν αρχιζει απο 2.Πενταψηφιοι κλπ οπως νουμερα ασφαλιστικων,τραπεζων,οδικης βοηθειας χρεωνονται κανονικα. Το 800 κανονικα δεν χρεωνεται.

Δεν ξερω ποιος ειναι ο μη γεωγραφικος αριθμος. Στον λογαριαμο δεν τον γραφει. Περιμενω κι εγω την αναλυση λογαριασμου για να δω.

Στο λογαριασμο εκτος απο τα 20 ευρω που θα πληρωνα κανονικα, μου εχει χρεωσει εκτος παγιου 4 κλησης διαρκειας 44 λεπτα, προς 11 ευρω και μια κληση σε μη γεωγραφικο αριθμο διαρκειας 1 ωρας προς 15,50 ευρω. Συνολο 26,50 που με το ΦΠΑ παει στα 34 ευρω,συν τα 20 ευρω του παγειου συνολο λογαριασμου 54,80.

Οι 4 κλησης λογικα ειναι στα ελτα στο 800.... μιας και εκει ειχα παρει. Οι υπολοιπες που εχω κανει ειναι σε σταθερα που αρχιζουν απο 2.

Τις ψηφιακες ευκολιες τις ανεφερα γιατι εκει που τις εκοψα για να μειωσω το λογαριασμο, μου ηρθε παραφουσκωμενος.

Edited by orestis28

Δεν ξερω ποιος ειναι ο μη γεωγραφικος αριθμος. Στον λογαριαμο δεν τον γραφει. Περιμενω κι εγω την αναλυση λογαριασμου για να δω.

Στο λογαριασμο εκτος απο τα 20 ευρω που θα πληρωνα κανονικα, μου εχει χρεωσει εκτος παγιου 4 κλησης διαρκειας 44 λεπτα, προς 11 ευρω και μια κληση σε μη γεωγραφικο αριθμο διαρκειας 1 ωρας προς 15,50 ευρω. Συνολο 26,50 που με το ΦΠΑ παει στα 34 ευρω,συν τα 20 ευρω του παγειου συνολο λογαριασμου 54,80.

Οι 4 κλησης λογικα ειναι στα ελτα στο 800.... μιας και εκει ειχα παρει. Οι υπολοιπες που εχω κανει ειναι σε σταθερα που αρχιζουν απο 2.

Τις ψηφιακες ευκολιες τις ανεφερα γιατι εκει που τις εκοψα για να μειωσω το λογαριασμο, μου ηρθε παραφουσκωμενος.

πόσα γλύτωσες από την αφαίρεση των ψηφιακών ευκολιών;;

Με υποθέσεις δεν βγαίνει άκρη. Θα περιμένεις να δεις την ανάλυση κλήσεων.

Edited by Vasileios

πόσα γλύτωσες από την αφαίρεση των ψηφιακών ευκολιών;;

Τι σημασια εχει ποσα γλυτωσα. Οσα δεν ειχα συμφωνησει οταν εκανα το συμβολαιο. Οσα κι αν ειναι δεν καταλαβαινω γιατι να τα πληρωνω, απο τη στιγμη που ποτε δεν εχω κανει χρηση σε αυτες τις ευκολιες , αλλα ουτε προκειτε να κανω.

Το ζητουμενο ειναι γιατι ξαφνικα βρισκομαι με 35 ευρω συν στο λογαριασμο μου , οταν το σταθερο το χρησιμοποιω ελαχιστα και παντα ξερω σε ποια τηλεφωνα περνω.

Απλα θα περιμενω να ερθει η αναλυση λογαριασμου, μιας και δεν μπορω να κατω κατι μεχρι τοτε και θα πραξω αναλογα.

Τι σημασια εχει ποσα γλυτωσα. Οσα δεν ειχα συμφωνησει οταν εκανα το συμβολαιο. Οσα κι αν ειναι δεν καταλαβαινω γιατι να τα πληρωνω, απο τη στιγμη που ποτε δεν εχω κανει χρηση σε αυτες τις ευκολιες , αλλα ουτε προκειτε να κανω.

Το ζητουμενο ειναι γιατι ξαφνικα βρισκομαι με 35 ευρω συν στο λογαριασμο μου , οταν το σταθερο το χρησιμοποιω ελαχιστα και παντα ξερω σε ποια τηλεφωνα περνω.

Απλα θα περιμενω να ερθει η αναλυση λογαριασμου, μιας και δεν μπορω να κατω κατι μεχρι τοτε και θα πραξω αναλογα.

Μην αρπάζεσαι δεν ηταν ειρωνική η ερώτηση θέλω και εγώ να κάνω το ίδιο για αυτό σε ρώτησα λεπτομέριες ώστε να ξέρω πόσα ευρώ θα γλιτώσω αν το κάνω.

Αν θέλεις μου απαντάς πόσα ευρώ γλίτωσες και ποιές συγκεκριμένα ευκολίες κατήργησες;

υπαρχουν 2 ομαδες υπηρεσιων και αυτο που γλυτωνεις ειναι 0,20-0,50 ευρω. Αν καταργησεις και την αναγνωριση κλησεων γλυτώνεις άλλα 0,50.

Οι χρεώσεις αυτές έχουν να κάνουν με τα 800.... η wind τα χρεώνει, πάντα να ψάχνεις αριθμούς 210, 211 κτλ.

Οι χρεώσεις αυτές έχουν να κάνουν με τα 800.... η wind τα χρεώνει, πάντα να ψάχνεις αριθμούς 210, 211 κτλ.

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο.

Κοίταξα τους λογαριασμούς και τις κλήσεις προς "Ειδικούς-Μη Γεωγραφικούς Αριθμούς" στους οποίους βάζει όσους αρχίζουν από 800 δεν τους χρεώνει.

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο.

Κοίταξα τους λογαριασμούς και τις κλήσεις προς "Ειδικούς-Μη Γεωγραφικούς Αριθμούς" στους οποίους βάζει όσους αρχίζουν από 800 δεν τους χρεώνει.

Δεν το εχω δει κάπου γραμμένο, αλλα απο προσωπική εμπειρία οταν εχω καλέσει σε αντίστοιχα νούμερα πχ τράπεζα, χρεώνομαι.

Οπότε πάντα προτιμώ να βρίσκω αριθμό κανονικό για τις κλήσεις.

Μην αρπάζεσαι δεν ηταν ειρωνική η ερώτηση θέλω και εγώ να κάνω το ίδιο για αυτό σε ρώτησα λεπτομέριες ώστε να ξέρω πόσα ευρώ θα γλιτώσω αν το κάνω.

Αν θέλεις μου απαντάς πόσα ευρώ γλίτωσες και ποιές συγκεκριμένα ευκολίες κατήργησες;

Καταργησα ολες τις ψηφιακες ευκολιες (ετσι κι αλλιως δεν τις χρησιμοποιουσα), το μονο που κρατησα ειναι η αναγνωριση κλησεων.

Το κερδος οπως ειπαν και τα παιδια ειναι στα 0.50 το μηνα. Δεν ειναι το ποσο, ουτε εχω καποιο φοβερο κερδος, αλλα το γαμοτο

Εξ αλλου αν τα δεχομαστε ολα παθητικα, τους δεινουμε να καταλαβουν οτι μπορουν να συνεχισουν και μετα απο μερικους μηνες θα αυξησουν ακομα περισσοτερο τις χρεωσεις.Αν παμε ολοι και κανουμε διακοπη στις ψηφιακες ευκολιες, για εμας το ποσο μπορει να μην ειναι μεγαλο αλλα για τις εταιριες ειναι ενα πολυ σοβαρο νουμερο.

Ισως ετσι παρουν ενα μηνυμα, Οσο εμεις αδιαφορουμε, τοσο αυτοι θα κερδιζουν απο το τιποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν γινεται η καθε εταιρια η υπηρεσια που εχει τηλ. που αρχιζει απο 800 να γραφει οτι ειναι χωρις χρεωση απο σταθερο τηλεφωνο και η wind και καθε wind να χρεωνει τις κλησεις. Αυτο ειναι παρανομο.

Τα ΕΛΤΑ παντως γραφουν χωρις χρεωση. Και εχουν και ενα δευτερο νουμερο που αρχιζει απο 210 που αυτο λογικα φανταζομαι χρεωνετε μια αστικη μοναδα, αλλα για οσους εχουν απεριοριστα σε σταθερα δεν πρεπει να χρεωνετε.

Εδω στη δευτερη σελιδα του pdf γραφει ξεκαθαρα χωρις χρεωση.

https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%95%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%99%CE%91%20%CE%95%CE%9A%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%97%20%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9D%CE%A9%CE%9D%20%CE%A7%CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%A6%CE%A0%CE%9A%CE%A5%202014.pdf

Edited by orestis28

Και η Wind τα 800 νομίζω πως είχα δει πως δεν τα χρεώνει. Αν έχεις πάρει ανάλυση κλήσεων και σου γράφει πως έχει χρέωση σε τέτοιο τηλεφώνημα, επικοινώνησε μαζί τους και διεκδίκησε να στα αφαιρέσουν.

Τα 801 είναι που χρεώνονται. Επίσης δεν νομίζω πως είναι δωρεάν όταν βλέπεις αστική χρέωση. Απλά έχει τη χρέωση που θα είχε ανά λεπτό όπως αν δεν είχες πακέτο προς σταθερά (άσχετα αν έχεις). Όχι δηλαδή μια μονάδα.

• This topic was featured and featured