Jump to content

sabolion1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sabolion1

  1. Σωστά δεν το είχα σκεφτεί και προφανώς δεν μου το ανέφεραν και απο την cosmote. Με καλύπτει και το μικρότερο πακέτο ώστε να ρίξω το συνολικό κόστος που θέλω. Από το app δεν με αφήνει να προχωρήσω. Θα ρωτήσω και στην εξυπηρέτηση μήπως υπάρχουν περιορισμοί. Σας ευχαριστώ πολύ!!
  2. Καλησπέρα στην ομάδα! Μια ερώτηση έχω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Τελειώνει τον άλλο μήνα τα 3 συμβόλαια κινητής που έχω και δεν μου δίνουν καλύτερη προσφορά. Ούτε καν 1 ευρώ για τους τύπους. Από την εξυπηρέτηση μου αναφέρουν να δω στο cosmote app, όπου έχει απλα μεγαλύτερο πρόγραμμα στην ίδια τιμή και από το τμήμα διακοπών που έκανα αίτημα μου δίνουν την κάθε γραμμή με 1 ευρώ ακριβότερο πάγιο!! Οι παροχές μου με καλύπτουν (απεριόριστες κλήσεις, 2000sms και 3,5Gb) στα 18 ευρώ ο κάθε αριθμός. Δεν θέλω να κάνω φορητότητα γιατι στην περιοχή μου οι άλλες εταιρίες δεν πιάνουν καλά. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που ίσως μου κάνουν καλύτερη προσφορά; Σας ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τα άτομα που έχουν τις συνδέσεις δεν θέλουν καθόλου τα καρτοκινητα για αυτό θέλω να πετύχω καλή τιμή μέσο φορητότητας. Εσύ έκανες αίτηση φορητότητας κ σ έδωσαν αυτή την τιμή? Από το 13888 στην έδωσαν?
  4. Επειδή είμαι κ εγώ σε διαδικασία φορητότητας για 3 νούμερα, πως πέτυχες τέτοια τιμή και από πού?
  5. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου :) Mία ακόμα ερώτηση, στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού μου θα πρέπει να απομονώσω τα καλώδια που έρχονται από έξω (apo ton paroxo) απο τα καλώδια του σπιτιού ή δεν υπάρχει πρόβλημα αφού μείνει η γραμμή κενή? Σκεφτόμουνα δηλαδή μήπως τη μονή μπρίζα που έχω να την άλλαζα με διπλή για να απομονώσω το καλώδιο που έρχονται απέξω με αυτά του σπιτιού.
  6. μέσω wifi-repeater θα παίρνω internet από τον κάτω όροφο που έχουν double play κανονικά μέσω γραμμής (ote). θα βάλω ένα voip αντάπτορα (CISCO SPA122) συνδεδεμένο με ethernet με τον repeater. Στην θύρα τηλεφώνου θα βάλω ενα ταφ. θα συνδέσω απο την μία θύρα του ταφ την τηλεφωνική συσκευή και απο την άλλη θύρα, με καλώδιο στον τοίχο, για να πάει το σήμα και στα άλλα δωμάτια.
  7. Γεια σας, Πρόκειται να αλλάξω εταιρία στην σταθερή τηλεφωνία και να προβώ σε εταιρεία void (modulus) μόνο για τηλεφωνία. Υπάρχει στο κάτω όροφο double play και θα παίρνω από εκει internet. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ μέσα από τον void αντάπτορα να στείλω σήμα πίσω στον τοίχο ούτως ώστε να έχω τηλεφωνία σε όλες τις τηλεφωνικές μπρίζες του σπιτιού. Στην εταιρεία που θέλω να πάω μου είπαν πως δεν γίνεται αλλά επειδή δεν ήτανε πολύ πειστική η απάντηση που μου δώσανε, πιθανόν να μην ήξεραν, μου είπανε πως πρέπει να τραβήξω καλώδιο. έτσι όπως το σκέφτομαι όμως εγώ, γιατί να τραβήξω καλώδιο απέξω από τον τοίχο ενώ μπορώ να το στείλω από μέσα από τον τοίχο όπως κάνω και τώρα στο double play μου που χρησιμοποιώ ευρυζωνικής τηλεφωνίας? Η γραμμή στο σπίτι μου θα είναι κενές μετά την φορητότητα. Έχει κάνεις ανάλογη εμπειρία?? Συγνώμη για το κατεβατό.Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!! :)
  8. Καλησπέρα στην παρέα :) Επειδή λήγει το πακέτο με τα 3 συμβόλαια που έχω τώρα στην Cosmote ξέρετε κανένα τηλέφωνο για να πάρω την προσφορά του καρτοσυμβολαιου plus που δίνουν κάποιοι κάτω από 15 ευρώ?
  9. Και από εδώ παιδιά, ίσως από κάποιον ανεξάρτητα συνεργάτη. Γιατί προς το παρών ο ΟΤΕ που είμαι τώρα μ βγενει ποιο οικονομικός και δεν το περίμενα :p
  10. τα 17 ευρώ γιατί πρέπει να τα πληρώσεις αφού δεν σ προσφέρουν τίποτα? που το στηρίζουν?
  11. σε ευχαριστούμε για το μηνυμα σου θα μας βοηθήσει πολυ και πολούς πιστεύω. Δηλαδή δεν σου ανέφεραν πως πρέπει να καταργηθεί το double play και να μείνει η γραμμή σε σκέτη και μετά να προβολής σε διαδικασία φορητότιτας ε? Που έστειλές e-mail για να κάνω και εγώ την κίνηση για να μην μου λένε μου και ξου? τους είπες πως θες να φύγεις ή πως εχεις στείλει σε άλλη εταιρία αίτημα φορητότητας για να τους προλάβεις? μπορείς να μας ανεβάσεις αντήγραφο του mail σου και της απάντησης για να έχουμε να πατήσουμε και εμείς??
  12. Δηλαδή εγώ που θέλω να το κάνω στο κατάστημα μου πρέπει να μείνω χωρίς να έχω τίποτα στη γραμμή μου για να ξεκινήσω διαδικασίες φορητότητας; :worry::mad: να ανανεώσουμε σε πρόγραμμα με τιμή καταλόγου (αρχική τιμή εννοώ) και χωρίς δέσμευση δεν γίνεται?
  13. Εγώ έχω το ίδιο πρόγραμμα και ταξίδεψα πρόσφατα στη Βουλγαρία και είχα κανονικά τα λεπτά και τα μηνύματα προς όλους και τα gb. Μόνο τα λεπτά πρως Cosmote δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ότι έχεις (αν έχεις) από προσφορά ή μπόνους. Απλά πάρε ένα τηλέφωνο για να ενεργοποιήσεις την περιαγωγή αν δεν είναι ενεργοποιημένη
  14. Καλησπέρα στην ομάδα :) Να σας ρωτήσω στον τελευταίο λογαριασμό μ γράφει πως έγιναν κάποιες αλλαγές χρεώσεων και μπορώ να φύγω. Σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν πως δεν θα γίνουν οι αλλαγές τελικά. Όντως δεν θα γίνουν η έπεσα σε κάποιον που δεν ήξερε?
  15. Προφανώς με κάποια προσφορά (έκπτωση) πρέπει να το έχεις. Έχω κ εγώ το ίδιο πρόγραμμα στα 10 και κάτι με ΦΠΑ αλλά έχω για 12 μήνες 5 ευρώ έκπτωση λόγο σταθερού και έκπτωση λόγο οικογενειακού. Το έχεις εσύ για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου αυτή την τιμή? Από πού σε κάλεσαν για αυτή την προσφορά? Πριν ήσουνα καρτοκινητο Cosmote? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  16. Τηλεφώνησες σε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο η από το 13888 σε σύνδεσαν στο ανάλογο τμήμα κ πειρες την προσφορά? Γιατί σε 2 μήνες (έχουμε ακόμα λίγο καιρό) τελειώνει η δέσμευση στα 3 συμβόλαια μ (έχω πάρει επιδότηση συσκευής) και φοβάμαι ότι δεν θα ακούσω καμία σοβαρή προσφορά και ας έχω τώρα 4 κινητά και 2 σταθερά στο ίδιο ΑΦΜ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  17. Έχω ένα πρόβλημα με το “cabal online” Για σας και σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Έχω ένα πρόβλημα με το “Cabal online” όταν μπαίνω μου βγάζει αυτό το μήνυμα που έχω στην εικόνα :
×
×
  • Create New...