Jump to content

tasioskis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    175
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasioskis

  1. χεχε ζω στην κυπρο και μιλησα με samsung hellas. θα ρωτησω καταστηματα και θα σας πω.
  2. μολις τωρα μιλησα με την αντιπροσωπια ,απλα μου ειπε σε ποιο καταστημα να το στειλω για να το δει τεχνικος , οταν την ρωτησα ποσο θα κοστησει , μου απαντησε οτι δεν γνωριζουν και οτι οι τιμες δεν ειναι fixed , αρα ,μαλλον δε το καλυπτει η εγγυηση.
  3. γεια σας παιδια, λιγοτερο απο ενα χρονο πηρα με συμβολαιο το νεο galaxy s8+ , πριν λιγο καιρο εχω παρατηρησει οτι στην οθονη υπαρχουν καποιες σκιες , και συγκεκριμενα φαινεται να ειναι σκιες απο το facebook, ας πουμε διαβαζω ενα μυνημα στο viber και απο πισω ψηλοφαινεται σκιες απο facebook. Ξερεται αν το φιαχνουν η αν το καλυπτει η εγγυηση? αν καλυπτεται απο την εγγυηση πρεπει να το παω στην αντιπροσωπια την επισημη της samsung η απο την εταιρια που εχω συμβολαιο?
  4. λοιπον εχω pda:I9100XWKI4 phone:I9100XXKI1 CSC:I9100OXXKI2 BUILD INFO?WED SEP 14 20:34:11 KST 2011 τι πρεπει να κανω για να βαλω μια μαμα ρομ?? οτι και να εχω δοκιμασει ολες τις ρομ απο το σαιτ τις περνω αλλα παλι το κιες μου γραφει οτι η συσκευη μου δεν υποστιριζει αναβαθμηση μεσω κιεσ!!!!
  5. παιδια sos, εβαλα μεσω odin μια ρομ που πηρα απο δω με το που ολοκληρωθηκε το odin το κινητο κανει συνεχεια επανεκινησεις, δεν μπαινει καν μεσα, σταματα στο λογοτυπο και ξανακανει επανεκινηση.
  6. παιδια ειχα παει το κινητο μου για σερβις και μου το εφεραν σημερα, ανακαλυψα οτι μου εκαναν factory reset και εχασα ολες τις εφρμογες απο το android market, πως μπορω να τις επαναφερω? ηταν και καποιες που ειχα αγορασει.
  7. δεν μπορω να κανω αναβαθμηση και μου γραφει να επανασυνδεσω την συσκευη σε λειτουργια kies. πως μπορω να το βαλω σε λειτουργια κιεσ?
  8. ρε παιδια πριν λιγο καιρο το κινητο μου συνδεοταν κανονικα με τον ρουτερ μου(linksyswrt54gl) τωρα δεν συνδεεται με τιποτα. samsumg smart tv και λαπτοπ ειναι πανω στον ρουτερ , το κινητο γιατι δεν μπορει να δυνδεθει ενω πριν μπορουσε?
  9. καλησπερα και απο μενα. Απλα να πω οτι το κινητο τα σπαει, ειναι ενα νεο τεχνολογικο ''θαυμα'' που κυκλοφορει τωρα, οτι ηταν και το iphone πριν λιγα χρονια. Δεν ειμαι fanboy απλα ειμαι ενας απλος gadgetfreak και θελω να εχω στα χερια μου το καλυτερο. Και για αυτο εχω αυτη την στιγη αυτο το κινητο. Εχω παρατηρήσει και εγω το wifi δεν ειναι και το καλυτερο, δηλαδη στο σπιτι μου με το 3gs στα πανω δωματια επιανα κανονικα, με το s2 απλα ειναι εκτος εμβελειας, η κοπελα μου ακριβως διπλα απο μενα πιανει κανονικα με το wave της. Αρα ειναι σιγουρα προβλημα συσκευής η του υπαρχοντος λογισμικου...Παρακαλω μη το θεωρησετε οτι σας λεω οτι ειναι ελαττωματικο γιατι δεν ειναι ετσι, απλα ας στο πω οτι το wifi του ειναι περιορισμενου χωρου.Επισης παρατήρησα οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα τωρα τελευταια, δεν ξερω αν εχω κανει καποια ρυθμηση που φταιει για αυτο αλλα στις αρχες με την ιδια χρηση με τωρα και λιγο παραπανω μουκρατουσε κοντα στις 2 μερες χωρις φορτιση, τωρα μια μερα δεν μου κρατα. Υ.Γ. H samsung σκοτωσε το τυφλο συστημα.... με το swype αδυνατω να κανω πραξεις σε απλη οικειακη αριθμομηχανη, ολο σερνω το δαχτυλο και λεω γιατι δεν δουλευει...:O:lol::lol::lol:
  10. ρε παιδες κανα καλο download manager εχουμε?
  11. ναι! και για να ανοιξω το κιεσ το ανοιγω σαν διαχειριστης αλλα παλι το ιδιο:mad:
  12. δε εχω καταφερει ακομα να κανω την αναβαθμιση , πολυ σπαστικο ολο failed γραφει. ειναι σημαντικη.?
  13. συγνωμη ρε παιδες, αλλα τα πληκτρα για να σχηματίσω ενα τηλεφωνικο αριθμο που ειναι?;) πατω στην αρχικη οθονη το τελεφωνο και μου βγαζει τις επαφες.........
  14. ρε παιδες , πως μπορω να μεταφερω μουσικη και φωτος απο λαπτοπ στο κινητο? εχω βαλει μουσικη στο κιες, αλλα οταν επιλεγω φωτο η κομματι δεν μου βγαζει την επιλογη ''μεταφορα σε σησκευη"
  15. παιδια πως μπρω να βαλω τις επαφες που εχω αποθηκευσει στην καρτα να τις βαλω στο κινητο?
  16. σημερα παιρνω και το δικο μου, πρωτη φορα σε αντροιντ, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να συνδεσω το κινητο με το bleutooth της viseoo για το αυτοκινητο, ετσι ειχα το 3gs μου.
  17. αν το παρω απο αγγλια θα εχει ελληνικα η ελληνικο μενου? το λεω αν ειναι σαν το ιφον που απο που και αν το παρεις υπαρχουν ολες οι γλωσσες,γινεται και σε κινητα με ανδροιδ?
  18. τελικα δε μου απαντησε κανεις, αν το παρω αγγλικο θα ειναι απολυτα λειτουργικο την ελλαδα(ελληνικο μενου, ελληνικα γραμματα , πληκρολογιο) η να περιμενω να ερθει στην ελλαδα?
  19. ρε παιδια αν το παρω απο ελληνικα καταστηματα οταν ερθει η αν το παρω απο αγγλικο online store, τι διαφορα θα υπαρχει?
  20. tasioskis

    iPhone 4

    ξερετε αν στη βουλγαρια το iphone 4 θα ειναι ξεκλειδωτο?
  21. παιδες ποσο μπορει να μου στοιχισει το σερβισ για σπασμενο γυαλι στην οθονη μετα απο πτωση? Α!!! και δεν εχω καθολου σημα μετα την πτωση, να πω μονο οτι το touch δουλευει κανονικα.
  22. ναι ενταξει αυτα τα περασα , εννοω να το κανω windows 6.5
  23. βασικα εχω να το λειτουργησω 2 χρονια, αρα καταλαβαινεις τι θελω.
  24. ρε παιδες ας μου θυμισει καποιος πως κανουμε update στο diamond.
  25. ρε παιδες μου επεσε κατω και μου δειχει μονο ασπρη οθονη τωρα... οταν με καλουν χτυπαει κανονικα, επισης οταν παω να το ξεκλειδωσω παλι ακουω τον ηχο του ξεκλειδωματος.... αλλα η οθονη παραμενει λευκη.... τι να κανω?
×
×
  • Create New...