Jump to content

savasgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    672
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by savasgr

  1. παιδιά θέλω να πάρω μια θήκη που να προστατεύει και το tempered glass (να φτάνει πάνω από το ύψος του tempered glass) ... έχετε δοκιμάσει κάτι για να μου προτείνετε ?
  2. παρα πολύ ωραία... τα λέμε στην κλήρωση
  3. έχει κάποια σημασία? ...512 από ότι διαβάζω στο κουτί
  4. παιδιά σήμερα το απόγευμα ενώ δούλευε κανονικά ,σβήνει η οθόνη και δείχνει συνεχώς το σήμα της LG από τότε... να φανταστώ είναι το αυτονόητο? αν ναι το service στην Θεσσαλονίκη που βρίσκεται?
  5. δεν υπάρχει περίπτωση να γραψει ο knox? η διαδικασία με το odin ποια είναι? (εχω καιρό να το χρησιμοποιήσω)
  6. γεια και χαρά, έχω ένα s5 με χώρα προέλευσης POLAND και KNOX 0 , έχει ακόμα την έκδοση 5. Οταν προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω wifi , αφού την κατεβάζει κανονικά και κάνει επανεκκίνηση το κινητό μου γράφει ότι κάτι πήγε λάθος και δεν έγινε. Προσπάθησα και με το kies και εκεί δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση. Τι μπορεί να γίνεται και με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω αναβάθμιση χωρίς να πειράξω knox γιατί είναι ακόμα σε εγγύηση? Ευχαριστώ
  7. το sdk manager δεν μου το ανοίγει για να εγκαταστησω τον usb driver
  8. απο το πολύ πείραγμα κλείδωσε ο boot loader... έλαβα τον κωδικό από την sony αλλά η διαδικασία μου φαίνεται πολύπλοκη, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?
  9. μπορείς να μου δώσεις link για rom και kernel? ευχαριστώ!
  10. δοκίμασα με το flashtool αλλά δεν κατάφερα τιπατα
  11. παιδια πηγα να περάσω μια custom rom και στην συνέχεια μένει κολλημένο στο logo της sony...δοκίμασα αρκετους τρόπους για να το επαναφέρω αλλα τίποτα...εχετε να προτείνετε κατι?
  12. και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα με την forthnet... έχω και συναγερμό και συνδέω ακόμα 2 συσκευές τηλεφώνου...τι προτείνετε?
  13. παιδιά προσπάθησα 10αδες φορές να μπω σε boot mode με volume down και power , αλλά τίποτα... έχει κάποιο άλλο κόλπο?
  14. οκ ευχαριστω...τωρα θα το αφησω και αυριο παλι βλεπουμε...καλη Ανασταση!
×
×
  • Create New...