paanos Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Ναι είναι. Οταν έχεις αναλογικό πάγιο έχεις και αναλογικά τα λεπτά. Είχες ενημέρωση για τα λεπτά σου μέσω My Vodafone, με SMS στο 80 και στο 100% της χρήσης και αν θυμάμαι καλά (παλιά το έκανε) σου έστελνε και SMS ότι λόγω της αναλογίας δεν έχεις όλα τα λεπτά διαθέσιμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 1 ώρα πριν, mad7 said: Καλημέρα. Μου ενεργοποιήθηκε vodafone double play 360 στις 31 ιουλίου.έκαναν την εξής πουστιά όμως: δεν ξεκίνησαν ολόκληρο μήνα χρέωσης αλλά 8 μερες. Από τα 360 λεπτα λοιπόν προς κινητά είχα 96 διαθέσιμα δηλαδή τα αναλογικά των 8 ημερών με αποτέλεσμα να τα περάσω και να με χρεώσουν 90 ευρώ + ΦΠΑ. Έστειλαν βέβαια sms στο 80% και 100% της χρήσης. Είναι καλυμμένοι με αυτό?. Μπορώ να τους κάνω καταγγελία θα βγάλω άκρη? Ναι, είναι καλυμμένοι. Έτσι γίνεται σε όλες τις εταιρίες όταν κάνεις νέο πρόγραμμα. Αφού σου έστειλαν sms, γιατί συνέχισες να μιλάς τόσο πολύ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, mad7 said: Καλημέρα. Μου ενεργοποιήθηκε vodafone double play 360 στις 31 ιουλίου.έκαναν την εξής πουστιά όμως: δεν ξεκίνησαν ολόκληρο μήνα χρέωσης αλλά 8 μερες. Από τα 360 λεπτα λοιπόν προς κινητά είχα 96 διαθέσιμα δηλαδή τα αναλογικά των 8 ημερών με αποτέλεσμα να τα περάσω και να με χρεώσουν 90 ευρώ + ΦΠΑ. Έστειλαν βέβαια sms στο 80% και 100% της χρήσης. Είναι καλυμμένοι με αυτό?. Μπορώ να τους κάνω καταγγελία θα βγάλω άκρη? Αγαπητέ δεν έκαναν πουστιά. Ετσι γίνεται. Όπως έιπαν και οι προηγούμενοι είναι καλυμμένοι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είνα να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και να κλαφτείς (οτι έφταιγες αλλα΄δεν το πήρες χαμπάρι γιατί είσαι νέος πελάτης κλπ.) μήπως σου κάνουν έκπτωση στο ποσό. Edited August 29, 2025 by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Το motto όμως γενικά είναι… 😆 46 minutes ago, cu2goup said: Ακόμα και στο κάρο, τον χρόνο μας τσεκάρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 (edited) Καλησπέρα. 5 Οκτωβρίου λήγει το Double play 100άρα με 20,77€ αρχική και 22,27€ με την αύξηση 1,5€ μετά τους δώδεκα μήνες.Η αυτόματη προσφορά ανανέωσης είναι στα 22,54€. Για κάτι καλύτερο ακολουθώ την κλασκή οδό. αίτηση σε άλλο πάροχο και αναμονή για αντιπροσφορά; Υπάρχει άλλος τρόπος. Διαβάζω κατά καιρούς για τμήματα προσφορών. Γίνεται κάτι έτσι; Edited August 30, 2025 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 5 ώρες πριν, panoszavra said: Καλησπέρα. 5 Οκτωβρίου λήγει το Double play 100άρα με 20,77€ αρχική και 22,27€ με την αύξηση 1,5€ μετά τους δώδεκα μήνες.Η αυτόματη προσφορά ανανέωσης είναι στα 22,54€. Για κάτι καλύτερο ακολουθλω την κλασκή οδό. αίτηση σε άλλο πάροχο και αναμονή για αντιπροσφορά; Υπάρχει άλλος τρόπος. Διαβάζω κατά καιρούς για τμήματα προσφορών. Γίνεται κάτι με έτσι. Αν έχεις ΔΕΗ fiber στην περιοχή σου πήγαινε εκεί. Με 17.90€ για 500/250. Η πες τους ότι θα πας για να ρυθμίσουν ανάλογα την τιμή τους. Εμένα από 25.54, πήγε 26.97. Δεν νομίζω ότι θα με ξαναδούν όταν λήξει το συμβόλαιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 10 ώρες πριν, nininikos said: Αν έχεις ΔΕΗ fiber στην περιοχή σου πήγαινε εκεί. Με 17.90€ για 500/250. Η πες τους ότι θα πας για να ρυθμίσουν ανάλογα την τιμή τους. Εμένα από 25.54, πήγε 26.97. Δεν νομίζω ότι θα με ξαναδούν όταν λήξει το συμβόλαιο. Η ΔΕΗ έχει περάσει τα καλώδια στις κολώνες αλλά έμεινε εκεί. Θα το χρησιμοποιήσω σαν μοχλό πίεση αλλά δεν ξέρω εάν καταφέρω κάτι έτσι. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Πάροχο μπορούμε να αλλάξουμε με voucher για FTTH πριν λήξει το υφιστάμενο συμβόλαιο? Θέλω να πάω Cote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 On 24/8/2025 at 1:58 ΠΜ, ParafronGR said: Είναι η πρώτη φορά που βάζω ίντερνετ στο διαμέρισμα. Και υποτίθεται ότι, λόγω του ότι η γραμμή μου από την πολυκατοικία στο καφάο ήταν κομμένη και έπρεπε να σκάψει ο ΟΤΕ (όπως είχα γράψει στα προηγουμενα μηνυματα), αντί να το κάνουν αυτό, με πέταξαν σε άλλη καλή - κατά τα λεγόμενα του ΟΤΕ - γραμμή προκειμένου να γίνει η ενεργοποίηση. Οπτική δεν υπάρχει στην περιοχή μου - εμφανίζεται διαθεσιμότητα στην INALAN, αλλά δεν υπάρχει εγκατάσταση στην πολυκατοικία και ο τεχνικός που του ανέφερα το πρόβλημα με την ταχύτητα και το τσέκαρε μπας και με έκαναν με το voucher αναβάθμιση σε 300, είπε ότι δεν έχει διαθεσιμότητα η VODA (ίσως από το 26). Το πρόβλημά μου εκτός από τη μείωση της ταχύτητας, είναι ότι η γραμμή πλέον συμπεριφέρεται σαν ADSL, δλδ για παράδειγμα: Την Τετάρτη που είχα 100mbps, έπαιζα online παιχνίδι στο PS5 με 60 (!) ping, ενώ στο background κατέβαζε άλλο παιχνίδι και στο κινητό χάζευα stream σε 1080p. Σήμερα, μόνο με το PS5 συνδεδεμένο στο WiFi και παίζοντας το παιχνίδι Χωρίς background εφαρμογές/λήψεις, είχα 80-85 ping και μόλις σύνδεσα το κινητό, το ping πήγε στο 120 και είχα μηνύματα σφάλματος για latency & pocket loss. Δλδ δεν μπορούσε να αντέξει 2 συσκευές μαζί να τραβάνε ίντερνετ. Το μόνο θετικό που μου είπαν είναι ότι αν είναι πάλι θέμα της γραμμής ή του ΚΑΦΑΟ ή γενικότερα δεν λύνεται, μπορώ να φύγω ατελώς. Θα είναι η 4η επισκέψη τεχνικού από τις 12 Αυγούστου, δλδ κάπου έλεος. Και το κερασάκι στην τούρτα: μου έδωσαν απεριόριστα data για 14 ημέρες (και μπράβο τους) , αλλά στην περιοχή μου η VODA δεν πιάνει πάνω από 2Mbps (έχω κόψει ατελώς συμβόλαιο λόγω "τρύπας" στην κάλυψη κινητής). Κάποιος μ'έχει ματιάσει. =( Θέλω τη γνώμη σας για το τί μπορώ να κάνω γιατί απ'ότι φαίνεται έμπλεξα. Στη συνέχεια του παραπάνω προβλήματος, αρχές Σεπτέμβρη μου ήρθε μήνυμα από Vodafone ότι θα έρθει συνεργείο του ΟΤΕ και δικό τους για να δουν το πρόβλημα. Το πρόβλημα λύθηκε μέσα σε μια ώρα αλλά επειδή έλειπα εκτός Αθηνών το είδα την επομένη που είχα ξανά κλειδωμένα 98-100mbps με το maximum να είναι στα 112. Μου είπαν να το παρακολουθώ, αλλά επειδή είναι καμπίνα της VODAFONE , δεν θα ξαναέχω θέμα. Δυστυχώς για μένα, επί μια βδομάδα έπαιζε μπάλα, σήμερα που είμαι πάλι εκτός Αθηνών μπήκα στο my Vodafone να τραβήξω speedtest και είδα 67mbps. Τους πήρα αμέσως τηλ να δω αν υπάρχει βλάβη ή κάτι και κλασικά θα στείλουν για 6η (!!!!) φορά συνεργείο να δεί τί συμβαίνει. Τώρα τί μπορώ να κάνω εγώ?? Πήρα την εξυπηρέτηση τηλ και τους έκραξα γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ιστορία - από τις 4 βδομάδες που είμαι ενεργοποιημένος, τις 3 είμαι στα 70mbps και σε φάση "βλάβης". Δλδ πόσες επισκέψεις χρειάζονται για να μου πουν "οκ, μπορείς να φύγεις ατελώς"??? Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το εξής: ο υπάλληλος από την τεχνική υποστήριξη έδωσε εντολή εκτός από το φτιάξιμο να γίνει πρόταση και για οπτική (στο ίδιο σπίτι που 4 τεχνικοί μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα από τη VODAFONE) για να μου πει ο υπάλληλος της εξυπηρέτησης πελατών ότι η πρόταση για οπτική που έχει δοθεί και τη βλέπει συστημικά, δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Πούλησε η VODAFONE τη σταθερή της στη NOVA??? Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Να στείλεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ με το ιστορικό και το τι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 (edited) 23 ώρες πριν, vabiris said: Να στείλεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ με το ιστορικό και το τι θες. Όλα θα εξαρτηθούν από το τεχνικό που θα μου στείλουν. Για να είμαι ειλικρινής τη γραμμή τη θέλω γιατί όταν παίζει, παίζει στα 100 καρφωμένα, αλλά θα δω τί θα βρουν να μου πουν γιατί δεν γίνεται να ήρθαν πριν από 10 μέρες 2 συνεργεία, μαζί με τον ΟΤΕ, να μου είπαν ότι έφτιαξαν όλα τα προβλήματα που είχαν να κάνουν με γραμμές κι οτι θα αντιμετωπίσω ξανά πρόβλημα μόνο αν υπάρξει βλάβη στην καμπίνα και μετά από 5 μέρες πάλι τα ίδια. Τους πήρα και σήμερα τηλ να ρωτήσω μπας και έχουν γίνει τίποτα αναφορές και φτιαχτεί το πρόβλημα χωρίς επίσκεψη τεχνικού, είτε απομακρυσμένα, είτε να πάει τεχνικός απευθείας στην καμπίνα, αλλά τζίφος, μου είπαν ότι ακόμα και θέμα καμπίνας να είναι, θα πρέπει πρώτα να έρθει τεχνικός στο σπίτι μου να κάνει τις μετρήσεις εσωτερικά και στις γραμμές και μετά να πάει στην καμπίνα να δει τί παίζει. Αν μου ξαναπούν πάλι για ΟΤΕ, είτε θα πω στον τεχνικό να τους πει να βγει η γραμμή off και να μην ασχοληθεί κανείς, είτε θα το πάω μέσω ΕΕΤΤ γιατί δεν γίνεται κάθε 2η βδομάδα να έρχεται επισκεψη τεχνικός και από τη Vodafone είναι σε φάση "ό,τι μας δηλώσει οτεχνικός μας, δεν μπορούμε έτσι να βγάλουμε τη γραμμή ελαττωματική " EDIT : Από το κακό στο χειρότερο - είχα από προχθές 70mbps στο ρούτερ και πραγματική ταχύτητα 45-55 μέσω WiFi. Έκανα πριν από λίγο restart μπάς και φτιάξει και από τότε έχει κλειδώσει στα 55 στο ρούτερ και μέσω WiFi πιάνω μαξ 35. Γίναμε. Edited September 15, 2025 by ParafronGR Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 (edited) Δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται με τα speedtest, ούτε με wi-fi. Πρέπει να το δεις με σύνδεση ethernet κατ'αρχας, και μετά με το router, να δεις αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στο θορυβο (snr margin), αν μαζευει πολλά crc errors και αν εχεις αποσυνδέσεις. Τετοιες βλαβες δυστυχώς θελουν παρακολούθηση για να βγει συμπέρασμα. Με τα 15' που κανει ο τεχνικός έλεγχο μεσα κι εξω απο το σπιτι (αν έχει υπομονή και χρόνο να περιμένει και τόσο) δεν μπορεί να πιάσει παντα τη βλάβη. Υπάρχει μία παρακολούθηση από τα κεντρικά αλλά αν βγει κατι, αυτό είναι ένδειξη και όχι απόδειξη... Edited September 15, 2025 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 12 ώρες πριν, kmpatra said: Δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται με τα speedtest, ούτε με wi-fi. Πρέπει να το δεις με σύνδεση ethernet κατ'αρχας, και μετά με το router, να δεις αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στο θορυβο (snr margin), αν μαζευει πολλά crc errors και αν εχεις αποσυνδέσεις. Τετοιες βλαβες δυστυχώς θελουν παρακολούθηση για να βγει συμπέρασμα. Με τα 15' που κανει ο τεχνικός έλεγχο μεσα κι εξω απο το σπιτι (αν έχει υπομονή και χρόνο να περιμένει και τόσο) δεν μπορεί να πιάσει παντα τη βλάβη. Υπάρχει μία παρακολούθηση από τα κεντρικά αλλά αν βγει κατι, αυτό είναι ένδειξη και όχι απόδειξη... Στη δική μου περίπτωση το "15 λεπτα έλεγχος" δεν ισχύει γιατί έχουν έρθει 6 τεχνικοί (με τον σημερινό) κι όλοι έχουν πάρει το χρόνο τους - κανείς δεν έχει φύγει σε λιγότερο από μισή ώρα. Τώρα το πρόβλημα είναι ότι την προηγούμενη φορά που ήρθαν δύο συνεργεία, υποτίθεται ότι η VODAFONE έχει όλους τους ελέγχους στις καλωδιώσεις στην καμπίνα επειδή είναι δική της κι ο ΟΤΕ έκανε ελέγχους σ'όλα τα καλώδια της πολυκατοικίας και τα εξωτερικά που του ανήκουν - εκείνη την μέρα έκαναν πάνω από μία ώρα ελέγχους και γι'αυτό μου είπαν στο τέλος ότι αν δεν υπάρξει πρόβλημα στη καμπίνα που να επηρεάζει και τους άλλους, δεν θα είχα ξανά θέμα. Ό,τι και να λέμε τώρα σημασία έχει το από δω και πέρα. Σήμερα ήρθε ο ίδιος τεχνικός της VODAFONE που είχε έρθει με το συνεργείο του ΟΤΕ και είχε ιστορικό της βλάβης, έκανε όλους τους ελέγχους και βρήκε ότι υπάρχει "πρόβλημα στο DSLAM του ΟΤΕ". Οπότε, τώρα θα πρέπει να κάνει ελέγχους η εταιρεία της VODAFONE (Fiber κάπως) κι αναλόγως τί θα βρουν, θα ξαναπάει για έλεγχο στον ΟΤΕ και ενδεχομένως να μου αλλάξουν πόρτα ή κάπως έτσι. Το σημαντικό που μου είπε είναι ότι από τη στιγμή που η γραμμή δίνει ίντερνετ, δεν μπορεί από κανέναν να θεωρηθεί προβληματική ώστε να προχωρήσω σε διακοπή ατελώς. Δεν έχει σημασία που και επίσημα στις μετρήσεις (του ρούτερ, όχι μέσω WiFi), η ταχύτητα έχει πέσει στα 45mbps, από τη στιγμή που πιάνει, δεν θεωρείται προβληματική ούτε για τη VODAFONE, ούτε για τον ΟΤΕ - μόνο αν δεν συγχρόνιζε καθόλου θα μπορούσα να το διακόψω. Μου έδωσαν προθεσμία 3 εργάσιμων, οπότε λογικά μέχρι τέλος της βδομάδας θα ξέρουμε. 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 (edited) Σου δίνουν αρκετές αντικρουόμενες πληροφορίες... Εφόσον μιλάμε για VDSL και η καμπίνα είναι της Vodafone, το DSLAM είναι της Vodafone, όχι του ΟΤΕ. Από την άλλη, οι καλωδιώσεις ανήκουν στον ΟΤΕ, οπότε πιθανόν να εννοεί το KV (παθητική καμπίνα χωρίς εξοπλισμό). Εάν ισχύει όμως αυτό, η Vodafone δεν έχει κανένα έλεγχο να κάνει, πρέπει να τον κάνει ο ΟΤΕ. Τέλος, εάν η ταχύτητά σου αποκλίνει από την εκτιμώμενη (που σου έχει δοθεί σε πινακάκι κατά την αίτηση), δικαιούσαι έκπτωση παγίου. edit: υπό προϋποθέσεις δικαιούσαι και αζήμια αποχώρηση, ρίξε μια ματιά στο κεφάλαιο 4 στον Κανονισμό Ανοιχτού Διαδικτύου: https://www.eett.gr/wp-content/uploads/2024/01/ΑΠ.1097-004Β.FEK-2024-Tefxos-B-01282-26_02_2024.pdf Edited September 16, 2025 by minast 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 (edited) 14 ώρες πριν, minast said: Σου δίνουν αρκετές αντικρουόμενες πληροφορίες... Εφόσον μιλάμε για VDSL και η καμπίνα είναι της Vodafone, το DSLAM είναι της Vodafone, όχι του ΟΤΕ. Από την άλλη, οι καλωδιώσεις ανήκουν στον ΟΤΕ, οπότε πιθανόν να εννοεί το KV (παθητική καμπίνα χωρίς εξοπλισμό). Εάν ισχύει όμως αυτό, η Vodafone δεν έχει κανένα έλεγχο να κάνει, πρέπει να τον κάνει ο ΟΤΕ. Τέλος, εάν η ταχύτητά σου αποκλίνει από την εκτιμώμενη (που σου έχει δοθεί σε πινακάκι κατά την αίτηση), δικαιούσαι έκπτωση παγίου. edit: υπό προϋποθέσεις δικαιούσαι και αζήμια αποχώρηση, ρίξε μια ματιά στο κεφάλαιο 4 στον Κανονισμό Ανοιχτού Διαδικτύου: https://www.eett.gr/wp-content/uploads/2024/01/ΑΠ.1097-004Β.FEK-2024-Tefxos-B-01282-26_02_2024.pdf Eιλικρινά, πλέον, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τί γίνεται, απλά πάνε "ρομποτικά". Με πήρε σήμερα το πρωί μία υπάλληλος από ένα 210 λόγω αίτησης που είχε γίνει από τους τεχνικούς (αυτόν του Σαββάτου που δήλωσα τη βλάβη) ώστε να μου γίνει προσφορά για οπτική ίνα. Της είπα πριν κάν ξεκινήσει ότι σύμφωνα με τους τεχνικούς της ίδιας τηs Vodafone δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου. Έλεγξε την περιοχή μου και είδε ότι όντως δεν μπορεί να προχωρήσει η οπτική ίνα καθώς έχει αποκλειστικότητα η INALAN. Εκεί που πραγματικά όμως άρχισα να φορτώνω ήταν όταν μου είπε πώς με βάση το πρόβλημά μου οι εναλλακτικές είναι δύο: ή μείωση τιμής λόγω ταχύτητας ή κλείδωμα στα 50MBPS. Της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτε από τα δύο από τη στιγμή που όταν δουλεύει, πιάνει 100, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεχτώ κάτι λιγότερο - φεύγω και πάω κατευθείαν INALAN. Εκεί σταματησε η κουβέντα. Τώρα είμαι ξανά στο περιμενε και περιμένω να μου κλείσουν ραντεβού ώστε να έρθουν πάλι 2 συνεργεία (ΟΤΕ, Vodafone) τα οποία όπως μου είπαν θα πάνε αποκλειστικά στην καμπίνα και ίσως περάσουν για μετρήσεις από μένα, αλλα κυρίως φαίνεται πρόβλημα καμπίνας. EDIT: Μιας και έγινε αναφορά στην έκπτωση λόγω χαμηλής ταχύτητας, η υπάλληλος στο τηλ προσπαθούσε να με πείσει ότι έχει αλλάξει η πολιτική της VODAFONE για το 100άρι (που ίσχυε τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη βδομάδα) και πώς η εγγύηση ταχύτητας στο 100άρι είναι 80 κι όχι 93 όπως ίσχυε. Βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους. Edited September 16, 2025 by ParafronGR Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Η "εγγύηση" ταχύτητας δεν είναι γενικός αριθμός, αλλά ειδικά για την περιοχή σου και πρέπει να αναγράφεται και στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει. Ρίξε μια ματά στον Κανονισμό που παρέθεσα παραπάνω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 3 ώρες πριν, minast said: Η "εγγύηση" ταχύτητας δεν είναι γενικός αριθμός, αλλά ειδικά για την περιοχή σου και πρέπει να αναγράφεται και στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει. Ρίξε μια ματά στον Κανονισμό που παρέθεσα παραπάνω. Δεν αντιλέγω, εννοείται ότι στο συμβόλαιο αναγράφονται ξεκάθαρα οι ταχύτητες - απλά γράφω ό,τι παρανοϊκό έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες. 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Πολύ μπλέξιμο ρε φίλε, είχα παρόμοιο πρόβλημα με τον ΟΤΕ στο πατρικό μέχρι που κουράστηκα και τα παράτησα! Τώρα είμαι να μπω σε 100αρα της vodafone που κλειδώνει στα 80 όπως είπαν στο διαμέρισμα, το θέμα είναι τα 80ειναι καλά για stream ταινίες 4k και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία και τα μποξακι?! Εν το μεταξύ στο τηλέφωνο μου είπαν δεν έχει οπτική ίνα στην περιοχή αλλά στο σαιτ που έβαλα την οδό μου έβγαλα κανονικά, ότι να ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 (edited) delete Edited September 25, 2025 by ParafronGR Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Προσπαθώ να λάβω μία προσφορά από vodafone από εχθές για μεταφορά δύο συνδέσεων σταθερής και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...έχω αφήσει το νούμερο να με καλέσουν, έχω μιλήσει μέσω chat και τίποτα ακόμα. Τι σκατά, τόσο αργοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Just now, boban3 said: Προσπαθώ να λάβω μία προσφορά από vodafone από εχθές για μεταφορά δύο συνδέσεων σταθερής και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...έχω αφήσει το νούμερο να με καλέσουν, έχω μιλήσει μέσω chat και τίποτα ακόμα. Τι σκατά, τόσο αργοί? Υπάρχει περίπτωση να ειναι υπερφορτωμένο το τμήμα προσφορών γιατί είναι περίοδος έναρξης του φοιτητικού έτους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 6 ώρες πριν, boban3 said: Προσπαθώ να λάβω μία προσφορά από vodafone από εχθές για μεταφορά δύο συνδέσεων σταθερής και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...έχω αφήσει το νούμερο να με καλέσουν, έχω μιλήσει μέσω chat και τίποτα ακόμα. Τι σκατά, τόσο αργοί? Εμένα έκαναν 3 μέρες να με πάρουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 8 ώρες πριν, boban3 said: Προσπαθώ να λάβω μία προσφορά από vodafone από εχθές για μεταφορά δύο συνδέσεων σταθερής και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...έχω αφήσει το νούμερο να με καλέσουν, έχω μιλήσει μέσω chat και τίποτα ακόμα. Τι σκατά, τόσο αργοί? Μέσα σε 3 εργάσιμες καλούν, συνήθως την 3η.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 On 16/9/2025 at 11:11 ΜΜ, ParafronGR said: Eιλικρινά, πλέον, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τί γίνεται, απλά πάνε "ρομποτικά". Με πήρε σήμερα το πρωί μία υπάλληλος από ένα 210 λόγω αίτησης που είχε γίνει από τους τεχνικούς (αυτόν του Σαββάτου που δήλωσα τη βλάβη) ώστε να μου γίνει προσφορά για οπτική ίνα. Της είπα πριν κάν ξεκινήσει ότι σύμφωνα με τους τεχνικούς της ίδιας τηs Vodafone δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου. Έλεγξε την περιοχή μου και είδε ότι όντως δεν μπορεί να προχωρήσει η οπτική ίνα καθώς έχει αποκλειστικότητα η INALAN. Εκεί που πραγματικά όμως άρχισα να φορτώνω ήταν όταν μου είπε πώς με βάση το πρόβλημά μου οι εναλλακτικές είναι δύο: ή μείωση τιμής λόγω ταχύτητας ή κλείδωμα στα 50MBPS. Της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτε από τα δύο από τη στιγμή που όταν δουλεύει, πιάνει 100, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεχτώ κάτι λιγότερο - φεύγω και πάω κατευθείαν INALAN. Εκεί σταματησε η κουβέντα. Τώρα είμαι ξανά στο περιμενε και περιμένω να μου κλείσουν ραντεβού ώστε να έρθουν πάλι 2 συνεργεία (ΟΤΕ, Vodafone) τα οποία όπως μου είπαν θα πάνε αποκλειστικά στην καμπίνα και ίσως περάσουν για μετρήσεις από μένα, αλλα κυρίως φαίνεται πρόβλημα καμπίνας. EDIT: Μιας και έγινε αναφορά στην έκπτωση λόγω χαμηλής ταχύτητας, η υπάλληλος στο τηλ προσπαθούσε να με πείσει ότι έχει αλλάξει η πολιτική της VODAFONE για το 100άρι (που ίσχυε τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη βδομάδα) και πώς η εγγύηση ταχύτητας στο 100άρι είναι 80 κι όχι 93 όπως ίσχυε. Βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους. Ό,τι ξεκινάει με χαρά (100mbps), τελειώνει με λύπη (70mbps). H γραμμή μου βγήκε και επίσημα ώς "μη επισκευάσιμη" και πλέον πάμε σε πλήρη διακοπή της. Για την ιστορία, την προηγούμενη βδομάδα ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ ο οποίος έκανε μικτονόμηση της γραμμής (το έμαθα εκ των υστερών από τη VODAFONE) και παρ'όλο που η ταχύτητα μου μέσα σε 10 λεπτά επανήλθε στα 100mbps (112 στο router), η VODAFONE δεν έκλεινε την υπόθεση, και προχθές ήρθε ξανα συνεργεία συνεργατικά VF-OTE και μόλις είδαν ότι είμαι κομπλέ από ταχύτητα, έκαναν ελέγχους για αποσυνδέσεις, θόρυβο κτλ και έφυγαν. Κυριολεκτικά μόλις άλλαξε η μέρα, την Τετάρτη τα ξημερώματα, η ταχύτητα ξαναέπεσε στα 70. Κάλεσα αμέσως το τεχνικό και ζήτησα να γίνει διακοπή της γραμμής και να μην ξαναστείλουν τεχνικό - λίγες ώρες αργότερα με κάλεσαν και μου είπαν ότι μπορώ α) να φύγω/διακόψω ατελώς, β) να παραμείνω ως έχει με έκπτωση -10%, γ) να πέσω στα 50mbps. Ειλικρινά, θα έμενα έστω και με 50mbps , αλλά τα λάθη είναι τόσα πολλά και η ποιότητα έχει πέσει τόσο που έχω συνεχώς προβλήμα στα online παιχνίδια με latency, packet loss κτλ - οπότε, απλά το downgrade σε 50mpbs δεν νομίζω να είχε κανένα νόημα γιατί και πάλι δεν θα είχα 50 κλειδωμένα - και είναι και το γαμ#το στη μέση, να ξέρεις ότι η γραμμή σου μπορεί να κλειδώσει στα 100 και λόγω θεμάτων στα καλώδια ή οπουδήποτε αλλού, να πέφτει μέχρι τα 45. Επίσης, είναι τρελό πώς γίνεται η ταχύτητα και στις δύο περιπτώσεις να πέφτει 5 μέρες μετά την μικτονόμηση - και την προηγούμενη φορά 4 Σεπτέμβρη το έφτιαξαν, 10/9 είχα δηλώσει βλαβη. Τρελό. 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 (edited) 10 minutes ago, ParafronGR said: Ό,τι ξεκινάει με χαρά (100mbps), τελειώνει με λύπη (70mbps). H γραμμή μου βγήκε και επίσημα ώς "μη επισκευάσιμη" και πλέον πάμε σε πλήρη διακοπή της. Για την ιστορία, την προηγούμενη βδομάδα ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ ο οποίος έκανε μικτονόμηση της γραμμής (το έμαθα εκ των υστερών από τη VODAFONE) και παρ'όλο που η ταχύτητα μου μέσα σε 10 λεπτά επανήλθε στα 100mbps (112 στο router), η VODAFONE δεν έκλεινε την υπόθεση, και προχθές ήρθε ξανα συνεργεία συνεργατικά VF-OTE και μόλις είδαν ότι είμαι κομπλέ από ταχύτητα, έκαναν ελέγχους για αποσυνδέσεις, θόρυβο κτλ και έφυγαν. Κυριολεκτικά μόλις άλλαξε η μέρα, την Τετάρτη τα ξημερώματα, η ταχύτητα ξαναέπεσε στα 70. Κάλεσα αμέσως το τεχνικό και ζήτησα να γίνει διακοπή της γραμμής και να μην ξαναστείλουν τεχνικό - λίγες ώρες αργότερα με κάλεσαν και μου είπαν ότι μπορώ α) να φύγω/διακόψω ατελώς, β) να παραμείνω ως έχει με έκπτωση -10%, γ) να πέσω στα 50mbps. Ειλικρινά, θα έμενα έστω και με 50mbps , αλλά τα λάθη είναι τόσα πολλά και η ποιότητα έχει πέσει τόσο που έχω συνεχώς προβλήμα στα online παιχνίδια με latency, packet loss κτλ - οπότε, απλά το downgrade σε 50mpbs δεν νομίζω να είχε κανένα νόημα γιατί και πάλι δεν θα είχα 50 κλειδωμένα - και είναι και το γαμ#το στη μέση, να ξέρεις ότι η γραμμή σου μπορεί να κλειδώσει στα 100 και λόγω θεμάτων στα καλώδια ή οπουδήποτε αλλού, να πέφτει μέχρι τα 45. Επίσης, είναι τρελό πώς γίνεται η ταχύτητα και στις δύο περιπτώσεις να πέφτει 5 μέρες μετά την μικτονόμηση - και την προηγούμενη φορά 4 Σεπτέμβρη το έφτιαξαν, 10/9 είχα δηλώσει βλαβη. Τρελό. Απ ο, τι κατάλαβα, η καμπίνα είναι της βονταφον, έτσι; Και τώρα τι θα κάνεις; Θα βάλεις οτε; Για δες άμα έχει διαθεσιμότητα για FTTH κιόλας στην περιοχή σου Edited September 26, 2025 by johnny_htc 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts