gup_ Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 15 minutes ago, coolnetgr said: Έχει προβλήματα από το πρωί η COSMOTE. Στην αρχή είχε πέσει όλο το δίκτυο ενώ στη συνέχεια έδινε ένδειξη VoWIFI αλλά δεν έβγαζε κλήσεις. VoLTE καθόλου. Μέσω 2G έκανε κανονικά κλήσεις μετά από λίγο. Δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Ευτυχώς γιατί ήμουν έτοιμος να το σπάσω 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 33 minutes ago, coolnetgr said: Έχει προβλήματα από το πρωί η COSMOTE. Στην αρχή είχε πέσει όλο το δίκτυο ενώ στη συνέχεια έδινε ένδειξη VoWIFI αλλά δεν έβγαζε κλήσεις. VoLTE καθόλου. Μέσω 2G έκανε κανονικά κλήσεις μετά από λίγο. Και σε μένα το ίδιο. 4G καθόλου οπότε ούτε και δεδομένα. Μετά απο λίγη ώρα έφτιαξε μόνο του Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Automata Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 On 3/6/2022 at 6:04 ΜΜ, Shinig said: Έχει βάλει κάποιος nova launcher? Έβαλα από την πρώτη στιγμή που το πήρα (ίσως στη 2η μέρα), όλα καλά λειτουργούν και "σφαίρα" πάει γενικώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 1 minute ago, Automata said: Έβαλα από την πρώτη στιγμή που το πήρα (ίσως στη 2η μέρα), όλα καλά λειτουργούν και "σφαίρα" πάει γενικώς. Δουλεύουν και τα gestures ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Automata Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 (edited) 5 minutes ago, p_k said: Δουλεύουν και τα gestures ; Σε αυτό δεν έχω άποψη επειδή δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ. Το double tap για άνοιγμα οθόνης λειτουργεί πάντως. Edited June 9, 2022 by Automata 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 59 minutes ago, p_k said: Δουλεύουν και τα gestures ; Εγώ το χρησιμοποιώ με gestures, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osal Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 16 ώρες πριν, sgatzo said: Ξέρετε αν μπορώ να κατεβάσω μια αναβάθμιση μόνος μου όπως πχ αυτή του Μαίου? Στο Xiaomi πχ γινόταν. Για κάποιο λόγο έχουμε 3 ίδια κινητά και στο δικό μου δεν έρχονται αναβαθμίσεις. Εννοείται από επίσημη αντιπροσωπεία μέσω της Γερμανός αγορασμένο. Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι το 8/256 να παίρνει διαφορετικά τις αναβαθμίσεις από τα 6/128 που είναι τα άλλα δύο? Μήπως εγώ έχω κλείσει κάτι και τις εμποδίζω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηρθε σημερα η ενημερωση Μαιου σε εμενα (8/256 απο Γερμανο) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 1 ώρα πριν, nplatis said: Εγώ το χρησιμοποιώ με gestures, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. 2 ώρες πριν, Automata said: Έβαλα από την πρώτη στιγμή που το πήρα (ίσως στη 2η μέρα), όλα καλά λειτουργούν και "σφαίρα" πάει γενικώς. Έχετε βάλει τον nova σε κάποιο προφίλ στην μπαταρία?Πχ Εφαρμογές σε αδράνεια η όχι παίζει χύμα?Από κατανάλωση τι λέει? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 5 ώρες πριν, osal said: Ηρθε σημερα η ενημερωση Μαιου σε εμενα (8/256 απο Γερμανο) ναι οντως και σε μένα (8/256 επίσης) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Ξέρει κάποιος πού λειτουργεί το τηλέφωνο με 2 σιμ, αν ενώ μιλάω στη μία σιμ και δεχτώ κλήση στην άλλη να μου εμφανίζει την επιλογή να απαντήσω; Με ενεργοποιημενη την αναμονή κλήσεων και στις 2 σιμ, όταν κάποιος με καλεί ενώ μιλάω, στην περίπτωση που μιλάω στη σιμ που καλεί του λέει ότι είναι κατειλλημένο, ενώ αν καλέσει στην άλλη σιμ του λέει ότι είναι απενεργοποιημενο. Σε κάθε περίπτωση εγώ ειδοποιούμαι με μήνυμα για την χαμένη κλήση αργότερα. Υπάρχει κάποια επιλογή να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 (edited) Μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Dual SIM always on". (settings > connections > SIM card manager > More SIM card settings > Dual SIM always on). Ουσιαστικά η κάρτα που είναι "ανενεργή" κατά την διάρκεια κλήσης κάνει προώθηση την νέα κλήση στην άλλη και δουλεύει σαν αναμονή κλήσης. (Θεωρείται προώθηση οπότε έχει χρέωση). Edited June 10, 2022 by coolnetgr 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Σε παλιό xiaomi redmi note 4 λειτουργούσε άψογα, έβλεπα την κλήση, έβαζα αναμονή την πρώτη κ μιλούσα στη δεύτερη, εδώ δεν υπάρχει επιλογή για sim managment, αναρωτιέμαι μήπως είναι και θέμα παροχου να ενεργοποιήσει κάτι, αν κάποιος το λειτουργεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ coolnetgr! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 18 minutes ago, toumpanovlaxos said: Σε παλιό xiaomi redmi note 4 λειτουργούσε άψογα, έβλεπα την κλήση, έβαζα αναμονή την πρώτη κ μιλούσα στη δεύτερη, εδώ δεν υπάρχει επιλογή για sim managment, αναρωτιέμαι μήπως είναι και θέμα παροχου να ενεργοποιήσει κάτι, αν κάποιος το λειτουργεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ coolnetgr! Δεν υπήρχε επιλογή για εναλλαγή κλήσης στο note4 αλλά και στα επόμενα note, εδώ λειτουργεί όπως σου είπε ο φίλος coolnetgr αλλά χωρίς χρέωση, και σε περίπτωση που δεν απαντήσεις σου έρχεται και μήνυμα από το δίκτυο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 3 minutes ago, sotosok said: Δεν υπήρχε επιλογή για εναλλαγή κλήσης στο note4 αλλά και στα επόμενα note, εδώ λειτουργεί όπως σου είπε ο φίλος coolnetgr αλλά χωρίς χρέωση, και σε περίπτωση που δεν απαντήσεις σου έρχεται και μήνυμα από το δίκτυο σου Στο νοτε 4 ενώ μιλούσα στη μία σιμ, χτυπούσε κανονικά η δεύτερη και απαντούσα αν ήθελα(4.5 χρόνια το είχα), εδώ η μόνη λύση είναι προώθηση από τη μια στην άλλη. Θα το δοκιμάσω, αλλά και πάλι και στην ίδια σιμ που μιλάω να με καλέσουν δεν έχω ειδοποίηση για την κλήση εκείνη τη στιγμή πάρα μόνο με μήνυμα μετά, (έχω ενεργοποιημενη την αναμονή και στις 2 κάρτες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 13 minutes ago, toumpanovlaxos said: Στο νοτε 4 ενώ μιλούσα στη μία σιμ, χτυπούσε κανονικά η δεύτερη και απαντούσα αν ήθελα(4.5 χρόνια το είχα), εδώ η μόνη λύση είναι προώθηση από τη μια στην άλλη. Θα το δοκιμάσω, αλλά και πάλι και στην ίδια σιμ που μιλάω να με καλέσουν δεν έχω ειδοποίηση για την κλήση εκείνη τη στιγμή πάρα μόνο με μήνυμα μετά, (έχω ενεργοποιημενη την αναμονή και στις 2 κάρτες) Έχεις μπερδευτεί μιλάς για την ίδια κάρτα, δεν έχει σημασία και εγώ το είχα πολύ καιρό και αυτό και την υπόλοιπη σειρά, εδώ δεν κάνει προώθηση αυτό έχει σημασία, δες το κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 10 minutes ago, sotosok said: Έχεις μπερδευτεί μιλάς για την ίδια κάρτα, δεν έχει σημασία και εγώ το είχα πολύ καιρό και αυτό και την υπόλοιπη σειρά, εδώ δεν κάνει προώθηση αυτό έχει σημασία, δες το κιόλας Ενεργοποίησα την πρώτη επιλογή "προώθηση σε οποιαδήποτε διαθέσιμη σιμ " και θα το δοκιμάσω. Τώρα υποτίθεται όταν δεν έχω σήμα στη μία θα προωθεί την κλήση στην δεύτερη. Ίδωμεν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 υπάρχει τρόπος να βγάλουμε έναν διακόπτη κάπου εύκολα να ανοιγοκλεινουμε την ταχεία φόρτιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Φτιάχνεις bixby routine. If start manually then fast charging on. Αυτό θα σου φτιάξει ένα εικονίδιο στην αρχική οθόνη που θα ανοίγει την ταχεία φόρτιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, coolnetgr said: Φτιάχνεις bixby routine. If start manually then fast charging on. Αυτό θα σου φτιάξει ένα εικονίδιο στην αρχική οθόνη που θα ανοίγει την ταχεία φόρτιση. εαν φτιαξω αυτην την ρουτινα θα εχω κλειστο το διακοπτη του fast charge? Edited June 10, 2022 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Εξαρτάται τι θες να κάνεις. Μπορείς να βάλεις fast charging on και να αφήσεις την επαναφορά ρυθμίσεων όταν δεν τρέχει η ρουτίνα. Οπότε πατάς μία φορά την συντόμευση τρέχει η ρουτίνα, έχεις γρήγορη φόρτιση, πατάς δεύτερη φορά σταματάει η ρουτίνα, δεν έχεις γρήγορη φόρτιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Ενημερωση Ιουνιου 2022 . 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 @s_wind Δεν εμφανίζεται κάποια ειδοποίηση όταν υπάρχει νέα αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 1 hour ago, s_wind said: Ενημερωση Ιουνιου 2022 . Καλά, κάποιοι λάβαμε την ενημέρωση Μαίου πριν 3-4 ημέρες. Έχουμε τουλάχιστον μήνα καθυστέρηση 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Με την τελευταία αναβάθμιση σας φαίνεται λίγο πιο smooth το τηλέφωνο ή είναι η ιδέα μου;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 57 minutes ago, panosfx said: Με την τελευταία αναβάθμιση σας φαίνεται λίγο πιο smooth το τηλέφωνο ή είναι η ιδέα μου; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ετσι νομιζω κι εγω. Σαν να απεκτησε περισσοτερη σπιρτάδα. Στην μπαταρία ειδες καποια αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts