Jump to content

neofitosgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    192
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by neofitosgr

  1. Μίλησα με chat, αυτό που μου είπαν ήταν αν περάσει το 6μηνο και φέρεις κι άλλον μετά το εξάμηνο όμως , θα επωφεληθούν και οι δυο... Τώρα τι απο τα δυο ισχύει άγνωστο...
  2. Κάθε φιλο που συστήνεις τωρα σου δίνει απο 50gb για κάθε έναν για 6 μήνες Πόσες φορές μπορεί κάποιος να επωφεληθεί απο τα gb του bring a friend ? δηλαδή υπάρχει όριο σε φίλους που μπορείς να καλέσεις ?
  3. Ειμαι νεος συνδρομητης cu μήπως κάποιος γνωρίζει αν τα bring a friend και τα welcome data κάνουν rollover ? Τα υπόλοιπα από πακέτα κάνουν? πότε χάνονται? Ισχύουν τα ίδια για το liquid αν μπω ? Ευχαριστώ
  4. neofitosgr

    CU Liquid

    Ίσως εγώ να μην το εξήγησα σωστά Είμαι εκτος liquid , βάζω κάρτα, ενεργοποιώ το πακέτο παίρνω τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και τα 75gb + 50gb δεν θα μου μένουν λεφτά στην κάρτα έτσι δεν είναι? Τα απεριόριστα το liquid στα δίνει μονο Όταν ανανεώσεις με αυτόματη ανανέωση Όταν είσαι liquid σωστά? Αυτό που ρωτάω είναι αν μπω liquid και βάλω αυτόματη ανανέωση 15€ εκτός από τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας που θα μου δίνει, θα μου δίνει τα 75gb ως νέος πελάτης προσφορά και τα 50gb από friend οπότε να μου μένουν και τα 15€ στην κάρτα ή όχι?
  5. neofitosgr

    CU Liquid

    Αν βγαίνω απο liquid , βάζω κάρτα, ενεργοποιώ το πακέτο παίρνω τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και τα 75gb + 50gb δεν θα μου μένουν λεφτά στην κάρτα έτσι δεν είναι? Θα τα χαλάει για τα συγκεκριμένα παραπάνω που έγραψα Σωστά κατάλαβα? οπότε ποιος ο λόγος να ξαναμπώ liquid ? αυτό που ρωτάω είναι αν μπω liquid και βάλω αυτόματη ανανέωση 15€ εκτός από τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας που θα μου δίνει, θα μου δίνει τα 75gb ως νέος πελάτης προσφορά και τα 50gb από friend οπότε να μου μένουν και τα 15€ στην κάρτα ή όχι?
  6. neofitosgr

    CU Liquid

    παρήγγειλα νέα sim στην προσφορά και πλήρωσα 13€ που δίνει απεριόριστη ομιλία + 75gb + 50gb bring a friend 1.Αν το γυρίσω σε lliquid οταν παραλάβω την sim και επιλέξω το πακέτο των 15€ για να εχω απεριόριστη ομιλία και τα 15€ να μου μένουν στην κάρτα τα 75gb θα τα παίρνω? ή μόνο τα 50 ? 2.Αν το αφήσω έτσι χωρίς να κουνάω την μπάρα κάθε μήνα θα μου τραβάει 15€ και αν δεν χαλάσω καθόλου χρήματα για αγορά κάποιου πακέτου θα έχω πχ σε 3 μήνες 45€ τα οποία μπορώ να κόψω κουπόνι efood?
  7. οπότε όταν έρθει η sim θα μείνω ένα μήνα σε αυτό που είμαι με τα 75 gb και λίγο πριν λήξουν το γυρίζω σε liquid ? χωρίς να χάσω τα 75 της προσφοράς?
  8. αν το αφήσω έτσι θα βάζω 13€ τον μήνα η παραπάνω με τους φόρους? μενει κάτι στην κάρτα? και θα έχω 75gb + 50gb bring a friend + απεριόριστη ομιλία? ποια η διαφορά με το liquid ?
  9. έχει κάποιος φίλος κωδικό bring a Friend να πάρουμε και οι 2 τα gb ?
  10. σύνολο 15+10 δηλαδή ? υπάρχει κάπου βήμα βήμα η διαδικασία? σου έστειλα μήνυμα
  11. μαζι με απεριόριστα gb δεν υπάρχει ε ?
  12. και εγω δεν την προλαβα !!! υπάρχει τώρα κάτι αντίστοιχο με απεριόριστα gb και ομιλία σε τέτοια τιμή voda η κάπου αλλού ?
  13. μπορείς είτε να πάρεις τηλέφωνο και να σου στείλουν την sim με 5 ευρώ χρέωση και χωρίς καθόλου υπόλοιπο στην κάρτα όμως είτε να την κάνεις ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα πληρώνοντας 10 ευρώ και σου δίνει και κάποια ενσωματωμένα λεπτά και mb
  14. ναι υπολόγισε περίπου σε 10 με 15 ημέρες
  15. Δεν υπάρχει λόγος για καμιά αντιπαράθεση. Τέλος καλό όλα καλά. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. πληροφοριακά αν μπεις στο site της frog και πατήσεις έλα στην frog δεν σου εμφανίζει πουθενά το link που έστειλες. Η κοπέλα που μίλησα στην cosmote μου είπε πως παλιότερα υπήρχε link που σε πέταγε στο link που έστειλες.... Επίσης υπάρχει ο τρόπος αυτός με τα 10€ αλλά αν δεν θες το πακέτο αυτό σου στέλνουν με τηλεφωνική παραγγελία μόνο την sim χωρίς πακέτο με 5€.
  16. Δεν αναγράφεται κάπου αν χάνεις τα προτερήματα της frog αν έρθεις απευθείας σε frog από άλλο παροχο συγκριτικά με το αν το κάνεις πρώτα what's up και στην συνέχεια frog. ούτε τα άλλα ερωτήματα που έκανα αναγράφονται κάπου. Ενημερωτικά λοιπον προκειμένου να βοηθηθούν και άλλοι, μετά από επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της cosmote με ενημέρωσε πως είναι προτιμότερο να έρθει κάποιος απευθείας σε frog παρα με αλλαγή από whatsup Επίσης το αίτημα γίνεται είτε από κατάστημα cosmote είτε από Γερμανό είτε ηλεκτρονικά αλλά όχι από το site της frog αλλά από εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/frogmobile_portability_form.html
  17. Διάβασες τι ρωτάω ή το παίζεις έξυπνος λέγοντας μου να διαβάσω το επίσημο site της frog ? που αναγράφει το site για κατάστημα ή online αγορά? που αναγράφει για φορητοτητα αριθμού? που αναγράφει αν το κάνω what's up από wind και μετά frog αν θα ισχύει ο διπλασιασμός ? Καλό είναι, επειδή εδώ είναι forum, ο ένας να βοηθάει τον άλλο και όχι να πετάει εξυπνάδες του τύπου όλες οι ερωτήσεις σου απαντιουνται...
  18. για να έρθω στην frog με φορητοτητα αριθμού από wind πρέπει να πάω σε κατάστημα ή γίνεται και on-line? Σήμερα πέρασα από κατάστημα cosmote και μόλις άκουσαν φορητοτητα μου άρχισαν τα δεν έχουμε sim ελάτε με τον νέο χρόνο και έφυγα.... Επίσης τι ισχύει με τον διπλασιασμό κάθε μήνα? Αυτό ισχύει και αν πάρω what's up και το κάνω στην συνέχεια frog η πρέπει να είναι εξαρχής frog ?
  19. το συγκεκριμένο πακέτο δηλαδή σου δίνει με 20€/μήνα 400 προς όλους/ μήνα και 5 gb + 100/12 = 13gb / μήνα Σωστά? Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα στην ίδια η σε άλλη εταιρεία που να προσφέρει τα παραπάνω με αυτά τα χρήματα?
  20. πέρασα 4 φορές το ίδιο δάχτυλο με λίγη πίεση το δάχτυλο στην οθόνη 9 στις 10 φορές ξεκλειδώνει
  21. ευτυχώς που είχα άλλη λάμπα απο παλιά γιατί με αυτή που είναι στην συσκευασία άστα... περα απο αυτό όμως 1 στις 3 δουλεύει σωστά το δακτυλικο αποτύπωμα...
  22. καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα την κάρτα μνήμης*samsung evo plus microsdxc 256gb u3 απο το e-shop.gr https://www.e-shop.gr/sams...r-p-PER.577110 Η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης αναφέρει πως έχει ταχύτητες*read speed 100 mb/s και write speed 90 mb/s. Το τηλέφωνο που έχω είναι το samsung s20+ Όμως οταν κάνω μεταφορά αρχείων από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα sd απαιτείται για 1 Gb αρχείου 1 λεπτό. έχει κάποιος ίδια κάρτα σε πόσο χρόνο κάνει την μεταφορά? Επίσης με το app A1 sd bench μου βγάζει read 53 και με το sd card test read 56 και write 17 Μήπως φταίει η κάρτα δηλαδή δεν είναι γνήσια ή φταίει κάτι άλλο?
  23. καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα την κάρτα μνήμης*samsung evo plus microsdxc 256gb u3 απο το e-shop.gr https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc256ga-eu-evo-plus-256gb-micro-sdxc-uhs-i-u3-class-10-adapter-p-PER.577110 Η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης αναφέρει πως έχει ταχύτητες*read speed 100 mb/s και write speed 90 mb/s. Το τηλέφωνο που έχω είναι το samsung s20+ Όμως οταν κάνω μεταφορά αρχείων από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα sd απαιτείται για 1 Gb αρχείου 1 λεπτό. Επίσης με το app A1 sd bench μου βγάζει read 53 και με το sd card test read 56 και write 17 Μήπως φταίει η κάρτα δηλαδή δεν είναι γνήσια ή φταίει κάτι άλλο?
  24. καλησπέρα την βοήθεια σας έχω το ταμπλετ turbo x fire αλλά δεν ανοίγει https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tablet/turbo-x-fire-16gb-tablet-10-1-3g-mauro_2724707 έχω κάνει όλες τις προσπάθειες με τα κουμπιά και το reset button αλλά τίποτα... λέω να κάνω μια προσπάθεια να το φλασαρω την βοήθεια σας για ποιο firmware να του περάσω? ευχαριστώ https://imgur.com/a/5iNZtzX
×
×
  • Create New...