Jump to content

neofitosgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    192
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About neofitosgr

  • Ημ. Γέννησης 03/10/1975

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

neofitosgr's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Μίλησα με chat, αυτό που μου είπαν ήταν αν περάσει το 6μηνο και φέρεις κι άλλον μετά το εξάμηνο όμως , θα επωφεληθούν και οι δυο... Τώρα τι απο τα δυο ισχύει άγνωστο...
  2. Κάθε φιλο που συστήνεις τωρα σου δίνει απο 50gb για κάθε έναν για 6 μήνες Πόσες φορές μπορεί κάποιος να επωφεληθεί απο τα gb του bring a friend ? δηλαδή υπάρχει όριο σε φίλους που μπορείς να καλέσεις ?
  3. Ειμαι νεος συνδρομητης cu μήπως κάποιος γνωρίζει αν τα bring a friend και τα welcome data κάνουν rollover ? Τα υπόλοιπα από πακέτα κάνουν? πότε χάνονται? Ισχύουν τα ίδια για το liquid αν μπω ? Ευχαριστώ
  4. neofitosgr

    CU Liquid

    Ίσως εγώ να μην το εξήγησα σωστά Είμαι εκτος liquid , βάζω κάρτα, ενεργοποιώ το πακέτο παίρνω τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και τα 75gb + 50gb δεν θα μου μένουν λεφτά στην κάρτα έτσι δεν είναι? Τα απεριόριστα το liquid στα δίνει μονο Όταν ανανεώσεις με αυτόματη ανανέωση Όταν είσαι liquid σωστά? Αυτό που ρωτάω είναι αν μπω liquid και βάλω αυτόματη ανανέωση 15€ εκτός από τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας που θα μου δίνει, θα μου δίνει τα 75gb ως νέος πελάτης προσφορά και τα 50gb από friend οπότε να μου μένουν και τα 15€ στην κάρτα ή όχι?
  5. neofitosgr

    CU Liquid

    Αν βγαίνω απο liquid , βάζω κάρτα, ενεργοποιώ το πακέτο παίρνω τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και τα 75gb + 50gb δεν θα μου μένουν λεφτά στην κάρτα έτσι δεν είναι? Θα τα χαλάει για τα συγκεκριμένα παραπάνω που έγραψα Σωστά κατάλαβα? οπότε ποιος ο λόγος να ξαναμπώ liquid ? αυτό που ρωτάω είναι αν μπω liquid και βάλω αυτόματη ανανέωση 15€ εκτός από τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας που θα μου δίνει, θα μου δίνει τα 75gb ως νέος πελάτης προσφορά και τα 50gb από friend οπότε να μου μένουν και τα 15€ στην κάρτα ή όχι?
  6. neofitosgr

    CU Liquid

    παρήγγειλα νέα sim στην προσφορά και πλήρωσα 13€ που δίνει απεριόριστη ομιλία + 75gb + 50gb bring a friend 1.Αν το γυρίσω σε lliquid οταν παραλάβω την sim και επιλέξω το πακέτο των 15€ για να εχω απεριόριστη ομιλία και τα 15€ να μου μένουν στην κάρτα τα 75gb θα τα παίρνω? ή μόνο τα 50 ? 2.Αν το αφήσω έτσι χωρίς να κουνάω την μπάρα κάθε μήνα θα μου τραβάει 15€ και αν δεν χαλάσω καθόλου χρήματα για αγορά κάποιου πακέτου θα έχω πχ σε 3 μήνες 45€ τα οποία μπορώ να κόψω κουπόνι efood?
  7. οπότε όταν έρθει η sim θα μείνω ένα μήνα σε αυτό που είμαι με τα 75 gb και λίγο πριν λήξουν το γυρίζω σε liquid ? χωρίς να χάσω τα 75 της προσφοράς?
  8. αν το αφήσω έτσι θα βάζω 13€ τον μήνα η παραπάνω με τους φόρους? μενει κάτι στην κάρτα? και θα έχω 75gb + 50gb bring a friend + απεριόριστη ομιλία? ποια η διαφορά με το liquid ?
  9. Σου έστειλα πμ φιλε

  10. έχει κάποιος φίλος κωδικό bring a Friend να πάρουμε και οι 2 τα gb ?
  11. σύνολο 15+10 δηλαδή ? υπάρχει κάπου βήμα βήμα η διαδικασία? σου έστειλα μήνυμα
  12. μαζι με απεριόριστα gb δεν υπάρχει ε ?
  13. και εγω δεν την προλαβα !!! υπάρχει τώρα κάτι αντίστοιχο με απεριόριστα gb και ομιλία σε τέτοια τιμή voda η κάπου αλλού ?
  14. μπορείς είτε να πάρεις τηλέφωνο και να σου στείλουν την sim με 5 ευρώ χρέωση και χωρίς καθόλου υπόλοιπο στην κάρτα όμως είτε να την κάνεις ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα πληρώνοντας 10 ευρώ και σου δίνει και κάποια ενσωματωμένα λεπτά και mb
  15. ναι υπολόγισε περίπου σε 10 με 15 ημέρες
×
×
  • Create New...