Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να προσθέσω επίσης πως μια καλή επένδυση είναι η αγορά ενός μόντεμ ρούτερ. Αν έχεις αυτό που σου έδωσε ο πάροχος και αν δεν σκέφτεσαι να πας σύντομα σε vdsl, που εκεί παίζει να σου γυρίσουν το τηλέφωνο σε voip και περιπλέκονται λίγο τα πράγματα, τότε η αγορά ενός dual band modem router είναι όλα τα λεφτά.

Εγώ πριν ένα χρόνο πήρα ένα tplink d20 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν χρησιμοποιώ splitter, στην μια πρίζα έχω το router και στην άλλη το ασύρματο τηλέφωνο με το φιλτράκι . Να τα βάλω όλα σε μια πρίζα με splitter?

Υπάρχουν και 3 κρεβατοκάμαρες στο σπίτι με πρίζες τηλεφώνου και εκεί. Σε ένα από αυτά τα δωμάτια έχω βάλει άλλο ένα τηλέφωνο.

Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 2005, δεν είναι και τόσο παλιά. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια βλακεία ο ηλεκτρολόγος τότε που τα έφτιαχνε. Παλιότερα το είχα ξαναψάξει το θέμα και σε όποιο δωμάτιο έβαζα το router, αυτό έπαιζε κανονικά

Το θεμα σου ηταν το κλειδωμα της βονταφον το οποιο τωρα διορθωθηκε. Το μονο που θα μπορουσες να βελτιωσεις εφοσον σε βολευει ειναι να μπει το ρουτερ στην κεντρικη πριζα (του σαλονιου ειναι προφανως). Εννοειται οτι και στο αλλο τηλεφωνο που ειναι στο δωματιο θελει φιλτρακι.

Θα μπορουσες αν βολευει χωροταξικα να εχεις το ενα τηλεφωνο και το ρουτερ (με σπλιτερ) σε μια πριζα,οπως ειπε ο minast. Αν κερδιζεις κατι σε συγχρονισμο/ταχυτητα, θα το δεις μονο δοκιμαζοντας.

*Επειδη ο φιλος παραπανω εγραψε κατι για εξοδο τηλεφωνιας που δεν το καταλαβα,εχεις τηλεφωνια κανονικη (pstn) ή voip (μεσω ιντερνετ?)

Edited by kmpatra

καλησπερα

παλιος πελατης στο δικτυο της hol κ τωρα στη vodafone εδω κ πολυ καιρο επειδη νομιζω σκαω πολλα χρηματα σε ποιο τηλ μπορω να παρω για να ρωτησω ποτε ληγει το 24 μηνο μου που ειχα κανει???

(επισης αν θελω να βρω κ ακρη σε καταστημα πρεπει να παει ο πατερας μου που ειναι ασχετος γιατι ειναι στο ονομα του ή μπορω κ γω να παω να διαπραγματευτω? )

μπες στην σελίδα της vodafone και κάνε αίτημα να σε καλέσουν, αν η σύνδεση είναι στο όνομα του πατέρα σου φρόντισε να είναι δίπλα σου όταν σε πάρουν τηλέφωνο.

Αν πετύχεις κανένα καλό deal πες το εδώ γιατί με ενδιαφέρει και εμένα τώρα που λήγει και το δικό μου συμβόλαιο

Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Είμαι στη voda, μεταφερόμενος από hol, πολλααααααά χρόνια.

Προ ολίγου με κάλεσαν και μου είπαν πως έληξε το συμβόλαιό μου πριν 3 μέρες και αν με κάλυπτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ( 5 ώρες τηλεφωνία ,σταθερά ή κινητά, συν μία ώρα έξτρα κινητά και 24άρα ταχύτητα).

Της απάντησα ναι και μου έκανε πρόταση από 21,15 € που έδινα να μειωθεί στα 17,90 €.

Ανταπάντησα για πρόταση από wind στα 17€ και να μου το πάνε εκεί για να κλείσουμε και μετά από συνεννόησή της με κάποιον ανώτερό της μου λέει πως το καλλίτερο που μπορούν να κάνουν είναι το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που είχα στα 16,25 €(και με εμπρόθεσμη πληρωμή πάει 15,25 €) για 2 χρόνια.

Φυσικά δέχτηκα κάνοντας μου θετικότατη εντύπωση η κίνησή τους.

Ενημερωτικά όλα τα παραπάνω(μη θεωρηθώ και κλακαδόρος τους :) )

Edited by XF_66

πολύ καλό deal !!!

Εγώ πρόπερσι που μίλαγα με vodafone δεν κατάφερα να το κατεβάσω. Μου έλεγαν ότι τα 24,88 ευρό είναι η καλύτερη τιμή για απεριόριστα σταθερά κάποιες ώρες κινητά και 24αρι ιντερνετ.

Σ' αυτήν την ανανέωση που θα κάνω τον άλλον μήνα θα είμαι πιο οργανωμένος. Μαζεύω τιμές από τις άλλες εταιρίες για το πακέτο που μ' ενδιαφέρει και όταν έρθει η ώρα θα τους καλέσω.

Οι τιμές που έχω πάρει μέχρι τώρα είναι:

ΟΤΕ: 29€

Cyta: Δεν μπορούν λένε να δώσουν τιμή γιατί η cyta είναι πλέον θυγατρική της vodafone

Nova: ? (αναμονή)

Wind: ? (αναμονή)

δεν χρησιμοποιώ splitter, στην μια πρίζα έχω το router και στην άλλη το ασύρματο τηλέφωνο με το φιλτράκι . Να τα βάλω όλα σε μια πρίζα με splitter?

Υπάρχουν και 3 κρεβατοκάμαρες στο σπίτι με πρίζες τηλεφώνου και εκεί. Σε ένα από αυτά τα δωμάτια έχω βάλει άλλο ένα τηλέφωνο.

Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 2005, δεν είναι και τόσο παλιά. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια βλακεία ο ηλεκτρολόγος τότε που τα έφτιαχνε. Παλιότερα το είχα ξαναψάξει το θέμα και σε όποιο δωμάτιο έβαζα το router, αυτό έπαιζε κανονικά

Προσοχή: Δεν λέω να βάλεις μόνο splitter, αλλά να ανοίξεις την πρίζα και να απομονώσεις όλες τις άλλες πρίζες του σπιτιού. Από την έξοδο του splitter μπορείς να τις ξανασυνδέσεις για να δουλεύουν τα τηλέφωνα (συνήθως χρησιμοποιούμε διπλή πρίζα σε αυτές τις περιπτώσεις, ή περνάμε το καλώδιο μέσα στην μονή.

Εάν χρειάζεσαι λεπτομέρειες, ας το συζητήσουμε σε πιο κατάλληλο θέμα. Εάν η λίγη παραπάνω ταχύτητα δεν σου είναι χρήσιμη, απλά το αφήνεις ως έχει...

αυτη τη διαδικασια που λες την κανουν οταν υπαρχει voip τηλεφωνια. Εδω ο ανθρωπος δεν εχει διευκρινισει τι εχει και απο τα συμφραζομενα φαινεται οτι εχει pstn,γιατι να το μπλεξει ετσι το πραγμα? αλλωστε αν ειδες το προβλημα της ταχυτητας του ηταν θεμα της εταιριας και λυθηκε. Η δε διαφορα μεταξυ των πριζων ηταν ελαχιστη οσον αφορα την ταχυτητα.

pstn έχω, με την επέμβαση της vodafone στο θέμα ταχύτητας είμαι Ok τώρα. Το θέμα με τις πρίζες κλπ λόγω του ότι δεν το έχω και θα κάνω καμιά βλακεία, όταν κάποια στιγμή έρθει κάποιος φίλος που είναι γνώστης στο σπίτι θα τον βάλω να το κοιτάξει.....

αυτη τη διαδικασια που λες την κανουν οταν υπαρχει voip τηλεφωνια. Εδω ο ανθρωπος δεν εχει διευκρινισει τι εχει και απο τα συμφραζομενα φαινεται οτι εχει pstn,γιατι να το μπλεξει ετσι το πραγμα? αλλωστε αν ειδες το προβλημα της ταχυτητας του ηταν θεμα της εταιριας και λυθηκε. Η δε διαφορα μεταξυ των πριζων ηταν ελαχιστη οσον αφορα την ταχυτητα.

Δεν ισχύει αυτό που λες. Όταν έχεις υψίσυχνο σήμα σε καλώδιο χαλκού, οι διακλαδώσεις επιδεινώνουν το SNR. Σε όλες τις συνδέσεις DSL υπάρχει μετρήσιμο κέρδος εάν διατηρήσεις μόνο μία πρίζα για το μόντεμ, ανεξάρτητη από την τηλεφωνία.

Το ότι έλυσε ένα υπαρκτό πρόβλημα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα.

Η μάνα μου μετακομίζει και θέλει να μεταφέρει τη γραμμή της. Το υπάρχον πρόγραμμα είναι ADSL 24 με άπειρα σταθερά και κάποια κινητά, και πληρώνει γύρω στο 25ρι. Έχει ακόμα πάνω από χρόνο για να λήξει.

Στη νέα διεύθυνση υπάρχει μόνο VDSL, το οποίο κοστίζει κανένα 10εύρω παραπάνω, το οποίο δεν θέλει να διαθέσει. Μπορεί να γίνει διακοπή χωρίς ποινή εξαιτίας αυτού; Το συμβόλαιο εξάλλου είναι για ADSL και 25 ευρώ.

Πως γίνεται αυτό; πριν το VDSL τι είχαν σε αυτή τη περιοχή; δώσε διεύθυνση με PM να το δω λίγο έτσι από περιέργεια

Η μάνα μου μετακομίζει και θέλει να μεταφέρει τη γραμμή της. Το υπάρχον πρόγραμμα είναι ADSL 24 με άπειρα σταθερά και κάποια κινητά, και πληρώνει γύρω στο 25ρι. Έχει ακόμα πάνω από χρόνο για να λήξει.

Στη νέα διεύθυνση υπάρχει μόνο VDSL, το οποίο κοστίζει κανένα 10εύρω παραπάνω, το οποίο δεν θέλει να διαθέσει. Μπορεί να γίνει διακοπή χωρίς ποινή εξαιτίας αυτού; Το συμβόλαιο εξάλλου είναι για ADSL και 25 ευρώ.

Σε αναμονή της περιοχής, πιθανολογώ ότι μετακομίζει σε περιοχή που η Vodafone δίνει ADSL από ΑΚ, αλλά VDSL από καμπίνα ΟΤΕ. Και πάλι θα έπρεπε να της δώσουν την επιλογή για χαμηλότερης ταχύτητας ADSL, αντί να πάει υποχρεωτικά σε καμπίνα. Γνωρίζω πάντως περίπτωση που δεν υπήρχε καθόλου διαθεσιμότητα μετά από μετακόμιση και η HOL ζητούσε τέλος πρόωρης διακοπής του συμβολαίου.

είμαι στην vodafone από το 2008, κάποια στιγμή μου έκαναν μια καλή έκπτωση και από τότε, κάθε 2 χρόνια που προσπαθώ για κάτι καλύτερο δεν τα καταφέρνω, έχω μείνει στα 24,5€ το μήνα εδώ και 4-5 χρόνια με παροχές: 24αρι ιντερνετ/αστικά-υπεραστικά και κάποιες ώρες κινητά.

Ένας γείτονας που μένει στο πάνω διαμέρισμα πέρυσι έφυγε από vodafone και πήγε wind και έχει συνεχώς προβλήματα με αποσυνδέσεις. Αν έφευγα από vodafone μόνο στον ΟΤΕ θα πήγαινα αλλά θα πληρώσω μερικά €€ παραπάνω.

Θα το παλέψω πάλι και θα ενημερώσω....

Καλησπέρα,

από προσωπική εμπειρία θα σου πώ το εξής:

πελάτης στο σταθερό και ίντερνετ στην Vodafone 4 χρόνια.. σε γεινκές γραμμές πολύ ευχαριστημένος.. αλλά για 'χαζό΄λόγο δεν μου έκαναν καλή προσφορά ανανέωσης και για να τους 'ιντριγκάρω' έκανα αίτημα φορητότητας στην Wind...!!!

ΜΑΥΡΗ μέρα!!!

Ότι χειρότερο έχω συναντήσει ποτέ μου, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ επίπεδα!

ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ!

Σήμερα, 7η μέρα παραμονής στο δίκτυο της wind, Με 10 καταγεγραμένες δηλώσεις βλάβεων (χαμηλές ταχύτητες - μεγάλο ping στους browser, προβλήματα στις εισερχόμενες κλήσεις και άλλα πολλά γ@μώ το φελέκι μου!), έκανα ήδη εγώ κλήση στην Vodafone, να με βοηθήσουν να ξεμπερδέψω από το καφενείο WIND και να γυρίσω πίσω!

Ευελπιστώ αύριο να με έχουν πάρει τηλέφωνο και να ξεκινήσω τις διαδικασίες επιστροφής!

Ειλικρινά, ΔΕΝ υπολογίζω ούτε καν το πέναλτυ που μπορεί να μου ρίξει η wind.. ήδη της έκανα 2 καταγγελίες στην ΕΕTΤ!

Ευελπιστω ΑΜΕΣΑ να βρώ την ηρεμία μου και την αξιόπιστη ποιότητα που μου παρείχε η Vodafone..:cry:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

έψαξα λίγο τους λογαριασμούς και είδα ότι το συμβόλαιο μου στην vod λήγει στις 18 Ιανουαρίου, θα περιμένω και μερικές ημέρες πριν θα τους καλέσω. Χτες με πήραν και από Nova για να μου δώσουν προσφορά και μου είπαν 25,5€ για τα ίδια που μου δίνει η vodafone αλλά με απεριόριστα κινητά που δεν με ενδιαφέρουν.

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με wind και ελπίζω να ξεμπερδέψεις σύντομα vaniasgr ......

Το συμβόλαιο μου λήγει στις 29 Δεκ 2018, πριν απο μέρες επικοινώνησα με την vodafone κ ζήτησα να μου κάνουν προσφορά.

Μου ειπαν πως δεν έχουν να μου κάνουν προσφορά κ πως εαν το αποφασίσω να ανανεώσω για άλλα 2 χρονια θα παραμεινω στις ίδιες παροχές και στο ίδιο πάγιο:

γραμμη 24 Mbps (πραγματική 8Mbps)

απεριόριστα σταθερά

120 κινητά

έκπτωση 24μηνου συμβολαίου

--- Σύνολο: 23,69€

υπάρχει επιπλέον έκπτωση λογω συμβολαίου κινητής vodafone 4,01€ οπότε το σύνολο πέφτει στα 19,68€

Υπάρχει κάποιος τρόπος να πιέσω ωστε να εχω πιο συμφέρουσα προσφορά;

[ f i l i p p o s ]

Ρε παιδιά εντάξει δεν λέω ότι δεν κάνουν προσφορές, αλλά τράβα τράβα ξεχείλωσε το πράγμα... :p

Μακάρι να βρεις αυτό που θα σε ευχαριστήσει, αλλά δες μήπως σε βολέψει και καμιά vdsl 30 τώρα που έχουν πέσει λίγο οι τιμές.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το συμβόλαιο μου λήγει στις 29 Δεκ 2018, πριν απο μέρες επικοινώνησα με την vodafone κ ζήτησα να μου κάνουν προσφορά.

Μου ειπαν πως δεν έχουν να μου κάνουν προσφορά κ πως εαν το αποφασίσω να ανανεώσω για άλλα 2 χρονια θα παραμεινω στις ίδιες παροχές και στο ίδιο πάγιο:

γραμμη 24 Mbps (πραγματική 8Mbps)

απεριόριστα σταθερά

120 κινητά

έκπτωση 24μηνου συμβολαίου

--- Σύνολο: 23,69€

υπάρχει επιπλέον έκπτωση λογω συμβολαίου κινητής vodafone 4,01€ οπότε το σύνολο πέφτει στα 19,68€

Υπάρχει κάποιος τρόπος να πιέσω ωστε να εχω πιο συμφέρουσα προσφορά;

παντως υπαρχει και ο τροπος με πληρωνεις με alpha bonus καρτα ( χρεωστικη ή πιστωτικη) και μαζευοντας 2000 ποντους να εχεις εκπτωση 7 ευρω στον λογαριασμο σου με εξαργυρωση των ποντων δες εδω https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/vodafone

ακυρο το αλλαξαν και ξεκιναει απο 5 ευρω η εκπτωση με εξαργυρωση 1500 ποντων και φτανει εως 50 ευρω με εξαργυρωση 15.000 ποντων.

http://i65.tinypic.com/20zte8x.png

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

...Υπάρχει κάποιος τρόπος να πιέσω ωστε να εχω πιο συμφέρουσα προσφορά;

Υπάρχει η γνωστή πλέον "ρουτίνα" με την κίνηση φορητότητας πρός άλλο πάροχο και μετά η γνωστή κλήση από τον υφιστάμενο πάροχό σου με ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερη τιμή και από αυτή που ήδη έχεις αλλά ενδεχομένως και από του υποψήφιου παρόχου που ΘΑ πήγαινες...

ΑΛΛΑ:

(από προσωπική εμπειρία!!!)

ΜΗΝ κάνεις το λάθος να κινηθείς προς WIND!!!

ΑΚΟΜΑ και τσάμπα να στο δώσουν το πακέτο!

ΠΙΟ μεγάλο @@δελο ΔΕΝ θα έχεις συναντήσει στην ζωή σου!

Κάνε πρός άλλο πάροχο.. για πχ Nova?

και με του που σου κάνει το "call back" η Vodafone και διαπιστώσεις ότι σε συμφέρει ΚΙΝΗΣΟΥ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ για διαδικασία υπαναχώρησης προς τον πάροχο που ΘΑ πήγαινες...

Αυτά...

Τέλος, εγώ με την πολύ κακή προσωπική εμπειρία που βίωσα και βιώνω ( ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει με Wind, είμαι στην αναμονή να ΞΑΝΑ-γυρίσει η γραμμή μου στην Vodafone..'αντίστροφη φορητότητα' λέγεται..) ακόμα και για 2-3 ευρώ οικονομικότερο τον μήνα, ΔΕΝ θα έφευγα ΑΝ βέβαια είσαι ευχαριστημένος στην vodafone και ΕΙΔΙΚΑ προς WIND!!!!

Μακάρι να σε βοήθησα... και να βρείς ΑΜΕΣΑ αυτό που ψάχνεις..

Edited by vaniasgr
συμπλήρωση..

Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο υπαναχώρησης με την νέα νομοθεσία της Ε.Ε.Τ.Τ.

Πληρώνεις 19,60 μόνο . Δεν θα βρείς πουθενά καλύτερα.

Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο υπαναχώρησης με την νέα νομοθεσία της Ε.Ε.Τ.Τ.

Πληρώνεις 19,60 μόνο . Δεν θα βρείς πουθενά καλύτερα.

Για γίνε πιο σαφής?

Πού πληρώνεις 19,60€?

Σαν penalty εννοείς?!

το λινκ που βάζεις , δεν έχω καταλάβει παραπέμπει?!

στο ίδιο thread!??!

..μάλλον κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις..:confused:

το λινκ που βάζεις , δεν έχω καταλάβει παραπέμπει?!

στο ίδιο thread!??!

..μάλλον κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις..:confused:

Στο σχόλιο #4731.

Στο σχόλιο #4731.

και πού κολλάει το: Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο υπαναχώρησης με την νέα νομοθεσία της Ε.Ε.Τ.Τ., με το σχόλιο 4731?!?!??!?!?!?!?!?!?:blink: