Jump to content

stasis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stasis

  1. Το ραβασάκι δε θα το πληρώσω. Ανανέωσα στα ίδια, και θα μου περάσουν αναδρομικά την ίδια τιμή. Απλά δεν μπόρεσα να διεκδικήσω κάτι παραπάνω καθως με είχαν στο χέρι με τα χρωστούμενα ληγμένα. Ούτε από το chat, ούτε από το τηλέφωνο διακοπής συμβολαίών κατάφερα κάτι. Ας μην κοιμόνουν όρθιος όταν έληγε το συμβόλαιο. Πάμε τώρα και βλέπουμε...
  2. Για την ιστορία, φίλος έχει 24αρα στα 16,80€ και το app του έβγαλε δωρεάν διπλασιασμό, 50αρα με τις λοιπές παροχές, στα 16,20€. Και οι δύο τιμές με ebill.
  3. Το συμβόλαιο έληξε τον Μάιο και για κάποιο λόγο οι λογαριαμοί Ιουνίου και Ιουλίου μου έχουν έρθει από 23,33 53,08€ ο καθένας. (Στην πρόταση να ανανεώσω στα ίδια, μου είπε η τηλεφωνήτρια να πληρώσω τον 1ο, που είναι ληγμένος, με την παλιά τιμή και τον δεύτερο θα τον έφτιαχναν με την αναπροσαρμογή.) Φοβάμαι πως αν δεν κλείσω άμεσα συμβόλαιο, στην πορεία θα παίξει ταλαιπωρία για τους ληγμένους λογαριασμούς Λοιπόν, όχι. Ήταν το 2106702833 που είχα βρει στο thread ως διακοπή συμβολαίων κινητής. Τώρα που έπεσα πάνω στο σωστό, ίσως να ψάξω και σ' αυτό την τύχη μου?...
  4. Δεν μπορώ τώρα να επιβεβαιώσω αν είναι το ίδιο. Θα το δω το βράδυ. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως σε 2η φάση, από το 13830 που τους ζήτησα τηλέφωνο διακοπής συμβολαίων, μου απάντησαν ότι εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο, πρέπει να κάνω αίτηση φορητοτητας, για να με καλέσουν για προσφορά. Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωσή μου... . Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Λοιπόν, ψάχνοντας να βρω το περιβόητο τηλέφωνο, βρήκα ένα μόνο στο thread της κινητής. Τηλεφώνησα λοιπόν σε αυτό και ζήτησα αν δεν ασχολούνται με τη σταθερή να μου δώσουν το αντίστοιχο. Για τις διακοπές συμβολαίου σταθερής. Μου είπαν ότι θα ενημερώσουν να με καλέσουν. Και μάντεψε.. Με κάλεσαν από το 13830. [emoji43]‍[emoji94] Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Σπέρες! Ήμουν με 50αρα στα 23,33€ και το συμβόλαιο είναι πλέον ληγμένο. Μου πρότειναν ιδιο πακετο και λεφτά, και έστειλαν να αποδεχθώ το αίτημα. Είδα εδώ μέσα τι παίζει. Και αφού άκρη με τηλεφωνο “διακοπής συμβολαίου“ δεν έβγαλα, έστειλα στο τσατ. Τους είπα ότι δεν ψήνομαι στα ίδια και ζήτησα διπλασιασμό ταχύτητας. Από εκεί μου είπαν ότι δεν παίζει κάτι καλύτερο από ό,τι μου προτείνουν. Πρότειναν να αποδεχθώ το αίτημα και να σημειώσουν το ενδιαφέρον μου για την δωρεάν αναβάθμιση, για όταν υπάρξει μελλοντικά. Πως προτείνετε να το διαχειριστώ το ληγμένο συμβόλαιό μου?
  7. Για την ιστορία, η λύση δώθηκε με το παρακάτω βίντεο, και το κινητό είναι και πάλι σε λειτουργία... :up:
  8. Καλησπέρες συμφορουμίτες! Ζητώ τη βοήθειά σας! Έχω στα χέρια μου το J500FN της κόρης ενός φίλου, που το μπλόκαρε μετά από ..πολλά λανθασμένα μοτίβα ίσως(??) και δεν θυμάται και το Gmail που έκανε εγγραφή!!! Λόγω της εξοικίωσής μου με flashings κλπ. μου το έδωσε μπας και το σώσω.. Τέλοσπάντων, το κινητό είναι locked-out και ανοίγει ζητώντας το (ξεχασμένο) gmail... Διαβάζοντας τριγύρω για να εξοικιωθώ με την "Samsung λογική", κατάλαβα και μετά από προσπάθειες ότι δε θα είναι τόσο απλό όσο το να περάσω από πάνω μια stock rom. Αν και φαντάζομαι ότι το usb-debbuging δε θα ήταν ενεργοποιημένο, είπα να κάνω την προσπάθεια... Μπήκα στο recovery, έκανα wipe data/factory reset, πέρασα drivers και ξεκίνησα να φλασάρω μέσω odin μια stock rom. Δεν είδα να πετάει κανένα error. Φαινομενικά είχε πάει καλα. Όταν το άνοιξα, ήταν ακόμα στην ίδια κατάσταση , ζητώντας είσοδο στο google account!! Έτσι έμαθα για το Google FRP (Factory Reset Protection), το οποίο αποτρέπει να γίνει το factory reset αν δεν έχεις πρόσβαση στο google account σου. :( Συνεχίζοντας το διάβασμα, προσπάθησα να κάνω ByPass του FRP, αλλά δεν τα κατάφερα. Πιθανόν, λόγω μη εξοικίωσής μου με τα sammy, να μου διαφεύγει κάτι. Έχετε κάποια πρόταση βοηθείας?? Υπάρχει περίπτωση να σώσουμε το κινητό της μικρής?? Δεν τον νοιάζει η εγγύηση (το ΚΝΟΧ κλπ..), ή τα αρχεία... Απλά να ανοίξει το κινητό πλέον! ------------------ Edit: Ακολουθεί η λύση...
  9. Άντε, να περάσει ο Αη Βασίλης κι από το δικό μας δέντρο, που έχω χρόνια να τον δω! :luck: Καλές γιορτές σε όλους . .
  10. Οπότε δεν είναι root.. Morrison, για να σε βοηθήσουν τα παιδιά, μπες: Μενού > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες τηλεφώνου και γράψε εδώ τι γράφει κάτω από τα : 1) Έκδοση Android 2) Αριθμό Έκδοσης
  11. ^ Σίγουρα, εκ πείρας μιλάω, το Neo V παρουσιάζει ασυμβατότητες με κάποια hands free. Για το συγκεκριμένο που παραθέτεις δεν έχω γνώμη. Αν έχεις paypal κοίτα και προς ebay, αυτά, στα 5.70 € που αναφέρουν ότι είναι συμβατά με το Neo V.
  12. ^ @Kastrato11 Το ζητούμενό σου δηλαδή είναι μόνο να γίνεις root στην ICS? Αν, να υπάρχει πολύ ευκολότερος τρόπος. Μπες στο link που έχω στην υπογραφή μου, και δες την ενότητα "ROOT"
  13. απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2177179 εσυ αν θες δωσε μου λινκ για την Gin2JellyBean_v2.4.0 και την codename p3nny, αυτή η rom ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ V όπως φαίνεται και από τη διαδρομή του forum στην κορυφή, αλλά για τα Xperia Mini, Mini Pro, Active, Live with Walkman. Τη Viper για το NEO V την παίρνουμε απο εδώ. Η Viper 6 είναι η τελευταία για το κινητό μας.
  14. stasis

    LG Optimus 4X HD (P880)

    @agrimis, @ipred Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Η αναζήτηση ολοκληρώθηκε και η επιλογή είναι τελικά το ..Optimus 4x! :clap: Εύκολα! Η αποστολή μου ολοκληρώθηκε. Από αύριο η αδερφή μου θα το έχει στα χέρια της. Και μπορεί -που και που- να σας επισκέπτομαι να κάνω καμία ερωτησούλα, αν χρειαστεί. Ευχαριστώ και πάλι. Καλή συνέχεια...
  15. stasis

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Παίδες, τη βοήθειά σας στην αναζήτησή μου για νεο κινητό. Η συγκεκριμένη συσκευή, είναι μία από αυτές που τσεκάρω. Θα βοηθούσατε αν είχα τη γνώμη σας στα ερωτήματα: 1) Πως συμπεριφέρεται με JB (ή έστω ICS)? Lags? 2) Κάμερα, wi-fi, ηχεία? 2) Έχει ποιοτική υποστήριξη σε roms από τους xda-devs? 3) Μπαταρία με βασική χρήση? πχ. 4-5 κλήσεις, 1-2 ώρες wi-fi, 20' gaming? 4) Ποιά θα λέγατε ότι είναι τα ομολογουμένως αρνητικά της συσκευής? Thanks, in advance..
  16. Παίδες, τη βοήθειά σας στην αναζήτησή μου για νεο κινητό. Η συγκεκριμένη συσκευή, είναι μία από αυτές που τσεκάρω. Θα βοηθούσατε αν είχα τη γνώμη σας στα ερωτήματα: 1) Πως συμπεριφέρεται με JB (ή έστω ICS)? Lags? 2) Κάμερα, wi-fi, ηχεία? 2) Έχει ποιοτική υποστήριξη σε roms από τους xda-devs? 3) Μπαταρία με βασική χρήση? πχ. 4-5 κλήσεις, 1-2 ώρες wi-fi, 20' gaming? 4) Ποιά θα λέγατε ότι είναι τα ομολογουμένως αρνητικά της συσκευής? Thanks, in advance..
  17. stasis

    Sony Xperia S

    Παίδες, τη βοήθειά σας στην αναζήτησή μου για νεο κινητό. Η συγκεκριμένη συσκευή, είναι μία από αυτές που τσεκάρω. Και πέραν των τυποποιημένων specs, θα ήθελα κυρίως την εμπειρία σας από τα παρακάτω: 1) Πως συμπεριφέρεται με JB? Lags? 2) Κάμερα, wi-fi, ηχεία? 2) Έχει ποιοτική υποστήριξη σε roms από τους xda-devs? 3) Μπαταρία με βασική χρήση? πχ. 4-5 κλήσεις, 1-2 ώρες wi-fi, 20' gaming? 4) Ποιά θα λέγατε ότι είναι τα ομολογουμένως αρνητικά της συσκευής? Thanks, in advance..
  18. Έχεις βάλει άλλον kernel ή με τον stock είσαι? Με τον Root Explorer ή τον Root Unistaller ή οτιδήποτε άλλο δίνει πρόσβαση στις εφαρμογές του συστήματος, πας: System/App, βρίσκεις και διαγράφεις το "UpdateCenter.apk"
  19. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχω διαβάσει εδω μέσα να το έχει συναντήσει κάποιος. Ειδικά χωρις root κλπ.. Εγώ θα προχωρούσα σε format με SEUS (αυτό). Σε αυτή την περίπτωση βέβαια χάνονται: Επαφές, Sms/Mms, Εφαρμογές, Προσωπικές Ρυθμίσεις Γι' αυτό παίρνουμε Backup από τα παραπάνω με κάποιο πρόγραμμα. (Προσωπικά χρησιμοποιώ το "Go Backup Pro") Αν δεν έφτιαχνε: |-> και έχω όρεξη για root, unlock bootloader κλπ, κλπ... Θα προσπαθούσα και κάποια custom rom & kernel. |-> και ΔΕΝ ήθελα να ανακατευτώ με πειράγματα, μένει ως τελευταία λύση το service αν και εφ'όσον με καλύπτει.
  20. Μόνο κάνοντας root δε χάνεις κάτι.. ------------- Στις τελευταίες 3-4 σελίδες όλο προτάσεις rom και τρόπους εγκατάστασης θα βρεις. Εγώ θα σου έλεγα, αν δεν έχεις προβλήματα κάτσε σε αυτή που είσαι. Υπάρχουν αρκετά bugs τριγύρω. Αν πάλι θες οπωσδήποτε να πειραματιστείς, τσέκαρε τις εξής: * Gin2Jellybean (GB) * Zelly Cream 3.0 (ICS) * Viper Xperia (ICS)
  21. Λάθος μου, Δεν πρόσεξα ότι είχε τον lupus gb. Όντως αυτός χρειάζεται τα modules, σε αντίθεση με την jb έκδοση που κοίταξα. ---------------------- Αν καταλαβαίνω σωστά, μάλλον κατέβασες το eRoot στο κινητο και προσπαθείς να το εγκαταστήσεις εκεί. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει στο pc. Και μπορείς να προωρήσεις.... ------------------------ 1) Ναι. Ο κατάσταση του Bootloader δεν θα αλλάξειμε τα παραπάνω. 2) Οχι. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του eRoot. Κάνει one-click root σε όλες τις εκδόσεις Android. 3) Οι οδηγοί που δίνεις είναι επίσης σωστοί. Απλά, το eRoot -λόγω του παραπάνω και της ευκολίας χρήσης του- αποτελεί την ευκολότερη λύση για όλους, ανεξαρτήτως αν έχουν GB, ICS, ή JB.
×
×
  • Create New...