Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω αλλάξει από adsl σε vdsl 50,ενω συγχρονίζει στα 49999,σε speedtest(speedtest.net) στο κινητο σε Wi-Fi 5g πιάνω 25 mbs.

Είναι λογικό η πρέπει να το ψάξω?

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by dimi_1982

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μήπως είσαι μακριά από το ρούτερ; Δοκίμασες και στα 2,4G ;

Sent from my SM-G930F

Όχι είμαι δίπλα ακριβώς, στο 2.4G είναι ακόμη χειρότερα 15-16!

Το upload είναι εντάξει 4.9 mbps.

Έκανα δοκιμή και με Xiaomi MiWiFi-R3 και εκεί τα ίδια 22-23 mbps.

Μάλλον το router που δίνουν είναι μάπα(zte zxhn h267a)!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης να ξερεις οτι δε θα δεις 50 ποτε σε Speedtest. μονο σε HTTP download ή σε torrent...
Δεν θέλω να δω 50,αλλά 30-35 δεν πρέπει να δω?

Ναι θα έπρεπε... Βλέπω και 40+ εγώ... Απλά να σου πω κάτι; δεν είναι έγκυρο το speedtest. Βάλε ένα torrent αν έχεις σε ένα pc η κατέβασε από το speedtest.ftp.otenet.gr ένα αρχείο στο κινητό. Εκεί θα δεις την ταχύτητα...

Επίσης τα ΖΤΕ είναι για πέταμα εννοείται αυτό. Πήρα το Tplink Archer VR400 και έχω σωθεί. Με το ZTE ήμουν στις 2-3 αποσυνδέσεις τη μέρα. Με το Tplink έκλεισα 9 μέρες ONLINE!!!

Όχι είμαι δίπλα ακριβώς, στο 2.4G είναι ακόμη χειρότερα 15-16!

Το upload είναι εντάξει 4.9 mbps.

Έκανα δοκιμή και με Xiaomi MiWiFi-R3 και εκεί τα ίδια 22-23 mbps.

Μάλλον το router που δίνουν είναι μάπα(zte zxhn h267a)!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν θέλω να δω 50,αλλά 30-35 δεν πρέπει να δω?

Κατέβασε το WiFi analyzer από play store και δες μήπως έχει πολλά γειτονικά δίκτυα που εκπέμπουν στο ίδιο κανάλι, και αν ναι δοκίμασε να το αλλάξεις.

Γενικά, και με router που είναι μόνο 2,4 βλέπω μέχρι 40-45 όταν είμαι δίπλα, και τουλάχιστον 30-35 σε απόσταση 7-8 μέτρων. Κάτι δεν πάει καλά αν βλέπεις τέτοια νούμερα.

Sent from my SM-G930F

Κατέβασε το WiFi analyzer από play store και δες μήπως έχει πολλά γειτονικά δίκτυα που εκπέμπουν στο ίδιο κανάλι, και αν ναι δοκίμασε να το αλλάξεις.

Γενικά, και με router που είναι μόνο 2,4 βλέπω μέχρι 40-45 όταν είμαι δίπλα, και τουλάχιστον 30-35 σε απόσταση 7-8 μέτρων. Κάτι δεν πάει καλά αν βλέπεις τέτοια νούμερα.

Sent from my SM-G930F

Το κατέβασα και στα 5g δεν έχει άλλα δίκτυα εκτός απ το Xiaomi που έχω αλλά είναι σε άλλο κανάλι, 36 το Xiaomi 52 το zte.

Αύριο θα μιλήσω με εξυπηρέτησή vodafone και θα δούμε,αν και όταν κατεβάζω κάτι έρχεται γρήγορα!

@sakkouk Θα πληρώσεις τέλος διακοπής. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις στον νέο πάροχο να κινήσει τις διαδικασίες σε 20 μέρες για να εισαι καλυμμένος 100% με την τωρινη σου εταιρεία.

ποσο ειναι περιπου το τελος διακοπης (αποσυνδεσης)?

Καλησπέρα

Σε 19 μερες λήγει το συμβόλαιο μου στον ΟΤΕ και από ότι βλέπω δεν μου κάνουν κάποια καλή προσφορά παρά μόνο ανανέωση του υπάρχοντος συμβόλαιου για αυτο σκέφτηκα να δω και τις προσφορές της vodafone.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποτέ είναι καλύτερα να κάνω αίτημα φορητότητας λιγες μερες πριν ή μετά την λήξη του συμβολαίου;

Υπάρχει κάποιο τέλος αποδέσμευσης από πλευράς ΟΤΕ;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σας παιδιά. Θα ήθελα τις γνώσεις ή τις εμπειρίες σας πάνω σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζω. Έχω διαβάσει κάποια posts με απορίες σχετικά με το τι γίνεται περίπου αν θέλεις να φύγεις απο μια εταιρεία πριν την λήξη του συμβολαίου. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο διαφορετική όμως καθώς δεν ενδιαφέρομαι να φύγω απο την Vodafone, αλλά να "υποβαθμίσω" το ισχύον πρόγραμμα που έχω. Έχω Vodafone Double play το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019 αλλά θα ήθελα να το αλλάξω σε σκέτο Vodafone telephony (να έχω δηλαδή μόνο τηλέφωνο και οχι internet). Γνωρίζω οτι είναι εφικτή η αλλαγή του προγράμματος αν πρόκειται να το αναβαθμίσεις (πχ απο ADSL να το κάνεις VDSL), αλλά τι γίνεται στην αντίθετη περίπτωση; Είπα να ρωτήσω πρώτα άλλα άτομα μήπως βρω κανέναν που γνωρίζει ή έκανε κάποια "υποβάθμιση" πριν προχωρήσω και "επίσημα" την διαδικασία, προς αποφυγή τυχόν "εκπλήξεων". Θα υπάρξουν κυρώσεις; και αν ναι, θα είναι ίδιες με αυτές τις ακύρωσης προγράμματος;

Μετά από 15 ημέρες περίμενα να κατασκευάσει τον βρόγχο γραμμής για αναβάθμιση σε VDSL ο ΟΤΕ μιας και θα παίρνω από την καμπίνα του.

Όπως το είχα φανταστεί! Παρέδωσε προβληματική γραμμή με αποτέλεσμα να συνδέομαι σε ADSL και να βρίσκει 2 πόρτες από ότι μου είπε η τεχνική εξυπηρέτηση της VODAFONE και να μην μπορεί να κάνει συγχρονισμό, και να πρέπει να καλώ εγώ να τους λέω μπλοκάρετε την μια πόρτα για να συγχρονίσει το Ρούτερ.

Σε γραμμή φίλου από φορητότητα από VODAFONE σε ΟΤΕ 100mpbs παρακαλώ όλα κομπλέ 2 ημέρες.

Μετά κάνει παράπονα ο ΟΤΕ-COSMOTE για πρόστιμα από την Ε.Ε.Τ.Τ

Καλησπέρα σας παιδιά. Θα ήθελα τις γνώσεις ή τις εμπειρίες σας πάνω σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζω. Έχω διαβάσει κάποια posts με απορίες σχετικά με το τι γίνεται περίπου αν θέλεις να φύγεις απο μια εταιρεία πριν την λήξη του συμβολαίου. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο διαφορετική όμως καθώς δεν ενδιαφέρομαι να φύγω απο την Vodafone, αλλά να "υποβαθμίσω" το ισχύον πρόγραμμα που έχω. Έχω Vodafone Double play το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019 αλλά θα ήθελα να το αλλάξω σε σκέτο Vodafone telephony (να έχω δηλαδή μόνο τηλέφωνο και οχι internet). Γνωρίζω οτι είναι εφικτή η αλλαγή του προγράμματος αν πρόκειται να το αναβαθμίσεις (πχ απο ADSL να το κάνεις VDSL), αλλά τι γίνεται στην αντίθετη περίπτωση; Είπα να ρωτήσω πρώτα άλλα άτομα μήπως βρω κανέναν που γνωρίζει ή έκανε κάποια "υποβάθμιση" πριν προχωρήσω και "επίσημα" την διαδικασία, προς αποφυγή τυχόν "εκπλήξεων". Θα υπάρξουν κυρώσεις; και αν ναι, θα είναι ίδιες με αυτές τις ακύρωσης προγράμματος;

φίλε μου "στα χαρτιά" είναι σαν να ζητάς πρόωση αποσύνδεση από το πρόγραμμα - με ότι αυτό προβλέπει ως ρήτρες και χρεώσεις. Στην καλύτερη να σου πιστώσουν τυχόν τέλη σύνδεσης του νέου πακέτου. Όμως πιστεύω οτι αν πάρεις και θέσεις σοβαρά θέμα αδυναμίας οικονομικής εξυπηρέτησης του παγίου (π.χ. ανεργία, έκτακτα Ιατρικά έξοδα κτλ) και οτι δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις οικονομικά, ίσως σε πιστώσουν κάποιο μέρος των προβλεπόμενων, αυτό όμως μόνο η ίδια η εταιρία θα στο πει γιατί η αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης είνια ξεχωριστή.

φίλε μου "στα χαρτιά" είναι σαν να ζητάς πρόωση αποσύνδεση από το πρόγραμμα - με ότι αυτό προβλέπει ως ρήτρες και χρεώσεις. Στην καλύτερη να σου πιστώσουν τυχόν τέλη σύνδεσης του νέου πακέτου. Όμως πιστεύω οτι αν πάρεις και θέσεις σοβαρά θέμα αδυναμίας οικονομικής εξυπηρέτησης του παγίου (π.χ. ανεργία, έκτακτα Ιατρικά έξοδα κτλ) και οτι δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις οικονομικά, ίσως σε πιστώσουν κάποιο μέρος των προβλεπόμενων, αυτό όμως μόνο η ίδια η εταιρία θα στο πει γιατί η αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης είνια ξεχωριστή.

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Δύσκολα τη γλυτώνω την "ταρίφα" οπότε.

Είναι τόση η διαφορά που μάλλον σε συμφέρει να το αφήσεις ως έχει μέχρι τη λήξη συμβολαίου

Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Δύσκολα τη γλυτώνω την "ταρίφα" οπότε.

Επειδή δεν είναι ασυνήθιστο να γίνεται αλλαγή σε χαμηλότερο πρόγραμμα, πάρε πρώτα στην εξυπηρέτηση, πριν το απορρίψεις. Το μειονέκτημα είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται τυπικά ανανέωση, με αποτέλεσμα να παρατείνεται ο χρόνος λήξης.

Ότι συνεννοηθείς, θα πρέπει να είναι σαφώς διατυπωμένο στην (ηχογραφημένη) συνομιλία, μεταξύ αλλων οποιεσδήποτε οφειλές μετά την αλλαγή, πάγιες ή εφάπαξ.

παιδιά ξέρει κανείς τηλέφωνο προσφορών απο vodafone για σταθερό;
Και από εδώ παιδιά, ίσως από κάποιον ανεξάρτητα συνεργάτη. Γιατί προς το παρών ο ΟΤΕ που είμαι τώρα μ βγενει ποιο οικονομικός και δεν το περίμενα :p

Καλησπέρα έχει κανένας εμπειρία από vdsl vodafone στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα Θερμη Γιατί σκέφτομαι για φορητότητα σε 50αρα στην vodafone αλλά χρειάζομαι το ιντερνετ Γιατί δουλεύω με αυτό λέτε να έχω θέμα με τις ταχύτητες Γιατί με τον ΟΤΕ είχα ελάχιστα θεματάκια

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...
Έχουμε κάποιο νούμερο προσφορών; Θέλω vDSL έστω και το 30αρι αλλά σε λίγο καλύτερη τιμή. Αν έχει κανένας το νούμερο (έστω και εξωτερικού συνεργάτη), μπορώ να τους καλέσω;

Καλησπέρα....βλέπω οτι σε ολη την δυτική Θεσσαλονίκη που κινούμαι λόγου εργασίας η vodafone κάνει συνέχεια εργασίες για οπτική ίνα. Υπάρχει κάπου να δούμε που και πότε θα είναι διαθέσιμη οι υπηρεσίες VDSL ? Στην περιοχή μου η ταχύτητα είναι τραγική...σε όλες τις εταιρίες... και ειλικρινά περιμένω με αγωνία πότε θα έχουμε για εμπορική χρήση το vdsl και στην περιοχή μου.

Χρωστάω έναν ληξιπρόθεσμο λογαριασμό, αλλά στην ιστοσελίδα http://diakanonismos.vodafone.gr/ δεσμεύτηκα για συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής για να μην γίνει φραγή των υπηρεσιών μου. Σήμερα λοιπόν η Vodafone έκοψε τις υπηρεσίες μου έτσι γιατί ήθελε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα άρχισαν τα τρελά τους, συγγνώμη, ναι πράγματι έχετε δίκιο δεν έπρεπε να γίνει αυτό το συνδέουμε τώρα. Όχι δεν θέλω. Δηλαδή προβαίνεις σε δεσμευτική ημερομηνία και μαθέ δε το διαβάζει το σύστημα.

Τι να πω.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; Από την στιγμή που μεταφέρθηκε η γραμμή μου από adsl σε vdsl στο testspeed στην εταιρία αντί να γράφει vodafone γράφει Xt Global Networks Ltd. Είναι φυσιολογικό;

http://pic.nperf.com/r/278412295-gb0Zqsjq.png

Edit : έκανα επανεκκίνηση το router και έστρωσε. Δείχνει πάλι Vodafone.

Edited by ^_NikitaS_^

Καλημέρα.

Είμαι στην Vodafone adsl και θέλω να μεταβώ στο vdsl της Vodafone. Το συμβόλαιο λήγει σε 9 μήνες και δεν μπορώ να πάω σε άλλη εταιρεία λόγω της ρητρας.

Αυτή την στιγμή πληρωνω 20,5 € τον μήνα.

Θέλω να μάθω πόσο θα πληρώνω για vdsl ( το πιο απλό πρόγραμμα, μόνο το ίντερνετ με ενδιαφέρει) και αν μπορώ να τους πιέσω για μια καλύτερη τιμή ποιο πιστεύετε ότι είναι το κατώτερο όριο τιμής που μπορούν να μου κάνουν;

Μου είπαν θα με καλέσουν αύριο από το τμήμα προσφορών και θα ήθελα να ξέρω τι παίζει περίπου με τις τιμές τους.

Ευχαριστώ

Καλημέρα.

Είμαι στην Vodafone adsl και θέλω να μεταβώ στο vdsl της Vodafone. Το συμβόλαιο λήγει σε 9 μήνες και δεν μπορώ να πάω σε άλλη εταιρεία λόγω της ρητρας.

Αυτή την στιγμή πληρωνω 20,5 € τον μήνα.

Θέλω να μάθω πόσο θα πληρώνω για vdsl ( το πιο απλό πρόγραμμα, μόνο το ίντερνετ με ενδιαφέρει) και αν μπορώ να τους πιέσω για μια καλύτερη τιμή ποιο πιστεύετε ότι είναι το κατώτερο όριο τιμής που μπορούν να μου κάνουν;

Μου είπαν θα με καλέσουν αύριο από το τμήμα προσφορών και θα ήθελα να ξέρω τι παίζει περίπου με τις τιμές τους.

Ευχαριστώ

Εμένα μου το έδωσαν για πενηντάρα στα 27,05€