papathvas Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Να κάνω και γω μια αρκετά χαζή ερώτηση? Έχω έναν παλιό υπολογιστή, ο οποίος δεν έχει wi-fi και θέλω να πάρω ασύρματο μόντεμ. Εκτός από το να αγοράσω υπολογιστή, υπάρχει κάποια άλλη λύση? (Μη με πάρετε με τις ντομάτες σας παρακαλώ :O :p) usb stick wifi pcmcia καρτούλα διαλέγεις και παίρνεις Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Ψαχνω το εξης : Συσκευη all-in-one ADSL+2 modem router-ethernet-switch-wi fi ADSL over ISDN (annex B) VPN support και απο client και οχι μονο gateway to gateway. Εχει να προτεινει καποιος μοντελα? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 exo parei to fritz 7140 box me double play hol.Exei 2 thires tilefonias oi opoies einai sumvates kai me fax. Sxediazo ti mia grammi na tin exo se asurmato til konta sto laptop opote an thelo na lavo fax apla na topotheto to klipsaki tis grammis stin upodoxi montem tou laptop. Stin alli omos grammi, tin kuria an to thelete, thelo na topothetiso 2 tilefona. Ginetai me enan aplo diakladoti pou vgazei 2 upodoxes,opos exo tora stin ote grammi mou, na exo dublex? lete na proklithei kapoia vlavi sto fritz? Eimai se anamoni energopoihshs ths upiresias. euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 exo parei to fritz 7140 box me double play hol.Exei 2 thires tilefonias oi opoies einai sumvates kai me fax. Sxediazo ti mia grammi na tin exo se asurmato til konta sto laptop opote an thelo na lavo fax apla na topotheto to klipsaki tis grammis stin upodoxi montem tou laptop. Stin alli omos grammi, tin kuria an to thelete, thelo na topothetiso 2 tilefona. Ginetai me enan aplo diakladoti pou vgazei 2 upodoxes,opos exo tora stin ote grammi mou, na exo dublex? lete na proklithei kapoia vlavi sto fritz? Eimai se anamoni energopoihshs ths upiresias. euxaristo Δε θα εχεις κανενα προβλημα με τον διακλαδωτη στο fritz. Οι θυρες του ειναι δυνατες. Τo Fax θελεις να το περασεις μεσα απο Voip της HOL ή μεσω δρομολογησης του οτε μεσα απο το fritz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 παιδια μπορειτε να μου προτεινεται ενα καλο μοντεμ ρουτερ για να συνδεσω και τους δυο υπολογιστες μου με το ιντερνετ? εχω conx στα 768. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Παιδιά, πρόσφατα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου στο ιδιόκτητο της Forthnet. Ωστόσο με attenuation 25.5 και noise margin 6.3 συγχρονίζομαι μόλις στα 5750 kbps. Δοκίμασα το Siemens router που δίνει η Forthnet και το Netgear 834G v3 (αυτό μάλιστα με χειρότερα αποτελέσματα). Αν αλλάξω router θα δω καλύτερες τιμές; Έχετε να προτείνεται κάτι που να δουλεύει αποδεδειγμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Έχω το linksys 354 αυτό που έδινε/δίνει η forthnet στο adsl in a box. Τι κεραία παίρνει και αν έχετε να προτείνετε κάποια. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Έχω το linksys 354 αυτό που έδινε/δίνει η forthnet στο adsl in a box. Τι κεραία παίρνει και αν έχετε να προτείνετε κάποια. Αναλογα με τις αναγκες σου. Υπαρχουν τα rubberακια της Linksys με 8db. γυρω στα 40 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Αναλογα με τις αναγκες σου. Υπαρχουν τα rubberακια της Linksys με 8db. γυρω στα 40 ευρω Έχεις κανένα link ποιά κεραία κάνει; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Γεια σε ολους μια απορια και ελπιζω για βοηθεια εχω τα παρακατω netgear modem routers DG834GT DG834G v2 τα οποια ειναι και access points ρυθμισεις modem στο 1 pc ip: Get Dynamically From ISP Domain Name Server (DNS) Address : Get Automatically From ISP Use Router as DHCP Server Enable Wireless Access Point και στο Local Area Connection των windows: obtain ip automatically και DNS αυτες τις forthnet ετσι το πρωτο pc μπαινει κανονικα στο internet ρυθμισεις modem στο 2 pc οι ιδιες μονο που δεν του τσεκαρω το Use Router as DHCP Server και παιζει σαν router.... ουτε security του βαζω στο wireless ουτε firewall σε windows και ερχεται το μεγα ερωτημα.... που ειναι ο βαγκνερ ? που ειναι ο πουτσίνι ? δεν βλεπω το 2 pc πουθενα.... καμια ιδέα thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 παιδια θελω τα φωτα σας.εχω ενα μοντεμ το οποιο δεν εχει μια συγκεκριμενη μαρκα εχει μονο το ονομα του παροχεα.Πανω στο μοντεμ εχει μια ενδειξη που λεει wirelless.τωρα εχω αγορασει ενα router to d-link dl-604 και εχω συνδεσει πανω 2 laptop και 1 desktop γινεται να εχω ασυρματο internet για να μπορω να συνδεω και το κινητο μου αλλα και το playstation 3,αν γινεται σας παρακαλω πειτε πως. Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Δε θα εχεις κανενα προβλημα με τον διακλαδωτη στο fritz. Οι θυρες του ειναι δυνατες. Τo Fax θελεις να το περασεις μεσα απο Voip της HOL ή μεσω δρομολογησης του οτε μεσα απο το fritz? Προς μεγάλη μου έκπληξη και χαρά ενεργοποιήθηκα πλήρως στις 7/8!!!!!!! Ποιότητα τηλεφωνικών γραμμών άψογη ενώ αξιόπιστο speedtest μου έβγαλε ταχύτητα καθόδου 612/613ΚΒ/δευτ σταθερά σε αρχείο 100 Μb που κατέβασα, δηλαδή την μέγιστη δυνατή της σύνδεσής μου. ΟΤΕ δεν έχω πλέον έχω καθαρή γραμμή dsl και voip (2 γραμμές) τηλέφωνα του double play, επομένως και το fax λογικά θα περνά στην τηλεφωνική έξοδο του ρούτερ που είναι γραμμή voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6740 Πές τε μου την γνώμη σας γιαυτό. Θέλω να αναβαθμίσω το router μου για να εκμεταλευτώ τις δυνατότητες το wireless n. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 μπορει καποιοσ να με βοηθησει παρακαλω? αγορασα το fritz wifi. Ολα καλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Απο το κινητο λοιπον μπορω να μπω στο νετ απο το φριτζ. Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Πως απο το φριτζ μπορω να μπω στο ιντερνετ απο αλλο wifi δικτυο? Στο λαπτοπ πχ παταω αναζητηση και βρισκει ολα τα δικτυα. Εδω γιατι τι πρεπει να γινει ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω την ακριβή ταχύτητα με την οποία τρέχει το δίκτυο στο οποίο είναι συνδεδεμένο το router; Ο υπολογιστής γράφει πως ισούται με 11Mbits,το οποίο είναι αδύνατον να συμβαίνει τη στιγμή που έχω Conn-x στα 2Mbits. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazydog20h Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Καλησπερα !!Μηπως γνωριζει κανεις το default password και username apo to wireless speedtoutch 858 ??????????????????:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 pedia mexri xthes eixa kanonika net.simera to proi omos kanei ta exeis koufa.eno mpeno mesa se pente lepta me petah.koitaxa margin kai mou elege oti exo 9!!kai thoribo 34.eno douleue se margin 37 k thoribo 23-24.ti mporei na pezetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 restart του εκανες; αστο και λιγο κλειστο. αλλιως παρε τηλ την εταιρια σου και δηλωσε βλαβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisgprs Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ 2 Η/Υ. ΕΝΑ LAPTOP ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ MΟDEM-ROUTER ΜΕ 4 ETHERNET ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ [ΜΕΣΩ ETHERNET]. ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ ? KAI ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ''Η ΝΑ ΠΡΟΤIΜΗΣΩ ΕΝΑ USB ΚΑΙ ΕΝΑ ETHERNET ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ 2 Η/Υ. ΕΝΑ LAPTOP ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ MΟDEM-ROUTER ΜΕ 4 ETHERNET ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ [ΜΕΣΩ ETHERNET]. ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ ? KAI ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ''Η ΝΑ ΠΡΟΤIΜΗΣΩ ΕΝΑ USB ΚΑΙ ΕΝΑ ETHERNET ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Speedtouch 530v6 / 536i (για PSTN/ISDN αντίστοιχα), €37 από oteshop. Εννοείται ότι προτιμάς σύνδεση ethernet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 εχω βαλει εδω κ λιγες μερες adsl. χτες πηγα να κατεβασω απο rapidshare αλλα δεν μπορουσα με τιποτα. οποιο και να ηταν το αρχειο ελεγε 404not found.. μηπως φταιει το μοντεμ? ειναι το sagem fast800 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vps Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Είμαι παντελώς άσχετος με το DSL και θέλω τη βοήθειά σας... Πώς μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα ένα laptop (ασύρματα) και έναν desktop υπολογιστή (ενσύρματα) από την ίδια σύνδεση; Δεν έχω ιδέα από τις τεχνολογίες που αφορούν το DSL, κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη... Παράθεση ...It does not do to dwell on dreams and forget to live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Είμαι παντελώς άσχετος με το DSL και θέλω τη βοήθειά σας... Πώς μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα ένα laptop (ασύρματα) και έναν desktop υπολογιστή (ενσύρματα) από την ίδια σύνδεση; Δεν έχω ιδέα από τις τεχνολογίες που αφορούν το DSL, κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη... Θα χρειαστείς ένα ασύρματο DSL modem/router, όπως το Speedtouch 585 που κοστίζει €72 σε oteshop ή το δίνουν και δώρο με νεο connx. Έχεις ήδη σύνδεση ή ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 εκανα μια συνδεση connx και θελεω να αλλαξω το κωδικο του router , πως το κανω αυτο? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 εκανα μια συνδεση connx και θελεω να αλλαξω το κωδικο του router , πως το κανω αυτο? Από το web interface του router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts