Jump to content

Dj kourampies

Members
  • Δημοσιεύσεις

    718
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About Dj kourampies

  • Ημ. Γέννησης 05/03/1987

Συσκευή

  • Συσκευή
    Oneplus 8T

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πάτρα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Dj kourampies's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Έχω καμία βδομάδα με το cu, και σε σχέση με τη Nova βλέπω ακριβώς το ίδιο θεωρητικά σήμα στα σημεία που κινούμαι, αλλά εξωφρενική καθυστέρηση στο να αρχίσει να λειτουργεί πάλι στην πράξη το internet από τη στιγμή που θα βρεθώ σε σημείο με σήμα (2-3 λεπτά με φουλ 5G θεωρητικά και δεν δουλεύει τίποτα) Μπαινωβγαίνω σε βιομηχανικά κτίρια με 0 σήμα, και με φουλ σήμα σε εξωτερικούς χώρους και παράθυρα. Με τη Nova με το που έβλεπα ένδειξη 5G το ίντερνετ λειτουργούσε κανονικά, λίγο να έβγαινα έξω έρχονταν όλες οι ειδοποιήσεις κτλ. Με το cu έχω σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο throttling η άλλος περιορισμός; To έχω δοκιμάσει με oneplus 8t και oneplus nord 2, και τα 2 ευρωπαϊκά με όλες τις μπάντες που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα.
  2. Τα έχω κάνει όλα. 10 ώρες μετά ακόμα τίποτα.
  3. Πόσο κάνει συνήθως η ενεργοποίηση του χρόνου, πακέτων κτλ όταν έρχεσαι από φορητότητα; Έχω 2-3 ώρες που ολοκληρώθηκε η φορητότητα και είμαι με 0€/λεπτά/MB. Θα εξαντλήσουν το 24ωρο που λένε στο SMS ή θα έρθουν σύντομα;
  4. Έκανα αίτηση να μεταφέρω τον f2g αριθμό μου στη voda και να τον κάνω cu, και θέλω με το που έρθει η sim να κάνω άμεσα τα εξής: Φραγή εισερχομένων με απόκρυψη Φραγή εξερχομένων 5ψηφιων, συνδρομητικών υπηρεσιών και λοιπών απατεωνιών Να μην εμφανίζομαι σε οποιοδήποτε κατάλογο Να μπω στο μητρώο 11 Όλα αυτά τα είχα κάνει στο f2g. Παραμένει κάτι σε ισχύ; Αν όχι μπορούν να γίνουν μέσω app η κλήσεις σε κάποιο κωδικό;
  5. Για ποιο λόγο να μπω στο app πέρα από την ανανέωση; Όχι δεν το έχω δει ποτέ το δωράκι. Εδώ έχει ελάχιστες φορές αντίστοιχες προσφορές εκεί που είναι και τα κανονικά πακέτα.
  6. Έχω ένα F2G εδώ και δεκαετίες, στο οποίο έχω δωρεάν λεπτά λόγω παλιού συμβολαίου σταθερής (1000 εδώ και κάποιους μήνες), οπότε έβαζα κάρτα αποκλειστικά για δεδομένα. Τους τελευταίους μήνες είχα τη γνωστή μυστική προσφορά με τους 3 δωρεάν απεριόριστους μήνες, τώρα έληξε και ήρθε η ώρα να ξαναβάλω κάρτα. Είχα μείνει σε ένα πακέτο με την κάρτα των 12 ευρώ που έδινε γύρω στα 5GB συν κάτι ψιλομπόνους. Πλέον κάνω αρκετά hotspot με το αυτοκίνητο και το λάπτοπ σε εξωτερικές δουλειές οπότε χρειάζομαι περισσότερα δεδομένα, τα 5 δεν αρκούν. Θεωρούσα ότι θα υπάρχει πακέτο με απεριόριστα είτε κάτι τύπου 20GB με <20€ αλλά παραδόξως έκανα λάθος. Υπάρχει κάποια λύση, κάτι με αυτό το νέο F2G που βλέπω κατά καιρούς, η πρέπει να ψάξω σε άλλον πάροχο; Δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 20€ το μήνα, όσον αφορά την ομιλία και με 200' είμαι κομπλέ, δεδομένα όμως θέλω τουλάχιστον 20GB.
  7. 8-9 μέρες λέει estimate. Βάλε και 1-2 με τις τοπικές και ενδιάμεσες courier, πας για 2 βδομάδες σχεδόν. Επίσης όταν είχα στείλει το 3Τ τελείωσαν τα ανταλλακτικά ενώ ήταν στο δρόμο, και έκανε +20 μέρες. Οπότε καλό είναι να έχεις κάτι αξιόλογο εφεδρικό.
  8. Την ίδια εγγύηση έχει και η μπαταρία. Προφανώς πρέπει να υπάρχει πρόβλημα για να στην αλλάξουν, αλλά δεν μπορεί να μετρηθεί κάπως το πρόβλημα, δεν έχουν ορίσει όρια ούτε θα κάτσουν να τεστάρουν συσκευές. Αν δηλώσεις ένα ρεαλιστικό σενάριο φθοράς (κρατάει λιγότερο από μέρα, πέφτει από 10 σε 0% στιγμιαία κτλ) θα στην αλλάξουν εντός εγγύησης. Τουλάχιστον έτσι έκανα με το 3Τ και το 6, στους 23 μήνες. Το ίδιο λέω να κάνω και με το 8Τ.
  9. Verification failed και από το about και από το apk.
  10. Κάτι έχουν χαλάσει, κάπου αναφέρεται ως C21 και γιαυτό δεν περνάει το Safetynet. Αν είσαι root υπάρχει λύση χρησιμοποιώντας τα props της 11.
  11. Θέλει rename σε .apk.
  12. Εν τω μεταξύ μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορο, μετά από αυτό, το δακτυλικό.. Έτρεχα το αντίστοιχο module και στην 11. Όντως είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά δε νομίζω ότι είναι θέμα module, λογικά κάτι άλλαξε η OP στο update.
  13. Υπόψιν με την 12 και Magisk, χάνεται η λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος. Χρειάζεται αυτό το ανανεωμένο module για να δουλέψει: https://forum.xda-developers.com/t/oxygenos-12-beta.4383689/post-86562887
  14. Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει VoLTE και 5G σε F2G, και αν ναι, πως;
×
×
  • Create New...