powerup Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 41 minutes ago, stasis said: Σπέρες! Ήμουν με 50αρα στα 23,33€ και το συμβόλαιο είναι πλέον ληγμένο. Μου πρότειναν ιδιο πακετο και λεφτά, και έστειλαν να αποδεχθώ το αίτημα. Είδα εδώ μέσα τι παίζει. Και αφού άκρη με τηλεφωνο “διακοπής συμβολαίου“ δεν έβγαλα, έστειλα στο τσατ. Τους είπα ότι δεν ψήνομαι στα ίδια και ζήτησα διπλασιασμό ταχύτητας. Από εκεί μου είπαν ότι δεν παίζει κάτι καλύτερο από ό,τι μου προτείνουν. Πρότειναν να αποδεχθώ το αίτημα και να σημειώσουν το ενδιαφέρον μου για την δωρεάν αναβάθμιση, για όταν υπάρξει μελλοντικά. Πως προτείνετε να το διαχειριστώ το ληγμένο συμβόλαιό μου? Γιατι να ανανεωσεις στην ιδια ταχυτητα ?Περιμενε κι περνε συχνα τηλεφωνο κι να τους υπενθιμηζεις την δωρεαν αναβαθμιση που υποσχεθηκαν στους υφισταμενους πελατες .Αν εχεις 50αρα η καμπινα μπορει να σου δωσει τα 100mbs κι χωρις να αλλαξουν κατι με το ιδιο ρουτερ . Επεμενε στο δωρεαν δυπλασιασμο για νεο συμβολαιο Κι αφου ειναι λιγμενο συμβολαιο (αοριστου) δεν υπαρχει περιπτωση να σε ανεβασουν τιμη τον μηνα κι φευγεις οποτε θες χωρις κοστος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 53 minutes ago, GREGORYMO said: Τι εννοείς, δεν έβγαλα άκρη με το τηλέφωνο διακοπή συμβολαίου? Ενωει οτι υπαρχει το τμημα διακοπων της vodafone 2104276862 που περνεις τηλεφωνο ζητοντας καλητερη προσφορα για να μην φυγεις απο τη voafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Just now, powerup said: Ενωει οτι υπαρχει το τμημα διακοπων της vodafone 2104276862 που περνεις τηλεφωνο ζητοντας καλητερη προσφορα για να μην φυγεις απο τη voafone Το ξέρω. Αλλά, λέει ότι 'δεν έπιασε'. Να μας πει την εμπειρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Λοιπόν, ψάχνοντας να βρω το περιβόητο τηλέφωνο, βρήκα ένα μόνο στο thread της κινητής. Τηλεφώνησα λοιπόν σε αυτό και ζήτησα αν δεν ασχολούνται με τη σταθερή να μου δώσουν το αντίστοιχο. Για τις διακοπές συμβολαίου σταθερής.Μου είπαν ότι θα ενημερώσουν να με καλέσουν. Και μάντεψε.. Με κάλεσαν από το 13830. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 3 minutes ago, stasis said: Λοιπόν, ψάχνοντας να βρω το περιβόητο τηλέφωνο, βρήκα ένα μόνο στο thread της κινητής. Τηλεφώνησα λοιπόν σε αυτό και ζήτησα αν δεν ασχολούνται με τη σταθερή να μου δώσουν το αντίστοιχο. Για τις διακοπές συμβολαίου σταθερής. Μου είπαν ότι θα ενημερώσουν να με καλέσουν. Και μάντεψε.. Με κάλεσαν από το 13830. Στάλθηκε από το Mi 9 γLite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάλεσες το 2104276862; και σου είπαν ότι δεν ασχολούνται με το τμήμα σταθερής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Δεν μπορώ τώρα να επιβεβαιώσω αν είναι το ίδιο. Θα το δω το βράδυ. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάντως σε 2η φάση, από το 13830 που τους ζήτησα τηλέφωνο διακοπής συμβολαίων, μου απάντησαν ότι εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο, πρέπει να κάνω αίτηση φορητοτητας, για να με καλέσουν για προσφορά.Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωσή μου... . Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 2 ώρες πριν, stasis said: Δεν μπορώ τώρα να επιβεβαιώσω αν είναι το ίδιο. Θα το δω το βράδυ. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως σε 2η φάση, από το 13830 που τους ζήτησα τηλέφωνο διακοπής συμβολαίων, μου απάντησαν ότι εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο, πρέπει να κάνω αίτηση φορητοτητας, για να με καλέσουν για προσφορά. Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωσή μου... . Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα κάνεις αίτηση φορητότητας οι πιο πολλές πιθανότητες είναι να αλλάξεις εταιρία και μετά να σε καλέσουν από το τμήμα διακοπών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Τι επιλογές μου μένουν όταν η γραμμή adsl είναι αυτή που βλέπετε στις φωτό και όταν η Vodafone έχει εγκαταλείψει την αναβάθμιση καμπίνας VDSL που ανήκω και πλέον έχω μείνει με αυτή την υποτιθέμενη adsl γραμμή. Γνώμες , προτάσεις ; Οτιδήποτε...; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 (edited) 24 minutes ago, filippos said: Τι επιλογές μου μένουν όταν η γραμμή adsl είναι αυτή που βλέπετε στις φωτό και όταν η Vodafone έχει εγκαταλείψει την αναβάθμιση καμπίνας VDSL που ανήκω και πλέον έχω μείνει με αυτή την υποτιθέμενη adsl γραμμή. Γνώμες , προτάσεις ; Οτιδήποτε...; Το modulation της γραμμής είναι λάθος. Το έχεις κλειδώσει εσύ εκεί ή ο πάροχος; Άλλαξε το μέσα από την καρτέλα wan του modem σε adsl2plus και δες που θα συγχρονίσει. Για το line attenuation αν υποθέσουμε ότι είναι σωστό και είναι και σωστή η καλωδίωση σου θα έπρεπε να είσαι τουλάχιστον στα διπλάσια. Η Vodafone αναβάθμιση καμπίνας δεν κάνει, ή θα είναι μόνο vdsl καμπίνα ΟΤΕ ή νέα καμπίνα Vodafone/Wind δίπλα από την παλιά του ΟΤΕ για να έχεις 50+ ταχύτητα. Εκτός κι αν είσαι κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ οπότε αποκλειστικά μέσω ftth θα δεις αλλαγή. Edited July 22, 2022 by geofak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 (edited) 26 minutes ago, geofak said: Το modulation της γραμμής είναι λάθος. Το έχεις κλειδώσει εσύ εκεί ή ο πάροχος; Άλλαξε το μέσα από την καρτέλα wan του modem σε adsl2plus και δες που θα συγχρονίσει. Για το line attenuation αν υποθέσουμε ότι είναι σωστό και είναι και σωστή η καλωδίωση σου θα έπρεπε να είσαι τουλάχιστον στα διπλάσια. Η Vodafone αναβάθμιση καμπίνας δεν κάνει, ή θα είναι μόνο vdsl καμπίνα ΟΤΕ ή νέα καμπίνα Vodafone/Wind δίπλα από την παλιά του ΟΤΕ για να έχεις 50+ ταχύτητα. Εκτός κι αν είσαι κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ οπότε αποκλειστικά μέσω ftth θα δεις αλλαγή. δεν εχω πειράξει τις ρυθμίσεις στο router. Ο πάροχος λογικά θα τα πείραξε. Την περιοχή μου την είχε αναλάβει η Vodafone να βάλει τις καμπίνες της. Τεσπα, αυτά έχουν αναφερθεί παλαιότερα. Στο WAN για το modulation έχει μια λίστα απο προφιλ και όλα είναι επιλεγμένα. Λογικά διαλέγει το βέλτιστο απο την λίστα. Εαν επιλέξω μονον το adsl 2 plus δεν συνδέεται το dsl. Edited July 22, 2022 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Ναι είναι αυτό που αναφέρθηκε με το προφίλ ADSL2+ αλλά είναι και το μεγάλο SNR Margin. Καλύτερα είναι να ζητήσεις να το ρίξουν στο 9 για να κερδίσεις και άλλο σε ταχύτητα Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 6 ώρες πριν, powerup said: Γιατι να ανανεωσεις στην ιδια ταχυτητα ?Περιμενε κι περνε συχνα τηλεφωνο κι να τους υπενθιμηζεις την δωρεαν αναβαθμιση που υποσχεθηκαν στους υφισταμενους πελατες .Αν εχεις 50αρα η καμπινα μπορει να σου δωσει τα 100mbs κι χωρις να αλλαξουν κατι με το ιδιο ρουτερ . Επεμενε στο δωρεαν δυπλασιασμο για νεο συμβολαιο Κι αφου ειναι λιγμενο συμβολαιο (αοριστου) δεν υπαρχει περιπτωση να σε ανεβασουν τιμη τον μηνα κι φευγεις οποτε θες χωρις κοστος . Το συμβόλαιο έληξε τον Μάιο και για κάποιο λόγο οι λογαριαμοί Ιουνίου και Ιουλίου μου έχουν έρθει από 23,33 53,08€ ο καθένας. (Στην πρόταση να ανανεώσω στα ίδια, μου είπε η τηλεφωνήτρια να πληρώσω τον 1ο, που είναι ληγμένος, με την παλιά τιμή και τον δεύτερο θα τον έφτιαχναν με την αναπροσαρμογή.) Φοβάμαι πως αν δεν κλείσω άμεσα συμβόλαιο, στην πορεία θα παίξει ταλαιπωρία για τους ληγμένους λογαριασμούς 5 ώρες πριν, thanos1989 said: Κάλεσες το 2104276862; και σου είπαν ότι δεν ασχολούνται με το τμήμα σταθερής; Λοιπόν, όχι. Ήταν το 2106702833 που είχα βρει στο thread ως διακοπή συμβολαίων κινητής. Τώρα που έπεσα πάνω στο σωστό, ίσως να ψάξω και σ' αυτό την τύχη μου?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 7 ώρες πριν, filippos said: Τι επιλογές μου μένουν όταν η γραμμή adsl είναι αυτή που βλέπετε στις φωτό και όταν η Vodafone έχει εγκαταλείψει την αναβάθμιση καμπίνας VDSL που ανήκω και πλέον έχω μείνει με αυτή την υποτιθέμενη adsl γραμμή. Γνώμες , προτάσεις ; Οτιδήποτε...; Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl η μονη επιλογη ειναι να φτιαχτεί η γραμμή με διόρθωση modulation όπως αναφέρθηκε και να φτασεις γύρω στα 10-12 οπως θα έπρεπε να είσαι. Απο τις βλάβες το εχουν κοιτάξει? Δεν αποκλείεται να είναι προβληματική πορτα και στο κέντρο, εκεί μπλέκει το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 11 ώρες πριν, kmpatra said: Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl η μονη επιλογη ειναι να φτιαχτεί η γραμμή με διόρθωση modulation όπως αναφέρθηκε και να φτασεις γύρω στα 10-12 οπως θα έπρεπε να είσαι. Απο τις βλάβες το εχουν κοιτάξει? Δεν αποκλείεται να είναι προβληματική πορτα και στο κέντρο, εκεί μπλέκει το πράγμα. Ποτέ μου δεν έπιασα 10-12 Mbps (οτε/cosmote ή vodafone). Είναι η ποιότητα της γραμμής τέτοια σε συνδυασμό με την απόστασή μου απο το dslam. Αλλά, όπως μου ανέφερε ο τεχνικός χθές που κοιτούσε τα στατιστικά, το 2020 είχα 6Mbps μέσο όρο και η γραμμή έπεσε στα 3,3Mbps τώρα. Πιθανότατα απο φθορά του δικτύου; Οκ, το καταλαβαίνω απο τεχνικής πλευράς ΑΛΛΑ ως πελάτης το θεωρώ απαράδεκτο να το αφήνουν έτσι και να παρέχουν την υπηρεσία στην ίδια τιμή με κάποιον που πιάνει 10+Mbps Στο θέμα του modulation, δοκίμασα το κάθε ένα ξεχωριστά και στο μόνο που κάνει ζεύξη dsl είναι ADSL_G.dmt.bis Απο Δευτέρα θα το δηλώσω ως βλάβη. ΣΚ δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς. 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 1 ώρα πριν, filippos said: Ποτέ μου δεν έπιασα 10-12 Mbps (οτε/cosmote ή vodafone). Είναι η ποιότητα της γραμμής τέτοια σε συνδυασμό με την απόστασή μου απο το dslam. Αλλά, όπως μου ανέφερε ο τεχνικός χθές που κοιτούσε τα στατιστικά, το 2020 είχα 6Mbps μέσο όρο και η γραμμή έπεσε στα 3,3Mbps τώρα. Πιθανότατα απο φθορά του δικτύου; Οκ, το καταλαβαίνω απο τεχνικής πλευράς ΑΛΛΑ ως πελάτης το θεωρώ απαράδεκτο να το αφήνουν έτσι και να παρέχουν την υπηρεσία στην ίδια τιμή με κάποιον που πιάνει 10+Mbps Στο θέμα του modulation, δοκίμασα το κάθε ένα ξεχωριστά και στο μόνο που κάνει ζεύξη dsl είναι ADSL_G.dmt.bis Απο Δευτέρα θα το δηλώσω ως βλάβη. ΣΚ δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς. VDSL στην περιοχή δεν υπάρχει; Για εμένα δήλωσε βλάβη και αν συνεχιστεί ζητά να φύγεις χωρίς penalty. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Είναι το γνωστό θέμα με το DLM Profile . Όσο και να το βγάζουν από την εξυπηρέτηση οι τεχνικοί, αυτό ξαναμπαίνει μόνο του.Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Just now, georgeavl3 said: Είναι το γνωστό θέμα με το DLM Profile . Όσο και να το βγάζουν από την εξυπηρέτηση οι τεχνικοί, αυτό ξαναμπαίνει μόνο του. Poco X3 Pro Για εξήγησε μου,επειδή αυτό συνέβη και σε εμένα και εκοψα το Σταθερο για αυτό το λόγο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 5 minutes ago, Nikolas14 said: Για εξήγησε μου,επειδή αυτό συνέβη και σε εμένα και εκοψα το Σταθερο για αυτό το λόγο. Έχουν εφαρμόσει ένα αυτόματο σύστημα που όταν εντοπίσει σφάλματα υποβαθμίζει παραμέτρους ταχύτητας για να αυξήσει τη σταθερότητα. Ας πούμε ότι έχουμε δει μερικές αυτόματες ρυθμίσεις που δεν είναι... βέλτιστες, αλλά δυστυχώς υπερισχύουν των χειροκίνητων ρυθμίσεων από ανθρώπους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Για εξήγησε μου,επειδή αυτό συνέβη και σε εμένα και εκοψα το Σταθερο για αυτό το λόγο. Σου εξήγησε ο από πάνω, έτσι ακριβώς είναι. Άλλη φορά όταν βάλεις σταθερό μην επιλέξεις ADSL από Vodafone Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Σήμερα (μάλλον χθές γιατί είναι σχεδόν 2:40am) είχα κι άλλες αποσυνδέσεις όντας συγχρονισμένος στα 3,3Mbps (μέσο όρο). Μίλησα με τον τεχνικό που έτυχε να είναι ο (προ)χθεσινός και με αναγνώρισε. Τελικά το δήλωσε για βλάβη κ απο Δευτέρα θα έρθει τεχνικός να κοιτάξει την γραμμή. Αυτή τη στιγμή συγχρονίζω με 2,6Mbps !! 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, georgeavl3 said: Σου εξήγησε ο από πάνω, έτσι ακριβώς είναι. Άλλη φορά όταν βάλεις σταθερό μην επιλέξεις ADSL από Vodafone Poco X3 Pro Ακριβώς, εγώ ήδη δυο γραμμές τις εκοψα. Η μια πήγε σε FTTH και την άλλη την αντικατέστησα με το Giga Unlimited Ultra. Επισης έχω μια γραμμή που την κρατάω κοσμοτε εξαιτίας αυτού με το DLM. Εγώ πάντως το γράφω και εδώ. Είναι ντροπή στον δήμο Θεσσαλονίκης που είναι από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας να μην παρέχει FTTH υπηρεσίες. Είναι η μοναδική εταιρεία που το κάνει αυτό. Στην γιαγιά μου που γύρισα από Nova σε Vodafone ευτυχώς δεν έχω θέματα και δεν σκοπεύω να αλλάξω παροχο λόγω αυτού. Για εμένα η Vodafone είναι budget πάροχος δυστυχώς στη σταθερή. Φθηνή μεν αλλά μην έχετε απαιτήσεις. Καταρχας το bandwidth σε Gbps για εξωτερικό δεν επαρκεί,για αυτό βλέπουμε και κοφτές στα 3,7Mbps στη κινητή σε Netflix ή σε Facebook/YouTube. Δεύτερον έλλειψη υπηρεσιών FTTH που φαίνεται έντονα τώρα με την συγχώνευση της Wind+Nova. Η τελευταία στην περιοχή μου δίνει 200/20 FTTH με 29€. Η Vodafone που είναι να πάρει μερίδιο συνδρομητών; Μην μιλήσω για το 5G τραγωδία που γράφουμε στη κινητη και την έλλειψη χωρητικότητας και backbone από πίσω με αποτέλεσμα η εμπειρία χρήσης να είναι κάκιστη. Πάλι καλά που αυτή τη στιγμή έχω backup απεριόριστα σε άλλη εταιρεία και μου έχουν δώσει το δικαίωμα να διακόψω το συμβολαιο αζημίως. Edited July 24, 2022 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 7 ώρες πριν, filippos said: Σήμερα (μάλλον χθές γιατί είναι σχεδόν 2:40am) είχα κι άλλες αποσυνδέσεις όντας συγχρονισμένος στα 3,3Mbps (μέσο όρο). Μίλησα με τον τεχνικό που έτυχε να είναι ο (προ)χθεσινός και με αναγνώρισε. Τελικά το δήλωσε για βλάβη κ απο Δευτέρα θα έρθει τεχνικός να κοιτάξει την γραμμή. Αυτή τη στιγμή συγχρονίζω με 2,6Mbps !! Αν δεν διορθωθεί άλλαξε εταιρεία. Για εμένα αν θες σταθερή γραμμή πάνε στον ΟΤΕ,μόνο εκεί θα ησυχάσεις και ας πληρώνεις κάτι παραπάνω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 4 minutes ago, Nikolas14 said: Αν δεν διορθωθεί άλλαξε εταιρεία. Για εμένα αν θες σταθερή γραμμή πάνε στον ΟΤΕ,μόνο εκεί θα ησυχάσεις και ας πληρώνεις κάτι παραπάνω. Μα ο φίλος από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ θα παίρνει για να είναι τόσο μακριά και έχει όλα αυτά τα θέματα. Ότι εταιρεία και να αλλάξει πάλι χάλια θα είναι η σύνδεση. Αφού δεν υπάρχει vdsl/fiber τότε πρεπει να ψαχτει πολύ καλά μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην γραμμή που μπορεί να διορθωθεί και μετά όλα τα άλλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 1 minute ago, thanos1989 said: Μα ο φίλος από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ θα παίρνει για να είναι τόσο μακριά και έχει όλα αυτά τα θέματα. Ότι εταιρεία και να αλλάξει πάλι χάλια θα είναι η σύνδεση. Αφού δεν υπάρχει vdsl/fiber τότε πρεπει να ψαχτει πολύ καλά μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην γραμμή που μπορεί να διορθωθεί και μετά όλα τα άλλα. Εμένα το πρόβλημα το βρήκαν και καλά στην καλωδίωση του σπιτιού. Και εν τελεί αποδείχθηκε ότι με τη Vodafone στη περιοχή έχουν θέμα,ειδικά ο γείτονας από πάνω που κοβόταν το Σταθερο τελείως. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Νικόλα οι γραμμές χαλκού του ΟΤΕ είναι πάντως. Και έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές ότι η καλωδίωση του σπιτιού, ειδικά αν είναι παλιό, φέρει μεγάλη ευθύνη για τα προβλήματα σύνδεσης. Αυτό το "και καλά" που λες εσύ εγώ δεν το πολυπιστευω. Δε φταίνε πάντα οι πάροχοι. Ή οι γραμμές του ΟΤΕ είχαν θέμα στη περίπτωση σου ή τα καλώδια της πολυκατοικίας.Poco X3 Pro 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts